Hossein Best
کاربر تازه وارد
سرانجام رپیدشیر رفع فیلتر شد !
تبریک
تبریک
دوستان امروز وقتي تو سايت 1844 شمارمو برا پيگيري سفارش وارد كردم نوشت خط شما در مرحله فعال سازي اوليه قرار دارد الان بايد كاري انجام بدم يا وايسم تا خودشون تماس مي گيرن در ضمن مودمو وصل كردم به كامپيوتر يه نفري مي گفت بايد چراغ adsl مودمت تو اين مرحله روشن بشه مي خواستم ببينم همينطوره (در ضمن مودمم corcess هستش)
سلام .
کسی میدونه سرعت دانلود 64 آسیاتک به طور متوسط چقدره؟
من 128 داشتم حالا میخوام 64 بگیرم . بعضی ها میگن این دو تا با هم زباد فرقی نداره . نظر شماها چیه؟
دوستان سلام .من از آسياتك سرويس گرفتم مودم هم از خودشون گرفتم مدله corecess 3112 الان شركت ميگه خطتون رانژه شده و username password هم بهم داده ولي وقتي مودمو نصب كردم ديدم چراغ adsl اصلا روشن نميشه (چراغ usb روشنه) از شركتم كه ميپرسي هركي يه چيزي ميگه آخرم يكي گفت اشكال از مخابرات منطقتونه تا چند روز ديگه برطرف ميشه!! حالا به نظرتون چيكار كنم
سلام .
کسی میدونه سرعت دانلود 64 آسیاتک به طور متوسط چقدره؟
من 128 داشتم حالا میخوام 64 بگیرم . بعضی ها میگن این دو تا با هم زباد فرقی نداره . نظر شماها چیه؟
سرعت در آسیاتک بستگی به منطقه شما داره.
یه نکته در مورد فیلترینگ آسیاتک جدیدا نرم افزار فیلترش رو عوض کرده. قبلا از نرم افزار (separ) استفاده می کرد مثل اینکه الان نرم افزار رو تغییر دادن و دیگه اون بالا اسم separ نمی یاد. ولی در کل فرقی نمی کنه.
این فیلتر هوشمند هم خیلی مزخرفه. شما کلمه (فاکس) رو سرچ کنید فیلتر می کنه.
دوستان سلام .من از آسياتك سرويس گرفتم مودم هم از خودشون گرفتم مدله corecess 3112 الان شركت ميگه خطتون رانژه شده و username password هم بهم داده ولي وقتي مودمو نصب كردم ديدم چراغ adsl اصلا روشن نميشه (چراغ usb روشنه) از شركتم كه ميپرسي هركي يه چيزي ميگه آخرم يكي گفت اشكال از مخابرات منطقتونه تا چند روز ديگه برطرف ميشه!! حالا به نظرتون چيكار كنم