• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ايول راپيد درست شد

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
بله رپیدشر باز شد. وقتی همه با هم متحد باشند نتیجه ایی به غیر از این نمی ده.

ولی فیلتر از طرف مخابرات نبود. این شرکت های ارائه کننده adsl با هم می خواستند جاوی رپیدشر رو بگیرند که ترافیک شبکشون کمتر بشه. چون شخصا از چندین کارت daul up استفاده کردم و فیلتر نبود هم چنین صبانت هم فیلتر نکرده بود چون محدودیت حجم داره.

ولی این شرکت ها در مقابل اعتراض مشترکین کم آوردند.

حق گرفتنی هست.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آره باز شد :) آقا حالا وضعیت 128 آسیا یا 256 اش چطوره ما می خوایم ارتقا سرعت بدیم.

saeed.rg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان امروز وقتي تو سايت 1844 شمارمو برا پيگيري سفارش وارد كردم نوشت خط شما در مرحله فعال سازي اوليه قرار دارد الان بايد كاري انجام بدم يا وايسم تا خودشون تماس مي گيرن در ضمن مودمو وصل كردم به كامپيوتر يه نفري مي گفت بايد چراغ adsl مودمت تو اين مرحله روشن بشه مي خواستم ببينم همينطوره (در ضمن مودمم corcess هستش)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان امروز وقتي تو سايت 1844 شمارمو برا پيگيري سفارش وارد كردم نوشت خط شما در مرحله فعال سازي اوليه قرار دارد الان بايد كاري انجام بدم يا وايسم تا خودشون تماس مي گيرن در ضمن مودمو وصل كردم به كامپيوتر يه نفري مي گفت بايد چراغ adsl مودمت تو اين مرحله روشن بشه مي خواستم ببينم همينطوره (در ضمن مودمم corcess هستش)

مرحله قبلی که رد کردی چی بوده؟! اگه رانژه رو رد کردی باهاشون تماس بگیر.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آسيا تك 128 داشتم الان 64 گرفتم هيچ فرقي نداره در كل اينكه بر ميدارن به 8 نفر ميدن بهتر از اين نميشه من دوستم مديرعامل پارس آنلاين رفيقش هستش الان يه سرعت 1 مگا بايت به كارخانه دادن و يه 512 به خونش ولي 512 واقعي هستش يرعتش حرف نداره. منم از آسيا خسته شدم ميخوام 64 پارس آنلاين بگيرم باز بهتره ولي خوب براي قرارداد بستن خودشون ميان براي فسخ قرارداد بايد بري شركت من حسش رو ندارم صبانت داشتم نرفتم خودش برداشته شد . كاش شركت جديد درخواست ميداديم خودشون امكانات اونارو برميداشن مال خودشون ميزاشتن. بين پارس آنلاين - داتك و فن آوا كدوم بهتره من شنيدم داتك جديدن ميگن خوبه البته من منطقه فرد اسدي هستم

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به غیر از لینک دومت همشون باز بود و مشکلی نداشت .

signore

Registered User
لایک‌ها
636
سلام .
کسی میدونه سرعت دانلود 64 آسیاتک به طور متوسط چقدره؟
من 128 داشتم حالا میخوام 64 بگیرم . بعضی ها میگن این دو تا با هم زباد فرقی نداره . نظر شماها چیه؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام .
من 128 داشتم حالا میخوام 64 بگیرم . بعضی ها میگن این دو تا با هم زباد فرقی نداره . نظر شماها چیه؟

در بهترین حالت همیشه 5/5 تا 7 که متوسط 6/3 هست!

البته بستگی به منطقتون هم داره..... منطقه ی ما که ظاهرا خلوته

در ضمن من 128 هم داشتم! برای من متوسط 128 حدود 13 بود

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
سرعت در آسیاتک بستگی به منطقه شما داره.

یه نکته در مورد فیلترینگ آسیاتک جدیدا نرم افزار فیلترش رو عوض کرده. قبلا از نرم افزار (separ) استفاده می کرد مثل اینکه الان نرم افزار رو تغییر دادن و دیگه اون بالا اسم separ نمی یاد. ولی در کل فرقی نمی کنه.

این فیلتر هوشمند هم خیلی مزخرفه. شما کلمه (فاکس) رو سرچ کنید فیلتر می کنه.

saeed.rg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام .من از آسياتك سرويس گرفتم مودم هم از خودشون گرفتم مدله corecess 3112 الان شركت ميگه خطتون رانژه شده و username password هم بهم داده ولي وقتي مودمو نصب كردم ديدم چراغ adsl اصلا روشن نميشه (چراغ usb روشنه) از شركتم كه ميپرسي هركي يه چيزي ميگه آخرم يكي گفت اشكال از مخابرات منطقتونه تا چند روز ديگه برطرف ميشه!! حالا به نظرتون چيكار كنم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان سلام .من از آسياتك سرويس گرفتم مودم هم از خودشون گرفتم مدله corecess 3112 الان شركت ميگه خطتون رانژه شده و username password هم بهم داده ولي وقتي مودمو نصب كردم ديدم چراغ adsl اصلا روشن نميشه (چراغ usb روشنه) از شركتم كه ميپرسي هركي يه چيزي ميگه آخرم يكي گفت اشكال از مخابرات منطقتونه تا چند روز ديگه برطرف ميشه!! حالا به نظرتون چيكار كنم

شما همه گوشی های تلفن رو از مدار خارج کن ، مودم رو یک بار خاموش و روشن کن ببین باز هم چراغ خاموش می مونه یا نه . توجه داشته باش که بعد از روشن شدن مودم معمولا حدود 15 ثانیه طول میکشه تا چراغ وضعیت ثابت روشن بمونه

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام .

من 64 اش رو دارم، دانلود بسته به سروری که ازش دانلود میکنی هم هست اگر سرور قوی و خوبی باشه بین 6.3 یا 6.7 می تونی ازش بگیری. رپید شیر هم اگر با حالت رایگان دانلود میکنی سرعت دانلود مطلوب نیست از 3 بگیر تا 5 یا 6 ولی اگر اشتراک داشته باشی ازش شیرین با 6.3 تا 7 دانلود میکنی.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سرعت در آسیاتک بستگی به منطقه شما داره.

یه نکته در مورد فیلترینگ آسیاتک جدیدا نرم افزار فیلترش رو عوض کرده. قبلا از نرم افزار (separ) استفاده می کرد مثل اینکه الان نرم افزار رو تغییر دادن و دیگه اون بالا اسم separ نمی یاد. ولی در کل فرقی نمی کنه.

این فیلتر هوشمند هم خیلی مزخرفه. شما کلمه (فاکس) رو سرچ کنید فیلتر می کنه.

حالا یا عوض کرده یا ارتقا داده، ولی این جدید نسبت به قبلیه یه حسن داره اونم اینکه قبلی url داخل آدرس بار عوض میشد و تبدیل میشد به یه شماره IP این یکی Url رو دست نمیزنه راحت میشه کپیش کنی توی ف . ش :)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6

یک راه دیگه هم اینه مودم رو پیش یک نفر دیگه که سرویس فعال داره تست کنی چون بعید نیست مودم اشکال داشته باشه.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
به سلامتی آسیاتک از ساعت 10 امروز صبح تا الان که ساعت 13 هستش قطعه! (مرکز مخابرات شهید سعادتمند) ما هم با دایال آپ آنلاینیم. اهالی سایر مناطق وصلید؟!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
ساعت نزدیک 9 شبه و هنوز سرویس من قطعه!!! آقا یعنی فقط من مشکل دارم؟! هیچ کس دیگه اینجا نیست؟! شاید پشتیبانی ما رو گذاشته سر کار هی میگه ایراد از مرکز مخابراتیه.

بالا