• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
آقایون خانومها سلام,نوکریم.منم میخواستم به جمع adslها بپیوندم.میخواستم بدونم از آسیاتک بگیرم یا نه؟ بعد یه سوال دیگه: این یه ماه مجانی که میدن راسته یا نه سرکاریه ؟ بعد اگه من درخواست بدم چند روزه کل کارها تموم میشه و میتونم ازش استفاده کنم؟ بعد شماره من تو مرکز شهیدکرمیه میخواستم ببینم کسایی هم که تو این مرکز تلفن اند بپرسم ببینم وضعیتشون چطوره؟ من فقط همین سوالا برام پیش اومده بود زیاد تو این مسایل وارد نیستم به خاطر همین هم از اساتید و کهنه های این کار درخواست کنم یه توضیحک مختصر و مفید به من بدن؟
پیشاپیش هم از جوابهایی که میدید ممنونم.
قربون همه ی بروبچ persiantools .موفق باشید.
فعلا" بای

داش حسین اگر اینترنت بدون دردسر می خواهی یعنی قطعی کمتر داشته باشه - نوسان سرعت دانلود نداشته

باشی از آسیاتک نگیر. امروز هم سرعت آسیاتک افتضاحه میگن اشکال از ما نیست از مخابرات.

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز سرعت من واقعا افتضاح رو رد کرده، با تقریب خوبی اینترنت قطعه. پشتیبانی هم میگه مشکل از مخابراته. بقیه هم همین وضع رو دارند؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
امروز سرعت من واقعا افتضاح رو رد کرده، با تقریب خوبی اینترنت قطعه. پشتیبانی هم میگه مشکل از مخابراته. بقیه هم همین وضع رو دارند؟
بلی
frizz1.gif

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6

تائید میشه!

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی چی از دماغ آدم درمیارن؟ چی شده مگه؟

سرعت شما بستگی مستقیم به این داره تو محل شما چند نفر از این شرکت سرویس دارند و اینکه کلا مصرف اینترنت منطقه مخابراتی شما در چه حدیه ثلا معمولا مناطق غرب و شمال تهران بخاطر ترافیک بالا استفاده بیشتر از اینترنت افت سرعت بیشتری هست بعضی مناطق هم نه سرعت بالاست

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8

من از مرکز نهری سرعت افتضاح !!!!! تقریبا قطعه

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
برای من هم از ساعت 11 صبح تقریباً قطع بود، تا 4 بعداز ظهر هم که چک کردم هیچ صفحه ای را باز نمیکرد. الان درست شده.

احتمالاً پای یکی اشتباهی رفته بوده روی قویترین خطوط فیبر نوری خاور میانه
tease.gif

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
برای من هم از ساعت 11 صبح تقریباً قطع بود، تا 4 بعداز ظهر هم که چک کردم هیچ صفحه ای را باز نمیکرد. الان درست شده.

احتمالاً پای یکی اشتباهی رفته بوده روی قویترین خطوط فیبر نوری خاور میانه

اینو خدائی خوب اومدی ;)

tohid100

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

دوستانی که اسیا تک دارند اگر وضعش خوب شده لطفا بگید تا بریم اکانتمون رو شارژ کنیم

ممنون

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
من از 15 مهر 64 شارژ میکنم. سرعت یه کم بهتر شده و احتمالاً با توجه به کیفیت مزخرف و فرار مشتریها ، سرعت در آینده بهتر خواهد شد. در هر حال برای من که فرقی نمیکنه . چون دیگه عمرن پول 128 نمیدم تا مطمئن نشدم.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
سلام

دوستانی که اسیا تک دارند اگر وضعش خوب شده لطفا بگید تا بریم اکانتمون رو شارژ کنیم

ممنون

دوست عزیز قطعی که داره. و به قول دوست عزیزمون چون مشتری هاش پریده پهنای باند کمتر مصرف می شه و تا

حدودی بهتر شده. ولی مطمئن باشید اینترنت بدون دردسری با آسیاتک ندارید.

joojefarary

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان من الان نزدیک 6 ماه که از آسیاتک استفاده میکنم و خیلی ازش راضیم سرعت من 64K .نمیدونم چرا دوستان اینقدر از آسیاتک بد میگن من خودم توی این همه مدت اصلا قعطی نداشتم سرعت دانلودم هم بین 8K تا 10K . مخابرات ما آیت الاه کاشانی

Matthew

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان من الان نزدیک 6 ماه که از آسیاتک استفاده میکنم و خیلی ازش راضیم سرعت من 64K .نمیدونم چرا دوستان اینقدر از آسیاتک بد میگن من خودم توی این همه مدت اصلا قعطی نداشتم سرعت دانلودم هم بین 8K تا 10K . مخابرات ما آیت الاه کاشانی

دیگه خالی نیند دیگه !!! شما با 64kbps خیلی خیلی عالی باشه وضعیتت سرعت 7K داری ....

soltany

Registered User
لایک‌ها
1
شما اگر 6 ماه است ازش دارید من 1 سال و 3 ماه . فکر نکنم از من قدیمی تر باشه تو این فروم که از آسیا تک گرفته .
آشغال ترین سرویسی که دیدم تو عمرم همین اسیا تک است .

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121

دوست عزیز فکر کنم اشتباه می کنی در بهترین شرایط با 64 سرعت دانلود 8 هست. البته عرض کردم در بهترین شرایط.

بعد فکر کنم منطقه شما هنوز خلوت هست و پهنای باند آن آزادتر بزار چند ماه بگذره و منطقه شماشلوغ بشه بعد بهت

می گم سرعت دانلود با 64 چند هست.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
شما اگر 6 ماه است ازش دارید من 1 سال و 3 ماه . فکر نکنم از من قدیمی تر باشه تو این فروم که از آسیا تک گرفته .
آشغال ترین سرویسی که دیدم تو عمرم همین اسیا تک است .

کاملا تائید می شه. من هم بعد از اینکه داتک افتضاح شده بود و گفتند که دیگه بالاتر از 128 نمی دن از داتک خداحافظی کردیم. خیلی جالب بود سرویس 256 گرفتیم از داتک ولی گفتن مخابرات گفته بالاتر از 128 ندین سرویس ما را کردن 128 . بعد از اون جریان ما اومدیم آسیاتک اوایل خیلی خوب بود ولی تو این تابستون دیگه شورشو دراورده بود.

آسیا تک الان فقط داره روی قیمت مانور میده.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه ميخوام 128 آسيا رو پس بدم برم 64 سپنتا بگيرم خيلي بهتر هستش نخواستيم بابا . من الان يه فايل رو دانلود ميكنم سرعتش اول 49 هستش بد مياد پاين روي 10 و 8 خيلي جالبه حتي وب پيج ها رو درست باز نميكنه بابا باز صبانت داشتم صفحهرو مثل باد باز ميكرد

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
بچه ها www.nic.ir برای شما بالا میاد ؟ چرا اینطوری شده ؟ سایت که داون نیست با پروکسی بالا میاد
mad.gif

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
امروز که تعطیله میشه فهمید آسیاتک چقدر اضافه تر از پهنای باندش ، اشتراک داده.

سرعت از 4 کیلوبایت بیشتر نمیشه.

خوبه. مملکت اسلامیه. ما پول اینترنت 128 را دادیم و اینها سرویس 64 هم ندادن. این معنیه واقعیه حروم خوریه. برم تا چارتا فحش بارشون نکردم.
97.gif

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سرعت من خوب شده . حالا مشکل قطعی و باز نشدن بعضی از سایتها رو دارم !

بالا