این دو ماه اخیر وضع مرکز توحید افتضاح بوده پشتیبانی گوشش پره از این حرفها و ترتیب اثر نمی دن اصلا براشون مهم نیست کسی داره با اینترنت تو بورس یا فارکس هست سر عت مهم هست براش فقط چرت و پرت میگن از من قدیمی تر تو اینجا از اسیا تک کسی نداره من یک سالو چند ماهه که 512 دارم این دو ماه اینقدر اشغال نبوده وضعیت داشتم با حسینی و بزرگی حرف میزدم می گفتن تبلیغات کردیم تو این دو ماه 4000 به مشترکامون اضافه شده من گفتم مگه شما انالیزر ندارین مشاور ندارین مراکزتونو ببرین رو هیستو گرام ببینین که مشتری داره زیاد میشه ما داریم تبلیغ زیاد میکنیم داریم به تابستون نزدیک میشیم مشتریا زیاد میشن یک کاری بکنیدe1 بخرید بزارید کنار بعدش به همه سرویس میدن مرکز تا خرخره پره بازم سرویس میدم من این ماه دیگه تمدید نمیکنم میرم واسه فسخ قرار داد چرا چون به مشتری اهمیت نمیدن با بهونه های الکی می خوان سره مردومو شیره بمالن ما خودمون این کاره هستیم 2 ساله پیش رفته بودم از داتک بگیرم گفت اقا مرکزتون پره یک نفر اضافه نمکنیم تا ای وان بگیریم با این کارش من خیلی حال کردم به هیچ کس دیگه من اسیا تکو توصیه نمیکنم الان دو ماه با پینگ 2000 و سرعت 3 کیلو و من 512 هستم برید حال کنید
دوست عزیز من هم حدود 6 ماهی هست که با آسیاتک هستم. ولی گفته شما تایید میشه که این 2 ماه واقعا آسیاتک
افتضاح بوده. آخه نکته در اینجا هست مثلا اگر برای پهنای باند یک مگ باید بین 20 مشتری تقسیم بشه چرا این پهنای باند رو بین 30 تا 40 نفر تقسیم می کنند و اگر ظرفیت پهنای باندشون پر شده چرا اضافه مشتری وارد سیستم می کنند. این یعنی چی. به غیر از دزدی و پایمال کردن حق مشتری چیز دیگه ایی میشه اسمش رو گذاشت.
حالا که کم کم فصل تابستون داره به پایان می رسه مشتری های فصلی دارن می پرن و آقایان کم کم احساس خطر کردند و شروع به پاچه خواری جهت جلوگیری از تقاضای رانژه شدن مشتری.
واقعا ارزش داره 10 تومن اضافه بدیم ولی این مصیبت رو نکشیم.