• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
ای ول.

طی یک تماس کوتاه تلفنی یا یکی از عزیزان بخش فنی اسیاتک ایشون (بسیار انسان صادق و خوش برخوردی بودند) ضمن بیان این نکته که ایشون فقط یک کارمند ساده هستندنه رئیس شرکت، تمامی مشکلات رو بر عهده گرفتن و فرمودن یک تیم تخصصی مشغول بررسی موضوع است ولی با توجه به روند اجرا و پیگیری کارهای فنی (+ اداری)، شاید بچه های ما یا نوادگانمون بتونن نتیجه بررسی ها رو احساس کنند.

حیوونی بچه هامون!! چون فکر کنم زمان اونا خط 128 از دایال آپ الان هم ضایع تر باشه!

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
آقا کسی این درایور usb مودم خود شرکت برای Vista نداره ؟
من هر چی ایمیل زدم و تلفن نتیجه ایی نگرفتم.:wacko::blink:
باسپاس

smaeel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من تقریبا تمام شرح حال بقیه سرویسهای adsl مطرح در این فروم رو خوندم.
میخواستم پس از اتمام سرویس آسیاتک از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم.
با این اوضاع باید کلا قید adsl رو بزنم.

شما مثلا برای سرویس 128 آسیاتک که ظاهرا ارزانتر از سایر شرکتهای مطرح است داری ماهی حدودا 20 هزار تومان پول میدی بعدش میای دانلود کنی میبینی سرعتت به 10kbs هم نمیرسه.به نظر من اگه به این برسه که خیلی خوبه چون معمولا به 7 هم نمیرسه.dns هاشون هم که اینقدر سریع عمل میکنه که زمان پاسخگویی آن از dialup هم پایینتره.من گاهی با dialup هم card sharing داشتم ولی این بدرد اونکار هم نمیخوره.
من یه ping time هایی برای sun میگیرم که حقیقتا باید فرستاد موزه.
بالای1300 ms . با 2 خط و 2 مودم usb و lan. و 2 کامپیوتر هم تست کردم.گاهی بهتر تا 800 ms. ولی کلا همینه.
به نظر شما این رو چی باید اسمش رو گذاشت.میزاریم به حساب مرکز مخابرات.ولی حتی با این تفصیل من مسئولم بگم مرکز مخابرات چرا پهنای باند لازم به من مشترک نمیدی یا آسیاتک که تجهیزات dsl رو در مرکز مربوطه فعال میکنه و در اون مرکز شروع به سرویس دهی.سرویسهای p2p هم که به حمد ا...بستن.حالا با این سرعت و وضعیت فیلترینگ آخرش چی بدست میاری. چی دانلود میکنی؟
نرم افزار ؟ که جدیدترینش رو با cd میتونی از بازار 1500 یا یکم بالاتر یا پایینتر تهیه کنی.
یا فیلم ؟ که قیمت dvd های دستفروشها رو خودت دیدی حتما.
باز سر ماه که میشه میری اشتراک میگیری و باز پول به جیب این شرکتهای محترم میریزی.
بعد میای اینجا میگی همه با هم بریم اعتراض کنیم.بریم تلفن کنیم .بریم حقمون رو بگیریم.
دوست عزیز حق طلبی خیلی هم عالیه.ولی باید از روش درست و موثر عمل کنی.
به نظر خودت از این روشها به نتیجه میرسی.
مبالغ اشتراک آن برای شما و خیلیهای دیگه مطرح نیست.ولی با این کارت به بقای این سرویس دهی نامناسب کمک میکنی.و با این روشت که تلفن میزنی پشتیبانی (قربون اون پشتیبانی باید رفت) خیال اونها رو راحت میکنی که حالا حالا با این روش سرویس بدهند.
بهتر نیست یه کم منطقی باشید.
امیدوارم دوستان این مطالب را بخوانند و از روی منطق تصمیم بگیرند.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز حرف شما کاملا منطقی بود ولی چیزایی که من دانلود میکنم، چه نرم افزار، چه آهنگ و چه فیلم، هیچ کدومش توی هیچ کدوم از جاهایی که شما فکرش رو میکنی پیدا نمیشه، یا خیلی کمیابه، یا عمومی نیست، یا مخالف قوانین جمهوری اسلامیه یا خیلی چیزای دیگه، به هر حال قضیه اینه که لازم دارم که رفتم دنبال ADSL . از سر بی کاری و پول اضافه نبوده.

اگه بخوایم صورت مسئله رو پاک کنیم که نشد کار؟ به نظرت اگه تمام کاربرا ADSL نخوان کسی ککش میگزه؟

این دولت و ریش و پشمو هایی که میگن اینترنت=فساد اینایی که میخوان ملت از تمام دنیا بی خبر باشن، اینایی که دارن سعی میکنن اینترنت رو به یه اینترانت ملی تبدیل کنن تا فقط همونی که میگن و دوست دارن رو ببینیم و بشنویم خیلی هم خوشحال میشن که ببینن کار و کاسبی همین شرکتهای خرده پا هم کساد شده و ملت تو یه حرکت خود جوش خودشون دارن اینترنت رو تحریم (فیلتر) میکنن!...
من اگه اخبار فارسی درست درمون بخوام باید برم به یه سایت معتبر مثل سایت BBCPersian که خب فیلتره،
من اگه چندتا سمبل درست درمون از کارای گرافیکی و انمیشن های روز دنیا بخوام باید برم به یه سایت معتبر مثل سایت waltdisney که خب اونم فیلتره،
من اگه دنبال نرم افزار باشم، چون تحریمیم نمیتونم بخرم پس باید برم دنبال کرک تو سایت معتبر مثل سایت Astalavista که خب اونم مدتهاست فیلتره،
اصلا آقا من میخوام اخبار داخلی رو از یه پایگاه غیر دولتی، یه پایگاه نابسته به دولت بخونم مثل ILNA که خوب اینو دیگه اصلا حرفشو نزن، فیلتره!

اینه وضعیت اینترنت این مملکت. دیگه خودم اصلا دوست ندارم از این بدترش کنم تا چند ماه دیگه بیان بگن به کاربران خونگی بالاتر از 33kb اینترنت نمیدیم!

smaeel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز حرف شما کاملا منطقی بود ولی چیزایی که من دانلود میکنم، چه نرم افزار، چه آهنگ و چه فیلم، هیچ کدومش توی هیچ کدوم از جاهایی که شما فکرش رو میکنی پیدا نمیشه ...

دوست عزیز خیلی ممنون که مطلب من رو خوندی و ممنون از اینکه نظرت رو گفتی.

مطلبی که من بیان کردم پاک کردن صورت مساله نیست بلکه به نظر خودم عین اعتراض و مخالفت است.شما یه کم تامل کن ببین این موثر تر نیست.کلیه این شرکتها مستقیم و غیر مستقیم با مخابرات و با دولت در ارتباط و در واقع برای آن در آمدزا هستند.وقتی شما در این مورد یا هر مورد دیگری مثل تلفن همراه یا پیغام کوتاه یا هر مورد دیگر که تعرفه های آن بسیار غیر عادلانه و بدور از هرگونه استاندارد و فاقد کیفیت مطلوب است این روش رو پیش بگیری باعث کاهش در آمد میشی که به نظر من موثر است.چون چیزی به نام هزینه همواره وجود دارد که باید از محل درآمدها تامین شود حتی در مورد اینترنت دارای فیلتر یا 33kb یا غیره.حالا دیگران میتونند با دیدگاه خودشون تصمیم بگیرند.چون من میتوانم فرضا در بسیاری از این موارد که غیر ضروری است و امکان آن هست جلوی خودم رو بگیرم.
بنده به شخصه فکر میکنم در زمینه مطالعاتی و تحقیق اینترنت یک منبع لایزال است.از نظر خبری هم با شما موافقم. من عرض کردم اینترنت adsl با این کیفیت با چنین قیمتی نمی ارزه. دلایلم را هم بیان کردم.که شما نمیتونی اون استفاده مطلوب را از یک سرعت آنچنانی که ویژه استاندارد adsl است داشته باشی پس چرا بیخودی اشتراک میگیری و هزینه آنرا میپردازی.اگر شما میتونی استفاده مطلوب از سرویس adsl را بنمایی که کمال مطلوب است.سخن من برای کسانی است که شرایط من را دارند.

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
باسپاس

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
باسپاس

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
این مشکل تورنت رو چطور میشه با این آسیاتک حل کرد؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
باسلام
باسپاس

درایور و که شرکت به شما نمیده شما میبایست مراجعه کنید به سایت سازنده مودم احتمالا درایور ویستاشو بتونید پیدا کنید ...

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
دوستان شما که مثلا 128 دارین و سرعت دانلودتون افتضاحه چرا زنگ نمی زنین رو اعصابشون راه برین ...؟!؟
من 64 دارم ...اونم مفتیه یعنی برنده مسابقه جام طلایی پارسال شدم...فقط پول مودم دادم. هر وقت سرعتم کم بشه سریع زنگ میزنم کلافه شون میکنم. به نظرم اگه هر چی سرمون در میارن صدامون در نیاد هر کاری دلشون بخواد میکنن. اگه همه زنگ بزنین اعتراض کنین احتمالا یه فکری برا این کلاه برداریشون میکنن.
آفرين!
اصولاً يكي از خصوصيات ژنتيك ملت شهيدپرور ايران اينه كه حال اعتراض كردن ندارن!

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
من هر چی ایمیل زدم و تلفن نتیجه ایی نگرفتم.
باسپاس

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز خیلی ممنون که مطلب من رو خوندی و ممنون از اینکه نظرت رو گفتی.

مطلبی که من بیان کردم پاک کردن صورت مساله نیست بلکه به نظر خودم عین اعتراض و مخالفت است.شما یه کم تامل کن ببین این موثر تر نیست.کلیه این شرکتها مستقیم و غیر مستقیم با مخابرات و با دولت در ارتباط و در واقع برای آن در آمدزا هستند.وقتی شما در این مورد یا هر مورد دیگری مثل تلفن همراه یا پیغام کوتاه یا هر مورد دیگر که تعرفه های آن بسیار غیر عادلانه و بدور از هرگونه استاندارد و فاقد کیفیت مطلوب است این روش رو پیش بگیری باعث کاهش در آمد میشی که به نظر من موثر است.چون چیزی به نام هزینه همواره وجود دارد که باید از محل درآمدها تامین شود حتی در مورد اینترنت دارای فیلتر یا 33kb یا غیره.حالا دیگران میتونند با دیدگاه خودشون تصمیم بگیرند.چون من میتوانم فرضا در بسیاری از این موارد که غیر ضروری است و امکان آن هست جلوی خودم رو بگیرم.
بنده به شخصه فکر میکنم در زمینه مطالعاتی و تحقیق اینترنت یک منبع لایزال است.از نظر خبری هم با شما موافقم. من عرض کردم اینترنت adsl با این کیفیت با چنین قیمتی نمی ارزه. دلایلم را هم بیان کردم.که شما نمیتونی اون استفاده مطلوب را از یک سرعت آنچنانی که ویژه استاندارد adsl است داشته باشی پس چرا بیخودی اشتراک میگیری و هزینه آنرا میپردازی.اگر شما میتونی استفاده مطلوب از سرویس adsl را بنمایی که کمال مطلوب است.سخن من برای کسانی است که شرایط من را دارند.

من هم ممنونم که نظرم رو خوندی.

با توضیحات اخیر بله، در این زمینه با شما موافقم:
شما نمیتونی اون استفاده مطلوب را از یک سرعت آنچنانی که ویژه استاندارد adsl است داشته باشی پس چرا بیخودی اشتراک میگیری و هزینه آنرا میپردازی

joeguitar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پست 648 رو ببین.

باسلام دوست عزیز
این اولین کاریست که یک مبتدی(من ادعایی ندارم)انجام می ده.من نتها سایت سازنده(البته این مدلی که آسیاتک می ده توی مدل های این شرکت نیست و معلوم نیست از کجا آوردند)بلکه کل صفحات اینترنتی مربوط به این مودم گشتم ولی
مثل اینکه خود شرکت یک درایوری برای این مودم نوشته که این مشکل حل می شه.منتها من چندبار زنگ زدم و حتی ایمیل ولی انگار نه انگار.گفتم اگه کسی این درایور داره به من ایمیل کنه.

[email protected]

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
سلام من 256 گرفتم ماهانه 130000 هزار تومن میدم تازه گیها سرعت امده پایین نمدونم چرا از قبل خیلی افت کیفیت کرده من از اردبیل هستم

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
توی دفترچه مودم USB اصلا اسمس از VISTA نیومده...! نمیدونم والا، سعی از طریق تلفن ادامه بدی. اینجا اگه کسی داشت تا حالا خبر داده بود.

alivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب !! منم الان زنگ زدم بخش فروش گفتم میخوام شارژ کنم گفتن پول دو ماه و باید بدی!!! ولی نکته جالبش اینجا بود گفت یک ماه براتون شارژ میکنیم ولی باید هزینه پیک و خودتون بدین !!!!!
ببخشيد من دير به دير اينجا سر ميزنم.:blush:
اين آسياتك به من گفت كه از اين ماه بايد پول رو دو ماه دو ماه بريزي به حساب..وماه هم گفتيم چشم!
خلاصه وصل نكردن كه ما هم مجبور شديم دو ماه را بريزيم.

بعد اون 5 هزار توماني كه بعد 1 ماه يادشون افتاده بود بايد بريزم رو نريختم.(آخه هر سري كه زنگ ميزني يكي گوشي رو ور ميداره و يه چيزي ميگه)

بعد هم فرمودند كه از اين ماه بايد پول رو بريزيد به حساب....گفتم پيك! پس چي؟...فرمودند ميشه 2 هزار تومان...

خدا لعنتشون كنه از تورنت كه مال من از همون اول تعطيل بود...

سرعتم كه از 2 بالاتر نميره(البته روز ها)....ولي شبها از ساعت 11 تا نزديك هاي 8 صبح خوبه و رو 7 و 6 هست...

راستي من 64 گرفتم ها...

خلاصه هر سري گفتيم سرعتمون كمه، خيلي راحت گفتن پهناي باند اون منطقه كم هست و ميتوني از يه شركت ديگه بگيري...

خدا لعنتشون كنه كه اعصاب ادمو خورد ميكنن...

دوستان بالاحره من اين سرويس 64 اسيا تك را بگيرم يا به فكر يك شركت ديگه باشم . پيش شماره 3316 منطقه محابراتي اشرفي اصفهاني مورد مصرفم هم دانلود مي باشد :blush::blush::blush:
والا من فقط باهاش چت ميكنم! خيلي بيخوده...البته بقيه ي سرويس ها هم همين جوري هستن ها...!
ولي اگر سرعت 64 واقعي بدن و بازي در نياره خيلي هم خوبه 64...سرعت دانلودش ميشه 8...ولي متاسفنه اينگونه نيست....

mazi6565

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من الان بعد از حدود یک سه هفته تونستم وصل بشم با ای دی اس ال آسیا تک. قبل از اون شهریور سال 1385 ای دی اس ال پارس آنلاین داشتم که به دلیل کندی و همینطور گرانتر بودن و ... بیخیالش شدم و الان 64 آسیا تک گرفتم. چند تا سوال در موردش دارم که میپرسم. ممنون پیشاپیش که راهنمایی ام میکنید:

1- وقتی سرویس 64 پارس آنلاین رو داشتم برای اتصال به نت کافی بود دکمه مودم رو فشار بدی و بعد از چند ثانیه ارتباط برقرار میشد (هیچ کانکشن و اکانت و یوزر و پسوردی نمیخواست). روز اول هم از اون طرف خودشون وصلم کردن و من اصلا هیچ کاری نکردم و مودم خودش وصل شد. مارک مودم هست: Symphony SY800C . حالا ولی مال آسیا تک اینطوری نیست. به این شکل هست:

63v6dj6.jpg

وقتی پارس آنلاین داشتم به ساخت اون کانکشن اولیه نیازی نبود. و فقط اون lan (کانکشن دومی) نیاز بود که وقتی مودم رو نصب میکردی دیگه همینجور بود اونجا و هر وقت مودم رو روشن میکردی میومد و وصل میشد و هر وقت خاموش میکردی میرفت پی کارش.
ولی برای آسیا تک الان من باید مودم رو روشن کنم. بعد خود اون قسمت lan اور های اسپید اینترنت به کار می افته و بعد از مدتی ارور هم میده که وصل نمیشه (همون علامت تعجب تو کادر مثلثی) و بعد از اون باید روی کانکشن اولی (آسیا تک) کلیک کنم و کانکت رو بزنم (مثل دایل آپ) تا وصل بشه. میخوام بدونم چرا اینطوریه؟ پارس آنلاین از چه تکنیکی استفاده میکرد و آسیا تک از چه مدلی استفاده میکنی؟ چرا روشهای اتصال به نت بین این دو فرق میکنه؟کاری میشه کرد که این مراحل اتوماتیک بشه و هی نخواد من این کارا رو برای هر بار اتصال بکنم؟ تازه بعضی وقتها کانکشن آسیا تک وصل نمیشه و ارور میده و سه چهار بار باید بزنم تا بلاخره یه بار پا بده. راستی من شهرک آزمایش و شیخ فضل الله و اینا هستم.

2- خط تلفن نویز داره. تلفن رو که برداری مودم قطع میشه و از نت میپری بیرون. میدونم نیاز به میکرو فیلتر یا همون اسپیلتر داره. ولی چرا وقتی ای دی اس ال پارس آنلاین داشتم اصلا این مشکل نبود؟ و چرا الان هست؟ مگه فرقی داره ای دی اس ال با ای دی اس ال؟

3- برای چک کردن مدت اعتبار و وضع سند و رسیو و باندویچ اکانت ای دی اس ال آسیا تک باید چیکار کرد؟ تو سایتشون دیدم هیچ خبری نبود. یعنی چیزی وجود نداره برای اینکه لاگین کنی و اطلاعات رو در مورد حسابت در اختیارت بذاره.

matrixxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممنون از راهنماییت

زنگ زدم اسیاتک گفت که فردا زنگ بزنید برای ریست پورت میکنیم

انشاالله که درست بشه

بازم ممنون

دوست عزیز شما با کدوم بخش صحبت کردید و با چه کسی؟

بالا