سلام.
من الان بعد از حدود یک سه هفته تونستم وصل بشم با ای دی اس ال آسیا تک. قبل از اون شهریور سال 1385 ای دی اس ال پارس آنلاین داشتم که به دلیل کندی و همینطور گرانتر بودن و ... بیخیالش شدم و الان 64 آسیا تک گرفتم. چند تا سوال در موردش دارم که میپرسم. ممنون پیشاپیش که راهنمایی ام میکنید:
1- وقتی سرویس 64 پارس آنلاین رو داشتم برای اتصال به نت کافی بود دکمه مودم رو فشار بدی و بعد از چند ثانیه ارتباط برقرار میشد (هیچ کانکشن و اکانت و یوزر و پسوردی نمیخواست). روز اول هم از اون طرف خودشون وصلم کردن و من اصلا هیچ کاری نکردم و مودم خودش وصل شد. مارک مودم هست: Symphony SY800C . حالا ولی مال آسیا تک اینطوری نیست. به این شکل هست:
وقتی پارس آنلاین داشتم به ساخت اون کانکشن اولیه نیازی نبود. و فقط اون lan (کانکشن دومی) نیاز بود که وقتی مودم رو نصب میکردی دیگه همینجور بود اونجا و هر وقت مودم رو روشن میکردی میومد و وصل میشد و هر وقت خاموش میکردی میرفت پی کارش.
ولی برای آسیا تک الان من باید مودم رو روشن کنم. بعد خود اون قسمت lan اور های اسپید اینترنت به کار می افته و بعد از مدتی ارور هم میده که وصل نمیشه (همون علامت تعجب تو کادر مثلثی) و بعد از اون باید روی کانکشن اولی (آسیا تک) کلیک کنم و کانکت رو بزنم (مثل دایل آپ) تا وصل بشه. میخوام بدونم چرا اینطوریه؟ پارس آنلاین از چه تکنیکی استفاده میکرد و آسیا تک از چه مدلی استفاده میکنی؟ چرا روشهای اتصال به نت بین این دو فرق میکنه؟کاری میشه کرد که این مراحل اتوماتیک بشه و هی نخواد من این کارا رو برای هر بار اتصال بکنم؟ تازه بعضی وقتها کانکشن آسیا تک وصل نمیشه و ارور میده و سه چهار بار باید بزنم تا بلاخره یه بار پا بده. راستی من شهرک آزمایش و شیخ فضل الله و اینا هستم.
2- خط تلفن نویز داره. تلفن رو که برداری مودم قطع میشه و از نت میپری بیرون. میدونم نیاز به میکرو فیلتر یا همون اسپیلتر داره. ولی چرا وقتی ای دی اس ال پارس آنلاین داشتم اصلا این مشکل نبود؟ و چرا الان هست؟ مگه فرقی داره ای دی اس ال با ای دی اس ال؟
3- برای چک کردن مدت اعتبار و وضع سند و رسیو و باندویچ اکانت ای دی اس ال آسیا تک باید چیکار کرد؟ تو سایتشون دیدم هیچ خبری نبود. یعنی چیزی وجود نداره برای اینکه لاگین کنی و اطلاعات رو در مورد حسابت در اختیارت بذاره.