• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تکلیف اینکه که بانک میشه رسما چون وبسایت زده

تکلیف اینکه کی بانک میشه چون عسگریه و توسعه هم تو شتاب هستن اما هنوز بانک نشدن!
منظورم اینه سپرده یکساله اگر مشکلی پیش بیاد با کارت و اینا قابل برداشت نیست
تو بانک ملی و چندین بانک دیگم حساب دارم ، بسته به شرایط ادم هر دفعه تو یکیشون سپرده سنگین باز میکنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk
اسمش موسسه هست؛بانک هم وقتی میشه که بتونه گسترش پیدا کنه و تبدیل به بانک بشه؛

اصولا بانک و موسسه اعتباری چیز مجزا هستند؛هیچ نیازی نیست موسسه ای بانک بشه!
شما اگه بانک میخواین باید برین بانک

حساب های بلند مدتم هیچ بانکی هیچ جای دنیا بهت کارت نمیدن؛چون قانونش این هست که با سررشید برداشت نداره؛اگه این حساب رو نمیپسندی باز نکن خوب!!!!!!!!!!!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تکلیف اینکه که بانک میشه رسما چون وبسایت زده

تکلیف اینکه کی بانک میشه چون عسگریه و توسعه هم تو شتاب هستن اما هنوز بانک نشدن!
منظورم اینه سپرده یکساله اگر مشکلی پیش بیاد با کارت و اینا قابل برداشت نیست
تو بانک ملی و چندین بانک دیگم حساب دارم ، بسته به شرایط ادم هر دفعه تو یکیشون سپرده سنگین باز میکنه.

اسمش موسسه هست؛بانک هم وقتی میشه که بتونه گسترش پیدا کنه و تبدیل به بانک بشه و مهمتر از اون اینکه اصلا بخواد بانک بشه!!

شما اگه بانک میخواین باید برین بانک سپره گذاری کنین

حساب های بلند مدتم هیچ بانکی هیچ جای دنیا بهت کارت نمیدن؛چون قانونش این هست که با سررشید برداشت نداره؛اگه این حساب رو نمیپسندی باز نکن خوب!!!!!!!!!!!

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
اسمش موسسه هست؛بانک هم وقتی میشه که بتونه گسترش پیدا کنه و تبدیل به بانک بشه و مهمتر از اون اینکه اصلا بخواد بانک بشه!!

بله در جریان قانون سپرده بلند مدت هستم از چند دهه قبل و داشتم این نوع سپرده ها رو ، اخه میدونید مشکل اینجاست که با رییس یکی از بانک ها داشتم صحبت میکردم یه بخشنامه محرمانه نشونم داد حدود ۱۰ تا بانک تراز منفی داشتن البته اسم بانک ها نشونم نداد اما دوتا دولتی متوجه شدم ملی و صادرات بودن حتی گفت برای ساتنا چند ساعت ممکنه دیر عمل بشه بخاطر موجودی کمی که دارن ، لذا وقتی بانک ها اوضاع خوبی ندارن موسسه هم مستثنی نیست ، این حرفارم نزدم جو به هم بریزه چون خودم با وجود این ریسکها شنبه حساب درشت یکساله تو یکی از بانکها و روزشمار تو موسسه باز میکنم چون اگر بخواهیم اطمینان نکنیم باید پول بزاریم تو بالشت زیر سرمون و باید بالاخره دل به دریا بزنیم یه جا سپرده باز کنیم.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
اگه صندوق بانک اینده رو زود تر ببندیم مثلا3 ماه یا ازش پول وردارم چیزی جریمه میشم ؟؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
این حرف ر
اطلاعات تکميلي درباره بانک آينده اينکه؛ صندوق اين بانک 23 درصد ميده با کف 50 ميليون تومان که هرسه ماه يه بار واريز مي کنه که با لحاظ اين موضوع سود ماهيانه‌ش ميشه حول و حوشه 22 درصد . متصدي مي گفت که اگه بخواي پولتو زير يکسال برداري سودش ميشه 19 درصد . البته گفت که تو برگه اي که بهتون ميدن هر دو اين موارد قيد ميشه يعني 19 درصد و 23 درصد.... فقط يه سوال از دوستاني دارم که تو صندوق سپرده دارن؛ لطف مي کنيد بفرمائيد که آيا سودهايي که هر سه ماه دريافت کردند آيا کم و زياد شده است يا خير؟ ممنون ميشم پاسخ بديد.
این حرف روو مطمنی کم میکنه ؟؟یعنی میشه 19

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
اقا من رفتم شعبه امار تجارت و اینده رو دراوردم
حساب صندوق اینده با رقم بالای ۱۰۰ میلیون باز میشه و سودش بین ۲۰ تا ۲۴ درصده!! الان هم دارن ۲۰ میدن....
بعد ب این شکل ه ک با پول شما سهام میخرن واگر سهام افت کنه اصل پول شما هم افت میکنه و اگر سود بده در صورت برداشت بغیر از سود ماهیانع اصل پولتون هم بیشتر میشه!!!
ی حساب هم دارن ک حداقلش ۵۰۰ میلیونه و سودش ۲۲.۵ درصده!!
تجارت هم برای بالای صد میلیون سپرده هاش ب این صورت ه ک ماهانه ۱۷ درصد سود میده و بعد از شش ماه مابه التفاوت اون ۲۲ درصد ک میشه ۵ درصد رو یکجا ب حساب میریزه!!

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
حساب صندوق اینده با رقم بالای ۱۰۰ میلیون باز میشه و سودش بین ۲۰ تا ۲۴ درصده!! الان هم دارن ۲۰ میدن....
بعد ب این شکل ه ک با پول شما سهام میخرن واگر سهام افت کنه اصل پول شما هم افت میکنه و اگر سود بده در صورت برداشت بغیر از سود ماهیانع اصل پولتون هم بیشتر میشه!!!
تجارت هم برای بالای صد میلیون سپرده هاش ب این صورت ه ک ماهانه ۱۷ درصد سود میده و بعد از شش ماه مابه التفاوت اون ۲۲ درصد ک میشه ۵ درصد رو یکجا ب حساب میریزه!!

تجارت هر شعبش یه چیزی میگه
رییس یکی از شعب گفت هر ماه ۲۲٪ دقیق واریز میشه ، تا شش ماهم به اصل سپرده نمیشه دست زد

اون سپرده ۱۷+۵ رو هم گفتن قبلاً باز می‌کردیم این یکی سپرده شش ماهه جدیده

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
متاسفانه سودهای بانکی اینچنینی چندان قابل اعتماد نیستند، شخصا مورد یکی از فامیل را به خاطر دارم که چند ماه بعد از پرداخت سود به ایشان اعلام کردند در محاسبه سود اشتباه شده و سود اضافه دادیم و در نهایت از طریق دادگاه با ایشان برای مطالبه اون مبلغ برخورد کردند!

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98

اوایل هفته پیش من حساب صندوق باز کردم مبلغ کف 50 میلیون بود حداقل سود 23% و اصل پول تضمین میشد... البته فقط قرارداد امضا کردم و گفتن مدارک زمان میبره تا صادر و به بانک ارسال بشه خودمون تماس میگیریم

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
اوایل هفته پیش من حساب صندوق باز کردم مبلغ کف 50 میلیون بود حداقل سود 23% و اصل پول تضمین میشد... البته فقط قرارداد امضا کردم و گفتن مدارک زمان میبره تا صادر و به بانک ارسال بشه خودمون تماس میگیریم
کدوم شعبه؟!
مگر میشه ی همچین چیزی؟!!! اینقدر تفاوت؟!!!!

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
در

پاسخ شما دوست عزیز ضمن تشکر از توضیحات و تایید مطالب شما عرض کنم سپرده نور بعد از 1ماه قابل برداشت هست البته بصوزت پلکانی سود را حساب و کم میکنن و اصل سپرده را میشه پس گرفت...

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
تجارت بالا صد ملیون سپرده باز میکنه دقیق؟22 درصد ، من ماه پیش بازکردم سودشم دقیق سرماه 22 درصد رو داد، اونی،که میگی قدیمیه شعبه ات خواب بودن!! گردشگری هم بالا ده ملیون یکساله22 درصد داره باز میکنه سپرده جدید

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
دوستان بانک تجارت برای مبالغ بالا معتبر هستش ؟ من تا حالا با این بانک کار نکردم . وضعیتش خوبه؟ منابع مالیش چطوره ؟ کسی میدونه اگه زود تر از ۶ ماه برداشت بشه سودش چطوری محاسبه میشه ؟‌ از یکی از شعب که پرسیدم گفت که بعد از یک ماه برداشت بشه ۱۴.۵ ٪‌ حساب میشه .
پول ادم تو ملی باشه خیال ادم راحت تره ولی ملی ۱۸٪‌ بیشتر نمیده برای بالای ۲۰ میلیون روز شمار .

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سود ویژه روزشمار بانک پاسارگاد :

روزشمار ( سه ماهه ) 18 درصد . قبل از سه ماه برداشت شود با نرخ 16 درصد
روزشمار 18 درصد برای مبالغ بالای 50 میلیون

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان بانک تجارت برای مبالغ بالا معتبر هستش ؟ من تا حالا با این بانک کار نکردم . وضعیتش خوبه؟ منابع مالیش چطوره ؟ کسی میدونه اگه زود تر از ۶ ماه برداشت بشه سودش چطوری محاسبه میشه ؟‌ از یکی از شعب که پرسیدم گفت که بعد از یک ماه برداشت بشه ۱۴.۵ ٪‌ حساب میشه .
پول ادم تو ملی باشه خیال ادم راحت تره ولی ملی ۱۸٪‌ بیشتر نمیده برای بالای ۲۰ میلیون روز شمار .
داداش دیگه به بانک تجارت پنجاه شصتساله اعتماد نداشته بلشی باید پول بزاری و بالشت!! ملی ملت تجارت سپه و چند تا دیگه بانکای بالای نیم قرن اعتبارن اینا برن رو هوا کشور رفته رو هوا

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
داداش دیگه به بانک تجارت پنجاه شصتساله اعتماد نداشته بلشی باید پول بزاری و بالشت!! ملی ملت تجارت سپه و چند تا دیگه بانکای بالای نیم قرن اعتبارن اینا برن رو هوا کشور رفته رو هوا
50-60 سال نیست؛37 ساله؛ملت و تجارت بعد از انقلاب تاسیس شدن؛البته نیمه دولتی هستند و از نظر اعتبار جایگاه بالایی دارند
بانک های قدیمی سپه،ملی،کشاورزی،مسکن و صادرات هستند(به ترتیب قدمت)

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام

من الان ۱۲۴ تا توی ثامن دارم ماهی ۱۸۰۰ میده

یعنی فکر کنم ۱۸ درصد حساب میکنه

تا اردیبهشت و خرداد هم لازمش ندارم

شما کدوم بانک یا موسسه رو پیشنهاد میکنید ؟

۲۰ تا ۲۲ درصد سود بده

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
50-60 سال نیست؛37 ساله؛ملت و تجارت بعد از انقلاب تاسیس شدن؛البته نیمه دولتی هستند و از نظر اعتبار جایگاه بالایی دارند
بانک های قدیمی سپه،ملی،کشاورزی،مسکن و صادرات هستند(به ترتیب قدمت)
قبلا اسمش بانک شاهی ایران بود با چند تا دیگه بعد انقلاب ادغام شد و تجارت شد بزن پیشینه بانک تجارت در ویکی پدیا ببین. مثل استقلال که قبلا تاج بود

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
بانک ایران انگلیس بوده تجارت قبلا

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

بالا