• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان نور کارسازان
در برگه جدیدی که بهم دادن نوشته سیستم متمرکز نور
و شماره حساب تغییر کرده
و به شماره حساب جدید شبا هم دادن
ولی دو سه مورد ناراحت کننده
سود آذر رو نریختن و در دفترچه قبلی چیزی ذکر نشده
آخرین واریز سود دردفترچه با شماره حساب قدیم
95/08/30 هست
و آخرین تراکنش در دفترچه قدیم
95/09/25 هست با عنوان انتقال سپرده به شماره حساب متمرکز جدید
با کد -km

در دفترچه قدیم سود 95/09/30 واریز نشده
ودر برگه موقت حساب جدید نیز سود واریزی
95/09/30 بسیار کمتر از سود واریزی در دفترچه قبلی
مثلا در دفترچه قدیم
برای 167200 سود ده درصد 1374 ریختن
ولی در برگه موقت شماره حساب جدید پس از انتقال
در 25 آذر
در سی آذر 277 ریختن
یعنی سیستم متمرکز سود اون چهار پنج روز بعد از انتقال
حساب رو فقط ریخته

و این وسط سود اون 25 روز قبلش از اول آذر تا 25 آذر مشخص نیست

حالا حساب من که هیچی نبود تو اون تاریخ
ولی دوستان مبلغ بالا حواسشون باشه برای
سود واریزی آذر که رو هم کامل واریز شده یا نه
قبل از متمرکز شدن حساب
بعد از متمرکز شدن حساب

و نکته بعدی در برگه موقت شماره حساب جدید
زدن شماره حساب عادی کارسازان
نکنه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه و سودها تغییر کرده در سیستم متمرکز جدید؟!
من امروز سی ملیون ریختم به حساب روزشمار
اگه مشکلی داره بگین زودتر درش بیارم.

در مورد انتقال پول به نور

در داخل سعبه پوز هست کارت میکشید
پرسیدم برای مبالغ بالای دوستان
گفتن پوز ما ملت هست در هر تراکنش میشه پنجاه ملیون تومان کارت کشید ولی سقف نداره
میتونین هر چند تا پنجاه ملیون کارت بکشین

اون چیزی که من امروز پرسیدم از ۱۰ تا ۳۰ میلیون روزشمار ۲۰ درصد سود میدن، البته حساب شما قدیمیه بهتره از خودشون بپرسید چند حساب میکنن ، ما هم در جریان قرار بدین.

Sent from my iPhone using Tapatalk

گیت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چند سال قبل در موسسه مالی پول داشتم (فکر کنم مهر اقتصاد بود) و کارت بانکی داده بود ولی فقط از ملت امکان برداشت و تراکنش داشت. خبری در رسانه ها آمد که این موسسه موفق به اخذ مجوز از بانک مرکزی نشد. بلافاصله جهت انتقال وجه از این موسسه به حساب بانک ملت اقدام کردم که با پیام "امکان انجام عملیات بانکی مقدور نیست" مواجه شدم. دستگاه های پوز هم کارت رو قبول نمی کردن. خودپرداز موسسه هم از سرویس دهی خارج بود. این تجربه را برای دوستانی نقل کردم که تصور می کنند اتصال موسسه به شبا یا شتاب به منزله تضمین سرمایه آنها است. با سپاس

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
اون چیزی که من امروز پرسیدم از ۱۰ تا ۳۰ میلیون روزشمار ۲۰ درصد سود میدن، البته حساب شما قدیمیه بهتره از خودشون بپرسید چند حساب میکنن ، ما هم در جریان قرار بدین.

عزیز پست قبلی منو در صفحه قبل خوندی
گفتم به من گفتن ده تا پنجاه 22
پنجاه تا پانصد 23
بالای پانصد 25
حسابهای قدیمی
ولی شما نگفتین کدوم شهر کدوم نور
کارسازانی کی حساب باز کردین
بالای سی چقدر؟
رفتین نور دفترچه جدید بگیرین
تو این یک ماه اخیر
شماره حساب جدید بهتون دادن؟!
دقت کردین حساب جدیدتون متمرکز شده یا نه
سود ماه قبل رو چک کردین درست ریختن

دوستان یه خبر بد

الان شماره شبا جدید رو با موبایل بانک قوامین که از رو شبا نام صاحب سپرده رو میزنه چک کردم

شماره شبا داده شده به حساب جدید نور
در داخل سیستم به اسم من نیست
چند بار چک کردم؟!!!!!!»

الان دوستان ملاک گفته های متفاوت مسولان شعبه نیست
ملاک عملشونه
کسی هست 25 بالای پانصد بگیره
کسی هست بالای پنجاه زیر پونصد 23 بگیره

دوستانی که شبا گرفتن آیا شماره حسابشون تغییر کرده
آیا موقع پایا سبستم اسم خودشونو نشون میده

Last edited:

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
عزیز پست قبلی منو در صفحه قبل خوندی
گفتم به من گفتن ده تا پنجاه 22
پنجاه تا پانصد 23
بالای پانصد 25
حسابهای قدیمی
ولی شما نگفتین کدوم شهر کدوم نور
کارسازانی کی حساب باز کردین
بالای سی چقدر؟
رفتین نور دفترچه جدید بگیرین
تو این یک ماه اخیر
شماره حساب جدید بهتون دادن؟!
دقت کردین حساب جدیدتون متمرکز شده یا نه
سود ماه قبل رو چک کردین درست ریختن

دوستان یه خبر بد

الان شماره شبا جدید رو با موبایل بانک قوامین که از رو شبا نام صاحب سپرده رو میزنه چک کردم

شماره شبا داده شده به حساب جدید نور
در داخل سیستم به اسم من نیست
چند بار چک کردم؟!!!!!!»

من تو تهران هفته پیش پرسیدم اون سودو گفتن و الان که دیدم کمتر میگه و حرف هفته قبل نفی میکنه منصرف شدم و حساب باز نکردم. اما کلا موسسه ها خیلی رو نظم و پاسخگو نیستن مثلا یا اس ام اس فعال نمیکنن باید پیگیر باشی یا درست جواب نمیدن یا اطلاعاتشون کمه ، یه خانونه بلند شد با رییس موسسه دعوا کرد که چرا نیم ساعته نشسته و هیچ باجه ایی کار نمیکنه میگفت این بار چندمه.موسسه ها چون زیر نظر خودشون کار میکنن زیاد مشتری مدار نیستن،
یه موقع به صاحب حساب ها بر نخوره الان بیان دوباره جبهه بگیرن! من خودم الان تو یکی از موسسات حساب دارم قبلا هم تو موسسات حساب داشتم. این چیزی بود که من دیدم شاید اینطوری نباشه!

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
حساب قدیمی اگر دارین ۲۳ درصد؛
حساب جدید بالای ۱۵۰م میشه ۲۳%
اینترنت بانک هنوز راه نیافتاده؛انشالله بعد از تخصیص کارت شتابی،نوبت به تلفن بانک و اینترنت بانک میرسه(طبق گفته معاون شعبه)
انگار شماره شبا به حساب ها تخصیص داده شده و از یکی از سپردهگذاران دیروز شنیدم شماره شباش رو گرفته بود؛خودم فرصت مراجعه پیدا نکردم اما بند اول در‌مورد حساب‌کوتاه مدت جدید وقدیم همین هست که عرض کردم
شما سه پست اخیر منو بخون تایید میکنی
22 برای ده تا پنجاه قدیم
شماره حساب جدید بهتون دادن
شبا در پایا موقع استعلام به نام خودتونه؟!
پرینت حساب یا دفترچه گرفتین؟!
در 25 آذر شما هم متمرکز شدین؟
زیر پنجاه تا به شما 23 دادن.
سود ماه قبل رو کامل ریختن؟!
در یک نوبت یا دو نوبت؟

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
از کی پرسیدی شما؟!!
من زنگ زدم دفتر مرکزی ک شمارش تو سایت خود بانک هست و با کارشناسشون صحبت کردم
سودش بین ۲۰ تا ۲۴ ه و دو ماه گذشته کمترین سود رو تو چند‌سال پرداخت کردن!!!

خود کارشناس هم گفت شعبه های ما اطلاعات درست نمیدن و بهتر از شعب منتخب اطلاعات بگیرید!
نکته ریسکش اینجا س ک با پول شما سهام میدن و با بالا و پایین شدن سهام ارزش پول شما کم و زیاد میشه...

شما هم پشت تلفن! یه چیزی شنیدی هی اینجا تکرار میکنی... ( حضوری بری 100 تا حرف میشنوی وای به حال تلفنی ) حتی منو به شک انداختی رفتم شعبه پرسیدم تکرار کردن اصل پول تضمین شدس سود هم حداقل 23%
و چیزی که زمان افتتاح حساب دیدم اصلا تمایلی به باز کردن این حساب ندارن! ( چند صفحه قبل تر هم گفتم )

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوست عزیز من خودم الان ۲۳ درصد دارم سود ثابت هست ۳ماه یکبارالبته من حساب کردم میشه ۲۱.۵ چون ۳ماه یکبارهست
درضمن ریس شعبه که دوستم هست بهم گفت حساب کن اگر ضرر نمی کنی حساب ببند وبیا این ۲۴ رو بازکن که من نکردم چون به من ۱۹ درصد اون وقت حساب میکردن وسودکه داده بودن پس می گرفتن

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
درضمن این نیست که با پول شما سهام بخرن واگرسهام اومدپایین بگن خوب سهام اومده پایین من که بهشون نگفتم که چه سهامی بخرن که حالا بیاد پایین پس این اصلا این حرف عقلانی نیست اصل پول ثابت هست اونها سهام میخرن اگر رفت رو۲۵درصدبه منهمون ۲۳ میدن اومدپایین هم همون۲۳ میدن واصل پول ثابت هست

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
من به این نتیجه رسیدم ازبهترین شعب که براشون ابلاغیه میاد برم سوال کنم وجلوروخودم بگم به ریس شعبه زنگ بزن ازتهران سرپرستی اماردقیق بهم بده فامیل طرف هم می پرسم خودم زنگ میزنم دوباره باهشون صحبت می کنم ولی هربارکه صحبت کردم می گن از شعبه سوال کنیدچون مشت تلفن جواب نمیدن

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
شما هم پشت تلفن! یه چیزی شنیدی هی اینجا تکرار میکنی... ( حضوری بری 100 تا حرف میشنوی وای به حال تلفنی ) حتی منو به شک انداختی رفتم شعبه پرسیدم تکرار کردن اصل پول تضمین شدس سود هم حداقل 23%
و چیزی که زمان افتتاح حساب دیدم اصلا تمایلی به باز کردن این حساب ندارن! ( چند صفحه قبل تر هم گفتم )
وقتی از دفتر مرکزی میپرسی دگ شکی توش نیست نه شعبه علی اباد صفلی!!
هیچ صندوقی سودش قطعی نیست و همه متغیر ن
هم صندوق دی رو دارم و هم اینده همشون بازه متغیر دارن...

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
درضمن این نیست که با پول شما سهام بخرن واگرسهام اومدپایین بگن خوب سهام اومده پایین من که بهشون نگفتم که چه سهامی بخرن که حالا بیاد پایین پس این اصلا این حرف عقلانی نیست اصل پول ثابت هست اونها سهام میخرن اگر رفت رو۲۵درصدبه منهمون ۲۳ میدن اومدپایین هم همون۲۳ میدن واصل پول ثابت هست

با پول شما سهام صندوق بانک سرمایه رو میخرن نه سهام شرکتهای دگ رو!!! همه صندوقهای بانکها ب همین شکله...
منم پرسیدم گفتن سود اخرشون ۲۱.۵ شده!
صندوقهایی ک تو بانکهای دگ دارم اصل پول رو تضمین کردن ولی این بانک هم شعبه منتخب شهرری و هم دفتر مرکزیشون اعلام کردن ک اصل پول بسته ب ارزش سهام در روز دریافت پول داره
در مورد سوال کردن از شعبه هم بقدری کارمنداش بی حوصله ان ک جوابگو نیستن و چرندیات تحویل میدن...بانکهای خصوص فقط تلفنهای روابط عمومیشون برای هر بخش هم کارشناس مخصوص دارن یا حداقل از شعب منتخب سوال کنید.

mohamad_kh69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
چند سال قبل در موسسه مالی پول داشتم (فکر کنم مهر اقتصاد بود) و کارت بانکی داده بود ولی فقط از ملت امکان برداشت و تراکنش داشت. خبری در رسانه ها آمد که این موسسه موفق به اخذ مجوز از بانک مرکزی نشد. بلافاصله جهت انتقال وجه از این موسسه به حساب بانک ملت اقدام کردم که با پیام "امکان انجام عملیات بانکی مقدور نیست" مواجه شدم. دستگاه های پوز هم کارت رو قبول نمی کردن. خودپرداز موسسه هم از سرویس دهی خارج بود. این تجربه را برای دوستانی نقل کردم که تصور می کنند اتصال موسسه به شبا یا شتاب به منزله تضمین سرمایه آنها است. با سپاس

mohamad_kh69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
مهراقتصاد هیچوقت مجوز نداشته الانم هنوز نداره ،تحلیلتون و مقایسش با موسساتی که تازه به شبکه شتاب متصل شدن کاملا بیربطه

mohamad_kh69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
شما سه پست اخیر منو بخون تایید میکنی
22 برای ده تا پنجاه قدیم
شماره حساب جدید بهتون دادن
شبا در پایا موقع استعلام به نام خودتونه؟!
پرینت حساب یا دفترچه گرفتین؟!
در 25 آذر شما هم متمرکز شدین؟
زیر پنجاه تا به شما 23 دادن.
سود ماه قبل رو کامل ریختن؟!
در یک نوبت یا دو نوبت؟
من حساب قدیمی نور کارسازان افتتاح ۹۳ دارم موجودی بالای صدوپنجاه میلیون ،۲۵درصد واریزمیکنه،آخرین واریزشم یکم دیمها بوده، شماره شبا که جدیدا تخصیص داده شده خودتون هم فرمودید که فعلا گفتن استفاده نکنید تاکامل اماده شه ،اینکه به اسم شما نیست فعلا جای نگرانی نداره

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
الان زنگ بزنیم شعبه اصلی بانک سرمایه

طرف به همین راحتی میگه چقدر سود واقعی میدن ؟؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
نکته ریسکش اینجا س ک با پول شما سهام میدن و با بالا و پایین شدن سهام ارزش پول شما کم و زیاد میشه...
این سایتشه . نمودار پایین رو نگاه کن
http://www.gostareshfund.ir
هر 3 ماه یکبار قیمت صدور واحد 100 هزارت میشه . کسی با اصل پول شما کاری نداره
ولی سودش ممکنه کمتر از 20 درصد اعلام شده باشه
سود های دوره ای
http://www.gostareshfund.ir/سود-های-دوره-ای
بانک نمیاد اصل پول شما رو بخوره . این صندوق ها پوششی هست برای اینکه سود بیشتر بدن

کلمه صندوق + بانک فلان رو گوگل کنید سایت صندوق میاد . همشون سودهای دوره ای رو نوشتن . مثلا بانک تجارت رو دیدم بسیار بیشتر سود داده . یا مثلا صندوق کوثر 18 درصد هم نمیده

helllove11

Registered User
لایک‌ها
17
بانك ايران زمين
18 درصد روزشمار
21 درصد روزشمار (200 ميليون مسدود ميكنه)

helllove11

Registered User
لایک‌ها
17
بانك ايران زمين
18 درصد روزشمار
21 درصد روزشمار (200 ميليون مسدود ميكنه)

ولي واسه من روزشمار 18 درصد رو حدود 17.7 درصد سود ريخت!!! واسه دوستاني كه اين حساب رو دارن هم اينجوريه؟

qlzmnpam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام
یعنی ۱۹% درصدی که دوستان اشاره کردن بدون کف مبلغ اذیت میکنن، یعنی تند تند سود پایین میارن؟ شما که کارت داشتین شتاب بود؟ اینترنت بانک و موبایل بانک شتاب داشت؟ ساتنا پایا چی؟
کسی نمی تونه اینده رو پیش بینی کنه, منم قطعا نمی تونم بگم این موسسه سودش رو کم می کنه یا نه. ولی اگر سپرده های کوتاه مدت مثل همین روزشمار دارید, باید اماده باشید, چون مثل سپرده های بلند مدت نیست که موسسه موظف بشه تا اون زمان بهتون اون مقدار سود رو بده. نظر شخصی من اینه که اگر پولتون خیلی زیاد نیست و این 1% تاثیر زیادی تو سودتون نداره, گزینه های 18% که بچه ها اینجا معرفی کردن مثل قوامین و ایران زمین گزینه های مطمئن تری هستند.
کارتش شتاب هست ولی از گزینه های دیگش استفاده نکردم و اطلاعی ندارم
درنهایت یادتون باشه که این مطالب فقط جنبه اطلاع رسانی داره و تصمیم گیرنده شما هستید

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
وقتی از دفتر مرکزی میپرسی دگ شکی توش نیست نه شعبه علی اباد صفلی!!
هیچ صندوقی سودش قطعی نیست و همه متغیر ن
هم صندوق دی رو دارم و هم اینده همشون بازه متغیر دارن...

اینکه دسترسیت در حد شعبه علی اباد کتوله و مجبوری با تلفن آمار بگیری مشکل دیگران نیست... فقط اینجا اطلاعات غلط نده
چیزی که شنبه 2 هفته پیش ما پاش امضا زدیم 23% سود و اصل پول تضمین شدس... فقط هم رسید دادن و گفتن مدارک باید صادر بشه تماس می گیریم بیای بگیری...

بالا