• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
اینکه دسترسیت در حد شعبه علی اباد کتوله و مجبوری با تلفن آمار بگیری مشکل دیگران نیست... فقط اینجا اطلاعات غلط نده
چیزی که شنبه 2 هفته پیش ما پاش امضا زدیم 23% سود و اصل پول تضمین شدس... فقط هم رسید دادن و گفتن مدارک باید صادر بشه تماس می گیریم بیای بگیری...
دو هفتس مدارک ندادن؟!!
ب پای کبوترم میبستن تا حالا جوابش اومده بود...
هر موقع تونستی از متن قرارداد ک ۲۳٪ تضمین ه ی عکس بزار!!ک بقیه ب راه راست هدایت بشن

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
درست میگه قراردادبرای من هم بعداز ۳هفته اومد البته بانک بهم رسیدداد بایدمیفرستادن تهران امضا می شود میوند شهرستان
این دوستمون انگار توایران زندگی نکرده که براش عجیب این چیزها وفکرمی کنه مثل قدیم کبوتر نامه بر باید ببر بله اینجا ایران شایدهم لاک پشت ببره ولی بعد از۳هفته اومد ۲۳ درصد قطعی

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
دوست عزیز من خودم الان ۲۳ درصد دارم سود ثابت هست ۳ماه یکبارالبته من حساب کردم میشه ۲۱.۵ چون ۳ماه یکبارهست
درضمن ریس شعبه که دوستم هست بهم گفت حساب کن اگر ضرر نمی کنی حساب ببند وبیا این ۲۴ رو بازکن که من نکردم چون به من ۱۹ درصد اون وقت حساب میکردن وسودکه داده بودن پس می گرفتن

این 24% جدید هم سه ماه یه بار واریز میشه؟ و حداقل موجودی لازم؟ جریمه بستنش چطوره؟

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
درست میگه قراردادبرای من هم بعداز ۳هفته اومد البته بانک بهم رسیدداد بایدمیفرستادن تهران امضا می شود میوند شهرستان
این دوستمون انگار توایران زندگی نکرده که براش عجیب این چیزها وفکرمی کنه مثل قدیم کبوتر نامه بر باید ببر بله اینجا ایران شایدهم لاک پشت ببره ولی بعد از۳هفته اومد ۲۳ درصد قطعی

پس شما ی زحمت بکش از قراردادت عکس بده ک سود قطعی ۲۳ نوشته شده تا بر همگان روشن شه این قضیه

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان الان قوامین روزشمار چند شده واسه حساب های جدید که باز کنیم وکف پول چنده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
دوستان یه پولی دارم بالا 150 تومن 1-2 ماهیی لازم نیست میخام بزارم برای سود
بانک جای خوب کسی از دوستان میتونه معرفی کنه؟
اقتصاد نوین صحبت کردم 19 درصد روز شمار

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان موسسه کوثر و بانک قوامین روزشمار چند درصد میدن و کف مبلغ چنده؟ و ایا کوثر شتابه کارت و اینترنت و همراه بانکش؟

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
این سایتشه . نمودار پایین رو نگاه کن
http://www.gostareshfund.ir
هر 3 ماه یکبار قیمت صدور واحد 100 هزارت میشه . کسی با اصل پول شما کاری نداره
ولی سودش ممکنه کمتر از 20 درصد اعلام شده باشه
سود های دوره ای
http://www.gostareshfund.ir/سود-های-دوره-ای
بانک نمیاد اصل پول شما رو بخوره . این صندوق ها پوششی هست برای اینکه سود بیشتر بدن

کلمه صندوق + بانک فلان رو گوگل کنید سایت صندوق میاد . همشون سودهای دوره ای رو نوشتن . مثلا بانک تجارت رو دیدم بسیار بیشتر سود داده . یا مثلا صندوق کوثر 18 درصد هم نمیده

تو لینکی که از صندوق آینده دادید درصد سود ماهانه را ننوشته .. شما از کدوم قسمت درصد سود را گرفتید؟
در مورد بانک تجارت هم سه تا صندوق داره ولی سایت های هیچ کدوم از صندوق ها بخشی به اسم سود دوره ای نداره؟ اینها را از کجا باید بگیریم؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
تو لینکی که از صندوق آینده دادید درصد سود ماهانه را ننوشته .. شما از کدوم قسمت درصد سود را گرفتید؟
در مورد بانک تجارت هم سه تا صندوق داره ولی سایت های هیچ کدوم از صندوق ها بخشی به اسم سود دوره ای نداره؟ اینها را از کجا باید بگیریم؟
سود هرواحد رو نوشته مثلا 50,479 ریال تقسیم بر 3 کنین میشه ماهیانه 16826 . ضرب در 12 کنین میشه سالیانه 201916 ریال به ازای هر یک میلیون ریال
همون 20.19 درصد سالیانه

بانک تجارت رو اشتباهی رفته بودم اونی نیست که دیدم
لینک سود دوره ای رو همه سایتها دارن با عنوان " بازده صندوق "

لیست صندوق ها با درآمد ثابت
http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3
ضامن سودآوری ندارن ولی دقت کنید ضامن نقد شوندگی داشته باشن

سود تپل رو صندوق های "در سهام " میدن . ولی ریسکه :general703:

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
سلام دوستان
کسی میدونه هنوز طرح بانک تجارت شش ماهه 22 یا طرح 17+5 هنوز هستش؟
من دیروز پرسیدم میگفتن یکساله 15 درصد!!!

milad2002b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام. دوستان من میخوام توی صندوق نگین رفاه پولمو بذارم. 20 درصد تضمین شده.
بعضی از دوستان میگن صندوق ها میگن مثلاً 20 درصد ولی در عمل خیلی کمتر میدن. آیا اینجوریه؟ سوال دیگه که دارم اینه که اصل پول تضمین شدست؟
ممنون

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
ولي واسه من روزشمار 18 درصد رو حدود 17.7 درصد سود ريخت!!! واسه دوستاني كه اين حساب رو دارن هم اينجوريه؟

برای من هم همین طور هست . حدود 17.7 سود واریز کردن . هر چند نمیدونم چرا ؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان موسسه کوثر و بانک قوامین روزشمار چند درصد میدن و کف مبلغ چنده؟ و ایا کوثر شتابه کارت و اینترنت و همراه بانکش؟

امروز رفتم کوثر پرسیدم، ظاهرا روزشمار ۱۹% کارت نداره و نمیشه مستقیم پول ازش برداشت و واریز کرد، باید یک حساب معمولی باز کرد با اینترنت بانک یا موبایل بانک پول ازش برداشت یاواریز کرد از حساب معمولی که اون کارت شتاب داره! ضمن اینکه گفت این ماه معلوم نیست مثل ماه قبل سود دو مرحله ایی بریزن یا نه! من رفته بودم حساب باز کنم اما دو دل شدم ، نظر دوستان چیه؟ ایا اینترنت بانک و همراه بانکش همیشه وصله و مشکلی نداره که هر موقع که خواستیم پول جابجا کنیم!؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
برای من هم همین طور هست . حدود 17.7 سود واریز کردن . هر چند نمیدونم چرا ؟
احیانا در محاسبات،ماه رو ۳۱ روزه حساب نکردین

Sent from my MI 5 using Tapatalk

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
امروز رفتم کوثر پرسیدم، ظاهرا روزشمار ۱۹% کارت نداره و نمیشه مستقیم پول ازش برداشت و واریز کرد، باید یک حساب معمولی باز کرد با اینترنت بانک یا موبایل بانک پول ازش برداشت یاواریز کرد از حساب معمولی که اون کارت شتاب داره! ضمن اینکه گفت این ماه معلوم نیست مثل ماه قبل سود دو مرحله ایی بریزن یا نه! من رفته بودم حساب باز کنم اما دو دل شدم ، نظر دوستان چیه؟ ایا اینترنت بانک و همراه بانکش همیشه وصله و مشکلی نداره که هر موقع که خواستیم پول جابجا کنیم!؟

خدماتش چند سال بی نقص و پشتیبانی عالی شده
اپ اندروید و اینترنت بانکش پایا داره، فقط سقف انتقالش برخلاف بانک ها که ۱۵ میلیونه، روزانه ۳ میلیون هست و ساتنا کلا از اینترنت بانک نداره... برای مبالغ خرد میلیونی گردش دار کاملا مناسب

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
فرق حساب صندوق پارسیان با حساب یکساله چی سوال کردم گفت حساب یکساله 15 درصد و صندوق 19 درصد بانک پارسیان

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یکساله کدو بانک ها بالای 19 درصد میدن به 30 میلیون

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
فرق حساب صندوق پارسیان با حساب یکساله چی سوال کردم گفت حساب یکساله 15 درصد و صندوق 19 درصد بانک پارسیان
اون صندوق لوتوس دفترچه ایی باید واسه واریز و برداشت حضوری برید اما هر وقت خواستید میتونید ببندید البته الان نمیدونم مدت دار شده یا نه اما یکساله که گفتید پولتون یکسال قفل میشه موقع برداشت جریمه داره و سودش میره تو حساب روزشمار شتابی

Sent from my D6633 using Tapatalk

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
اون صندوق لوتوس دفترچه ایی باید واسه واریز و برداشت حضوری برید اما هر وقت خواستید میتونید ببندید البته الان نمیدونم مدت دار شده یا نه اما یکساله که گفتید پولتون یکسال قفل میشه موقع برداشت جریمه داره و سودش میره تو حساب روزشمار شتابی

Sent from my D6633 using Tapatalk
حالا این پول چرا اسمش گذاشتن صندوق خوب همون سپرده بدند اینطوری کعه شمل گفتید فرقی با سپرده نداره فقط فرقش دفترچه هست که اونم میشه حل کرد

بالا