• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
1- این طرح 18 درصد روزشماره قوامین دقیقا شرایطش چه طوری هست؟
2- من کلا قوامین حساب ندارم. آیا باید یک حساب جداگانه هم برای واریز سود باز کنم؟ یا سودش به همون حساب واریز میشه؟
3- کارت شتابی هم بهش وصل میشه جهت کم و زیاد کردن مبلغ؟
4- جریمه هم داره موقع بستن؟
من شنیدم مثل اینکه دیگه 18روشمار باز نمی کنه .حالا خودتون بازم سوال کنید

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
انگار شهر با شهر فرق میکنه با اینکه شعبها مال یه بانکن مثل مغازه دارا هرکی جنس خودشو به قیمت دلخواه میفروشه اینا هم سود شعبهاشون باهم فرق داره
نه اینطوری نیست . کارمندش بخشنامه اش داشت . من شعبه بوشهز باز کردم

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوستانی که حساب کلید طلایی کوثر داشته اند این ماه هم 19.5 درصد واریز کرده؟ من احساس میکنم کمتر واریز کردن چون چند واریز و برداشت طی چند روز داشتم دقیق نمیدونم چند درصد ولی سود واریزی به وضوح کمتر شده

chama

Registered User
لایک‌ها
241
1- این طرح 18 درصد روزشماره قوامین دقیقا شرایطش چه طوری هست؟
2- من کلا قوامین حساب ندارم. آیا باید یک حساب جداگانه هم برای واریز سود باز کنم؟ یا سودش به همون حساب واریز میشه؟
3- کارت شتابی هم بهش وصل میشه جهت کم و زیاد کردن مبلغ؟
4- جریمه هم داره موقع بستن؟
به نظرم قوامین دیگه جذاب نیست!
چون میشه از کوثر با کف 50.000 تومان 19 درصد سود گرفت برای جدید ها و قدیمی ها 20 درصد.
همچنین از موسسه ملل به توجه به مبلغ میشه بین 18 تا 22 درصد گرفت که در پست های قبلی کاملا توضیح دادم.
ایران زمین هم که دوستان گفتن.
سرمایه هم در پست های قبلی اطلاعاتش هست.
تمامی حساب ها روزشمار هستند.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
به نظرم قوامین دیگه جذاب نیست!
چون میشه از کوثر با کف 50.000 تومان 19 درصد سود گرفت برای جدید ها و قدیمی ها 20 درصد.
همچنین از موسسه ملل به توجه به مبلغ میشه بین 18 تا 22 درصد گرفت که در پست های قبلی کاملا توضیح دادم.
ایران زمین هم که دوستان گفتن.
سرمایه هم در پست های قبلی اطلاعاتش هست.
تمامی حساب ها روزشمار هستند.

كوثر قبلا خودشو نشون داده و كلا قابل اعتماد نيست
قوامين قبليها ٢٠درصد امكان تمديد تا خرداد هست با كف ٢ميل ضمن اينكه از تمام خدمات بانكي برخورداري

Sent from my iPhone using Tapatalk

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
كوثر قبلا خودشو نشون داده و كلا قابل اعتماد نيست
قوامين قبليها ٢٠درصد امكان تمديد تا خرداد هست با كف ٢ميل ضمن اينكه از تمام خدمات بانكي برخورداري

Sent from my iPhone using Tapatalk
مطمعنی قبلی ها تا خرداد تمدید میشه ؟ کارمند گفته یا بخشنامه ای چیزی دیدی ؟ من 20 درصد دارم ولی کارمندش تا پایان سال

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
من امروز یکساله 22% گردشگری رو باز کردم
گویا برای مبالغ بالاتر از 100 یا بالاتر از 500 شرایط بهتری هم هست در زمانهای کوتاه تر مثلا 6ماهه و 3ماهه
فقط دیگه از قوامین آمار نگرفتم. به قول یکی از بچه ها مثل اینکه تا خرداد 20% روزشمار 2میلیون مسدودی تمدید شده. اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
من امروز یکساله 22% گردشگری رو باز کردم
گویا برای مبالغ بالاتر از 100 یا بالاتر از 500 شرایط بهتری هم هست در زمانهای کوتاه تر مثلا 6ماهه و 3ماهه
فقط دیگه از قوامین آمار نگرفتم. به قول یکی از بچه ها مثل اینکه تا خرداد 20% روزشمار 2میلیون مسدودی تمدید شده. اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه

این شرایط بالاتر از ۱۰۰ یا ۵۰۰ شما پرسیدین از بانک یا از کسی شنیدید؟ همشون یکسالن یا طرح های ماهانه ؟چون من دو هفته پیش بالای ۱۰۰ باز کردم گفت فقط مبالغ بالای ۶۰۰ بعد از یک ماه قابل برداشته اگر یکساله باز کنید و جریمه نمیخوره، الان منی که بالای ۱۰۰ یکساله دارم اتومات میشه از این حسابها که شش ماهه قابل برداشته بدون جریمه یا اینکه تو سیستمش جایی مینویسه فرق داره؟ میخوام ببینم جدید این طرح و اضافه کردن یا به من دروغ گفته کارمند یا اطلاع نداشته؟

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Last edited:

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
این شرایط بالاتر از ۱۰۰ یا ۵۰۰ شما پرسیدین از بانک یا از کسی شنیدید؟ همشون یکسالن یا طرح های ماهانه ؟چون من دو هفته پیش بالای ۱۰۰ باز کردم گفت فقط مبالغ بالای ۶۰۰ بعد از یک ماه قابل برداشته اگر یکساله باز کنید و جریمه نمیخوره، میخوام ببینم جدید این طرح و اضافه کردن یا به من دروغ گفته کارمند یا اطلاع نداشته؟

نه از کسی نشنیدم، خود متصدی بانک بهم گفت که برای مبالغ بالاتر شرایط به این صورت هست
ولی اینکه الان اینجوری شده شرایط یا قبلا هم بوده رو نمیدونم دیگه

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
نه از کسی نشنیدم، خود متصدی بانک بهم گفت که برای مبالغ بالاتر شرایط به این صورت هست
ولی اینکه الان اینجوری شده شرایط یا قبلا هم بوده رو نمیدونم دیگه

حسابش فرق میکرد یا اتومات بالای ۱۰۰ میرفت جز شرایط شش ماه قابل برداشت بدون جریمه؟ تو کارت سپرده یا سیستم چیزی مینویسه یا لفظیه؟

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
حسابش فرق میکرد یا اتومات بالای ۱۰۰ میرفت جز شرایط شش ماه قابل برداشت بدون جریمه؟ تو کارت سپرده یا سیستم چیزی مینویسه یا لفظیه؟

مطمئنا لفظی که نیست
ولی حقیقتش من هم بیشتر سوال نکردم اطلاعاتم در همین حد بود که عرض کردم

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
امروز ایران زمین حساب ۱۸ درصدی با کف ۱۰۰ هزارتومان باز کردم.برای حساب روز شمار تمامی بانک ها را بررسی کردم این حساب با این شرایط فعلا جزو بهترین هاس.
فقط دوستانی که با ایران زمین کار کردن لطفا تجربه شون رو در خصوص این بانک بگن؟مثلا این طرح نکنه فقط برای جذب مشتری باشه و بعد چندماه سود رو کاهش بدن؟یا بانک قابل اعتمادیه و سودهاش رو به این زودی کاهش نمیده؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
امروز ایران زمین حساب ۱۸ درصدی با کف ۱۰۰ هزارتومان باز کردم.برای حساب روز شمار تمامی بانک ها را بررسی کردم این حساب با این شرایط فعلا جزو بهترین هاس.
فقط دوستانی که با ایران زمین کار کردن لطفا تجربه شون رو در خصوص این بانک بگن؟مثلا این طرح نکنه فقط برای جذب مشتری باشه و بعد چندماه سود رو کاهش بدن؟یا بانک قابل اعتمادیه و سودهاش رو به این زودی کاهش نمیده؟
به محضی که نقدینگی مورد نظرشو جذب کنه،بدون اطلاع سود کاهش میده.

qlzmnpam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
من چندین ماه است که روزشمار ایران زمین دارم و تا الان همش 18% رو ریختن اما اگر اطمینان بیشتر می خواید و 2 م مسدودی براتون مسئله ای نیست, به نظرم قوامین سودش پایدار تر هست. بازم میگم منظورم این نیست که ایران زمین کم می کنه یا نه (اولین باره که تو ایران زمین حساب باز کردم) اما اگر بخوان منطقی باشند و قافله رو به بانک های دیگه نبازند, کم نمی کنند

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بانک انصار سود 19 درصدی میده ؟ کسی اطلاع داره شرایطش چجوریه ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
ن چند جا سپرده دارم سر ماه سودامو که میگیرم میریزم روزشمار ایران زمین و همه خرجامو با کارتش میکنم ، منم راضی ام تا حالاکه کم نکرده ، برای روزشمار کسی بحواد با مسدودی کم بهترین گزینه است

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
دوستاني كه حسابهاي يكساله و مدت دار باز مي كنند (مثلا همين گردشگري يكساله ) پول رو چجوري به حساب منتقل مي كنن ؟ ميشه تو همون شعبه موقع افتتاح حساب از كارت يا حساب يه بانك ديگه مبلغ اوليه رو انتقال داد ؟

بالا