• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
این رقمهای بالا بانک ملی هم ممکنه سود بالا بهتون پیشنهاد بده
شما هم یک بار سوال می کنید بعد میایید جواب خودتون را می دهید خوب اگر اطلاع دارید دیگه سوال کردن نداره!
بانک ملی بالای ۲۲٪ به هیچ عنوان نمی ده. من از ۵ شعبه مختلف سئوال کردم و همشون هم از دایره جذب منابع استعلام کردند.
شما مثل اینکه پست من رو درست نخواندید ، من این چیزهایی که شنیدم رو از دهن رئیس بانکها و اشخاص بوده و دنبال سورس معتبر می گردم ، چون به مطالبی که بانکی ها می گویند زیاد اعتباری نیست.
دفعه دیگه اگه سئوال داشتم قبلش از شما اجازه می گیرم که شما دلخور نشید.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
بانک ملی بالای ۲۲٪ به هیچ عنوان نمی ده. من از ۵ شعبه مختلف سئوال کردم و همشون هم از دایره جذب منابع استعلام کردند.
شما مثل اینکه پست من رو درست نخواندید ، من این چیزهایی که شنیدم رو از دهن رئیس بانکها و اشخاص بوده و دنبال سورس معتبر می گردم ، چون به مطالبی که بانکی ها می گویند زیاد اعتباری نیست.
دفعه دیگه اگه سئوال داشتم قبلش از شما اجازه می گیرم که شما دلخور نشید.
فراموش نشه:D

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
توجه داشته باشید اخره سال هست و این موقع همه بانک ها حتی ملی هم پیشنهادات خیلی خوبی میدن و الزاما مشکل دار نیست بانکی که پیشنهاد میده
ولی عقل سلیم حکم میکنه برای مبالغ بالای 200 دقت کرد و توی بانک های قدیمی سرمایه گزاری کرد
بانک دی هم بشدت بیخوده ! تا پول مورد نیازش رو جمع میکنه رفتار رئیس بانکش عوض میشه و میبینی چند روز بعدش سودت کم میشه طی چند مرحله
اینده هم همینطوره
دقیقا حرفه شما درسته.
من هم گفتم که آخر سالی بتونم بهترین استفاده از رقابت بانکهای معتبر ترجیحا دولتی ، سود بالاتری بگیرم.
من الان از بانک ملی ۲۲٪ سود روزشمار می گیرم ولی از وجود اینکه پیشنهادهای ۲۴ و ۲۵ درصد از بانکهای آینده و دی و گردشگری داشتم ولی جرات نزدیک شدن به این بانکها رو ندارم. چون اخبار منفی زیادی از این بانکها شنیدم. برای همین هم می خواستم تاییدیه یا تکذیبیه این مطالبی رو که شنیده بودم را با پیدا کردن سورس بانک مرکزی داشته باشم .

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دو
دقیقا حرفه شما درسته.
من هم گفتم که آخر سالی بتونم بهترین استفاده از رقابت بانکهای معتبر ترجیحا دولتی ، سود بالاتری بگیرم.
من الان از بانک ملی ۲۲٪ سود روزشمار می گیرم ولی از وجود اینکه پیشنهادهای ۲۴ و ۲۵ درصد از بانکهای آینده و دی و گردشگری داشتم ولی جرات نزدیک شدن به این بانکها رو ندارم. چون اخبار منفی زیادی از این بانکها شنیدم. برای همین هم می خواستم تاییدیه یا تکذیبیه این مطالبی رو که شنیده بودم را با پیدا کردن سورس بانک مرکزی داشته باشم .

بقول عزیزی اصل سرمایه گزاری حفظ سرمایه هست ،
بله میشه از اینده یا ایران زمین رقم های بیشتری گرفت ولی سری که درد نمیکنه رو بخاطر چند درصد سود بیشتر دستمال نبندیم
سود شما از ملی خوبه فقط ممکنه نیمه سال دیگه کمش کنن اگر بتونید قرارداد یکساله به شرط یک ماه ببندید خیالتون هم راحت میشه تا یک سال حداقل
دنبال تاییدیه و تکذیب اینا هم نباشید که هیچ کدومش ارزشی نداره ، مگه مجوز بانک مرکزی در پرونده فرشتگان چقدر ارزش داشت

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
رئیس کل بانک مرکزی به سپرده گذاران موسسه اعتباری کاسپین توصیه کرد صبور باشند و گفت: از هفته آینده بخشودگی جرایم وام های زیر ۱۰۰ میلیون تومان در **** بانکی اجرا می شود.

ولی الله سیف در حاشیه ششمین همایش سیاست های پولی و چالش های بانکداری و تولید در پاسخ به سوال خبرگزاری تسنیم مبنی بر تعیین تکلیف سپرده گذاران موسسه اعتباری کاسپین و علت توقف بازپرداخت وجوه به سپرده گذاران این موسسه، اظهار داشت: هنوز حساب های تعاونی هایی که در موسسه کاسپین ادغام شده اند به این موسسه منتقل نشده است.

وی افزود: اولین قدم این است که حساب های این تعاونی ها به موسسه کاسپین وارد شود و بعد موسسه بتواند ایفای تعهد کند.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: مدلی که بانک مرکزی پیشنهاد کرده بود این است که تک تک تعاونی های ادغامی دارایی ها و بدهی های خود را به هیات مدیره کاسپین اعلام کنند؛ بعد از آن آغاز ایفای تعهدات در این موسسه آغاز شود.

خبرنگار تسنیم پرسید: موسسه کاسپین هرچند با وضع محدود ولی در این مدت سپرده های سپرده گذاران را به آنها برمی گرداند ولی در روزهای اخیر بازپرداخت وجوه هم متوقف شده و این موضوع نگرانی شدید سپرده گذاران را به همراه داشته است.

سیف پاسخ داد: آن وجوه مربوط به یکی از هشت واحدی است که در موسسه کاسپین ادغام شده و حساب هایش انتقال یافته است و مابقی تعاونی ها باید حساب های خود را منتقل کنند.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه طبیعتاً حق مردم است که درباره پول های خود در موسسه کاسپین پیگیری کنند، تصریح کرد: مردم باید صبور باشند و اجازه دهند که کاسپین تمام وجوه را تحویل بگیرد و نسبت به بازپرداخت تعهداتش اقدام کند.

رئیس کل بانک مرکزی در ادامه درباره ابلاغ و اجرای بخشودگی جرایم وام های زیر 100 میلیون تومان گفت: این طرح هفته قبل در دولت تصویب شد و هنوز به بانک ها ابلاغ نشده است؛ بانک مرکزی درحال تصویب آئین نامه مربوطه و ابلاغ به بانک هاست.ظرف هفته آینده احتمالا ابلاغ می شود.

وی درباره ساماندهی صرافی ها و کارگزاری ها هم گفت: این کار در شرف انجام است و ما به زودی آن بخش از امور صرافی ها که می تواند در **** بانکی انجام شود را به بانک ها منتقل می کنیم.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دقیقا حرفه شما درسته.

زیاد نمیشه رو قدیمی یا جدید خصوصی دولتی حساب کرد چون طبق لینکی که چند صفحه قبل گذاشتم و بدهکاری بانکها بود تا اخر اسفند ۹۴و فقط ۸ تا بانک خصوصی نام برده بود از ۱۸ تا بانک دولتی و خصوصی! قابل توجه اینکه تنها دوبانک خصوصی سینا و سامان بدهی صفر داشتن و سینا ۱۸ درصد بیشتر سود نمیده و فکر نکنم کسی باتوجه به سودهای بهتر بخواد اینقدر سود بگیره فقط بخاطر تراز بانکی، اون لیست نشون میده حتی بانکهای دولتی مثل ملی هم بدهی دارن، ضمن اینکه اختلاس خاوری از ملی یا صندوق فرهیختگان بانک سرمایه و..... اتفاق افتاد اما مشکلی برای این بانکها پیش نیومده و به قول کارمند بانک تاحالا دیدی بانکی ورشکست بشه و پول مردم نده! اگر ملاک اینکه سود بیشتر میدن بدهی دارن یا مشکل خب ملی هم مشکل داره که از ۱۵ درصد مصوب داره ۲۲ درصد میده بانکی که کاملا دولتیه و زیر زربین. البته من خودمم سپرده دارم و هیچ وقت نمیشه قاطع گفت همه بانکها به سلامت تا اخر باهاتون هستن اما فعلا راه مناسبیه برای سرمایه گذاری .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ه
سلام دوستان مبلغ مسدودي رو تو بانك ايران زمين واسه دوستاني كه حساب دارن نشون ميده؟ واسه من نشون نميده كلا مبلغ مسدود شده رو، فقط مبلغ قابل برداشت رو نشون ميده، اين طبيعيه؟!
همینطوری هست

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
دو

بقول عزیزی اصل سرمایه گزاری حفظ سرمایه هست ،
بله میشه از اینده یا ایران زمین رقم های بیشتری گرفت ولی سری که درد نمیکنه رو بخاطر چند درصد سود بیشتر دستمال نبندیم
سود شما از ملی خوبه فقط ممکنه نیمه سال دیگه کمش کنن اگر بتونید قرارداد یکساله به شرط یک ماه ببندید خیالتون هم راحت میشه تا یک سال حداقل
دنبال تاییدیه و تکذیب اینا هم نباشید که هیچ کدومش ارزشی نداره ، مگه مجوز بانک مرکزی در پرونده فرشتگان چقدر ارزش داشت
منم نظرم همینه.
چون همین طمع کردن هستش که کار دست آدم می ده. کم می خورم ولی عوضش شب راحت می خوابم.
من از بانک ملی مصوبه یکساله دارم به شرط سه ماهه ، که شرطش ماه دیگه تموم میشه.
یکی از دلایلی هم که اینجا پست گذاشتم اینه که سود ۲۶ درصد یکم قلقلکم داد. چون به هرحال ۴ درصد رقم کمی نیست.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام
درحال حاضر غیر از ایران زمین کدوم بانکها به سپرده های کوتاه مدت سود خوب میدن ؟ کف مبلغ چقدر باید باشه ؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام
درحال حاضر غیر از ایران زمین کدوم بانکها به سپرده های کوتاه مدت سود خوب میدن ؟ کف مبلغ چقدر باید باشه ؟
ملی 18 کف 20
سرمایه
آینده هم پلکانی داره یه طرح چدید که تا 22 هم اضافه میشه
ولی ایران زمین فعلا شرایطش از همه مساعد تره با کف کمش

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
http://www.eghtesadoma.com/fa/news/...انکی-جدی-است-لزوم-تعیین-تکلیف-بانک-های-زیانده

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
من امروز زنگ زدم آینده:
حساب آینده ساز به مناسبت 22 بهمن تا اخر بهمن باز می کنند با سود 22درصد
واریز سود هر یکماه یکبار
قرارداد یک ساله می بندن
قابلیت افزایش و برداشت داره.

به نظرتون چه طوریه؟

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
امروز یه سر به قوامین زدم ؛ دوستانی که حساب یکساله ۴ رو از قبل دارن تا خرداد سال آینده با دو میلیون مسدودی همون ۲۰% رو میده
ولی جدید الان هرکی باز کنه ۱۸% میده

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
من امروز زنگ زدم آینده:
حساب آینده ساز به مناسبت 22 بهمن تا اخر بهمن باز می کنند با سود 22درصد
واریز سود هر یکماه یکبار
قرارداد یک ساله می بندن
قابلیت افزایش و برداشت داره.

به نظرتون چه طوریه؟

صندوقشه دیگه؟ چقدر مسدود میکنه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
جزئیات این طرح رو میدونید؟
این حساب اینده ساز هست؛
برداشت دفترچه ای هست؛واریز حضوری یا الکترونیک؛
سپرده اولیه سود ۲۲درصد داره اما اگه بخواین واریزی های دیگه داشته باشین,۲۰درصد حساب میشه

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
صندوقشه دیگه؟ چقدر مسدود میکنه؟
توضیحات تکمیلی تر:
حداقل موجودی برای افتتاح این حساب:‌100 هزارتومن

طی تماس دومی که گرفتم یک مشکلی که داره اینه که هر برداشتی از حساب صورت بگیره با نرخ 20درصد سودش حساب می شه و جریمه 2درصد ما به تفاوتش از حسابتون کم میشه.

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
@marco250
اگر امکانش هست میشه بگید بانک ملی برای چه مبالغی سود 22 درصد روزشمار میده ؟

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
@marco250
اگر امکانش هست میشه بگید بانک ملی برای چه مبالغی سود 22 درصد روزشمار میده ؟

به مبالغ بالای یک میلیارد تومان ۲۲ درصد میده یکساله زود تر از یک سال هم برداشت کنید جریمه میخوره . به مبالغ بالای ۵۰۰ میلیون هم ۲۰ درصد سود میده یکساله .

Last edited:
  • Like
Reactions: ch6
بالا