• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
صندوق ها خوب هست من که خودم توصندوق سرمایه گذاری پول گذاشتم چون بانک مرکزی اون اوایل فشارمی اورد راهی بود برادورزدن مرکزی البته الان هم هست فشارولی کمترشده انگارهرچه به انتخابات نزدیک می شیم دولت یا مشغول یا خودش کمترمی خوادفشاربیاره

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
درضمن روزشمار بانک اینده که دوستی گفت قراردادنمی بندد چرا قرارداد دارد عرض کردم من امروز بستم فقط بعدش من متوجه شدم که بدرد کسی میخوره که پولش بریزه توحساب وتا یکسال دست نزند وگرنه دیدم اگربرداشت کنی قبل یکسال میشه ۲۰درصد دوباره بخواهی واریز کنی میشه ۲۱.۷۵سری بعد۲۱.۵تا به بیست درصدبرسه سقف کم شدن
که به شوخی به ریس شعبه کفتم سیستم بانک توحساب کتاب کردنش داغ نمی کنه
بحرحال نسبت به بقیه بانکها خوب هست وحداقلش ۵میلیون هست اما برداشت نکنی تا یکسال وهرماه ۲۲درصد بگیری

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام دوستان من امروز روزشمار بانک اینده بازکردم ۲۲درصد اگر سوال دارید درخدمتم

سلام . حداقل افتتاح حساب 100 تومنه ؟
شرایط تغییر سود به 20 درصد چجوریه ؟

qlzmnpam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام دوستان من امروز روزشمار بانک اینده بازکردم ۲۲درصد اگر سوال دارید درخدمتم
درضمن روزشمار بانک اینده که دوستی گفت قراردادنمی بندد چرا قرارداد دارد عرض کردم من امروز بستم فقط بعدش من متوجه شدم که بدرد کسی میخوره که پولش بریزه توحساب وتا یکسال دست نزند وگرنه دیدم اگربرداشت کنی قبل یکسال میشه ۲۰درصد دوباره بخواهی واریز کنی میشه ۲۱.۷۵سری بعد۲۱.۵تا به بیست درصدبرسه سقف کم شدن
بحرحال نسبت به بقیه بانکها خوب هست وحداقلش ۵میلیون هست اما برداشت نکنی تا یکسال وهرماه ۲۲درصد بگیری
میشه درمورد شرایط برداشت بیشتر توضیح بدید, اینکه از یک حدی پائین تر بیایم سود میشه 20%؟ یا فرقی نمی کنه و حتی اگر 1000 تومن هم برداری میشه 20%؟ ایا بستن قبل از یک سال, جریمه داره؟ و...

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
سلام . یعنی ما اگه بیس میل داشته باشیم و یک میلیون شو برداشت کنیم . سود 19 میلی باقیمونده 20 درصد حساب میشه ؟
نه دادا
یعنی 19 میل با همون 22درصد حساب میشه
اما 1 میلیون که برداشتی رو هر ماهی که قبلا سود 22درصدشو گرفتی 2درصد جریمه کم می کنه و میده.

همکارم امروز رفته بود حساب را باز کرده بود، می گفت تا زمان پایان قرارداد برای افزایش حساب هم سود 21.5 حساب میشه.

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
خیلی بد عهد هست دی !
داشتم حساب توش ! هم صندوق هم اشتیاق رو 2 مرتبه کسر کردن علیرقم اینکه گفته بودن کم نمیکنن
صندوق ک سودش متغیر ه و همه بانکها کم کردن
سپرده اشتیاق هم مال قبل بوده...بعد از دستورالعمل بانک مرکزی سودش کم شده مثل سپرده های قوامین و بانک شهر و...
ولی این حساب ی توافقی بین شما و شعبه...حالا من ک بازکردم باید دید چجوری رفتار میکنن
تا الان ب نظر من بهترین سود و خدمات رو دی میده...

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214

مگه کفش ۱۰۰ هزار نیست؟؟چرا ۵ میلیون؟

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
نه کف مبلغ ۵میلیون هست

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
نه دوست عزیز بچه بازار حرف من روباهاش اشناست ۵تومن به ۵میلیون میگن
سپره ده جدیداینده با ۲۲درصدروزشمار مبلغ پایه برای حساب ۵میلیون هست

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
صندوق ک سودش متغیر ه و همه بانکها کم کردن
سپرده اشتیاق هم مال قبل بوده...بعد از دستورالعمل بانک مرکزی سودش کم شده مثل سپرده های قوامین و بانک شهر و...
ولی این حساب ی توافقی بین شما و شعبه...حالا من ک بازکردم باید دید چجوری رفتار میکنن
تا الان ب نظر من بهترین سود و خدمات رو دی میده...
صندوق ها همه کم نشدن اینده موند
حساب هم باز خیلی جاها کم نکردن ! قوامین یکیش بفرض
درکل انشالله با شما بدقولی نکنن

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
پولی که درحساب باقی می ماندودست نمی خوره همون ۲۲درصد حساب میشه ولی بقول شما اگراز۲۰میلیون ۱۹تا بمونه همون۲۲درصد هست واگر۱تومن برداری برات۲۰درصد حساب می کنن وسود که دادن ۲درصد اضافه مال یک میلیون پس می گیرن

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
میشه درمورد شرایط برداشت بیشتر توضیح بدید, اینکه از یک حدی پائین تر بیایم سود میشه 20%؟ یا فرقی نمی کنه و حتی اگر 1000 تومن هم برداری میشه 20%؟ ایا بستن قبل از یک سال, جریمه داره؟ و...
درگروه پاسخ شمارو دادم

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
درمورد صندوق اگد بگن بین مثلا ۲۰تا ۲۴ خوب از اول طی کردن ولی بعضی صندوق ها ثابت بستن مثل اینده که۲۳ثابت بست ووگفت سوداضافه وضرر مال خودم شما ۲۳ ثابت ۳ماه یکبارمی گیری
من این حساب دارم وهر۳ماه داره می دهد
البته دقیق حساب کنی میشه ۲۱.۵ چون سود۳ماه یکبارمی دهد

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من 25 شهریور یه حساب ملت باز کردم طرح فراز و 30 تومن پول دادم. گفتن 20 تومن مسدود میشه که هرچی سوال کردم آخرش نفهمیدم کارمند زبون بسته چی میگه. حالا مشکل اینه که قرار بود 15% سود بدن که برای 30 میلیون میشه 375 هزار تومن. ولی بعد از گذشت 5 روز از افتتاح حساب 24 هزار تومن واریز شده و بعد از گذشت یکماه کامل از 1 مهر تا 1 آبان کلا 158 هزار تومن واریز شده. یه چیزی حدود 5%! کسی میدونه این داستانش چیه؟ اون 20 میلیون مسدودی یعنی چی؟ به نظرم کلاهبرداری میخوام شنبه برم حساب رو ببندم به نظر میرسه دارن کلاه مشتری بر میدارن. شاید هم نکته ای هست که من نمیدونم

@Xuevon
مشکلت با طرح فراز حل شد؟ اگر نه بگو تا از طریق یکی از همکاران در بانک ملت برات پیگیری کنم.

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
برای تمدید باید بریم شعبه یا اتوماتیک خودش تمدید میشه ؟ چون بهم گفتن تا پایان سال این سود رو میدیم

درسته اول قرار بوده این حساب قوامین (۲میلیون مسدودی و سود ۲۰%) تا پایان سال ۹۵ باشه ولی تا خرداد زمان تمدید رو افزایش دادن
و اینکه به صورت خودکار تمدید میشه و نیاز به مراجعه حضوری نیست
البته یکی از دوستان هم قبلا به این موضوع اشاره کرده بود

Last edited:

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
خبر های جدید از بانک ها نیست؟
صندوق امین سامان که ماه به ماه داره سودش رو کم میکنه که از اولش هم مشخص بود همچین بازی ای داره...
صندوق امین ملت ماشالا چند ماه هست که ۲۲ یا بالای ۲۲ درصد داره میده
ملی هم که بالای ۲۰ تومن فکر میکنم ۱۸٪ میده بدون مسدودی...
-
از سایر یانک ها کسی خبری داره اطلاع رسانی کنه لطفا
مثل آینده - قوامین - پارسیان - پاسارگاد - اقتصاد نوین و ...

بالا