اما رمهای DDR3 از نظر قیمت خیلی بالا اند از نظر کیفیت ddr3 های الان با این تایمینگ ها فرق چندانی با ddr2 ها ندارند .
و فعلا فکر میکنم بستن رم ddr2 به صرفه تر باشه . حداقل تا 6 ماه دیگه.
اما از اون طرف هم مادر بورد های ddr3 آینده خوبی دارند .
اینم آدرس 2 تا رم ddr3 :
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145181
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145182
یکی 493 $ یکی دیگه هم 414 $ !!!! حالا توی ایران چقدر پات آب بخوره دیگه خدا میدونه با این حساب باید از 1 میلیون در خوش بینانه ترین حالت ممکن 500 تومان واسه رم کنار بزاری.
.
هنوز این رمها به طور رسمی وارد بازار نشدن یسری مدلهای خیلی محدود مگه , ولی تا چند هفته دیگه به یک ثبات قیمت نسبی میرسن ولی از نظر من خرید یه مین DDR3 ساپورت با رم DDr3 تا چند هفته دیگه فکر کاملا منطقیه چون اینده نگری کردی رمهای DDR2 هم تا مدتی دیگه میشن مثل الان رمهای DDR1 که تقریبا از دور خارج شده هستن تازه شما الان اگه بخواید یه رم DDR2 1066 بخرید مگه باید کم پول بدید تو همین بازار خودمون برای 1 گیگش حداقل باید 150-200 تومن هزینه کنید .
حتی خرید مینهای P35 که از DDR2 پشتیبانی میکنن هم به نظر من کاملا منطقی و درسته چون بدون شک این مینها نسبت به نسل قبلی ارتقا پیدا کردن مخصوصا تو پایداری به خاطر پیشرفت استانداردهای طراحی PCB مینبورد و سیستمهای خنک کننده مینبوردها و خیلی چیزهای دیگه مثلا وجود خازنهای سالید واقعا در نسل قبلی مربوط به مینهای گرون قیمت بود ولی تو این مینهای جدید اینتل تقریبا به یک استاندارد تبدیل شده . در ضمن به خاطر پشتیبانی از FSB 1333 برای خرید یا تعویض CPU هم در اینده بدون شک خیلی راحت تر میتونید انتخاب کنید چون تا چند وقت دیگه اینتل سری جدید Core 2 رو با FSB 1333 وارد بازار میکنه که بدون شک خیلی فروش خوبین خواهن داشت قیمتاشونم خیلی خوبه .
انتخاب مینهای P35 که هم از DDR2 پشتیبانی میکنن هم از DRR3 هم خیلی خوبه چون اینطوری نیازی نیست هزینه زیادی برای رم DDR3 بدی .
به نظر شخصیه من الا خرید کامپیوتر بر پایه اینتل مخصوصا اگه میخواید زیاد هزینه کنید کاملا اشتباه مطمئنا 1-2 ماه دیگه پشیمون میشید از این خرید باید یه چند هفته ای حتی شاید یکمی بیشتر صبر کنید ولی این صبر ارزش داره چون تقریبا همچیه بر پایه اینتل متحول میشه این خیلی مهمه CPU های جدید FSB 1333 رمهای DDR3 مینهای P35 به نظرتون این 3 تا چیز که مهمترین قطعات کامپیوتر به حساب میان ارزش چند هفته صبر رو نداره تازه باید ورود کارتهای ATI رده متوسط R630 رو حساب کنید که قرار با قیمت خیلی مناسبی به فروش برسن من امروز خوندم HD 2600XT رو AMD یچیزی بین 150-130 دلار قیمت گذاشته این کارت تو مایه های 8600GTS هست خب دیگهای هم خوندم که قرار Nvidia هم قیمتهای کارتهای سری 8 خودشو بزودی کاهش بده بعید نیست این کار رو با ورود کارتهای R630 و R610 انجام بده .