• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بچه ها من 1 چيز جالب كفش كردم !:lol:

وقتي ميخواين از يه برنامه به كلي خارج بشيد يا توش گير كرديد !

اون دكمه بازگشت زير چرخ دنده:wacko: رو 3 ثانيه نگه داريد تا :lol:

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

No Way !

----------------------------------------------

بچه ها ! هر برنامه اي واسه P990 ميخواين فقط اينجا ! http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=8506&page=100

تا دلتون بخواد برنامه داره با توضيحات !

فقط قبل از اينكه برنامه اي رو درخواست كنيد صفحات قبلي رو خوب مرور كنيد !

پس رفت های همیشگی...
بازم به غیرت K750
:hmm::rolleyes:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325

julyman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال:
من موقعی که گوشی رو با حالت mass storage به رایانه وصل می کنم مموری کارت منو نمیشناسنه
دلیلش چیه؟
گوشی رو یه بار روشن خاموش کردم ولی دوباره همین طوری شد!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
یه سوال:
من موقعی که گوشی رو با حالت mass storage به رایانه وصل می کنم مموری کارت منو نمیشناسنه
دلیلش چیه؟
گوشی رو یه بار روشن خاموش کردم ولی دوباره همین طوری شد!

اصلا لازم نيست كه به حالت mass storage درش بياري‌!

بزار روي ديفالت خودش باشه !‌ وقتي گوشي رو وصل ميكني 2 تا گزينه مياد رو صفحه گوشي !

هيچ دكمه اي نزن تا خودش بشناسه ! ويندوزت اكسپيه ؟!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
كسي ميدونه چطوري ميشه فونت هاي گوشي رو عوض كرد و چندتا فونت تپل مپل خوشكل انداخت ؟!

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من یه چند روز نبودم . در اولین فرصت سعی میکنم این 2 3 صفحه رو در حد اطلاعاتم جواب میدم

در ضمن از دوستانی هم که تشکر کرده بودن ممنون اما لازم میدونم بگم که اگه فعالیتی هم اینجا میشه (البته از طرف بنده نوعی ) در جهت رفع مسائل دوستان هستش و به قول معروف " زکات دانش نشر آنست"

پس نیازی به تشکر احساس نمیشه . اما بازهم از لطفی که دوستان به بنده و سایر اساتید بنده دارند ممنونم

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1

من فکر می کردم بتونم تو این جمع به جواب سوالاتم برسم.ولی انگار اشتباه فکر می کردم.
bloodreza جان ممنون از راهنماییت
ولی من تا اونحایی که یادم میاد چیزی در این مورد نبود
سعی می کنم پیداش کنم

منم همین طور.

دوستان عزیز

سوالات شما قبلا در انجمن بحث و بررسی شده بودند

لطفا از سرچ کردن و خواندن مطالب انجمن از ابتدا فراموشی نکنید

این انجمن با این 55 صفحه مطلب به دایرت المعارف نسبتا کاملی برای P990 تبدیل شده

امیدوارم مشکلتون حل بشه

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1

elmvile

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوستان
این مشکل lcd رو که تو مدل p910 هم وجود داره رو میشه برطرف کرد؟ البته شاید تو صفحات قبل گفته شده باشه اما چون یه مقدار تعداد صفحات زیاد شده خوندشون سخته
مشکل اینه که مثلا وقتی میخوام s رو کلیک کنم باید رو a بزنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دستت درد نکنه پویا جان

نتیجه رو نگفتی ؟؟ اتفاق جالب توجهی نیفتاد؟؟؟

آقا عليرضا خان ! حالا كا داري زحمت سوال هاي صفحات قبل رو ميكشي ! بيزحمت زحمت اينم بكش !:blush:

اين فولدر هايي كه وقتي با فايل منيجير ازشون پروپرتيس ميگيريم 1 قسمت مربوط به Hiden كردن دارند !

چرا وقتي تيك هيدن رو ميزنيم هيدن نميشند ؟!:(

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آقا عليرضا خان ! حالا كا داري زحمت سوال هاي صفحات قبل رو ميكشي ! بيزحمت زحمت اينم بكش !:blush:

اين فولدر هايي كه وقتي با فايل منيجير ازشون پروپرتيس ميگيريم 1 قسمت مربوط به Hiden كردن دارند !

این فایل ها و فولدر هایی که این کار رو روشون انجام میدی Hidden میشن، اگر بوسیله PC دنبالشون بگردی میبینی که Hidden شدن.
این File Managere این گوشی طوری طراحی شده که Hidden رو هم نشون میده و نمیشه جلوی این کارش رو هم گرفت!
طبق منطق سونی اریکسون الان مثلا شما از این قابلیت باید برداشت کنی که: "واااااای، این P990 چقدر File Manager ش حرفه ایه!!" :lol:

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
این مشکل lcd رو که تو مدل p910 هم وجود داره رو میشه برطرف کرد؟ البته شاید تو صفحات قبل گفته شده باشه اما چون یه مقدار تعداد صفحات زیاد شده خوندشون سخته
مشکل اینه که مثلا وقتی میخوام s رو کلیک کنم باید رو a بزنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

بابا دم این سونی اریکسون گرم! شرف تکنولوژی رو برده که! :lol: این مدلیشو دیگه ندیده بودم!!
آقا یه راه حل میدم، ممکنه انجام داده باشی، ولی خب وظیفم میبینم بگم، آخه راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه!
برو به: Control Panel\Other\Setup Wizard
اونجا میتونی LCD رو کالیبره کنی...

البته میتونی ببینی گوشیه کدوم طرفی انحراف داره، بعد بر خلاف همون جهت بزنیش به دیواری جایی! شاید جا افتاد! :lol:
جدا سونی اریکسون مشکلش چیه؟!! یکی هست جواب منو بده؟! میترسم برم همین سوال رو از خودشون بپرسم بعد مثل همیشه جواب بدن Contact your local dealer !!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
این فایل ها و فولدر هایی که این کار رو روشون انجام میدی Hidden میشن، اگر بوسیله PC دنبالشون بگردی میبینی که Hidden شدن.
این File Managere این گوشی طوری طراحی شده که Hidden رو هم نشون میده و نمیشه جلوی این کارش رو هم گرفت!
طبق منطق سونی اریکسون الان مثلا شما از این قابلیت باید برداشت کنی که: "واااااای، این P990 چقدر File Manager ش حرفه ایه!!" :lol:

ممنون از جوابت !

من وقتي اون فونتاي فراسي رو خواستم بريزم ديدم فولدري به نام Resourse وجود نداره !

واسه همين خودم يكي ستاختم ! بعد كه كارم راه افتاد ديدم بغير از اين 3-4 تا فولدر ديگه به نام System و ...

خودش اونجا ساخته وكلي شلوغ پولوغ شده !

بگذريم !

بابا بياين 4 تا تم توپ بزارين ! تم Anime كي داره ؟!

كسي نتونست فونتاي گوشي رو عوض كنه !؟

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من وقتي اون فونتاي فراسي رو خواستم بريزم ديدم فولدري به نام Resourse وجود نداره !

واسه همين خودم يكي ستاختم ! بعد كه كارم راه افتاد ديدم بغير از اين 3-4 تا فولدر ديگه به نام System و ...

فونت ها رو که گذاشتی اس ام اس هات فارسی شدن یا نه؟ بعضیا میشن بعضیا نه، مال من جزو بعضیا نه هست! کلا گوشی من یکی از کله خر ترین انواع P990 هست! :lol:
فولدر سیستم برای برنامه هایی که نصب میکنی ایجاد میشه، همینطور ریسورس...

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1

دوستان عزیز

به نظر من( البته این نظر کاملا شخصیه ) این یه مزیته برای فایل منیجر . چرا که وقتی گوشی نوکیا این قابلیت رو ساپورت نمیکنه همه میرن و فایل منیجر میریزن رو گوشی و .....

این قابلیت به شما این امکان رو میده که یه فلدر رو و یا فایل رو Hide کنید تا در قسمت Media Player و Gallery نمایش داده نشوند .

به هر حال توضیحات دوستمون کامل و جامع بود و همین یه نکته به نظرم اومد که بگم

یا حق

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز

به نظر من( البته این نظر کاملا شخصیه ) این یه مزیته برای فایل منیجر . چرا که وقتی گوشی نوکیا این قابلیت رو ساپورت نمیکنه همه میرن و فایل منیجر میریزن رو گوشی و .....

این قابلیت به شما این امکان رو میده که یه فلدر رو و یا فایل رو Hide کنید تا در قسمت Media Player و Gallery نمایش داده نشوند .

به هر حال توضیحات دوستمون کامل و جامع بود و همین یه نکته به نظرم اومد که بگم

یا حق

بله شما درست میگی دوست من، منم با این قابلیت موافقم، ولی اگر از نظر Privacy و حریم شخصی بخوایم بش نگاه کنیم، میبینم که جای خالی آپشنی که این حالت رو Disable کنه به شدت احساس میشه. :)

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1. جایی هست که بشه مستقیما با سونی اریکسون در مورد آپدیت ها صحبت کرذ؟ بجز سایت مسخره ساپورتش البته! میخوام با نویسنده های آپدیت ها در ارتباط باشم نه این تعمیرکار دوزاری های سایت ساپورت که تا کم میارن Local Dealer رو پاس میدن بت!!

2. آپدیت بعدی کی میاد؟
3. مشخصات و تغییراتی که بعد از هر آپدیت در گوشی اعمال میشه رو از کجا میشه پیدا کرد؟
4. سونی تا کی برای P990 آپدیت مینویسه و ساپورتش میکنه؟
5. مرسی!!

بالا