• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خوب الان من مي تونم 130 واسه مين هزينه كنم براي رم هم 180

حالا با توجه به اين ها رم چي بزارم مين چي بزارم؟
نظر منو میخوای بجای اینکه 180 تومن پول رم بدی یه CPU بهتر بگیر من اگه بودم بجای اینکه 180 تومن پول رم بدم 120 تومن میدادم یه رم DDR667 میگرفتم ( البته من بعدا اورش میکردم رو DDR800 شایدم بالاتر حالا ممکنه شما نخواید اورکنید ) بجاش CPU یه e6320 میگرفتم حالا خود دانی ولی با 180 تومنی میتونی یه پک 2 گیگ دوال چنل سینک قرمز Gskill بگیری .
با 130 تومن هم همون Biostar 965pt که حدود 115 تومنه بهترین انتخاب شک نکن .

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
حق با شماست یک صفر زیاده:cool:
میرسی از راهمنایی سریع شما

با توجه به کار زیاد قطعات دوستم. و قیمت ها که میفروشه.

شما بودید چکار میکردید؟

من الان دو تا رم 256 باس 333 دارم که 2 تا از 3تا جای رم را اشغال کرده و یک جای خالی دارم چطره رم 256 باس 333
اون رو بخرم یا برم دنبال یک رم 512 باس 333
این کار رو بکنم یا گزینه اول بهتره؟:wacko:

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزیز یه case با این مشخصات به معرفی کنید

1- CPU ترجیحا core2dou

2- 2*1 gb ram

3-motherboard ترجیحا ASUS

4- HDD 320 یا دو تا 160 بردارم ؟

5-DVD rw

6- Power & case

7- بودجه هم حدود 500 حساب کنین

8- خروجی DVI و پورت 1394 ترجیحا میخوام داشته باشم کارت گرافیک هم در حد اینکه گرافیک ویستا رو ساپورت کنه کافیه حالا یا انبرد یا جدا فرقی نداره

ممنون ار همگی

لطف کنید فقط پیشنهاد بدید که پست منم به هم نخوره

رم apacer با مین asus سازگاری داره دیگه ؟ چه رمی با biostar سازگاری کامل داره ؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
نوشته ای از kamelia64!!!!!!!!!!
شما الان مشکلی داری با مین Biostar و رم Apacer .
آخر Quote

هنوز نمی دونم چون تازه اسمبل رو تموم کردم و می خوام ویندوز بریزم . خبرشو بهتون می دم

ولی آخه آدم یه جوریش می شه بعد کلی تحقیق بهت بگن که مادرو رمت با هم جور نیستند.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
منظور مشكل دار بودن نيست . بايد همه چيز رو جزئياتش رو بگم. سازگاري بيشتر هست . اين چيز ساده اي هست . بعد من نميتونم همه رم ها رو مادربرد تست كنم . هر كسي يك ميزان خطا دارد.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
منظور مشكل دار بودن نيست . بايد همه چيز رو جزئياتش رو بگم. سازگاري بيشتر هست . اين چيز ساده اي هست . بعد من نميتونم همه رم ها رو مادربرد تست كنم . هر كسي يك ميزان خطا دارد.

OK

اینم از شانس ما بوده که 3 روز دیر فهمیدیم . . .. . . .

اینم رو کارت گرافیک (دیگه کسی نبود یه ایراد دیگه تو این قطعاتی که ما خریدیم بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

آخرشم مجبور می شیم بریم تو بخش بازارچه حراجش کنیم . . . .

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(;)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب به نظرم اشتباه ميكني حراج ميكني. دوست من در مورد رم هم مسئله اي پيش نمياد . كارت هم عجله نكنه چون ضرر ميكني .يك اشتباهي كه شما كردي . موقع خريد با كسي كه وارد هست نرفتي براي انتخاب قطعات

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خوب به نظرم اشتباه ميكني حراج ميكني. دوست من در مورد رم هم مسئله اي پيش نمياد . كارت هم عجله نكنه چون ضرر ميكني .يك اشتباهي كه شما كردي . موقع خريد با كسي كه وارد هست نرفتي براي انتخاب قطعات

بابا شوخی کردم بی خیال . . . .:p

ولی در مورد حرف دومت اگه تمام فک و فاملیل و جد و آباد ما رو جمع کنی قد من اطلاعات در مورد کامپیوتر نداره (همه از ما مشاوره می خوان !!! ( الان تو دلتون می گین بیچاره ها !!!!))

و در مورد خریدن کامپیوتر من فقط یک چیز رو می دونم ( و فهمیدم) . . .. . . .

و اون اینه که هیچ نمی دانم !!!!!!!!!!!! (سقراطندق)

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من میخوام 1 میلیون تومان خرج سیستم کنم
رم
سی پی یو
مادربورد
کارت گرافیک
رو میخوام عوض کنم چی پیشنهاد میکنید ؟
صبر کن مینهای P35 با رمهای DDR3 وارد بازار بشن .

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
صبر کن مینهای P35 با رمهای DDR3 وارد بازار بشن .

اما رمهای DDR3 از نظر قیمت خیلی بالا اند از نظر کیفیت ddr3 های الان با این تایمینگ ها فرق چندانی با ddr2 ها ندارند .
و فعلا فکر میکنم بستن رم ddr2 به صرفه تر باشه . حداقل تا 6 ماه دیگه.

اما از اون طرف هم مادر بورد های ddr3 آینده خوبی دارند .

اینم آدرس 2 تا رم ddr3 :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145181

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145182

یکی 493 $ یکی دیگه هم 414 $ !!!! حالا توی ایران چقدر پات آب بخوره دیگه خدا میدونه با این حساب باید از 1 میلیون در خوش بینانه ترین حالت ممکن 500 تومان واسه رم کنار بزاری.
.

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اما رمهای DDR3 از نظر قیمت خیلی بالا اند از نظر کیفیت ddr3 های الان با این تایمینگ ها فرق چندانی با ddr2 ها ندارند .
و فعلا فکر میکنم بستن رم ddr2 به صرفه تر باشه . حداقل تا 6 ماه دیگه.

اما از اون طرف هم مادر بورد های ddr3 آینده خوبی دارند .

اینم آدرس 2 تا رم ddr3 :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145181

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145182

یکی 493 $ یکی دیگه هم 414 $ !!!! حالا توی ایران چقدر پات آب بخوره دیگه خدا میدونه با این حساب باید از 1 میلیون در خوش بینانه ترین حالت ممکن 500 تومان واسه رم کنار بزاری.
.
هنوز این رمها به طور رسمی وارد بازار نشدن یسری مدلهای خیلی محدود مگه , ولی تا چند هفته دیگه به یک ثبات قیمت نسبی میرسن ولی از نظر من خرید یه مین DDR3 ساپورت با رم DDr3 تا چند هفته دیگه فکر کاملا منطقیه چون اینده نگری کردی رمهای DDR2 هم تا مدتی دیگه میشن مثل الان رمهای DDR1 که تقریبا از دور خارج شده هستن تازه شما الان اگه بخواید یه رم DDR2 1066 بخرید مگه باید کم پول بدید تو همین بازار خودمون برای 1 گیگش حداقل باید 150-200 تومن هزینه کنید .
حتی خرید مینهای P35 که از DDR2 پشتیبانی میکنن هم به نظر من کاملا منطقی و درسته چون بدون شک این مینها نسبت به نسل قبلی ارتقا پیدا کردن مخصوصا تو پایداری به خاطر پیشرفت استانداردهای طراحی PCB مینبورد و سیستمهای خنک کننده مینبوردها و خیلی چیزهای دیگه مثلا وجود خازنهای سالید واقعا در نسل قبلی مربوط به مینهای گرون قیمت بود ولی تو این مینهای جدید اینتل تقریبا به یک استاندارد تبدیل شده . در ضمن به خاطر پشتیبانی از FSB 1333 برای خرید یا تعویض CPU هم در اینده بدون شک خیلی راحت تر میتونید انتخاب کنید چون تا چند وقت دیگه اینتل سری جدید Core 2 رو با FSB 1333 وارد بازار میکنه که بدون شک خیلی فروش خوبین خواهن داشت قیمتاشونم خیلی خوبه .
انتخاب مینهای P35 که هم از DDR2 پشتیبانی میکنن هم از DRR3 هم خیلی خوبه چون اینطوری نیازی نیست هزینه زیادی برای رم DDR3 بدی .
به نظر شخصیه من الا خرید کامپیوتر بر پایه اینتل مخصوصا اگه میخواید زیاد هزینه کنید کاملا اشتباه مطمئنا 1-2 ماه دیگه پشیمون میشید از این خرید باید یه چند هفته ای حتی شاید یکمی بیشتر صبر کنید ولی این صبر ارزش داره چون تقریبا همچیه بر پایه اینتل متحول میشه این خیلی مهمه CPU های جدید FSB 1333 رمهای DDR3 مینهای P35 به نظرتون این 3 تا چیز که مهمترین قطعات کامپیوتر به حساب میان ارزش چند هفته صبر رو نداره تازه باید ورود کارتهای ATI رده متوسط R630 رو حساب کنید که قرار با قیمت خیلی مناسبی به فروش برسن من امروز خوندم HD 2600XT رو AMD یچیزی بین 150-130 دلار قیمت گذاشته این کارت تو مایه های 8600GTS هست خب دیگهای هم خوندم که قرار Nvidia هم قیمتهای کارتهای سری 8 خودشو بزودی کاهش بده بعید نیست این کار رو با ورود کارتهای R630 و R610 انجام بده .

ShirAli-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مادربورد های p35 که تو خارج وارد بازار شدن .ولی به نظر من وقتی تو ایران بیاد قیمتاش خیلی غیر واقعی میشه .
برای مقایسه : قیمت giga p965 ds3 , تو newegg حدود 120 دلاره تو ایران 160 تومن
قیمت giga p35 ds3 , تو newegg حدود 140 دلاره تو ایران احتمالا190 تومن تازه اگه عرضه و تقاضا متناسب باشه وگرنه بیشتر از این حرفاست.
کارت 8600gt خیلی ارزون بشه احتمالا 20تا 30 تومن

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام.خسته نباشيد راستش من يه سيستم مي خواستم ببندم براي خودم البته قبل از اون بگم که مي خوام سيستم قبليم رو ارتقا بدم اونم با تعويض مين و هارد الان يه هارد 80 دارم مدلش رو نمي دونم و مين ماتريکس اين سيستم رو سال 80 خريدم ورم 512 که نمي خوام يه 512 ديگه بگيرم مي خواستم در مورد مين با کليه قطعات جانبي مين و رم و هارد راهنماييم کنيد و چند مدل خوب با قيمتاشون بهم بگيد و اينکه آيا سيستم قبليم(هارد و مين) رو ميشه فروخت؟؟ يعني قيمتش چقدر ميشه و اينايي که مي خوام بگيرم چقدر ميشه با هم. یه جوری پشت هم بنویسید که من بدمش به فروشنده.منتظرم.(راستی من پول آنچنانی ندارم در حد 300 که فقط می خوام باهاش هارد مین با لوازم جانبی مثل کارت گرافیک سی پی یو ... و یه رم دیگه بگیرم اگرم قیمت زیاد شد رم رو هم می تونم بی خیال شم):(

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.خسته نباشيد راستش من يه سيستم مي خواستم ببندم براي خودم البته قبل از اون بگم که مي خوام سيستم قبليم رو ارتقا بدم اونم با تعويض مين و هارد الان يه هارد 80 دارم مدلش رو نمي دونم و مين ماتريکس اين سيستم رو سال 80 خريدم ورم 512 که نمي خوام يه 512 ديگه بگيرم مي خواستم در مورد مين با کليه قطعات جانبي مين و رم و هارد راهنماييم کنيد و چند مدل خوب با قيمتاشون بهم بگيد و اينکه آيا سيستم قبليم(هارد و مين) رو ميشه فروخت؟؟ يعني قيمتش چقدر ميشه و اينايي که مي خوام بگيرم چقدر ميشه با هم. یه جوری پشت هم بنویسید که من بدمش به فروشنده.منتظرم.(راستی من پول آنچنانی ندارم در حد 300 که فقط می خوام باهاش هارد مین با لوازم جانبی مثل کارت گرافیک سی پی یو ... و یه رم دیگه بگیرم اگرم قیمت زیاد شد رم رو هم می تونم بی خیال شم):(
مدل جديد مادربر و پردازنده فعليت چيه؟
بعد براي چه منظوري ميخواي آپگريد کني؟ بازي يا چيز ديگه؟
هادر 80 کمته؟ 160 ميخواي يا 250
اينها رو مشخص کن تا راهنماييت کنم.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
مدل جديد مادربر و پردازنده فعليت چيه؟
بعد براي چه منظوري ميخواي آپگريد کني؟ بازي يا چيز ديگه؟
هادر 80 کمته؟ 160 ميخواي يا 250
اينها رو مشخص کن تا راهنماييت کنم.

مادر بوردم ماتریکس ولی پردازنده نمی دونم چیه:(
هم بازی هم چیزای دیگه.
160 خوبه.

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام,

amd>intel عزیز یک ماه پیش به من یک سیستم پیشنهاد کردید و از اونجایی که میخوام این سیستم رو تو این هفته جمع کنم و از اون مشخصات پیشنهادی شمام مدت زیادی میگذره ازتون میخوام با توجه به وضعیت بازار و دانش خودتون در حال حاضر پیشنهادتون رو بصورت دقیق به من بگید تا من تا چند روز دیگه برای خرید اقدام کنم
(لطفا اسم قطعات رو کامل بنویسید)

حداکثر بودجه برای سیستم 500-600 تومان
بازی نمیکنم زیاد و برای کار بیشتر میخوام

بسیار ممنون

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
بالا