آرتیمس محتشم
Registered User
- نوشتهها
- 578
- لایکها
- 158
بانك اقتصاد نوين بانك خوشنام و معتبري هست؟
یعنی ۱ هر ماه واریز نمیشه؟پیامک سود اول ماه من نصف شب اومد![]()
خبر مشکوکی ازش نیست فعلابانك اقتصاد نوين بانك خوشنام و معتبري هست؟
چرا برای من یکم هر ماه واریز میشه ولی زمان مشخصی نداره مثلا سه صبح شده هفت صبح هم شده .سپرده من یکساله 4یعنی ۱ هر ماه واریز نمیشه؟
امروز چرا واریز نشد پس
پ.ن:ساعت۱شب۳۰/۱۱واریز کردن قرار بود ۱واریز کنن۱۵درصد فرداش هم ۲درصد واریز کنن
سلام روز شمار متوسط نیست شما 20 روز 90 تومن داشتید برای هر روزسود 90 تومن رو میریزند بعد میشه 150 تومن از فردای واریزی هر روز سود 150 تومن میریزند بعد میکنی 10 تومن از همون روز سود 10 تومن روهر روز برا میریزنددوستان
سود روز شمار دقیقا چطوری محاسبه میشه ؟
فرض کنید من یک حساب روزشمار دارم مانده متوسط همیشه 90 تومن بوده 4 روزه شده 152 تومن با سود 16% .
حالا فردا میرم کل حساب رو خالی کنم . از 30 روز 26 روزش پول توش بوده آخریم موجودی 152 تومن و متوسط 90 تومن .
بانک چقدر باید به من با سود برگردونه ؟ اصل پول که 152 باس بده و سودش
ممنون
روز شمار اسمش روشه! یعنی سود هر روز را در نظر میگیره و در آخر ماه با هم جمع میکنه، یا با میانگین گیری سود را حساب میکنه که نتیجه هر دو روش با هم برابره...سلام روز شمار متوسط نیست شما 20 روز 90 تومن داشتید برای هر روزسود 90 تومن رو میریزند بعد میشه 150 تومن از فردای واریزی هر روز سود 150 تومن میریزند بعد میکنی 10 تومن از همون روز سود 10 تومن روهر روز برا میریزند
منظورت این که رو قولشون نمیمونن و سود 22 درصد نمیدن به حساب سه ماهه؟سلام
بله من هم صبح حضوری رفتم شعبه مرکزی اقتصاد نوین 3 ماه 22 درصد بدون برداشت و واریز ....... 90% بعد از عید یا 3 ماه اول سال سود رو کم میکنن
من خودم سپه رو انتخاب کردم بالای 100 تومن 20درصد یک سال میده .
گردشگری هم همین حساب رو 22 میده که پدرم مخالفه)
برای این مبلغ سپرده یکساله گردشگری و آینده 22 درصد رو داری و روزشمار بانک ایران زمین 18 درصدسلام
دوستان اگه میشه یه جمع بندی از سود بانک ها قرار بدید؟ با مبلغ 10 میلیون روز شمار کدوم بانک بهتره ؟ یکساله کدوم بانک بزاریم؟
دقیقا همینطوره وبهتره دور اقتصاد نوین رو خط کشید مگر فقط برای 3 ماهدوستان حواستون به این سپرده های ۳ ماه ۲۲ درصد اقتصاد نوین باشه به محض اینکه ۳ ماه تموم بشه سود رو میکنن ۱۵ درصد باز دوباره بعد از ۳ ماه باید بگردید دنبال یه بانک جدید . هدف شون از این طرح ها فقط بالا بردن تراز مالیشون برای اخر ساله ، خرشون که از پل گذشت سود رو میکنن نرخ مصوب بانک مرکزی .
حق با شماست ، همه سپرده های سه ماه و شش ماهه به همین منظور هست و باز کردنشون اشتباهه در شرایط حاضر که انتخاب های بهتری هم هستدوستان حواستون به این سپرده های ۳ ماه ۲۲ درصد اقتصاد نوین باشه به محض اینکه ۳ ماه تموم بشه سود رو میکنن ۱۵ درصد باز دوباره بعد از ۳ ماه باید بگردید دنبال یه بانک جدید . هدف شون از این طرح ها فقط بالا بردن تراز مالیشون برای اخر ساله ، خرشون که از پل گذشت سود رو میکنن نرخ مصوب بانک مرکزی .
شش ماه هم که یکی از دوستان گفتن داره با سود 21 درصد؟دوستان حواستون به این سپرده های ۳ ماه ۲۲ درصد اقتصاد نوین باشه به محض اینکه ۳ ماه تموم بشه سود رو میکنن ۱۵ درصد باز دوباره بعد از ۳ ماه باید بگردید دنبال یه بانک جدید . هدف شون از این طرح ها فقط بالا بردن تراز مالیشون برای اخر ساله ، خرشون که از پل گذشت سود رو میکنن نرخ مصوب بانک مرکزی .
ملت و سپه برای چه مبلغی یکساله 20 درصد میده کف مبلغ میگید؟دوستان شما بین ملت و سپه یک ساله 20 درصد و گردشگری 22 درصد یک ساله کدوم رو انتخاب میکنید؟ برای مبلغ 165 میلیون
اگر اشتباه نکنم تفاوت اون 2 درصد 275 هزار تومان در ماه هست
100میلیون ملت یا سپه فرقی ندارنددوستان شما بین ملت و سپه یک ساله 20 درصد و گردشگری 22 درصد یک ساله کدوم رو انتخاب میکنید؟ برای مبلغ 165 میلیون
اگر اشتباه نکنم تفاوت اون 2 درصد 275 هزار تومان در ماه هست