• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

ايول ! ولي من اينجا چيزي واسه دانلود نديدم !

راستي 1 نكته جالب !

وقتي ميخواين 1 متن رو كپي كنيد وقتي متنتون در حالت سلكشن هست

يه همچين شكلي رو كه روي صفحه بكشيد عمل كپي رو انجام ميده !

152fs259584.png

كسي بلد نيست چطوري Paste ميكنن !؟

از اين ترفند يا خشكفند ها اگه كسي بلده بگه !

اینم چیزی که دنبالش میگشتید

http://silvermemorabilia.persiangig.com/image/Persian%20tools.gif

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

یه کیبرد فارسی هم هست حجمش هم خیلی کمه با فرمت html نوشته شده ( 9 کیلوبایت )
دانلود کنین و کپی کنین روی مموری کارت و هر موقع خواستین با فایل منیجر بازش کنین و توش
متن فارسی تایپ کنین . بعدشم کپی و توی محیط اس ام اس پیست کنین .

با این روش خیلی ساده می تونین اس ام اس فارسی هم بفرستین .

http://www.mooload.com/new/file.php?file=/data/180607/1182166761/Farsi+Keyboard.htm

موفق باشین

جناب سرامیک
سپاس فراوان
البته من هم نتونستم از لینک ارسالی داونلود کنم.

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ورژن CDA گوشی من اینه:

CDA162008/66 R8A01

یعنی واسه این ورژن هنوز آپدیت نیومده؟

اوه اوه! چه CDA داغووووونی داری رفیق!!! :lol:

من مال سنگاپور رو داشتم که بعد از ممیز 8 رو نشون میداد، کلی عذاب آور بود! مال تو که دیگه زده رو دست اون! :lol:

من CDA رو از Singapore Generic به World Generic 1 تغییر دادم. الان در قسمت CDA بعد از ممیز عدد 1 رو نشون میده، برای World Generic 1 زودتر از هر کد دیگه ای Update نوشته میشه. :cool::D

الان دارم از R6D23 استفاده میکنم در حالی که هنوز برای سنگاپور همچین ورژنی نیومده! :D

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اینجا تازه واردم
به احتمال قوی میخوام p990 بخرم ... برای همین از شما دوستان خوب که تجربیاتتون در مورد p990 زیاده تقاضای کمک و راهنمایی دارم
1 - به نظرتون با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی .... من شنیدم که گارانتی ها در کل هیچی رو ضمانت نمیکنند و فقط پول مفت میگیرند ...
2 - همراه گوشی چه چیزای دیگه ای هم باید باشه ... که یه وقت سر این مساله گول نخورم
3 - میخوام این گوشی اصل فرانسه و چنج نشده و رفرش نشده باشه .... پیشنهاد میدید که این گوشی رو از کجا بخرم که هم مطمئن و هم ارزون باشه ..
4-این CDA چیه و آیا جدیدتر بودن یا نبودنش مزیتیه ؟ ورژن گوشی چی ؟ آیا مهمه که جدید باشه ...
5-ویندوز من ویستاس ... آّیا برای وصل کردن و آپدیت کردن مشکلی پیش نمیاد ؟
6 - در آخر سر اگه خودتون راهنمایی یا پیشنهادی دارید دریغ نفرمایید
یک دنیا ممنون :)

من فقط یک پیشنهاد و جواب دارم، اونم این که P990...
نخرررر!!!

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما یه سیم کارت اینجا داریم، 3 بار پین کدش اشتباه وارد شده، بعد ازمون پی.یو.ک کد خواست اینم اشتباه وارد شد چندین بار، الان میگه که SIM Card Blocked.

خب، اساتید بفرمایید که، آیا راهی هست که خودم بتونم بازش کنم یا نه؟ برنامه مجانی برای این کار هست؟
در ضمن لطفا به من بگید که اگه حتما باید برم مخابرات، در صورتی که سند پیشم نباشه چکار میشه کرد؟ بدون حضور صاحب خط و سند امکانش هست؟ اگه نه، چطور میتونم سیم کارت و سند المثنی بگیرم؟
ممنون :)

(بالاخره سیم کارت توی P990 هست پس به هم ربط دارن!! :rolleyes:)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اوه اوه! چه CDA داغووووونی داری رفیق!!! :lol:

من مال سنگاپور رو داشتم که بعد از ممیز 8 رو نشون میداد، کلی عذاب آور بود! مال تو که دیگه زده رو دست اون! :lol:

من CDA رو از Singapore Generic به World Generic 1 تغییر دادم. الان در قسمت CDA بعد از ممیز عدد 1 رو نشون میده، برای World Generic 1 زودتر از هر کد دیگه ای Update نوشته میشه. :cool::D

الان دارم از R6D23 استفاده میکنم در حالی که هنوز برای سنگاپور همچین ورژنی نیومده! :D
خب حالا این CDA مال کدوم کشوره؟

اصلا" این CDA چی هست؟ CDA مال هر کشوری باشه یعنی گوشی اونجا تولید شده؟

چطور میشه CDA رو عوض کرد؟

و.......................

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب حالا این CDA مال کدوم کشوره؟

اصلا" این CDA چی هست؟ CDA مال هر کشوری باشه یعنی گوشی اونجا تولید شده؟

چطور میشه CDA رو عوض کرد؟

و.......................

162008/66به اسم Netherlands Generic Trade شناخته میشه و برای هلند نوشته میشه، این سی.دی.ای با سیستم های هلند بهترین همخونی رو دارن. یعنی شما در واقع گوشیت برای هلند طراحی شده. (سیستم عاملش فقط)
سی.دی.ای هههههههیچ ربطی به کشوری که گوشی توش تولید شده نداره، برای این کار میتونی به رقم های هفتم و هشتم سریال گوشی توجه کنی که اگر صفر باشن نشون میده شما یه موسیو یا یه مادام متشخص فرانسوی هستی!
و اینم به همتون بگم که گوشی های سیمبیان رو به هیچ وجه نمیشه سریالشون رو عوض کرد، نمیدونم نگران چی هستید!

روش تعوض سی.دی.ای رو هم پنجشنبه پست میکنم توی این تاپیک تا حالی ببرید، فقط بگم که این کار جرات میخواد چون خطر از بین رفتن گوشی توش زیاده. پس اگه شجاعتشو داری تا پنجشنبه صبر کن. :cool:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
162008/66به اسم Netherlands Generic Trade شناخته میشه و برای هلند نوشته میشه، این سی.دی.ای با سیستم های هلند بهترین همخونی رو دارن. یعنی شما در واقع گوشیت برای هلند طراحی شده. (سیستم عاملش فقط)
سی.دی.ای هههههههیچ ربطی به کشوری که گوشی توش تولید شده نداره، برای این کار میتونی به رقم های هفتم و هشتم سریال گوشی توجه کنی که اگر صفر باشن نشون میده شما یه موسیو یا یه مادام متشخص فرانسوی هستی!
و اینم به همتون بگم که گوشی های سیمبیان رو به هیچ وجه نمیشه سریالشون رو عوض کرد، نمیدونم نگران چی هستید!

روش تعوض سی.دی.ای رو هم پنجشنبه پست میکنم توی این تاپیک تا حالی ببرید، فقط بگم که این کار جرات میخواد چون خطر از بین رفتن گوشی توش زیاده. پس اگه شجاعتشو داری تا پنجشنبه صبر کن. :cool:
خیلی ممنون منم راجع به CDA و فیرم ویر اینها رو پیدا کردم:

http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
از توی کاتالوگ گوشی! نکنه کاتالوگ رو هم مثل سی.دی گوشیت تا الان دست نزدی؟!

آره اتفاقا تاحالا بهش دست نزدم !

تازه هندزفيريشم ديروز فقط واسه تست امتحان كردم ! وگرنه 100 سال استفاده نميكنم !

----------------------------------------------------------------------------------------------------

بابا بياين زنگ موبايلتون رو بزارين ببينيم سليغتون چطوره !؟:happy:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
162008/66
برای این کار میتونی به رقم های هفتم و هشتم سریال گوشی توجه کنی که اگر صفر باشن نشون میده شما یه موسیو یا یه مادام متشخص فرانسوی هست. :cool:

اینو از کجا فهمیدید میشه بگید؟ :happy:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
منظور همون شماره IMEI گوشیته

بابا !!!!!!!!!!!!:hmm::hmm::blink: دیگه خنگ که نیستم :wacko::blink::p منظورم اینکه اگه رقم 7...8 م صفر باشن یعنی فرانسوی :blink: اینو از کجا میدونن :happy:

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

میشه لطفا وقتی اطلاعاتی مثلا راجع به CDA میدید منبع و مرجع اش را هم ذکر کنید ! یا مثلا وقتی میگید "رقم های هفتم و هشتم سریال گوشی توجه کنی که اگر صفر باشن نشون میده شما یه موسیو یا یه مادام متشخص فرانسوی هستی" طبق چه اصولی درسته ؟

چین برای همه جا گوشی تولید میکنه ولی صنعت تولید موبایل hitech هست... حتی اگه این گوشیو تو فرانسه بخری احتمال زیاد یک چیزیش چینی هست ( حداقل باطرش یا هنز فری یا سی دی با ...) مطمئن باش SE نمیذاره چین گوشیشو با کیفیت بد تولید کنه ! حالا چه برسه به مالزی که صاحب HiTech هم هست ...

pic10.jpg

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آره اتفاقا تاحالا بهش دست نزدم !

تازه هندزفيريشم ديروز فقط واسه تست امتحان كردم ! وگرنه 100 سال استفاده نميكنم !

----------------------------------------------------------------------------------------------------

بابا بياين زنگ موبايلتون رو بزارين ببينيم سليغتون چطوره !؟:happy:
بله خب، اگه تو از این کارا رو نکنی که بهت نمیگن آلفردو که...

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من میخوام گوشیمو تو سایت دانشگا آپدیت کنم. ولی اونجا Flash Player نصب نیست و من نمیتونم نصب کنم چون administrator اجازه نمیده. چیکار کنم؟؟؟ آیا flash player portable هست که من نخوام نصب کنم؟؟؟ کمک لطفااااا

من سوال پرسیدماااا! فقط سوال آشناهارو جواب میدین؟؟؟:f34r::f34r:

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه لطفا وقتی اطلاعاتی مثلا راجع به CDA میدید منبع و مرجع اش را هم ذکر کنید ! یا مثلا وقتی میگید "رقم های هفتم و هشتم سریال گوشی توجه کنی که اگر صفر باشن نشون میده شما یه موسیو یا یه مادام متشخص فرانسوی هستی" طبق چه اصولی درسته ؟

چین برای همه جا گوشی تولید میکنه ولی صنعت تولید موبایل hitech هست... حتی اگه این گوشیو تو فرانسه بخری احتمال زیاد یک چیزیش چینی هست ( حداقل باطرش یا هنز فری یا سی دی با ...) مطمئن باش SE نمیذاره چین گوشیشو با کیفیت بد تولید کنه ! حالا چه برسه به مالزی که صاحب HiTech هم هست ...

بفرمایید، این اطلاعات کلیه سی.دی.ای های موجود برای پی 990:
منبع هم تحقیقات من از جا های مختلف هست، کتاب های مختلف، سایت های مختلف، و صحبت با آقایون تعمیر کار، و تجارب شخصی خودم. من این کار رو انجام دادم و نتیجش هم باور نکردنی بوده.

در مورد سریال نامبر گوشی هم باید بگم این تقریبا یه استاندارده توی صنعت گوشی، نوکیا هم به همین روش عمل میکنه، یعنی اگر ارقام هفتم و هشتم سزیال صفر باشن، گوشی ساخت کارخونه مادر هست، که در مورد نوکیا میشه فنلاند. در ضمن تمام باطری های سونی هم ساخت چین هستند. :)

بالا