آقا شرمنده، میشه اسم برنامه رو بگی، من امکانات اینترنتیم خوبه، از دل سنگم شده برات پیدا میکنم.
راستی "گاویه" یانی خوبه یا بده ؟:questionm
![]()
اینو از کجا فهمیدید میشه بگید؟ :happy:
شما کارت درسته و لطف زیادی به من داری راضی به زحمت نیستم رفیق و با عرض شرمندگی اصلا نمیدونم همچین برنامه ای هست یا نه :blush: ولی فکر کنم باشه (چیزه گاویه یعنی خیلی کارش درسته) ضمنا بچه های گل p990 باز یه سری هم به بخش theme بزنین من چند تا theme طراحی کردم که تو بزرگترین سایت theme جهان گذاشتم و 3 روزه 4000 تا dl شده به این لینک http://gallery.mobile9.com/ برین و مدل گوشی رو بزنید 3 تا theme به نام های dead و pasargad و persia هست که من گذاشتم
پاینده ایران
با dial-up چقدر آپدیت طول میکشه؟
زنده باد طراح تم خودمون! گل کاشتی، مثل همیشه :happy:
با dial-up چقدر آپدیت طول میکشه؟
5 تا 10 ساعت ! (كلا نزديك 200 مگ بايد دانلود شه !)
ببري كافينت بهتره !
یعنی World Generic 2 که 68 مگ بود یه چیز دیگه اس؟من دیروز World Generic 1 رو 8 ساعته گرفتم...
148MB...
لطف داری رفیق خدا کنه این امتحان های دانشگاه زود تر تموم شه تا به لطف خدا هر روز یه theme آپ کنم
خیلی ممنون منم راجع به CDA و فیرم ویر اینها رو پیدا کردم:
http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i
آقا از زحمات شما در ساخت تم قدر داني ميشه.
واقعا كار سختيه. من يبار خواستم با Theme Creator سوني اريكسون يه تم بسازم فقط تونستم سه تا از عكساشو اونجوري كه بايد باشه درست كنم.
اين كار، كار هركسي نيست. حوصله ميخواد، دانش گرافيك ميخواد، ذوق هنري
دست شما درد نكنه
واسه اینکه اون سایت آخرین ورژن فیرم ویر برای CDA گوشی تو رو نوشته و ورژ« فعلی گوشی تو قدیمی شده و بهتره آپدیتش کنیمن تو اين سايت رفتم
cda : 162007/2 r5a13
phone: cxc162037 r9f011 و organizer: cxc162036 r5a17 اين اطلاعات گوشي خودمه
ولي تو اين سايت براي cda 162007/2 نوشته ( phone ورژن ) cxc162037 r9g007 و organizer: cxc162036 r6d23
اين اختلاف براي چيه و يعني چي؟
یعنی World Generic 2 که 68 مگ بود یه چیز دیگه اس؟
آقا من اومدم آپديت كنم ولي اين پيغام رو داد ::: Unable to connect to server.
Please try again later.
چيكار كنم؟؟؟![]()
واسه اینکه اون سایت آخرین ورژن فیرم ویر برای CDA گوشی تو رو نوشته و ورژ« فعلی گوشی تو قدیمی شده و بهتره آپدیتش کنی
آپدیت رو خود سونی اریکسون و برای بهبود عملکرد گوشی ارایه میده و ربطی به اینکه سرعت گوشی شما کند شده ندارهپويا خان ممنون ولي من تو گوشيم اشكال خاصي نمي بينم كه بخام آپديتش كنم بجز اينكه يه ذره كند شده
به نظر شما تو اپديت كردن چيزي هم تغيير مي كنه كه باعث بهبود بشه؟
پويا خان ممنون ولي من تو گوشيم اشكال خاصي نمي بينم كه بخام آپديتش كنم بجز اينكه يه ذره كند شده
به نظر شما تو اپديت كردن چيزي هم تغيير مي كنه كه باعث بهبود بشه؟
اگر تفاوت نداشتن که اسماشون یکی بود!![]()