• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با dial-up چقدر آپدیت طول میکشه؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
آقا شرمنده، میشه اسم برنامه رو بگی، من امکانات اینترنتیم خوبه، از دل سنگم شده برات پیدا میکنم.

راستی "گاویه" یانی خوبه یا بده ؟:questionm

:)

شما کارت درسته و لطف زیادی به من داری راضی به زحمت نیستم رفیق و با عرض شرمندگی اصلا نمیدونم همچین برنامه ای هست یا نه :blush: ولی فکر کنم باشه (چیزه گاویه یعنی خیلی کارش درسته) ضمنا بچه های گل p990 باز یه سری هم به بخش theme بزنین من چند تا theme طراحی کردم که تو بزرگترین سایت theme جهان گذاشتم و 3 روزه 4000 تا dl شده به این لینک http://gallery.mobile9.com/ برین و مدل گوشی رو بزنید 3 تا theme به نام های dead و pasargad و persia هست که من گذاشتم
پاینده ایران

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو از کجا فهمیدید میشه بگید؟ :happy:

همون طور که عرض کردم این یه جورایی استاندارد هست، من این رو از نمایندگی نوکیا شنیدم و با یکم گشتن توی اینترنت نه تنها گفته ی اون نمایندگی تایید شد، بلکه متوجه شدم برای گوشی های سونی، اریکسون، و سونی-اریکسون هم میشه از این روش استفاده کرد. از متد باقی برند ها اطلاعی ندارم.:happy:

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما کارت درسته و لطف زیادی به من داری راضی به زحمت نیستم رفیق و با عرض شرمندگی اصلا نمیدونم همچین برنامه ای هست یا نه :blush: ولی فکر کنم باشه (چیزه گاویه یعنی خیلی کارش درسته) ضمنا بچه های گل p990 باز یه سری هم به بخش theme بزنین من چند تا theme طراحی کردم که تو بزرگترین سایت theme جهان گذاشتم و 3 روزه 4000 تا dl شده به این لینک http://gallery.mobile9.com/ برین و مدل گوشی رو بزنید 3 تا theme به نام های dead و pasargad و persia هست که من گذاشتم
پاینده ایران

زنده باد طراح تم خودمون! گل کاشتی، مثل همیشه :happy:

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

5 تا 10 ساعت ! (كلا نزديك 200 مگ بايد دانلود شه !)

ببري كافينت بهتره !

من حساب كردم با dial up هر 15 دقيقه يك مگ ميشه داونلود كرد، پس 13.33=15/200 ياني حدود 14 ساعت طول ميكشه.

حالا اگه وسط كار ارتباط قطع بشه چي ميشه؟ :blink:

من كه جرات اين كارو تو خونه ندارم

روش آپديت تو كدوم صفحه هست، با سرچ نتونستم پيدا كنم

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطف داری رفیق خدا کنه این امتحان های دانشگاه زود تر تموم شه تا به لطف خدا هر روز یه theme آپ کنم

آقا از زحمات شما در ساخت تم قدر داني ميشه.
واقعا كار سختيه. من يبار خواستم با Theme Creator سوني اريكسون يه تم بسازم فقط تونستم سه تا از عكساشو اونجوري كه بايد باشه درست كنم.
اين كار، كار هركسي نيست. حوصله ميخواد، دانش گرافيك ميخواد، ذوق هنري

دست شما درد نكنه

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون منم راجع به CDA و فیرم ویر اینها رو پیدا کردم:

http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i

من تو اين سايت رفتم
cda : 162007/2 r5a13
phone: cxc162037 r9f011 و organizer: cxc162036 r5a17 اين اطلاعات گوشي خودمه
ولي تو اين سايت براي cda 162007/2 نوشته ( phone ورژن ) cxc162037 r9g007 و organizer: cxc162036 r6d23

اين اختلاف براي چيه و يعني چي؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
آقا از زحمات شما در ساخت تم قدر داني ميشه.
واقعا كار سختيه. من يبار خواستم با Theme Creator سوني اريكسون يه تم بسازم فقط تونستم سه تا از عكساشو اونجوري كه بايد باشه درست كنم.
اين كار، كار هركسي نيست. حوصله ميخواد، دانش گرافيك ميخواد، ذوق هنري

دست شما درد نكنه

شما لطف دارین به امید خدا بتونم این همه لطف رو جبران کنم

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من اومدم آپديت كنم ولي اين پيغام رو داد ::: Unable to connect to server.
Please try again later.
چيكار كنم؟؟؟:(:(

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من تو اين سايت رفتم
cda : 162007/2 r5a13
phone: cxc162037 r9f011 و organizer: cxc162036 r5a17 اين اطلاعات گوشي خودمه
ولي تو اين سايت براي cda 162007/2 نوشته ( phone ورژن ) cxc162037 r9g007 و organizer: cxc162036 r6d23

اين اختلاف براي چيه و يعني چي؟
واسه اینکه اون سایت آخرین ورژن فیرم ویر برای CDA گوشی تو رو نوشته و ورژ« فعلی گوشی تو قدیمی شده و بهتره آپدیتش کنی

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من اومدم آپديت كنم ولي اين پيغام رو داد ::: Unable to connect to server.
Please try again later.
چيكار كنم؟؟؟:(:(

ابن یعنی یه چیزی نمیگذاره برنامه به اینترنت کانکت شه، باید ببینی ایراد از کجاست...
این کار رو با دایال.آپ پیشنهاد نمیکنم.

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه اینکه اون سایت آخرین ورژن فیرم ویر برای CDA گوشی تو رو نوشته و ورژ« فعلی گوشی تو قدیمی شده و بهتره آپدیتش کنی

پويا خان ممنون ولي من تو گوشيم اشكال خاصي نمي بينم كه بخام آپديتش كنم بجز اينكه يه ذره كند شده
به نظر شما تو اپديت كردن چيزي هم تغيير مي كنه كه باعث بهبود بشه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
پويا خان ممنون ولي من تو گوشيم اشكال خاصي نمي بينم كه بخام آپديتش كنم بجز اينكه يه ذره كند شده
آپدیت رو خود سونی اریکسون و برای بهبود عملکرد گوشی ارایه میده و ربطی به اینکه سرعت گوشی شما کند شده نداره

اجباری هم نیس ولی اگه خواهان بهبود عملکرد گوشیتون در بخشهای مختلف هستید بهتره آخرین ورژن رو روی گوشیتون داشته باشین

برای اینکه بدونی چه تغییراتی در ورژن جدید نسبت به ورژن قبلی حاصل شده صفحات قبل رو مطالعه کن و اگه خواستی که تو هم این بهبود ها رو تو گوشیت داشته باشی آپدیتش کن
20.gif

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

100% مسولین سونی اریکسون بیکار نیستن که بشینن برای ما آپدیت بنویسن! و ما بشینینم ببینیم آیا این کار ضروریه یا نه! این حرفت مثل حرف تمام ما ایرونیاست که حتی رو گفته دکتر در مورد یه بیماری هم نظر میدیم به راحتی. حتما ایرادی هست تو گوشی که این کار رو میکنن. :eek:
با آپدیت آخری شما صاحب 15 مگا بایت رم میشی و سرعت گوشیت به طرز عجیبی بالا میره، آپدیت لازمه که انجام بشه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اگر تفاوت نداشتن که اسماشون یکی بود! :)

80 مگ اختلاف به هیچ وجه منطقی نیست، حتا اگه برای دو کهکشان متفاوت باشن.
این لیست فایل هاییه که من دانلود کردم. حدود 67.2 مگ. ببینید برای شما چیزی جز این هاست؟

6gbay6a.png

بالا