• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
80 مگ اختلاف به هیچ وجه منطقی نیست، حتا اگه برای دو کهکشان متفاوت باشن.
این لیست فایل هاییه که من دانلود کردم. حدود 67.2 مگ. ببینید برای شما چیزی جز این هاست؟

6gbay6a.png

فایل های من در هیچ موردی با فایل های شما وجه اشتراک ندارند. لطفا با کسی که CDA مشابه شما داره چک کنید این مطلب رو. :)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
فایل های من در هیچ موردی با فایل های شما وجه اشتراک ندارند. لطفا با کسی که CDA مشابه شما داره چک کنید این مطلب رو. :)

این فولدر خجمش واسه من 146 مگابایت هست !!!!!!!!!!:wacko:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
حجم فولدر اهمیتی نداره، چون تمام نسخه های قبلی که دانلود کرده باشین رو آرشیو می کنه. (همین فولدر من 420 مگ حجمشه).

Arrange Icon By Modified بکنید ببینید حجم فایل هایی که هفته ی پیش دانلود کردید حجم و تعدادشون چقدره.

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حجم فولدر اهمیتی نداره، چون تمام نسخه های قبلی که دانلود کرده باشین رو آرشیو می کنه. (همین فولدر من 420 مگ حجمشه).

Arrange Icon By Modified بکنید ببینید حجم فایل هایی که هفته ی پیش دانلود کردید حجم و تعدادشون چقدره.

بله، مثل آقای coloredpencil، اگر هنگام آپدیت فولدر blob_fs رو باز کنید و بهش دقت کنید، میبینید که فولدر حجمش هرچقدر باشه، بعد از شروع آپدیت حجمش 8 مگابایت میشه، و با جلو رفتن اون فایل های جدید داونلود میشن، از آرشیو خبری نیست، یه کش سادست که با هر بار آپدیت رفرش میشه. :) این فولدر اصلیه برنامست...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
پس لابد من این 420 مگ رو هفته ی پیش دانلود کرده بودم!

شما لطف کنید فایل هاتون رو بر حسب زمان تفکیک کنید و مشخص کنید که اون هایی که آخرین بار دانلود شدن حجموشن چفدر بوده.

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس لابد من این 420 مگ رو هفته ی پیش دانلود کرده بودم!

شما لطف کنید فایل هاتون رو بر حسب زمان تفکیک کنید و مشخص کنید که اون هایی که آخرین بار دانلود شدن حجموشن چفدر بوده.

من از اونش دیگه اطلاعی ندارم. :)
فایل های من بجز 11 تا که مربوط به 4 روز پیش هستن و همون 8 مگابایت رو تشکیل میدن، بقیه تاریخ دیروز رو دارند. من هفته قبل به خاطر یه مشکل 5 بار آپدیت کردم، اونم ورژن سنگاپور رو، دیروز هم 2 بار، ورد جنریک 1 رو...

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
100% مسولین سونی اریکسون بیکار نیستن که بشینن برای ما آپدیت بنویسن! و ما بشینینم ببینیم آیا این کار ضروریه یا نه! این حرفت مثل حرف تمام ما ایرونیاست که حتی رو گفته دکتر در مورد یه بیماری هم نظر میدیم به راحتی. حتما ایرادی هست تو گوشی که این کار رو میکنن. :eek:
با آپدیت آخری شما صاحب 15 مگا بایت رم میشی و سرعت گوشیت به طرز عجیبی بالا میره، آپدیت لازمه که انجام بشه.

mr afshari عزيز حرف شما كاملن منطقي و متين من حوصله سر و كله زدن با اين اينترنت فكستني و پيزوري رو ندارم شما فروشگاهي يا جايي مطمئن سراغ دارين كه گوشي رو بدم بهشون و 2،3 ساعته گوشي رو آپديت كنن ؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
mr afshari عزيز حرف شما كاملن منطقي و متين من حوصله سر و كله زدن با اين اينترنت فكستني و پيزوري رو ندارم شما فروشگاهي يا جايي مطمئن سراغ دارين كه گوشي رو بدم بهشون و 2،3 ساعته گوشي رو آپديت كنن ؟
خب خودت ببر کافی نت آپدیتش کن دیگه

البته صبح اول وقت برو که موقع ظهر و عصر به علت شلوغی کافی نت ها سرعت بین یوزرها شیر میشه و سرعت اینترنت خیلی پایین میاد

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
100%
با آپدیت آخری شما صاحب 15 مگا بایت رم میشی و سرعت گوشیت به طرز عجیبی بالا میره، آپدیت لازمه که انجام بشه.
من كشته مرده ي اين اطلاعات باحالت هستم !:happy:

جون من بگو اين آمارو از كجا مياري‌ ؟!:p

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب خودت ببر کافی نت آپدیتش کن دیگه

البته صبح اول وقت برو که موقع ظهر و عصر به علت شلوغی کافی نت ها سرعت بین یوزرها شیر میشه و سرعت اینترنت خیلی پایین میاد

پويا جون ممنون ميشم يه سر به پيام خصوصيت بزن لطفن

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

از اساتيد خواهش مي كنم اگه جايي سراغ دارن بگن

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0

سلام ! بابا كجا تازه واردي نزديك 200 تا پست داري ماشالا ! (خودم ميدونم اين تايپيكو ميگه ;)!)

1 - اگه پولش رو داري خوب با گارانتي خيلي بهتره ! حداقل اگه گوشيت خود به خود 1 بلايي سرش اومد ميتوني بندازي گردن گارانتي !

2 - نترس سرت كلاه نميره ! هندزفريي - گوشي - باتري - 3 تا دفترچه - 1 سي دي - در زير فليلپ - بند مچي - شارژر‌+استند+كابل كامپيوتر ! فكر كنم هميناس !

3 - شك نكن كه همچين چيزي كه ميخوايي گيرت نمياد ! مگه فرانسه بيكاره كه گوشي هاشو بفرسته ايران !؟

هركي هم كه گفت اصل فرانسه هست بدون تقصيري نداره ! بنده خدا اطلاعاتش كمه ! ولي دليل نميشه چيني هاش بد باشه ! (در رابطه با اين قضيه بحث خيلي مفصله !)

4 - فكر كنم شماره سريال فرمور گوشيه كه نشون ميده مال كودوم كشوره ....

5 - واسه ويندوز ويستا هم برنامه آپديتش هست !

6 - همه چيز بستگي به سليغه داره ! من كه واقعا عاشق گوشيم شدم ! خيلي خوبه ! همه چيش !

7- ببين اگه خواستي بخري فقط برو طبقه 6 علائدين ! (تاج موبايل بدك نيست) ولي كلا تو اون طبقه ملت عمده فروشن و

با طبقه اول 20000 تومن تفاوت قيمت داره !

من فقط یک پیشنهاد و جواب دارم، اونم این که P990...
نخرررر!!!

از آلفردو عزیز برای راهنماییش که تک تک سوالامو حوصله کرد و جواب داد ممنونم
و اما مستر افشاری :blink:
شما رو چه حسابی این حرفو میزنید و دلیلشو اگه لطف کنید بگید ممنون میشم
همه از این گوشی نهایت تعریفو میکنند مخصوصا برای افت قیمت شدیدی که داشته و الان میشه زیز 350 تهیه کرد بهترین گزینست
خیلی ممنون میشم بگید چرا P990i نخرم !

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم دمبال یه کافی نتم ! یکی معرفی کنه تو تهراننن لطفاااا

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتيد دوستان كمك
تو گوشيم فايلهاي رو مي خوام سيو كنم ميزنه there have been problems trying to open the file .do you want ti try againe?
چكار بايد بكنم:wacko: كمك كنيد دارم ديوونه ميشم

اساتيد كمك كنيد 2 شب پيش هم اينطوري شد الانم دوباره شد وقتي فيلهاي تصويري رو سيو ميكنم يه error ميده و there have been problems trying to open the file .do you want to try againe مينويسه و فايل تصويري رو نشون نميده اين گوشيه چه مرگشه ؟ لطفن كمك كنيد پريشب خودش يهو درست شد

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من كشته مرده ي اين اطلاعات باحالت هستم !:happy:

جون من بگو اين آمارو از كجا مياري‌ ؟!:p

من اصولا هم سی.دی گوشیم رو استفاده میکنم، هم کاتالوگشو میخونم!!! واسه همین اطلاعاتم از بعضی ها بیشتره!! :lol:
فلیپ رو ببند: More > Status اینجا میتونی بفهمی، در ضمن، هم سی.دی رو زیر و رو کن، هم کاتالوگ رو بخون. :)

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از آلفردو عزیز برای راهنماییش که تک تک سوالامو حوصله کرد و جواب داد ممنونم
و اما مستر افشاری :blink:
شما رو چه حسابی این حرفو میزنید و دلیلشو اگه لطف کنید بگید ممنون میشم
همه از این گوشی نهایت تعریفو میکنند مخصوصا برای افت قیمت شدیدی که داشته و الان میشه زیز 350 تهیه کرد بهترین گزینست
خیلی ممنون میشم بگید چرا P990i نخرم !

عزیزم همه ای در کار نیست، شما فقط نظرات مثبت رو دیدی که از کاربر هایی صادر شده که از این گوشی استفاده روزمره رو انجام میدن مثل تماس گرفتن، عکس گرفتن یا حداکثر آهنگ گوش دادن! که من به این جور افراد پیشنهاد میکنم با یه K750 خودشون رو راحت کنن! :lol: با مراجعه به صفحات قبلی همین تاپیک میتونی کلللی از مشکلات رو که شانس آوردن و نوشته شدن رو ببینی.

ولی وقتی بالای 350.000 تومن هزینه میکنی، طبیعتا انتظارت میره بالا و نشون میده که واقعا لازم داری همچین گوشی با همچین امکاناتی رو. ولی این گوشی نمیتونه این امکاناتی که داره رو درست ارائه کنه. البته من منکر خوبی هاش نیستم ولی این ضعف های مسخره شایسه حذوذ 400.000 تومن پول بی زبون نیست!

اصلا همون سرویس اس ام اس که هر کسی ازش استفاده میکنه، سرویس اس ام اس سرویسیه که همون K750 یا حتی 3310 نوکیا به بهترین وجه انجامش میدن، هردو شون فارسی ساپورت میکنن و تاریخ اس ام اس های دریافتی رو درست نشون میدن، ولی P990 با این جلال و جبروت و قیمت چندین برابر اونها، از پس همین ابتدایی ترین سرویس بر نمیاد! یعنی نه به درستی از فارسی پشتیبانی میکنه و نه تاریخ ها رو به درستی نشون میده، یعنی اگر بر فرض سه شنبه 22:30 اس ام اس بیاد، این تاریخ به فرض چهار شنبه 11:45 صبح رو نشون میده و هیچ ترتیبی هم برای این اختلاف زمانی نیست، هر دفعه به یک شکله، حالا دوستان بلند میشن و دفاع میکنن که توی آپدیت جدید درست شده، ولی نه خیر، این مورد کاملا حل نشده.

موارد نرم افزاری خیلی زیاد دیگه ای هم هست که نه توی گوشی های خیلی ارزونتر، و نه حتی توی گوشی های سری پی قبلی سونی هم خبری ازشون نیست. این گوشی یه گوشی شانسیه، خیلی کم 2 تاشو پیدا میکنی که مثل هم کار کنن، و خیلی خیلی کم پیش میاد یه نمونش کاملا درست کار کنه.

حالا شما با این تفاصیر، اگر دوست داری هر روز به یه مورد بر بخوری که توی مثلا K750 هست و کلی با این مورد حال میکنی، ولی توی P990 400.000 تومنیت خبری ازش نیست، میتونی بری و یکی بخری، ولی از نظر من اگر اینقدر پول داری، یا M600 بخر P910 یا کلا برو سراغ Pocket PC. در کل هرچی خریدی مبارکت باشه. :)

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتيد كمك كنيد 2 شب پيش هم اينطوري شد الانم دوباره شد وقتي فيلهاي تصويري رو سيو ميكنم يه error ميده و there have been problems trying to open the file .do you want to try againe مينويسه و فايل تصويري رو نشون نميده اين گوشيه چه مرگشه ؟ لطفن كمك كنيد پريشب خودش يهو درست شد

اینم قابل توجه آقای امیرو! :lol:
نمیدونم، شاید برنامه جدیدی نصب کردی که مخطل میکنه کارش رو، یا شاید یه روشن خاموش، یا شایدم یه مستر ریست... نمیدونم! :blink:

بالا