nsh
Registered User
یعنی taijutsu ninjutsu و genjutsu . باشهخوب بنظر من از توضیحاتش در مورد تکنیکها و یا وسایل نینجا ها و ... شروع کن
اره به قول این دوستمون یک ok هم کافیهخوب سر جناب لرد سیاه خیلی مشغوله ، تو چی ازشون خواستی؟ ناروتو رو؟
یعنی taijutsu ninjutsu و genjutsu . باشهخوب بنظر من از توضیحاتش در مورد تکنیکها و یا وسایل نینجا ها و ... شروع کن
اره به قول این دوستمون یک ok هم کافیهخوب سر جناب لرد سیاه خیلی مشغوله ، تو چی ازشون خواستی؟ ناروتو رو؟
برادر بابك فكر كنم منم بايد بيام سراغ شما آخر، اينجا همه سرشون شلوغه. اصلا جناب لرد كه به نامه ها جواب نمي دند بگه ok چيزي آدم بدونه ميزنه.
یعنی taijutsu ninjutsu و genjutsu . باشه
----------------------------------
اره به قول این دوستمون یک ok هم کافیه
ای بابا چه وضعیه من تازه امتحان هام تموم شده و تازه ماهواره گرفتم که این سریال رو شروع کنم دیدن اون موقع می بینم چند شبه نمی ده می آیم اینجا ببینم چه خبره خبر دار می شم که فعلا تموم شده
اییییی خدددا
بابا من که می گم دی وی دی شو تهیه کنای بابا چه وضعیه من تازه امتحان هام تموم شده و تازه ماهواره گرفتم که این سریال رو شروع کنم دیدن اون موقع می بینم چند شبه نمی ده می آیم اینجا ببینم چه خبره خبر دار می شم که فعلا تموم شده
اییییی خدددا
چرا خودتو ناراحت میکنیجناب لرد باید سفارشات چند ماه رو که عقب افتاده رو اول بده بعد بیاد سر PM های جدید
خوب اگه کارا خوب پیش بره فکر کنم مال تورو تا 2-3 روز بفرستم برات ( همون 2 تیر میرسه دستت
)
:happy:
ممنون بابك جان شرمندمون كردي. راستي اگر اين چيزاي كه من دان كردم رو ميخواي بگو برات تا شنبه بفرستم. دارم براي سهراب و دني مي فرستم يه كپي هم برات ارسال كنم.
رفتم يه 100 تا DVDخام گرفتم فعلا امكانات زياده![]()
سلام
میشه یه سایت معرفی کنید که کل سیزن یکشو داشته باشه؟
یا اینکه کسی هستش بفروشه؟
با تشکر
برادر بابك فكر كنم منم بايد بيام سراغ شما آخر، اينجا همه سرشون شلوغه. اصلا جناب لرد كه به نامه ها جواب نمي دند بگه ok چيزي آدم بدونه ميزنه.
چرا خودتو ناراحت میکنیجناب لرد باید سفارشات چند ماه رو که عقب افتاده رو اول بده بعد بیاد سر PM های جدید
خوب اگه کارا خوب پیش بره فکر کنم مال تورو تا 2-3 روز بفرستم برات ( همون 2 تیر میرسه دستت
)
:happy:
خوب سر جناب لرد سیاه خیلی مشغوله ، تو چی ازشون خواستی؟ ناروتو رو؟ :happy:
همینطور بگی فکر کنم شنبه برسه دستت![]()
دوستان خوبم تا اونجايي كه من از احوالات لرد سياه خبر دارم بد جوري مشغولند...
من حدود 90% از انيمه هاي ايشون رو دارم و در نبود ايشون مي تونم تا حدودي به سفارشاتشون برسم...
اگه سفارشي براي لرد سياه داريد به من pm بديد... خوشحال ميشم بتونم كمكي بكنم...
موفق باشيد...
يه سوال: اين حيواناتی که احظار ميشن، در مواقعی که احظار نشدن، کجاا هستن؟!![]()
کسايی که تست ندادن، لطفاً بشتابن:
ناروتو رو هم فعلاً بگير تا ببينيم چی ميشه!راجب تهيه كردن DVD مشكل دارم آخه سهمي كه براي تازه وارد ها بود رو كارتون BLeach گرفتم ديدم و لذت بردم حالا نمي دونم چي كار كنم كه بتونم يه اجازه اي چيزي داشته باشم كه بتونم اين كارتون رو هم بگيرم
مرسیناروتو رو هم فعلاً بگير تا ببينيم چی ميشه!