• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
دوست عزیز متاسفانه بسته منم 15 روز توی گمرک گیر کرد و برا یه بسته 2 کیلویی 250 تومان گمرکی بریدن .
قبلا بسته ها میومد توی مراکز استان گیرنده ارزیابی میشد اما از سال جدید قانون اومده تمام بسته ها باید تهران ارزیابی بشند . برای همین یه گمرک تهران با تعداد محدود کارمند باید کل بسته های ایران رو چک و ارزیابی کنند .
هزینه گمرکی بسیار بالایی هم میزنند متاسفانه .
میشه بگید چی داخل بسته بوده که 250 گمرکی خورده؟ من تا 4 کبلو هم ارسال کردم . همون 20 تومن شده

Shahr0kh

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان DHL به ایران آزاده یا مشکل داره ؟ EMs چطور ؟
از علی dhgate قصد خرید دارم ...

Salars217

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمامی دوستان
برای من 26/05/17 از رویال میل انگلستان یک Vape (قلیان الکتریکی ) به ارزش 40$ ارسال شده و 2 روز بعدش 11 خرداد رسیده تهران و از همون روز تا امروز که 17 خردادکه هست نزدیک 1 هفته بسته تو گمرک هست میخواستم ببینم تا کی طول میکشه این بسته در بیاد ؟؟؟ با تشکر از جواب
شماره تماس من : 09335301250
تلگرام : @Salar0
xp2lw.jpg

daryagame

Registered User
لایک‌ها
91
DHL و EMS مشکلی ندارند اما خب طی دو سه ماه اخیر گمرکی ها به طرز فجیعی افزایش داشته و اصلا معقول و منطقی نیست.
تنها اگر چیزی واقعا در ایران نیست و براتون هر چقدر هزینه اش بیفته رو با پست وارد کنید در غیر این صورت فقط ضرره.
ما که افتادیم به دامن آشناهای داخل شهر که هر چند ماه یک بار از چین برای خودشون جنس میارن.

mohammadjavad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من یه بسته داشتم از نروژ حدود ۷ ماه پیش ارسال شده یک گوشی ایفون 5s بوده هنوز به دستم نرسیده
رهگیری میکنم میزنه
Send item into arboard
ینی چیشده

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
سلام من یه بسته داشتم از نروژ حدود ۷ ماه پیش ارسال شده یک گوشی ایفون 5s بوده هنوز به دستم نرسیده
رهگیری میکنم میزنه
Send item into arboard
ینی چیشده
دوست عزیز خیلی طول کشیده . باس خیلی زودتر بعد از نهایتا یک ماه میرفتید پست . اونجا یک فرم میدن پر میکنید تا رسیدگی کنن بار شما کجا مونده . بار های آمریکا کهخ خیلی طول میکشه ماکزیموم 30 روزه میرسن دست دریافت کنندم .

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوستان . من تا حالا از چین بسته ای دریافت نکردم . میخام ببینم EMS هم به پست ملی ایران بسته رو تحویل میده یا شرکت خصوصی؟ China post چی ؟ کلا چه سرویس های چینی ای هستن که بسته رو به شرکت خصوصی ایرانی تحویل نددددن بلکه مستقیما به اداره پست ایران تحویل بدن ؟

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان . من تا حالا از چین بسته ای دریافت نکردم . میخام ببینم EMS هم به پست ملی ایران بسته رو تحویل میده یا شرکت خصوصی؟ China post چی ؟ کلا چه سرویس های چینی ای هستن که بسته رو به شرکت خصوصی ایرانی تحویل نددددن بلکه مستقیما به اداره پست ایران تحویل بدن ؟

سلام
هم بسته های EMS و هم بسته های china post به پست جمهوری اسلامی تحویل میشن برای توزیع
ولی EMS ها معمولا گمرک بیشتری میخورن ولی دلیوریشون زودتره
پیشنهاد میکنم این دوتارو بیخیال شید با پست HONGKONG ارسال کنید 12 تا 16 روزه دلیوری میشه 2-3 دلارم گرون تره ولی خیلی بهرته و مطممئن

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام خدمت تمامی دوستان
برای من 26/05/17 از رویال میل انگلستان یک Vape (قلیان الکتریکی ) به ارزش 40$ ارسال شده و 2 روز بعدش 11 خرداد رسیده تهران و از همون روز تا امروز که 17 خردادکه هست نزدیک 1 هفته بسته تو گمرک هست میخواستم ببینم تا کی طول میکشه این بسته در بیاد ؟؟؟ با تشکر از جواب
شماره تماس من : 09335301250
تلگرام : @Salar0
xp2lw.jpg

سلام
کد رهگیری رو برای من پیغام خصوصی ارسال کنید
اگر نرسیده تا الان 99% گیر کرده و مجوز بهداشت میخواد
جدیدا گیر خیلی زیاد شده رو اینجور چیزا

mehdikh423

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام من يك بسته از انگلستان داره واسم مياد الان كه پيگيري ميكنم با كد رهگيري بعد از رسيدن به ايران وزنش را زده empty :| الان يعني مشكلي پيش اومده؟
اخه مراحل هم داره طي ميشه،يعني بسته خالي داره مياد يا چون زير يك كيلو هست ميگه اينطوري؟
سلام نگران نباشین چیز عادی هست و بسته خالی نیست

kamran4847

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من میخوام یه بسته سفارش بدم اما فقط میتونم ems رو انتخاب کنم
اگه آدرسم رو وارد کنم ems انتخاب کنم. ems تحویل پست میده و پست میاره جلوی خونه؟ اصلا این احتمال وجود نداره که یهویی بگن بیا تهران برای ترخیص گمرک و ... ؟ چون راهم از تهران دوره

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام دوستان
من میخوام یه بسته سفارش بدم اما فقط میتونم ems رو انتخاب کنم
اگه آدرسم رو وارد کنم ems انتخاب کنم. ems تحویل پست میده و پست میاره جلوی خونه؟ اصلا این احتمال وجود نداره که یهویی بگن بیا تهران برای ترخیص گمرک و ... ؟ چون راهم از تهران دوره
سلام
محتویات بسته چیه؟ حجم و وزنش چقدره؟
ems هم عین پست چین ، پست جمهوری اسلامی توزیع میکنه
فقط مقداری هزینه گمرکش بیشتره و سریعتر میرسه

kamran4847

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
محتویات بسته چیه؟ حجم و وزنش چقدره؟
ems هم عین پست چین ، پست جمهوری اسلامی توزیع میکنه
فقط مقداری هزینه گمرکش بیشتره و سریعتر میرسه
وسیله الکتریکی . 410 گرم. قیمت خودش 30 دلاره که با پست و ... میشه 60 دلار. ازم گمرک میگیرن. چقدر؟

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
وسیله الکتریکی . 410 گرم. قیمت خودش 30 دلاره که با پست و ... میشه 60 دلار. ازم گمرک میگیرن. چقدر؟
لوازم الکترونیک تا چی باشه
کیت و دوربین و اینچیزا بشه 50-50 رد میشه 20 تومن میگیرن دم در ازتون
رد نشه یا پته شه حدودا 70 تا 120

kamran4847

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در کل ems رو پست میاره و اصلا نمیان بگن بلند شو بیا تهران ترخیص کن؟
لوازم الکترونیک تا چی باشه
کیت و دوربین و اینچیزا بشه 50-50 رد میشه 20 تومن میگیرن دم در ازتون
رد نشه یا پته شه حدودا 70 تا 120

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
در کل ems رو پست میاره و اصلا نمیان بگن بلند شو بیا تهران ترخیص کن؟

ems توضیعش با جمهوری اسلامیه
این که بگن بیا یا نه یه چیز اتفاقیه و احتمالش هست
ولی یک دهم درصد
چون الان دیگه همه بسته ها تهران ارزیابی میشن گمرکی میخورن و توضیع میشه دیگه پته واسه کسی ارسال نمیکنن که پاشو بیا خودت ترخیص کن
مگر پست های اکسپرس که ems تو این زمان ، جز اکسپرس ها نیست (توضیعش با پست داخلیه)

kamran4847

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
amazon و ebay مستقیم به ایران ارسال نمیکنه ولی میخوام خودم خرید انجام بدم بدون شرکت واسطه
وقتی نمیشه ship to iran انتخاب کرد پس روشش چطوریه؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوستان یکی میخاد از طریق China post یا EMS برام بسته ای 6.5 کیلویی ارسال کنه از چین . میگه جفت این دو پست گفتن ماکسیموم ایشون میتونه دو کیلوگرم ارسال کنه . آیا حقیقت داره ؟

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان یکی میخاد از طریق China post یا EMS برام بسته ای 6.5 کیلویی ارسال کنه از چین . میگه جفت این دو پست گفتن ماکسیموم ایشون میتونه دو کیلوگرم ارسال کنه . آیا حقیقت داره ؟

بله ماکزیموم دو کیلوعه
داخل بسته ها چیه؟
بگید سه تا دو کیلوش کنه(در صورتی که پوشاک نیست)

بالا