• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام دوستان
amazon و ebay مستقیم به ایران ارسال نمیکنه ولی میخوام خودم خرید انجام بدم بدون شرکت واسطه
وقتی نمیشه ship to iran انتخاب کرد پس روشش چطوریه؟

سلام
به وسیله واسطه حتما باید خرید کنید
نمیتونید بدونه واسطه خرید کنید
اکثرا واسطه چینی دارن ، میخرن میفرستن چین ، از چین میفرستن ایران

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
بله ماکزیموم دو کیلوعه
داخل بسته ها چیه؟
بگید سه تا دو کیلوش کنه(در صورتی که پوشاک نیست)
متاسفانه مانیتور ماشینه و نمیشه تیکه پارش کنه .
چه پست دیگه ای به پست جمهوری اسلامی تحویل بده و به شرکت خصوصی تحویل نده و ماکزیموم 2 کیلو نداشته باشه ؟
بهش EMS رو پیشنهاد دادم که میگه 140 دلار هزینه داره متاسفانه توی سایت EMS هم در مورد محاسبه هزینه پستی چیزی نزده که خودم چک کنم . خلاصه موندم

Last edited:

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
متاسفانه مانیتور ماشینه و نمیشه تیکه پارش کنه .
چه پست دیگه ای به پست جمهوری اسلامی تحویل بده و به شرکت خصوصی تحویل نده و ماکزیموم 2 کیلو نداشته باشه ؟
بهش EMS رو پیشنهاد دادم که میگه 140 دلار هزینه داره متاسفانه توی سایت EMS هم در مورد محاسبه هزینه پستی چیزی نزده که خودم چک کنم . خلاصه موندم

میتونید بدید ولی ترخیص نمیشه ! خودتونب اید برید کارا ترخیص رو فرودگاه امام انجام بدید
فقط پست های دولتی مثل هنگ کنگ سنگاپور و هلند و امثالهم تحویل پست جمهوری اسلامی میدن ، که اونام همشون زیر دو کیلو ان
میتونید بدید ارامکس بیاره براتون ولی قبلش زنگ بزنید سوال کنید
ولی عجیبه برام چه مانیتوریه که 6 کیلو وزنشه؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
میتونید بدید ولی ترخیص نمیشه ! خودتونب اید برید کارا ترخیص رو فرودگاه امام انجام بدید
فقط پست های دولتی مثل هنگ کنگ سنگاپور و هلند و امثالهم تحویل پست جمهوری اسلامی میدن ، که اونام همشون زیر دو کیلو ان
میتونید بدید ارامکس بیاره براتون ولی قبلش زنگ بزنید سوال کنید
ولی عجیبه برام چه مانیتوریه که 6 کیلو وزنشه؟
منظوزتون میتونم بدم ولی گمرک امام ترخیض کنم در مورد EMS بود؟ مگه EMS به پست جمهوری اسلامی تحویل نمیده؟
باید از آرامکس سوال کنم آره .
مانیتور لیفان هستش و این وزنم فروشنده بهم گفته شایدم واقعا اینقدر سنگین نباشه
https://www.alibaba.com/product-det...293.html?spm=a2700.7724838.2017115.346.Hy5XEi

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
سلام به همه
دوستان مدتیه پست ایران حق السهم توضیع خودش را برای مرسوله هایی که از خارج میاد از 20 تومن گرده 32 تومن و حتی 35 تومن. البته هنوزم بعضی جاها همان حدود 20 تومنه
اطلاعاتی دارید چرا بعضی جاها گرانتر شده

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام به همه
دوستان مدتیه پست ایران حق السهم توضیع خودش را برای مرسوله هایی که از خارج میاد از 20 تومن گرده 32 تومن و حتی 35 تومن. البته هنوزم بعضی جاها همان حدود 20 تومنه
اطلاعاتی دارید چرا بعضی جاها گرانتر شده
سلام
از بعد از عید تمام بسته ها ارزیابی میشن ، اون بسته ای که ارزشش زیر 30 دلار باشه همون 20 تومن ور میگیرن ، بالاتر باشه از 30 تومن به بالا میگیرن
شما بسته زیاد به نام خودتون زدید ، معافیت گمرکیتون تموم شده دارن 30 به بالا میگیرن

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
سلام دوستان راستش بخاطر اتفاق هایی که شرکت BRE برای ما بوجود آورده توی اینترنت سرچ کردم که ببینم کس دیگه ای هم تجربه ما رو داره با این شرکت که این پست رو دیدم مسلما افراد زیادی دیگه ای هم مثل ما بودن که چیزی ثبت نکردن .
این شرکت همینطور که دوستمون گفت با شرکت های چینی که به ایران صادرات دارن تماس می گیره و قیمت هایی خیلی پایین برای حمل می ده و از این شگرد استفاده می کنن برای به دام انداختن مشتری و در زمان ترخیص کالا قیمت های نجومی برای ترخیص اعلام می کنن زمانی که شما اعتراض می کنی و مدرک می خوای یک فایل pdf بدون نام و نشون که خودشون تهیه کردن رو ارسال می کنن که ارزیاب برای کالای شما این مبلغ دلار رو زده و گمرکش هم 30 درصد می شه و تنها مدرکی که ارائه می کنن همون فایل pdf هست که هیچ مهر و نام و نشانی از گمرک نداره و هر کودک 7 ساله ای می تونه برات تهیه اش کنه و مشتری هم که جنسش اومده ( و بار هوایی هم معمولا یا نمونه کالا هست یا کالاهای باارزش ) و دستش زیر سنگه دوستانمون در شرکت معظم BRE هست و راه به جایی نداره ( با کمال پررویی به شما اعلام می کنن که الان جنس شما دست ما هست می خوای چی کار کنی این مبلغ رو واریز کن تا برات ارسالش کنیم ) در هر مورد از ما بابت جنسی که پرداختی ما به فروشنده چینی 500 هزار تومن بوده جنس با تعرفه گمرکی 4 درصد 600 هزار تومن / جنس با پرداختی یک میلیون تومن هزینه گمرکی 1300 هزار تومن / و در یک مورد با توجه به اینکه خودشون اعلام می کنن ما شرکت door to door هستیم یعنی باید به شما تحویل بدن به ما اعلام کردن کالای شما تجاری خورده و قبض انبار شده و خودتون باید برید ترخیص کنید و کلا چیزی حدود 7-8 میلیون تومن به ما ضرر زدن که تمام اینها با شماره ترک bre که به 681000 شروع می شه موجود هست / به انضمام تمام چت های تلگرام با مسئولین مشتریان خانم صفر... / خانم کلو... و ....
به دوستان شدیدا توصیه می کنم که تجربه تلخ خدمات BRE رو خودشون امتحان نکنند که مسلما فقط ضرر می کنن
سایت این شرکت که BRE-line هست برای سئو قرار می دم
دوست عزیز . خیلی روشنه که اگر یکی از شما مشتری های این شرکت ول نکنید به امون خدا و برید پشت کار رو بگیرید دیگه از این اتفاقا نمیوفته . شما میتونید به جرم خیانت د امانت و همینطور جعل اسناد گمرکی ازشون شکایت کنید و به دادگاه کیفری بکشیندشون . اما متاسفانه من هرکسی رو دیدم یا پول زور به این شرکت داده یا اینکه بیخیال بارش شده . خوب هر بلایی سر اینجور افراد بیاد حقشونه وقتی نمیتونن حقشون رو بگیرن.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
من یک بسته پخش ماشین با یک دوربین عقب ماشین سفارسش دادم از چین با EMS جدیدا که مشکلی نمیگیرن دوستان؟

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
از بعد از عید تمام بسته ها ارزیابی میشن ، اون بسته ای که ارزشش زیر 30 دلار باشه همون 20 تومن ور میگیرن ، بالاتر باشه از 30 تومن به بالا میگیرن
شما بسته زیاد به نام خودتون زدید ، معافیت گمرکیتون تموم شده دارن 30 به بالا میگیرن
سلام
همچنان خیلی از مرسوله ها با برچست "به شما اعتماد داریم" داره از فرودگاه امام ترخیص میشه و 15 - 18 20 تومن فقط ق السهم پست میخوره بهشون.
جریان چیز دیگری باید باشد
من مرسوله زیاد ارسال میکنم به ایران . فرستنده مرسوله ثبت سوابق ندارد در ایران. گیرنده دارد

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دوستان من یک سوال دارم خواستم ببینم شما تجربه دارید به چه صورت هست/
من اگه بخوام یه آیمک از امریکا بیارم که 2400دلار قیمتش هست، تو فرودگاه امام ***** به گمرگ میره و باید هزینه گمرکی بدم یا اینکه چون یک دونه واسه مصرف شخصی میارم مشکلی نداره؟
البته من بصورت پلمپ میخوام بیارم ولی اگه نیاز باشه مشکلی نیست و باز هم میکنمش.

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
من اگه بخوام یه آیمک از امریکا بیارم که 2400دلار قیمتش هست، تو فرودگاه امام ***** به گمرگ میره و باید هزینه گمرکی بدم یا اینکه چون یک دونه واسه مصرف شخصی میارم مشکلی نداره؟
یک عدد مشکلی نداره و گمرکی هم نداره.

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
تشکر گرامی
چطوری میشه این رو مطمعن شد؟ سایت یا منبعی هست که اگه تو دردسر افتادم بهش استناد کنم؟

یک عدد از یک کالا همراه مسافر کالای تجاری محسوب نمی شه که مشمول گمرکی بشه. اگر خیلی نگرانی پلمپش را باز کن و بیار تا خیالت راحت بشه.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
یک عدد از یک کالا همراه مسافر کالای تجاری محسوب نمی شه که مشمول گمرکی بشه. اگر خیلی نگرانی پلمپش را باز کن و بیار تا خیالت راحت بشه.
میشه استناد رو بهم منبع بدید؟

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
شک نکنید که حداقل 150 الی 200 تومن تو بهترین حالت باید گمرکی بدید حتی امکان اینکه ندن بسته رو هم هست
الان خیلی رو موبایل و تبلت حساس شدن
یه دونه یا ده تا و بار اول و بار چندم نداره

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام
همچنان خیلی از مرسوله ها با برچست "به شما اعتماد داریم" داره از فرودگاه امام ترخیص میشه و 15 - 18 20 تومن فقط ق السهم پست میخوره بهشون.
جریان چیز دیگری باید باشد
من مرسوله زیاد ارسال میکنم به ایران . فرستنده مرسوله ثبت سوابق ندارد در ایران. گیرنده دارد

متوجه نشدم حرف من رو تایید کردید یا تکذیب ، ولی حتی بسته هایی از من که به شما اعتماد داریم روش خورده رو باز کردن به صورت فوقالعاده تابلو

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
هر مسافر می تواند وسایلی را برای مصرف شخصی با خودش بیاورید مثل موبایل ، تبلت ، نوت بوک و... ولی فقط یک عدد
شما باید آیمک را از جعبه دربیاورید و داخل کیف بگذارید ، اگر جعبه را هم نیاز دارید فلتش کنید و کف چمدان بگذارید (به هیچ وجه رو نگذارید)
هیچ مستندی هم برای این موارد نیست ؛ گمرک فرودگاه امام بصورت رندوم بازدید می کند بر اساس تشخیص چهره های ترسیده یا عرق کرده یا نگران ، پس خیلی عادی رد بشوید و برای رفع استرس آدامس بجوید.

mohammadjavad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز خیلی طول کشیده . باس خیلی زودتر بعد از نهایتا یک ماه میرفتید پست . اونجا یک فرم میدن پر میکنید تا رسیدگی کنن بار شما کجا مونده . بار های آمریکا کهخ خیلی طول میکشه ماکزیموم 30 روزه میرسن دست دریافت کنندم .

اونا میگن به ایران نرسیده اصلا

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
سلام
من دوتا سفارش پستی دارم

یکی میخواد از تهران برام یه نمونه جنس زیر 500 گرم بفرسته ... ولی نمیخام بیاد خونه ... میخام بیاد شرکت پست کرج برم ازونجا بگیرم...

مورد دیگم این ک خودم میخوام برا یکی تو اصفهان ، یه جنس بفرستم زیر 1 کیلو ... اونم نمیخاد بره خونه ... میخاد بره شرکت پست شهرشون ...

امکان تحویل کالا تو خود شرکت پست عملیه و واقعن میشه ؟ (چون دو س بار تو فیلمای ایرانی دیدم)

بالا