فور جی ایرانسل الان :
http://www.speedtest.net/result/5426737559.png
http://www.speedtest.net/result/5426737559.png
کلمات بهترین و ارزون ترین در تصاد هم هستند . بهترین مودم D100 هست که 360 قیمتش هست.سلام . دوستان بهترین و ارزونترین مودم همراه برای 4G ایرانسل کدوم مدل رو پیشنهاد میدید ؟
معمولا اکانت وایمکس بسته نمی شه. اگر در منطقه شما وایمکس ایرانسل پشتیبانیش رو قطع نکرده باشه می تونید استفاده کنید. به خاطر 4G ایرانسل دیگه وایمکس رو حمایت نمی کنه . خیر طرح تعویضی وجود ندارد.من 2 سال از مودم وایمکسم استفاده نکردم و احتمالا اکانتم بسته شده
ایرانسل دوباره میتونم اکانتمو اکتیو کنم؟! یا اجازه نمیده دیگه؟
طرح تعویض وایمکس با مودم 4جی نداره؟!
تو سال 96 جمع میشهوایمکس مگه هنوز فعاله؟
این نسل جدید که راه اندازی کردند اصلآ تعرفه هاش خوب نیستتو سال 96 جمع میشه
چند ماهی میشه به کاربران دارن پیام میدم نسبت به تعویض و جایگزینی مودم هاشون
من 3 روز پیش از طریق طرح تعویض رایگان مودم Wimax به TD-LTE، مودم رو عوض کردم. البته بابت یه طرح اجباری که روش بود 46870 تومن هم با احتساب مالیات پرداخت کردم.تو سال 96 جمع میشه
چند ماهی میشه به کاربران دارن پیام میدم نسبت به تعویض و جایگزینی مودم هاشون
به نظرم در این مورد شما با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید:من یه مودم جیبی دارم که حدود یه سال و نیمه شارژ نکردم و الان هم که شناسه کاربری و مک آدرس رو در بخش درخواست تعویض مودم وارد می کنم میگه مشخصات موجود نیست اما هم به حساب کاربریم دسترسی دارم و هم به وایمکس وصل میشه و هم سایت ایرانسل و مدیریت حساب در دسترسه. میخواستم ببینم امکان شارژ خط به خط روی نسل چهار ثابت فعال شده یا نه و اینکه حضوری هم در دفاتر خدمات ایرانسل مودم رو عوض می کنن؟
این مودم های جدید یا همون سرویس tdlte اصلآ بدرد نمی خوره هر کی مودمش عوض کرده پشیمونه کافیه یه سری به سایت دیوار بزنید تو قسمت مودم و تجهیزات 90% آگهی ها موبوط به این مودم و سرویس جدید ایرانسل(تعرفه سرویس ها بسیار افتضاح آنتن دهی بسیار ضعیف)درود به همه عزیزان جان در انجمن محترم پرشین تولز
حدود ۸ سال پیش بود که این تاپیک را ایجاد کردم تا بررسی کنیم وایمکس ایرانسل رو و از مزایا و معایبش بگیم ، خب ظاهرا دیگه وایمکس ایرانسل هم داره به پایان خودش نزدیک میشه و با توجه به اس ام اس های وقت و بی وقتی که ارسال میکنند که آی و وای بدویید بیایید مودم ها رو عوض کنید ، یه جورایی همون آتیش زدم به دلیل تغییر شغل
اما همچین چیزی عملا وجود نداره و پس از تماس های مکرر با این شرکت متوجه شدم که اساس تعویض فقط برای مشترکین فعال هست و کسانی که شناسه اون ها بدلیل عدم استفاده از این سرویس رو به زوال باطل شده نمی توانند تعویض مودم را انجام دهند ،
البته در پست بعدی تصویری از مودمی که ۸ سال پیش به عنوان اولین نفراتی که وایمکس ایرانسل رو تهیه کردند و کاملا حق مسلم هست که شرایط یکسان رو بهرمند باشند براتون ارسال میکنم که ببینید زیاد هم مهم نیست که ایرانسل به مشتری احترام نمیزاره ، مشتری خودش استفاده بهینه از محصولات ایرانسل رو پیدا خواهد کرد
![]()
این مودم های جدید یا همون سرویس tdlte اصلآ بدرد نمی خوره هر کی مودمش عوض کرده پشیمونه کافیه یه سری به سایت دیوار بزنید تو قسمت مودم و تجهیزات 90% آگهی ها موبوط به این مودم و سرویس جدید ایرانسل(تعرفه سرویس ها بسیار افتضاح آنتن دهی بسیار ضعیف)
نبود سرویس نامحدود ویژه مشترکین از جمله مهم ترین ضعف این طرح جدید ایرانسل
وایمکس بهترین تعرفه و سرویس هارو داره و به هیچ عنوان گول این آگهی هارو نخورید
خب اگر بهترین تعرفه رو غیره هم داشته باشه فایده نداره وقتی میخوان جمع اوری کننداین مودم های جدید یا همون سرویس tdlte اصلآ بدرد نمی خوره هر کی مودمش عوض کرده پشیمونه کافیه یه سری به سایت دیوار بزنید تو قسمت مودم و تجهیزات 90% آگهی ها موبوط به این مودم و سرویس جدید ایرانسل(تعرفه سرویس ها بسیار افتضاح آنتن دهی بسیار ضعیف)
نبود سرویس نامحدود ویژه مشترکین از جمله مهم ترین ضعف این طرح جدید ایرانسل
وایمکس بهترین تعرفه و سرویس هارو داره و به هیچ عنوان گول این آگهی هارو نخورید
سرعت اینها که بهتره من هم وایمکس داشتم و الان هم تعویض کردم موردم lted گرفتمبله تشکر از شما بابت اطلاع رسانیتون ، البته من به شخصه خیلی وقت هست از وایمکس هم استفاده نکردم چه برسه این مودم های جدید ، ولی به نظرم سیاست ایرانسل جمع آوری سرویس وایمکسش هست و برای همین اینقدر توی بوق کرده این داستان رو
یکبار مودم های وایمکس را به اجبار به کاربر تحمیل کرد (که همان موقع بازار پر بود از مودم های وایمکس اما ایرانسل مک را بست روی مودم های خودش ) الان هم به یک کلک دیگر این افتضاح جدید رو به قول شما به کاربران قالب می کنه