• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
سلام . دوستان بهترین و ارزونترین مودم همراه برای 4G ایرانسل کدوم مدل رو پیشنهاد میدید ؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من مودم ایرانسل ندارم با گوشیم که 3g ساپورته وصل میکنم اینترنت , پریشب گوشی وصل کردم به pc که اینترنتم روی pc بیاد دانلود کنم
فایل 1.85 گیگی زده بود 4 ساعته 50 دقیقه سرعت دانلود 3g رفته بود رو 60 کیلیوبایت

rastad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام . دوستان بهترین و ارزونترین مودم همراه برای 4G ایرانسل کدوم مدل رو پیشنهاد میدید ؟
کلمات بهترین و ارزون ترین در تصاد هم هستند . بهترین مودم D100 هست که 360 قیمتش هست.
ارزون ترین هم مودم USB هست که 140 قیمتش هست. بهترین مودم مودمیست که نیاز شما رو رفع کنه . موارد استفاده این مودم ها برای افراد مختلف متفاوت خواهد بود.

rastad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من 2 سال از مودم وایمکسم استفاده نکردم و احتمالا اکانتم بسته شده
ایرانسل دوباره میتونم اکانتمو اکتیو کنم؟! یا اجازه نمیده دیگه؟
طرح تعویض وایمکس با مودم 4جی نداره؟!
معمولا اکانت وایمکس بسته نمی شه. اگر در منطقه شما وایمکس ایرانسل پشتیبانیش رو قطع نکرده باشه می تونید استفاده کنید. به خاطر 4G ایرانسل دیگه وایمکس رو حمایت نمی کنه . خیر طرح تعویضی وجود ندارد.

Bergkamp

Registered User
لایک‌ها
65
از وقتی ایرانسل تمام وقتش رو روی ارائه 4G کرده پشتیبانی و خدمات برای وایمکس ضعیف شده
سرعت وایمکسی ها هم ضعیف شده درست حسابی

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سایت باز نمیشه برای همه همینطوره

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
وایمکس = التماس برای حداقل ها

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
تو سال 96 جمع میشه
چند ماهی میشه به کاربران دارن پیام میدم نسبت به تعویض و جایگزینی مودم هاشون
این نسل جدید که راه اندازی کردند اصلآ تعرفه هاش خوب نیست
من نوعی به خاطر مصرف زیاد فقط نامحدود به کارم میاد در حالی که این طرح نامحدود نداره

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
تو سال 96 جمع میشه
چند ماهی میشه به کاربران دارن پیام میدم نسبت به تعویض و جایگزینی مودم هاشون
من 3 روز پیش از طریق طرح تعویض رایگان مودم Wimax به TD-LTE، مودم رو عوض کردم. البته بابت یه طرح اجباری که روش بود 46870 تومن هم با احتساب مالیات پرداخت کردم.
فعلا فقط یه جا تونستم امتحانش کنم، که در اونجا فقط یک خط آنتن داره؛ نتیجه تستی که با Speedtest.net انجام دادم.
هنوز خیلی ازش استفاده نکردم که بخوام نظر خاصی بدم، اما هنوز با بسته های TD-LTE ارتباط برقرار نکردم، چون استفاده شبانه ندارم.
به نظرم بسته های ترکیبی FD-LTE و TD-LTE بیشتر به کار من بیاد، چون مودم FD-LTE رو دارم.

Lady Sun

Registered User
لایک‌ها
55
من یه مودم جیبی دارم که حدود یه سال و نیمه شارژ نکردم و الان هم که شناسه کاربری و مک آدرس رو در بخش درخواست تعویض مودم وارد می کنم میگه مشخصات موجود نیست اما هم به حساب کاربریم دسترسی دارم و هم به وایمکس وصل میشه و هم سایت ایرانسل و مدیریت حساب در دسترسه. میخواستم ببینم امکان شارژ خط به خط روی نسل چهار ثابت فعال شده یا نه و اینکه حضوری هم در دفاتر خدمات ایرانسل مودم رو عوض می کنن؟

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
من یه مودم جیبی دارم که حدود یه سال و نیمه شارژ نکردم و الان هم که شناسه کاربری و مک آدرس رو در بخش درخواست تعویض مودم وارد می کنم میگه مشخصات موجود نیست اما هم به حساب کاربریم دسترسی دارم و هم به وایمکس وصل میشه و هم سایت ایرانسل و مدیریت حساب در دسترسه. میخواستم ببینم امکان شارژ خط به خط روی نسل چهار ثابت فعال شده یا نه و اینکه حضوری هم در دفاتر خدمات ایرانسل مودم رو عوض می کنن؟
به نظرم در این مورد شما با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید:

707 (از خطوط ایرانسل)
09377070000 (از سایر خطوط)
گفتگوی آنلاین (از طریق سایت ایرانسل)

ترجیح من گفتگوی آنلاین هست، به نظرم از تماس تلفنی بهتر جواب میدن.
در مورد قسمت آخرین سوال: «تعویض در دفاتر خدمات ایرانسل»، من دو هفته پیش از طریق گفتگوی آنلاین سوال کردم، پاسخ دادن امکان نداره. شما دوباره بپرسید شاید سیاست کاری شون عوض شده باشه.

Last edited:

mohandes.71

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
فعال سازی انواع بسته اینترنت ایرانسل با 15 درصد تخفیف صورت می گیرد.

@nsmehrdad : ادرس تلگرام

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
درود به همه عزیزان جان در انجمن محترم پرشین تولز
حدود ۸ سال پیش بود که این تاپیک را ایجاد کردم تا بررسی کنیم وایمکس ایرانسل رو و از مزایا و معایبش بگیم ، خب ظاهرا دیگه وایمکس ایرانسل هم داره به پایان خودش نزدیک میشه و با توجه به اس ام اس های وقت و بی وقتی که ارسال میکنند که آی و وای بدویید بیایید مودم ها رو عوض کنید ، یه جورایی همون آتیش زدم به دلیل تغییر شغل
اما همچین چیزی عملا وجود نداره و پس از تماس های مکرر با این شرکت متوجه شدم که اساس تعویض فقط برای مشترکین فعال هست و کسانی که شناسه اون ها بدلیل عدم استفاده از این سرویس رو به زوال باطل شده نمی توانند تعویض مودم را انجام دهند ،
البته در پست بعدی تصویری از مودمی که ۸ سال پیش به عنوان اولین نفراتی که وایمکس ایرانسل رو تهیه کردند و کاملا حق مسلم هست که شرایط یکسان رو بهرمند باشند براتون ارسال میکنم که ببینید زیاد هم مهم نیست که ایرانسل به مشتری احترام نمیزاره ، مشتری خودش استفاده بهینه از محصولات ایرانسل رو پیدا خواهد کرد

:);)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
درود به همه عزیزان جان در انجمن محترم پرشین تولز
حدود ۸ سال پیش بود که این تاپیک را ایجاد کردم تا بررسی کنیم وایمکس ایرانسل رو و از مزایا و معایبش بگیم ، خب ظاهرا دیگه وایمکس ایرانسل هم داره به پایان خودش نزدیک میشه و با توجه به اس ام اس های وقت و بی وقتی که ارسال میکنند که آی و وای بدویید بیایید مودم ها رو عوض کنید ، یه جورایی همون آتیش زدم به دلیل تغییر شغل
اما همچین چیزی عملا وجود نداره و پس از تماس های مکرر با این شرکت متوجه شدم که اساس تعویض فقط برای مشترکین فعال هست و کسانی که شناسه اون ها بدلیل عدم استفاده از این سرویس رو به زوال باطل شده نمی توانند تعویض مودم را انجام دهند ،
البته در پست بعدی تصویری از مودمی که ۸ سال پیش به عنوان اولین نفراتی که وایمکس ایرانسل رو تهیه کردند و کاملا حق مسلم هست که شرایط یکسان رو بهرمند باشند براتون ارسال میکنم که ببینید زیاد هم مهم نیست که ایرانسل به مشتری احترام نمیزاره ، مشتری خودش استفاده بهینه از محصولات ایرانسل رو پیدا خواهد کرد

:);)
این مودم های جدید یا همون سرویس tdlte اصلآ بدرد نمی خوره هر کی مودمش عوض کرده پشیمونه کافیه یه سری به سایت دیوار بزنید تو قسمت مودم و تجهیزات 90% آگهی ها موبوط به این مودم و سرویس جدید ایرانسل(تعرفه سرویس ها بسیار افتضاح آنتن دهی بسیار ضعیف)
نبود سرویس نامحدود ویژه مشترکین از جمله مهم ترین ضعف این طرح جدید ایرانسل
وایمکس بهترین تعرفه و سرویس هارو داره و به هیچ عنوان گول این آگهی هارو نخورید

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
این مودم های جدید یا همون سرویس tdlte اصلآ بدرد نمی خوره هر کی مودمش عوض کرده پشیمونه کافیه یه سری به سایت دیوار بزنید تو قسمت مودم و تجهیزات 90% آگهی ها موبوط به این مودم و سرویس جدید ایرانسل(تعرفه سرویس ها بسیار افتضاح آنتن دهی بسیار ضعیف)

بله تشکر از شما بابت اطلاع رسانیتون ، البته من به شخصه خیلی وقت هست از وایمکس هم استفاده نکردم چه برسه این مودم های جدید ، ولی به نظرم سیاست ایرانسل جمع آوری سرویس وایمکسش هست و برای همین اینقدر توی بوق کرده این داستان رو
یکبار مودم های وایمکس را به اجبار به کاربر تحمیل کرد (که همان موقع بازار پر بود از مودم های وایمکس اما ایرانسل مک را بست روی مودم های خودش ) الان هم به یک کلک دیگر این افتضاح جدید رو به قول شما به کاربران قالب می کنه

Schillaci

Registered User
لایک‌ها
48
خب اگر بهترین تعرفه رو غیره هم داشته باشه فایده نداره وقتی میخوان جمع اوری کنند

Schillaci

Registered User
لایک‌ها
48
بله تشکر از شما بابت اطلاع رسانیتون ، البته من به شخصه خیلی وقت هست از وایمکس هم استفاده نکردم چه برسه این مودم های جدید ، ولی به نظرم سیاست ایرانسل جمع آوری سرویس وایمکسش هست و برای همین اینقدر توی بوق کرده این داستان رو
یکبار مودم های وایمکس را به اجبار به کاربر تحمیل کرد (که همان موقع بازار پر بود از مودم های وایمکس اما ایرانسل مک را بست روی مودم های خودش ) الان هم به یک کلک دیگر این افتضاح جدید رو به قول شما به کاربران قالب می کنه
سرعت اینها که بهتره من هم وایمکس داشتم و الان هم تعویض کردم موردم lted گرفتم

بالا