• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن عاشقان و دلسوختگان بلیچ

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اصلاً هر قسمتی که توش ايچيگو نباشه، ارزش ديدن نداره!
36_19_5.gif
اين داستان های اضافه اي هم که هی به سريال اضافه ميکنن اصلاً قشنگ نيستن!!
36_1_10.gif
من ايچيگو ميخوامم....
4_9_15v.gif

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
ننننننننهههههههه
تموم شد بالاخره تموم شد
تمام قسمت ها رو ديدم ولي نصفه موند من هميشه فكر مي كردم كي مي تونه يه هفته صبر كنه براي قسمت بعدي اين سريال حالا خودم معلوم نيست بايد تا كي منتظر بمونم
ولي خوشم اومد حداقل يه مبارزه ديگه از كاپيتان 10 قبل از تموم شدن ديدم

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
36_19_5.gif
36_1_10.gif
من ايچيگو ميخوامم....
4_9_15v.gif

من که گفتم تا چند قسمت همین داستان باید باشه تا مانگا بتونه یکمی بره جلو .
میگم فریدا نمیخوای شخصیت مورده علاقت رو بگی؟ البته غیر ایچی :D
ننننننننهههههههه
تموم شد بالاخره تموم شد
تمام قسمت ها رو ديدم ولي نصفه موند من هميشه فكر مي كردم كي مي تونه يه هفته صبر كنه براي قسمت بعدي اين سريال حالا خودم معلوم نيست بايد تا كي منتظر بمونم
ولي خوشم اومد حداقل يه مبارزه ديگه از كاپيتان 10 قبل از تموم شدن ديدم

خوب حالا که دیدی نظرت چیه درباره داستان؟ همه صدو بیست و خورده ای رو دیدی؟

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
من همه ي 120 قسمت رو ديدم ، لذت بردم واقعا يه چيزي بود كه واقعا آخرش بود . اصلا نمي دونم چي بگم در بارش
همين كه به گذار يه 2 روز بگذره دوباره شروع كنم از اول ديدن كار ديگه اي كه نمي تونم كنم
آخه بد تو خماري موندم هنوز ناقص بود وسط چند تا مبارزه تموم شد تازه داشت يه اتفاقي مي افتاد تازه ماجرا داشت خانوادگي مي شد بابا مي اومد وسط

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
راستي مانگاي اين رو هم داريد ؟ مانگاش همين داستان انيمه اش هست ؟
مانگاش رو هم مي شه گرفت ؟ ( يا اصلا انگليسي هست ؟‌)

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
قبل از رفتن يه سوال يادم اومد كه برام پيش اومده
وقتي مي خواستي روكي رو برگردونن سول سوسيتي تمام قدرت ايچيگو رو گرفتن خوب
وقتي ايچيگو دوباره خواست شينيگامي بشه قبلا زنجير زندگي اش رو پاره كردن
اون موقع اول هالو شد و هالوش شينيگامي شد يا شنيگامي بود كه هالو شد ؟
اين سوال تا وقتي كه از هر 2 نوع اين ها رو تو قسمت هاي آخر نشون نداده بود برام اصلا مطرح نبود ول حالا نمي دونم كه كدوم يكي هست

الان دنبال مانگا ها هستم مي خواستم بدونم چه طوري مي تونم و از كي مي تونم تا حالاشو بگيرم و يه آدرس يا لينك هم بدين كه از اين به بعدش رو ببينم خودم مي تونم بگيرم يا نه مرسي

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خوب گفتم قبلا که داریم:p
انیمش از روی مانگاش درست شده دیگه ( البته بجز قسمتهای 64 تا 109 و 126 تا ... معلوم نیست کدوم)

آره انگلیسی هستش تا حالا هم (280)279 قسمتش اومده.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
قبل از رفتن يه سوال يادم اومد كه برام پيش اومده
وقتي مي خواستي روكي رو برگردونن سول سوسيتي تمام قدرت ايچيگو رو گرفتن خوب
وقتي ايچيگو دوباره خواست شينيگامي بشه قبلا زنجير زندگي اش رو پاره كردن
اون موقع اول هالو شد و هالوش شينيگامي شد يا شنيگامي بود كه هالو شد ؟
اين سوال تا وقتي كه از هر 2 نوع اين ها رو تو قسمت هاي آخر نشون نداده بود برام اصلا مطرح نبود ول حالا نمي دونم كه كدوم يكي هست

ایچیگو شینیگامی بود که هالو شد ;)

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی از توضیحات فقط 2 سوال من باقی مونده از کی می تونم مانگا ها رو بگیرم یا سفارش بدم و اینکه خودتون از کجا دانلود می کنید که از این جا به بعد رو بگیرم ممنون می شم لینک بدین یا شاید هم سکرته (خارجی بخونیدش)

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
لعنت به اینترنت که همش فی ل تره نمی تونم کاری کنم
فعلا که یه سایت به صورت OnLine گذاشته به انگلیسی و من از یه جا دارم از اینترنتش استفاده می کنم و می بینم
اگه خونه بودم عمرا نمی رفتم آخه من هنوز Dial Up هستم و منطقه ی ما هنوز ADSL نداره
فعلا همین طوری که می خونم کارتون اومده جلو چشمام البته یه تفاوت های کوچیکی هست و البته یه جاهایی که تو کارتون جا افتاده بود این جا بهتر می فهمم

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام به همه :happy:

خوب چون قرار از این شد که مانگاهای داون شده رو شیر کنیم ، اون پست رو برداشتم تا بچه ها دوباره کاری نکنند ;)
--------------------------
...؟:blink::wacko:

خب , پس مانگا رو داری ....
164.gif

من دلیل اینکه بلیچ رو تا حدودی به ناروتو ترجیح میدم اینه که ناروتو کاراکتر هاش یه حالت بچگانه داره ولی بلیچ خلی جدی تر هستش
تنها چیزی که تو بلیچ خیلی بد نشون داده میشه ، خون هستش که واقعا ضایع نشون دادن و خون در ناروتو بمارتب بهتر از بلیچ هستش
جدی بودن بلیچ تایید می شه ... :happy:... یکی از خصوصیات خوب بلیچه ...

ولی من فکر می کنم که خون توی بلیچ بهتر نشون داده شده تا توی ناراتو ... توی ناراتو خون مثل رب گوجه روی زمین می ریزه ... ولی توی بلیچ خون می پاشه ... به قول چاوشی , می کشم تیغو رو رگهام می پاشه خونم رو عکسات :D( اون اسمایلی کوشه .. )

اینارو بزنید به حساب من

Urahara Kisuke

Yoruichi Shihouin
حالا یه سوال؟ چرا یوروایچی از زانپاکتو استفاده نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
زدیم به حسابت ...
181.gif

تا حالا هیچ اطلاعی از اسم زانپاکتوی یوروایچی بیرون داره نشده ... شاید لیدر نیروهای ویژه از زانچاکتو استفاده نمی کنن ... البته انگار توی یکی از فلش بک های سویفن استفاده کرده .... کسی ندیده ؟؟؟

اره آیزن و بقیه هنوز موندن تا خودشون رو نشون بدن:D

...

راستی Benihime=Urahara Kisuke اسم زانپاکتوشه

181.gif

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
36_19_5.gif
36_1_10.gif
من ايچيگو ميخوامم....
4_9_15v.gif

به قول برادر دن فان تایید می شه ... ( می گم تکه کلام برادر دن فان مونگار شدا :lol: )

من همه ي 120 قسمت رو ديدم ، لذت بردم واقعا يه چيزي بود كه واقعا آخرش بود . اصلا نمي دونم چي بگم در بارش
همين كه به گذار يه 2 روز بگذره دوباره شروع كنم از اول ديدن كار ديگه اي كه نمي تونم كنم
آخه بد تو خماري موندم هنوز ناقص بود وسط چند تا مبارزه تموم شد تازه داشت يه اتفاقي مي افتاد تازه ماجرا داشت خانوادگي مي شد بابا مي اومد وسط

اشکال نداره ... مزه اش به اینه که یه هفته صبر کنی ... ;)

برادر کاکاشی مانگاش رو شیر می کنه ... تا حدودی ... کمی توضیحات در این مورد توی پست دوم همین تاپیک دادم یه نگاهی بندازین ...

همونطور که سهیل جان گفت .. مانگاش رو هم می شه گرفت از این لینک

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
مرسی از توضیحات فقط 2 سوال من باقی مونده از کی می تونم مانگا ها رو بگیرم یا سفارش بدم و اینکه خودتون از کجا دانلود می کنید که از این جا به بعد رو بگیرم ممنون می شم لینک بدین یا شاید هم سکرته (خارجی بخونیدش)

همون لینکی که خواشان داد همرو داره ولی برا دانلود باید ثبت نام کنی. من مانگا رو دارم ولی سرم شلوغه نمیتونم فعلا بزنم برات اگه تا آخر تیر کسی برات رایت نکرد من برات رایت میکنم.

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
الان كه شروع كردم دارم مي خونم مي بينم جواب خيلي از سوال ها رو اون جا راحت تر مي شه پيدا كرد
مثلا من 120 قسمت رو ديدم هيچ وقت از خودم نپرسيدم يه هالو چرا روح مي خوره تازه اونجا فهميدم چرا
و يه سري صحنه هاي ديگه كه اونجا كشيده شده و اينجا نشون داده نشده به نظر هم در كنار انيمه بايد مانگاشو هم حتما بايد خوند فعلا كه شروع كردم آروم آروم گرفتن ولي اگه تا آخر تير نتونستم تمامش رو بگيرم به شما خبر مي دهم كه اگه زحمتي نباشه برام رايت كنيد . مرسي

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب من تازه با این تاپیک آشنا شدمه . منم از عاشقان بلیچ هستم . طبق گفته کاکاشی دو تا از پست ها را بعد از این پست می زارم اینجا که شاید قبلا کسی دربارش توضیح داده باشه .

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مغز متفکر و باهوش که در پشت انیمه ی بلیچ پنهان شده کسی نیست جز Kubo Tite .
kubo.jpg

Kubo Tite در June 26, 1977 اولین مانگای خود را کشید . درست زمانی که او در دبیرستان بود و یکی از اعضای کلوپ انیمه بود.
در طی دوران دبیرستان او اولین مانگای خود را به اسم Zombie Powder نوشت که متاسفانه فقط 4 قسمت از آن انتشار یافت
و به علت جذاب نبودن و مورد قبول واقع نشدن این مانگا از نوشتن ادامه دادن آن خودداری کردد .
بعد از مدتی Kubo Tite شروع به نوشتن یک مانگای جدید کرد . Bleach (بلیچ) که درباره Shinigami و Hollows ها بود.
هنگامی که او قسمت اول داستان را برای هفته نامه Shonen Jump ارسال کرد . آنها این مانگا را برگشت دادند .
عقیده آنها این بود که این مانگا بسیار شبیه به مانگای Yu Yu Hakusho که یکی از معروفترین و مردمی ترین مانگاهای آن زمان بود می باشد و آن را رد کردند..
Kubo Tite بسیار مایوس شده بود و امیدی به این مانگا نداشت تا اینگه نامه ای به او ارسال شد .
این نامه از طرف Akira Toriyama نویسنده مانگای Dragonball ارسال شده بود .
این نامه به Kubo Tite امید دوباره داد و او تصمیم گرفت دوباره تلاش کند . و بالاخره این مانگا پذیرفته شد و هفته نامه ی Shonen Jump آن را
به یک مانگای سریالی تبدیل کرد . تا به حال بیش از 150 قسمت از این مانگا انتشار یافته و انیمه آن به زودی ساخته شد و
یکی از مردمی ترین و محبوب ترین سریال های شبکه تلویزیونی توکیو شد .
Kubo Tite در کارش بسیار جوان بود . فقط 25 سال تا زمان نوشتن این مقاله . به دلیل هوش بسیار او همیشه مردم از قسمت های جدید این انیمه شگفت زده می شوند.
او با ما کاری کرده که معتاد به این انیمه شویم . او با ما کاری کرده که تا صبح منتظر بمانیم تا قسمت جدیدی از این انیمه را دانلود کنیم :wacko:.
او با ما کاری کرده که همیشه منتظر کارهای جدید او باشیم . او با ما کاری کرده که با اینکه امتحان داریم باز هم بشینیم بلیچ نگاه کنیم:lol: . Kubo ، ما همگی دوستت داریم :happy:.
خوب پدرم در اومد تا تونستم این مقاله رو ترجمه کنم:blink: . چون زبانم زیاد خوب نیست . امیدوارم از این مقاله لذت برده باشین:)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه سوال برای خودم پبش اومده . به نظر شما uryu ishida در بلیچ بسیار شبیه به شخصیت خود نویسنده مانگا یعنی Kubo Tite نیست ؟ چون هم باهوشه و هم عینکی و هم یه جورایی تیپشون یه شکله . شاید هم من اشتباه می کنم ؟
kubo.jpg
01621005000003_1.jpg
[/RIGHT]

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه خدا قوت

دوست خوبم مطلبت خیلی خوب و جالب بود می دونم برای پیداکردنش خیلی زحمت کشیدی چون اکثر سایتهای انیمه بسته هست و از اون سخت تر ترجمش هست

موفق باشی:lol:

آنگاه که دوست می داری همواره کسی به یاد تو باشد به یاد من باش که من همیشه به یاد تو هستم از طرف بهترین دوست تو خدا:lol:

بالا