• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من یک ف ی ل ت ر ش ک ن دارم که در حقیقت یک جور برنامست که صد در صد کار میکنه و خیلی هم سریعه.
چون کلمه انیمه در اکثر جاها فیلتره . خواستم به فریدا یا همون linghuchong پیشنهاد بدم که اگه خواست این برنامه رو بهش بدم . البته من فقط به linghuchong میدم . پس الکی نپرسین . چون نمی خوام از این برنامه سوء استفاده بشه و بعدش گناهش بیفته گردن من . هر کسی یک سری اعتقادات داره دیگه پس نخندین :blush: . البته شاید خود linghuchong این برنامه رو داشته باشه یا اصلا کارتش محدودیت نداشته باشه ;). به هر حال اگه نداشتی بگو .
ضمنا یه سوال
چرا اون پستی که درباره سازنده بلیچ بود رو توی لیست انیمه هات توی قسمت شخصیت های مهم نزاشتی . البته اختیار تمام با شماست . شاید از لحاظ علمی پست من مشکل داشته . به هر حال یه موقع به دل نگیریا :happy:. قصدم فقط سوال بود نه انتقاد .
متشکرم .

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یک ف ی ل ت ر ش ک ن دارم که در حقیقت یک جور برنامست که صد در صد کار میکنه و خیلی هم سریعه.
چون کلمه انیمه در اکثر جاها فیلتره . خواستم به فریدا یا همون linghuchong پیشنهاد بدم که اگه خواست این برنامه رو بهش بدم . البته من فقط به linghuchong میدم . پس الکی نپرسین . چون نمی خوام از این برنامه سوء استفاده بشه و بعدش گناهش بیفته گردن من . هر کسی یک سری اعتقادات داره دیگه پس نخندین :blush: . البته شاید خود linghuchong این برنامه رو داشته باشه یا اصلا کارتش محدودیت نداشته باشه ;). به هر حال اگه نداشتی بگو .

یک نکته کوچولو:
ملکه ما چون در ایران نمی توانستند حکومت کنند به کشوری رفتند که هنوز ملکه داشته باشه یعنی کانادا:cool:در نتیجه کارت اینترنت و ف ی ل ت ر برای ایشان بی معنی است:D:blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
من یک ف ی ل ت ر ش ک ن دارم که در حقیقت یک جور برنامست که صد در صد کار میکنه و خیلی هم سریعه...
ممنون برادر مسيح :)

اول اينکه همون فريدای خالی کافيه. :D

دوم اينکه خيلی لطف داری ولی من کانادا هستم، محدوديتی ندارم!:) ولی بازم ممنون :happy:

سوم اينکه الان 10 روزی ميشه که تاپيک رو ايندکس نکردم وگرنه حتماً اون پست جاش تو ايندکس هست! ;)

چهارم اينکه به ليست سفيد اضافه شدی! ;)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چهارم اينکه به ليست سفيد اضافه شدی
ممنون فریدا :specool:
برات یه private message گذاشتمه . لطف کن بخونش . توش یه چیزه جدید گفتمه که فکر کنم خوشت بیاد

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Mexican%20Wave.gif

به دستور سهراب من خودمو سريع رسوندم :D تا 1000 پسته شدن اين تاپيک که دومين تاپيک 1000 تايی اين بخش شده رو تبريک بگم!
553.gif

ولی بيشتر ميخوام از همه دانلود کننده های عزيز تشکر کنم!
409.gif
ممنون از همگی
23_30_126.gif

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی خواهر فریدا شما گفتید دارید این انیمه Kenichi رو میگیرید نه؟:blink:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پس دفعه بعد ترتیبشو بده که بیاد این ورا؟:happy:
36_17_4.gif
Hai

--------------

ببينم اين کارتونا رو داريم يا نه؟ :blink::eek: اگه نه اينا رو هم دريابين.;) البته فکر کنم با سليقه مرتضی بيشتر جور باشه ولی خودتون يه چک بکنين:) rating خوبی داره! :cool:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
36_17_4.gif
Hai
ببينم اين کارتونا رو داريم يا نه؟ :blink::eek: اگه نه اينا رو هم دريابين.;) البته فکر کنم با سليقه مرتضی بيشتر جور باشه ولی خودتون يه چک بکنين:) rating خوبی داره! :cool:

من می تونم اینو بگیرم اگه تایید آقا مرتضی رو داشته باشم :lol:​

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
gunbuster 1 تموم شد

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
داشتم تو you tube ميچرخيدم به يه قسمت کارتون devil lady برخوردم که خوشم اومد ازش!:) فقط تورنتش با اينکه يه چند تا پير داره ولی سرعت دانلود صفر هست!!!:blink::eek::(
سهراب هنوز نرسيدم تو اون سايت عضو شم، يه چک ميکنی ببينی اين سريال رو داره يا نه؟ :D

dml1.jpg

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
داشتم تو you tube ميچرخيدم به يه قسمت کارتون devil lady برخوردم که خوشم اومد ازش!:) فقط تورنتش با اينکه يه چند تا پير داره ولی سرعت دانلود صفر هست!!!:blink::eek::(
سهراب هنوز نرسيدم تو اون سايت عضو شم، يه چک ميکنی ببينی اين سريال رو داره يا نه؟ :D

به اسم devilman lady موجود است در 26 قسمت با فرمت mkv
ova هاش را ندارد

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
gunbuster اول که یکم قدیمیه خوب کیفیتش انیمش مشخصه اما من خیلی باهاش حال نکردم:hmm:
البته ارزش یه بار دیدن رو داشت بالاخره باید همه انیمه ها رو دید تازه قسمت ششم یا همون اخرش سیاه و سفیده نمی دونم این دیگه چه جورشه:blink:​

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
area 88 تکمیل شد:D
فعلا پروژه های خودم را انجام میدم:
Xenosaga
Hack//Liminality
Hack//Roots
Hack//legend of the twilight
و البته ادامه دارهای خودم:cool:

اگر ملکه امری دارند ابلاغ کنند