• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Fery22

Registered User
لایک‌ها
2
برای من مهمترین چیز کیفیت عکس است و به نظر شما canon 30d کیفیتش چطور است؟
ممنون

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
ممنون

پيشنهاد مي كنم صفحات قبلي اين تاپيك را بخوانيد تا با خصوصيات كيفي دوربين ها اشنا بشيد و ببينيد كه آيا اصلا دوربين d-slr براي شما مناسب است يا بايد دنبال نوع ديگري باشيد .

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون

خوب اولا این دوربینی که اسم بردی از تمام موارد قبلی بهتره اما خوب قیمتش بالای یک میلیون تومان درمیاد. تا جایی که یادمه گفته بودی زیر یک میلیون مدنظرته. تازه اگر اصلا مساله پول برات مهم نباشه دوربینهای خیلی بهتر هم هست که خیلی بالاتز از اینها قیمت دارند اما آیا اصولا برای تو مناسبند؟
ثانیا عزیز جواب سوال من را کامل ندادی. درسته که کیفیت عکس برات مهمه اما به چه نوع عکاسی بیشتر می پردازی؟ زوم بالای 3 هم احتیاج داری یا نه ؟ با زوم تله چطور؟ عکاسی در شب چطور؟ آیا وزن دوربین برات مهمه؟ به عکاسی از حشرات علاقمندی؟ عکاسی طبیعت و زوم واید چطور؟
خلاصه آنکه دوربینهای بسیار ارزانتر ولی بسیار باکیفیت برای آنها که اصولا زوم بیشتز از 4 در رده ی کارشان نیست وجود داره.
ببین چه بخشهای عکاسی بیشتر برات مهمه.

Fery22

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد canon 30d فقط میخاستم نظرتون رو بدونم.
با توجه به پستهای قبلی شما و پیشنهاداتی که در مورد خرید دوربین کرده اید , به نظر شما برای کسی که میخواد عکسهای با کیفیت بالا بگیره (نه به صورت حرفه ای) و آشنایی زیادی هم با حرفه عکاسی نداره چه دوربینی مناسبه.(در درجه اول کیفیت عکس و دوم سایز(هر چه باریکتر بهتر))
ممنون

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با توجه به پستهای قبلی شما و پیشنهاداتی که در مورد خرید دوربین کرده اید , به نظر شما برای کسی که میخواد عکسهای با کیفیت بالا بگیره (نه به صورت حرفه ای) و آشنایی زیادی هم با حرفه عکاسی نداره چه دوربینی مناسبه.(در درجه اول کیفیت عکس و دوم سایز(هر چه باریکتر بهتر))
ممنون

اگر فقط بعنوان تفنن در مهمانیهای خانوادگی و یا مسافرت می خواهی از دوربین استفاده کنی دوربینهای زیر نمونه های مناسبی هستند:
olympus c-8080 البته الان در بازار خیلی کمه اما کیفیت عکسهاش عالیه والبته دوربین سنگینیه برای همین دنبالش نرو.
این دو مدل زیر در شرایط تو که عکسهای خوب(انتظار کیفیت عکس دوربینهای پیشرفته را نداشته باش ولی کیفیت قابل قبول و خوبی دارند) و سبک بودن و حتی الامکان همه کاره بودن را بخواهد داشته باشد انتخابهای من خواهند بود:
canon A710 IS و panasonic fz8 .اگر زوم بالاتر مدنظرت باشه پاناسونیک بهتره. کیفیت فیلمبرداری و برد فلاش بالاتری هم داره. سرعت عکاسی اش هم بیشتره . فقط سنگینتره.
من در کل fz8 را ترجیح میدم.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون

فکر نمیکنم canon 30d برای کار غیر حرفه ای مناسب باشه، حتی هیچ DSLRای برای کسی که با عکاسی آشنایی زیاد نداره و قصد عکاسی حرفه ای نداره مناسب نیست. روی slr like یا حتی کامپکت فکر کنید. بیشتر بخونید و تحقیق کنید، همین تاپیک مرجع خوبی میتونه باشه.

Fery22

Registered User
لایک‌ها
2
یه چیزی شبیه(از نظر سایز) sony T series اما با کیفیت بالا چی میشه تهیه کرد و آیا از این سری از دوربینها میشه انتظار عکسهای با کیفیت بالا داشت یا اینکه باید برم سراغ همونایی که شما معرفی کردید و اگر اینطوره به نظر شما canon 400d برای من مناسبه؟
ممنون

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه چیزی شبیه(از نظر سایز) sony T series اما با کیفیت بالا چی میشه تهیه کرد و آیا از این سری از دوربینها میشه انتظار عکسهای با کیفیت بالا داشت یا اینکه باید برم سراغ همونایی که شما معرفی کردید و اگر اینطوره به نظر شما canon 400d برای من مناسبه؟
ممنون

این نظر شخصی منه که دوربینهای سونی بیش از تواناییشون در ایران مورد استقبال قرار میگیرند که دلیلش هم هنر بازاریابی بهتر شرکت سونیه. تبلیغهای پر رنگ و لعاب دوربین sony t100 را هم در خیایبانها میبینیم. دوربین خوبیه اما بسیار گرانتر از ارزش حقیقیشه. من حاضرم کمتر پول بدم و دوربین همه کاره تری مثل fz8 پاناسونیک بگیرم. منظره یاب و تقدم شاتر و تقدم دیافراگم داره. دامنه زومش هم خیلی بالاتره. فقط سنگینتره و قابلیت ماکروی پایینتری داره.
400d یک دوربین حرفه ایه. بسیار هم کیفیت خوبی داره. تصور نمی کنم برای تو مناسب باشه. برای شروع دو سه سال با همین کامپکتها یا شبه اس ال آرها تمرین کن.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قابل توجه خودم و تمام دوستان غیر حرفه ای که همیشه فکر میکنیم برای شروع باید حتما بهترین دوربین ممکن را تهیه کنیم. پروفایل این جوان انگلیسی را که میبینم واقعا لذت میبرم. این جوان با دوربین خیلی ساده Canon PowerShot S410 خودش در طی دو سال بیش از 20 کشور را سیاحت کرده و کلی هم عکس تهیه کرده. شاید بگویید پول ما آنقدر ضعیف است که اگر بجای خرید یک دوربین یک میلیون تومانی دوربینی 300 تومانی بخریم این 700 تومان صرفه جویی بازهم امکان مسافرت اینچنینی به ما نمیدهد.درسته! اما فقط در همین پوشه عکسهای ایران او ببینید جاهایی را رفته که اکثریت ما هرگز قدمی هم در آنجا نگذاشته ایم.اگر جهانگردی پرهزینه است. ایرانگردی سخت نیست. با برنامه ریزی. عکسهای خوبی هم با دوربینهای متوسط سبک وزن میشود تهیه کرد.
http://www.pbase.com/gdavies

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
منم با شما دوست عزیز موافقم دوربین عکس عالی نمی سازه , این عکاسه که عکس درست و حسابی میگیره !!!!

حالا یک سوال :
البته نمی دونم جای این سوال اینجاست یا نه ولی میخواستم ببینم دوربین s9600 فوجی چقدر حافظه می خوره ؟
این دوربین دو تا اسلات حافظه داره CF و XD !!! فکر کنم XD بیشتر از 2GB نمی خوره ولی CF رو نمی دونم . هرچی هم سرچ می کنم چیزی دست گیرم نمی شه . کسی اطلاعات دقیقی داره ؟ آیا CF تا 4gb میشه رو گذاشت ؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید !!

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
قابل توجه خودم و تمام دوستان غیر حرفه ای که همیشه فکر میکنیم برای شروع باید حتما بهترین دوربین ممکن را تهیه کنیم. پروفایل این جوان انگلیسی را که میبینم واقعا لذت میبرم. این جوان با دوربین خیلی ساده Canon PowerShot S410 خودش در طی دو سال بیش از 20 کشور را سیاحت کرده و کلی هم عکس تهیه کرده. شاید بگویید پول ما آنقدر ضعیف است که اگر بجای خرید یک دوربین یک میلیون تومانی دوربینی 300 تومانی بخریم این 700 تومان صرفه جویی بازهم امکان مسافرت اینچنینی به ما نمیدهد.درسته! اما فقط در همین پوشه عکسهای ایران او ببینید جاهایی را رفته که اکثریت ما هرگز قدمی هم در آنجا نگذاشته ایم.اگر جهانگردی پرهزینه است. ایرانگردی سخت نیست. با برنامه ریزی. عکسهای خوبی هم با دوربینهای متوسط سبک وزن میشود تهیه کرد.
http://www.pbase.com/gdavies

ممنون خیلی خیلی جالب بود بر عکس حرفای بیخودی که حتی تو داخل خیلی زیاد میشنویم ایشون در مورد ایران اینو نوشته

First country on my round the world trip covering 20 countries, and one of my favourites! Amazing Islamic architecture and Iranians are unbelievably friendly & hospitable. I urge everyone to go!

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم با شما دوست عزیز موافقم دوربین عکس عالی نمی سازه , این عکاسه که عکس درست و حسابی میگیره !!!!

حالا یک سوال :
البته نمی دونم جای این سوال اینجاست یا نه ولی میخواستم ببینم دوربین s9600 فوجی چقدر حافظه می خوره ؟
این دوربین دو تا اسلات حافظه داره CF و XD !!! فکر کنم XD بیشتر از 2GB نمی خوره ولی CF رو نمی دونم . هرچی هم سرچ می کنم چیزی دست گیرم نمی شه . کسی اطلاعات دقیقی داره ؟ آیا CF تا 4gb میشه رو گذاشت ؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید !!

بله عزیز جای سوال همینجاست. این هم یک لینک در مورد تمام کارتهای حافظه سازگار با دوربین مورد نظرت:

http://www.mymemory.co.uk/compatible-memory/Digital_Cameras/Fuji/Fuji_Finepix_S9600

Fery22

Registered User
لایک‌ها
2
پس با این شرایطی که من دارم بهترین انتخاب برام fz8 است
شما خودتون با fz8 عکس میگیرید؟
ممنون

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون خیلی خیلی جالب بود بر عکس حرفای بیخودی که حتی تو داخل خیلی زیاد میشنویم ایشون در مورد ایران اینو نوشته

First country on my round the world trip covering 20 countries, and one of my favourites! Amazing Islamic architecture and Iranians are unbelievably friendly & hospitable. I urge everyone to go!

خواهش میکنم عزیز. بله این مورد جالبی بود. دوستی دارم که همین چندی پیش کلی از عکسهای سفرش به سوییس و آلپ را برایم فرستاده بود. عکاسی حرفه ای است که بهترین مناظر را انتخاب کرده بود. زیبا بودند اما حقیقتا قبلا مناظر بسیار دل انگیزتری را در ایران دیده بودم. همین مهمان نوازی هم که در اکثر مناطق ایران می بینیم در نوع خود کم نظیر است.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پس با این شرایطی که من دارم بهترین انتخاب برام fz8 است
شما خودتون با fz8 عکس میگیرید؟
ممنون

نه اتفاقا من با مدل ساده تر و قدیمی تری از fz8 عکس میگیرم و در فکر خرید یک دوربین پیشرفته ترم. عکسهای خوبی هم با همین دوربین ساده پاناسونیکم گرفته ام که fz8 خیلی از این پیشرفته تره. هنوز هم با همین دوربین ساده تجربیات جدیدی بعد از حدود دو سال پیدا میکنم. برای همین باز هم معتقدم بهتره صبر کنم و تا جایی که به سقف کار با این دوربین برسم دوربین پیشرفته تری بگیرم. اگر الان یک دوربین مناسب همه کاره با قیمت مناسب میخواستم بگیرم قطعا fz8 را انتخاب میکردم.

یک نکته را فراموش کردم. اگر در شروع میخواهی بیشتر از عکاسی لذت ببری دوربین سنگین انتخاب نکن چون حوصله ات را سر می برد. دوربین سبکتری انتخاب کن . دلیل اینکه دنبال فوجی نیستم اینه که دوربینهایی هستند که نسبت به رده کاری شان سنگینند.

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بله عزیز جای سوال همینجاست. این هم یک لینک در مورد تمام کارتهای حافظه سازگار با دوربین مورد نظرت:

http://www.mymemory.co.uk/compatible-memory/Digital_Cameras/Fuji/Fuji_Finepix_S9600

عزیز خیلی خیلی ممنون . واقعا کمک کردی . من دنبال 4 گیگ بودم نمی دونستم 16 گیگ هم میشه گذاشت :wacko:
باز هم ممنون

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز خیلی خیلی ممنون . واقعا کمک کردی . من دنبال 4 گیگ بودم نمی دونستم 16 گیگ هم میشه گذاشت :wacko:
باز هم ممنون

عزیز ماشاالله معلومه وضعت خیلی خوبه که می خوای حدود 350.000 تومان پول 16 گیگ پول کامپکت فلاش بدی یعنی معادل قیمت یک دوربین خوب. توجه داشته باش قیمتهای اون سایت به پوند نوشته شده نه دلار و تازه اگر هم در ایران بخواهی پیدا کنی خیلی گرونتر از اون قیمت اینترنتیش باید بپردازی.
ثانیا تصور کنم در نهایت دو تا کارت 2 گیگ برات کافی باشه. مگه می خوای چه بکنی؟ حساب کن برای کارت پر حجم گران قیمتت مشکلی پیش بیاد. فاجعه است. ثانیا برای فیلمبرداری هم سعی کن حجم هر مورد فیلمبرداری ات از یک سی دی 700mb بیشتر نباشه. بعدا دردسرت زیاد میشه.
توی کارتهایی که قبلا باهاشون کار کردم لکسارهای پرسرعت از همه بهتر بودند.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این هم ریویو ی h9
جهانشاه جان اگه میشه نظرتو اعلام کن:
http://www.dcresource.com/reviews/sony/dsc_h9-review/index.shtml

من کیفیت نمونه عکسهای این دوربین را که میبینم بنظرم مات تر و کدرتر از نمونه های مشابهشه.اگر اصراری برای خرید شبه اس ال آرهای اولترا زوم داشته باشم پاناسونیک fz50 تصاویر بهتری تولید میکند.در لینکی هم که فرستادی سیاستمدارانه توصیه کرده قبل از خریدش نگاهی به چند دوربین دیگه که اسم برده بیاندازیم.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
من کیفیت نمونه عکسهای این دوربین را که میبینم بنظرم مات تر و کدرتر از نمونه های مشابهشه.اگر اصراری برای خرید شبه اس ال آرهای اولترا زوم داشته باشم پاناسونیک fz50 تصاویر بهتری تولید میکند.در لینکی هم که فرستادی سیاستمدارانه توصیه کرده قبل از خریدش نگاهی به چند دوربین دیگه که اسم برده بیاندازیم.

آها !! ممنون!
درسته!!
من که فعلا بین fz50 و s9600 یا s6000 موندم کدوم رو بخرم:lol:
هر کدم مزیتی داره که اون یکی نداره . ای کاش این فوحی لرزش گیر میزاشت و ما اینقدر سردر گم نبودم.
آیا وجود لرزش گیر خیلی خیلی ضروری هست؟؟
کیفیت کدام دوربین بهتر هست؟؟

بالا