• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
دیگه منو اذیت نکنی ها:p
اي سهراب جان تو كه سروري من قصد مزاح داشتم
36_1_7.gif

ای بابا ، حيف شد ، ولی نگران نباش بالاخره يه راهی پيدا ميکنيم تا اين انيمها رو به دست شما برسونيم :)
من ببينم تا فردا چي مي تونم بكنم. برم بخوابم ديگه قراره مثلا فردا صبح قبل از امتحان برم بانك مثلا
خوب فعلا شب خوش
36_1_50.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آقا من شرمنده:wacko: این دوست من از فریدام بد تر می نویسه:p:cool:
توی یک خط نمرش شده 15:D
سهراب ... دستم بهت برسه!
4_2_105.gif
منظورت چيه من بد مينويسم؟! :blink:من به اين خوشگلی و قشنگی مينويسم!
4_1_107v.gif

اولاً من بگم چرا برادر زئوس غلط ديکته اي داره: چون داره با همون فارسی ساز من فارسی مينويسه!:D:p

دوماً اينکه من که غير رسمی تبريک گفته بودم اينجا هم بگم ولی اصل کاری توی تاپيک اصلی! :cool:

خوب زئوس خوش اومدی! :happy::D يه نگاهی به پست اول همين تاپيک بنداز که بدونی اينجاا چه خبره!;)

حالا قراره من و زئوس (وای که نوشتن اين nick name ت چقدر سخته :wacko: ميگم نميشه من اسم کوچيک به کار ببرم؟!:rolleyes: ) قراره فعلاً از طريق پست با هم کارتون ها رو تبادل کنيم. اگه دست من برسه من دست شما هم ميرسونم!;)

گفتم که 2 تا مسافر دارم ماه بعد. از اون يکی ليست چيزی نخواستين؟! :blink:

زودتر بگين تا البرز داره ميآد شهر ما رو ببينه بگم همه کارتون هاش رو هم با خودش بار کنه بياره!:D

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب جای بسی خوشحالی است
36_1_34.gif
که می بینم یک دوست جدید به جمعمون اضافه شده امیدوارم که تا اخر با ما باشید زئوس جان و خوش امد ما رو هم به این جمع بپزیرید.
23_3_36.gif

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر فریدا چرا یه هفته است از قسمت های جدید سریال ها خبری نیست
36_19_5.gif

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی مسئولان جدید پخش توی تهران رو ما از کجا باید لیستشون رو گیر بیاریم
4_12_12.gif

ما چند وقت روزبه جان رو تو PT نمیبینم
23_30_119.gif

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سهراب ... دستم بهت برسه!
4_2_105.gif
4_1_107v.gif

اولاً من بگم چرا برادر زئوس غلط ديکته اي داره: چون داره با همون فارسی ساز من فارسی مينويسه!:D:p

دوماً اينکه من که غير رسمی تبريک گفته بودم اينجا هم بگم ولی اصل کاری توی تاپيک اصلی! :cool:

خوب زئوس خوش اومدی! :happy::D يه نگاهی به پست اول همين تاپيک بنداز که بدونی اينجاا چه خبره!;)

حالا قراره من و زئوس (وای که نوشتن اين nick name ت چقدر سخته :wacko: ميگم نميشه من اسم کوچيک به کار ببرم؟!:rolleyes: ) قراره فعلاً از طريق پست با هم کارتون ها رو تبادل کنيم. اگه دست من برسه من دست شما هم ميرسونم!;)

گفتم که 2 تا مسافر دارم ماه بعد. از اون يکی ليست چيزی نخواستين؟! :blink:

زودتر بگين تا البرز داره ميآد شهر ما رو ببينه بگم همه کارتون هاش رو هم با خودش بار کنه بياره!:D

ممنون از اين همه محبت :)

ببخشيد من اصلاً خودم رو معرفی نکردم . شما نميدونيد نوشتن با اين برنامه چقدر سخته ، پدر انسانيت مياد جلوی چشمش ، البته ناشکری نميکنم برايه اينکه به کمک اين برنامه هستش که من الان ميتونم اينجا پست بزارم .

من کامبيز هستم 30 سال از اتريش ، عاشق انيمه و بازيهای کامپيوتر هستم (مطمئناً هيچکی نميتونست اينو حدس بزنه) :p
خيلی خوشحالم که سهراب اين forum رو به من معرفی کرد و با شماها آشنا شدم .

در مورد اسم هم خودت رو ناراحت نکن ، همون کامبيز خوبه :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
می خواستم بدونم اگر کسیMagical Girl Lyrical Nanoha StrikerS رو نگرفته من می خوام بگیرم:lol:
کار بسيار نيکويی ميکنی!:D تا اونجا که من ميدونم کسی نداره!;) البته شايد مرتضی داشته باشه ولی چون ليست نميده و منم زبونم مو در آورد، تو فعلاً بگيرش!:D:p

سهراب درياب;):

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی مسئولان جدید پخش توی تهران رو ما از کجا باید لیستشون رو گیر بیاریم
ما چند وقت روزبه جان رو تو PT نمیبینم
امتحان داره تا 12 تير،:f34r: فعلاً از سهراب بگير;).

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ببخشيد من اصلاً خودم رو معرفی نکردم . شما نميدونيد نوشتن با اين برنامه چقدر سخته ، پدر انسانيت مياد جلوی چشمش ، البته ناشکری نميکنم برايه اينکه به کمک اين برنامه هستش که من الان ميتونم اينجا پست بزارم .
ميگم راستی من تبريک رسميم رو اون تاپيک گفتم! ;):p معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

------------------

بفرمايين حالا شماها بگين من بد مينويسم! :cool: خودتون يه بار فارسی ساز استفاده کنين تا بهتون بگم! :D:cool:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر سهراب ماجرای این قرمزها توی لیستتون چیه؟

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
ليست انيمه ها رو كه بايد فريدا درست كنه چون اون ميدونه چي داريم چي نداريم و چي داره مياد. ولي از بابت مسافر هم من با يك مشكل اساسي روبرو شدم ، داره همين 5 شنبه مياد ايران:blink:

اااااااننن اين هموني بود كه امروز صبح داشت درباره فوايد خواب و اين چيزا مي گفت، مچ گيري كردم خودتم كه تا ساعت 2 بيدار بودي!!!
36_1_6.gif

بسه زياد حرف زدم برم انيمه ببينم

اي واي علي جان مچ گرفتي لقب خفاشو به خودم دادم كه:p:blush:
قضيه درد آوري اين بيدار موندن. هاردم پر شده بود داشتم رايت ميكردم و حذف ميكردم مثل هميشه دستم رو شيفت ديليت خوب كار ميكنه اين دانلود جديدمم پروندم:(:(:(
با برنامه برگردوندمش ولي .... اين يوتورنت نتونسته ادامه بده:blink:
يعني 25% رفته پررررررررررررر.
اينم شد برنامه اينهمه من زحمت كشيدم با اين كامپيوتر نفتي اينارو برگدردوند اي واي.
اما دوستان شب زود بخوابيد اثرات بد داره من خودم آزمايش كردم ديدم:lol::lol::lol::lol:. اينم كه بيدار ميمونم ادامه آزمايشاته:blink::blink:​

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

چشم بانوی من:p

برادر سهراب ماجرای این قرمزها توی لیستتون چیه؟

قرمز ها قسمتهایی است که من دارم:D
حالا صبر کن لیست جدید سبز(تغییر کرده نسبت به لیست قبلی) و زرد (موضوع جدید) هم داره:f34r::cool:
فکر کنم امشب لیست را ارتقا بدم:cool:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
قرمز ها قسمتهایی است که من دارم:D
حالا صبر کن لیست جدید سبز(تغییر کرده نسبت به لیست قبلی) و زرد (موضوع جدید) هم داره:f34r::cool:
فکر کنم امشب لیست را ارتقا بدم:cool:
36_1_15.gif
خوب خوبه :evil:
سهراب ... دستم بهت برسه!
4_2_105.gif
4_1_107v.gif

:D
10_9_209.gif
يوهاهاها داري ميري تو ليست سياها
البته شايد مرتضی داشته باشه ولی چون ليست نميده و منم زبونم مو در آورد، تو فعلاً بگيرش!:D:p
فعلا كه حتي آنلاين هم نميشه مرتضي، از دوستشونم خبري نيست.:(
فريدا شما كه خودتون ديگه يه پا استاد هستيد، مي دونيد چيا داريم و چيا نداريم، من اينجا از بس ليست و فايل دارم نمي دونم كجا ريختمش:D

قضيه درد آوري اين بيدار موندن. هاردم پر شده بود داشتم رايت ميكردم و حذف ميكردم مثل هميشه دستم رو شيفت ديليت خوب كار ميكنه اين دانلود جديدمم پروندم:(:(:(

من كه فعلا چند روزه از هارد اصليم كه 200 هست دارم انتقال ميدم به هارد 320 م راحت شدم يه كم.​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

وای چه خبر خوبی
23_30_126.gif

امير جان دومي مال من بودا :blush:

کی اينو بر ميداره؟ :cool: البته نميدونم يه قسمته يا ادامه داره؟! :blink:
و همين طور:

يه كم زياد سنش پايين نيست؟:blink: اولي همه يه كم بزاريم بره جلو ببينيم اصلا ارزش دان كردن داره؟​

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم لیست دوست من

nemesissoso عزیز این لیست چرا استاندارد نیست.
لطفا استاندارد سازی کنید(حداقل تعداد قسمتهای سریالها رو بنویسید)
البته این چیزا باعث نمیشه نی نی سفارش نده:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا