• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
:D:p
امیدوارم که یه روزی هم دوستان به این نتیجه برسند.
:p:cool:

من فکر نمی کردم این الگوریتم را گذاشته باشی. ششمین الگوریتمی بود که باهاش کار کردم:cool:

قرار نشد بالاي ديپلم مسئله بزارين:lol::lol::lol:
با اينكه هنوز نفهميدم چي شد اما جالب بود:p:blink:;)
نميگيد ني ني دوباره ناراحت ميشه:blink: (من كه براي خودم نميگم:p:whistle::whistle:):lol::lol:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
:D:p
امیدوارم که یه روزی هم دوستان به این نتیجه برسند.
:p:cool:

زبشثا بملخزاثن ذالزا پمذ واشثا؟؟؟

من فکر نمی کردم این الگوریتم را گذاشته باشی. ششمین الگوریتمی بود که باهاش کار کردم:cool:
بابا ايوول:lol:.
نمي خواي كه الگوريتم هاي RC4 , SHA,BlowFish,... رو كه استفاده بكنم؟:blink: كاري نداره اگه خواستي به كار مي بريم فقط جلوش مي گم الگوريتم چيه:lol:
از امروزم كه 512 سهراب خان راه ميوفته و مثل كمباين هر چي انيمه هست رو ان مي كنه(روزي 4و5 گيگ دان) ، منم بايد بيشتر ديگه حواسم باشه زود بيام ببينم فريدا چي جديد گفته(فريدا اون مسئله پارتي بازي راه نداره:cool:)
قرار نشد بالاي ديپلم مسئله بزارين:lol::lol::lol:
با اينكه هنوز نفهميدم چي شد اما جالب بود:p:blink:;)
نميگيد ني ني دوباره ناراحت ميشه:blink: (من كه براي خودم نميگم:p:whistle::whistle:):lol::lol:

نه بابا من هنوز تو درك خاموش روشن كردن كامپيوتر موندم. درباره *** اگه اونجا ايطوري ميده مشكلي نيست من ببينم دوستم از كجا گرفته بود از اونجا ميگيريم. *** يكي از اهدافش Secure كردنSession هست، ولي خوب براي ما كاربرد فقط فيلتر رد شدن داره. راستي سروش جان انلاين نمي شي؟

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم اگر سورش جان هم به مشکل من دچار شده باشه طبیعی من نمی دون چرا از دیروز یاهو مسنجرم وصل نمیشه؟
4_12_10.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
بابا ايوول:lol:.
نمي خواي كه الگوريتم هاي RC4 , SHA,BlowFish,... رو كه استفاده بكنم؟:blink: كاري نداره اگه خواستي به كار مي بريم فقط جلوش مي گم الگوريتم چيه:lol:

نه بابا من هنوز تو درك خاموش روشن كردن كامپيوتر موندم. درباره *** اگه اونجا ايطوري ميده مشكلي نيست من ببينم دوستم از كجا گرفته بود از اونجا ميگيريم. *** يكي از اهدافش Secure كردنSession هست، ولي خوب براي ما كاربرد فقط فيلتر رد شدن داره. راستي سروش جان انلاين نمي شي؟

ببينم اين الگوي ريتوم يعني چه؟؟؟؟:lol::lol::lol:
-----------------
خوبه من كه هستم.
من نرم افزاري كه استفاده مي كردم IP فندلاند ميداد و بايد همش رجستر ميشد تا اين اواخر هم كه حرف نداشت.
-----------------
من همين كه اينهمه تو دفتر سركت ميكشم كليه روزي يك تا دوساعت با اينترنت هوشمنگ نفتي ميام كه با مقايسه روزي 5 دقيقه براي چك كردن و ارسال ايميل خيلي تفاوت ميكنه:blink::blink::wacko:
اما جمعه ها ببين اين چراغ سبز خاموش نميشه.

نمی دونم اگر سورش جان هم به مشکل من دچار شده باشه طبیعی من نمی دون چرا از دیروز یاهو مسنجرم وصل نمیشه؟
4_12_10.gif
من از اون موقع كه ويروس گرفتم و دخلشو آنتي ويروس آورد يكبار ديگه ياهو رو نصب كردم اما مشكل پسورد ميگرفت من دوباره فرستادمش سطل آشغال.
منتظر بودم اين ويندوزو عوض كنم ببينم درست ميشه.
مثل اينكه اين مشكله همه شده :blink:

پس اين ياهو همرو گذاشته سر كار :lol::lol:​

من برم يه چرخي بزنم دوتا دي وي دي رايت كنم اين هاردم پاكسازي بشه بشينم اين بلادو ببينم يك هفتس تو كفشم دستمه و نميرسم

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سايتي كه دوستم گرفته بود http://www.vpngates.com/
يه كم صبر كنيد من اين 2 تا امتحان و فردا و شنبه بدم يه كم وقتم بيشتر خالي بشه

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
من هم می توانم در داونلود کمک کنم فقط هماهنگ کنید که چه چیزی را داونلود کنم
البته یکی دو تا داونلود دارم که تقریبا هر دو به نصفه رسیده اند
بعد از آنها شروع می کنم

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
بعد از آنها شروع می کنم

خوش آمديد پس شما هم اومديد به جمع دوستان دانلودر سرعت شما چقدره اينجا كه همه سرعتها خفنه البته من يكي نه;)
از انيميشنهاي جديدي كه خواهر فريدا ميزاره هر كدوم رو دوست داري ميتوني اعلام كني و شروع كني.
الان خود ملكه پيداش ميشه توضيح ميده:D

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
فريدا 009-1 زيرنويس انگليسي براش به طور كامل نيومده و Y-F‌فقط 2 قسمتش رو زيرنويس كرده و بعد Dropped كرده. زيرنويس DmzJ هم چيني هست، اينو چي كار كنم؟
راستي صفحه اول رو هم كه همش قاطي كرديد :D خيلي سرتون شلوغه ها قرار بودش كه من 009 رو دان كنم.
Moonlight Mile هم جزو ادامه دارا هست.
Yobi The Five Tailed Fox تموم شده.

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به همه دوستداران انیمه فکر می کنم خواهر فریدا بدرد شما هم بخوره البته اگه تاحالا شما باهاش برخورد نکرده باشد
http://www.anime-toolbar.com

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فريدا 009-1 زيرنويس انگليسي براش به طور كامل نيومده و Y-F‌فقط 2 قسمتش رو زيرنويس كرده و بعد Dropped كرده. زيرنويس DmzJ هم چيني هست، اينو چي كار كنم؟...
درستشون کردم! :blush::blush::blush:

چه بد!:( پس مجبوريم صبر کنيم يه گروه ديگه ساب بزنه!:( حيف شد!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بعد از آنها شروع می کنم
ممنون برادر گيلگامش :)

راستش يه نگاهی به پست اول بندازين. ليست همه بچه های دانلود کننده و کارتون هايی که دارن دان ميکنن هست.:) همينطور ليست چند تا کارتون که من بهشون بر خوردم و هنوز دان نشدن. اگه خاستين ميتونی از ميآن اونها يکی رو انتخاب کنين يا اينکه يه کارتونی که ليست ما نباشه و نداريمش!;)

فقط قبل از شروع اينجا بگين که بچه ها ok کنن که اونو ندارن بعد شروع کنين!:happy:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چرا سی من فیلتره؟:hmm:
چی بیده؟

امکان داره که فیلتر باشه فعلا من که از برنامهای که علی جان گفته استفاده می کنم و مشکلی ندارم این یه تولبار هست که اطلاعت درباره انیمه و تورنتهای جدید و رادیو ها و از این قبیل اطلاعات رو داره:lol:

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکان داره که فیلتر باشه فعلا من که از برنامهای که علی جان گفته استفاده می کنم و مشکلی ندارم این یه تولبار هست که اطلاعت درباره انیمه و تورنتهای جدید و رادیو ها و از این قبیل اطلاعات رو داره:lol:

کدوم؟:blink:
چی؟
خو اینو آپلود کنید مام بنصبیم بینیم چی به چیه:f34r:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی خواهر فریدا انیمه Magical Girl Lyrical Nanoha StrikerS که داریم دان میکنیم دو سری هم قبلش هست به نامهای Magical Girl Lyrical Nanoha و Magical Girl Lyrical Nanoha A's که قبل از این سری امدن کسی سریهای قبلش رو داره یا نه؟
4_12_12.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا