• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک ف ی ل ت ر ش ک ن دارم که در حقیقت یک جور برنامست که صد در صد کار میکنه و خیلی هم سریعه.
چون کلمه انیمه در اکثر جاها فیلتره . خواستم به فریدا یا همون linghuchong پیشنهاد بدم که اگه خواست این برنامه رو بهش بدم . البته من فقط به linghuchong میدم . پس الکی نپرسین . چون نمی خوام از این برنامه سوء استفاده بشه و بعدش گناهش بیفته گردن من . هر کسی یک سری اعتقادات داره دیگه پس نخندین :blush: . البته شاید خود linghuchong این برنامه رو داشته باشه یا اصلا کارتش محدودیت نداشته باشه ;). به هر حال اگه نداشتی بگو .
ضمنا یه سوال
چرا اون پستی که درباره سازنده بلیچ بود رو توی لیست انیمه هات توی قسمت شخصیت های مهم نزاشتی . البته اختیار تمام با شماست . شاید از لحاظ علمی پست من مشکل داشته . به هر حال یه موقع به دل نگیریا :happy:. قصدم فقط سوال بود نه انتقاد .
متشکرم .

:D:D:lol::lol::lol::D:D:lol::lol:
وای چقده خندیدیم:lol::lol:
masi san میخوای کمک کنی منو دریاب
خواهر فریدا که کاناداست;)روزی 10GB هم دانلود میکنه:p:p:lol:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
nemesissoso عزیز این لیست چرا استاندارد نیست.
لطفا استاندارد سازی کنید(حداقل تعداد قسمتهای سریالها رو بنویسید)
البته این چیزا باعث نمیشه نی نی سفارش نده:D

سهراب من قبلا زنبيل گذاشته بودما، حق همكاري يادت نره:blush:

:D:D:lol::lol::lol::D:D:lol::lol:
وای چقده خندیدیم:lol::lol:
هيچ وقت به ندانستن ديگران نبايد خنديد، چون چيزي هم هست كه شما نمي دانيد، شما كه اين همه انيمه داريد مي بينيد ديگه چرا!!!

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها این سایت ماهی 5$ برای هر Download stream هستش. یعنی با هر اکانت یک فایل را میشود گرفت(همزمان)

چرا فکر میکنید خلاصه نویسی چیز خوبیه؟؟ خوب یکی مثل نی نی :happy: رد میشه اینو میخونه میبینه هیچی نفهمیده:blink: افسرده میشه:(
یکی توضیح بده

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

هيچ وقت به ندانستن ديگران نبايد خنديد، چون چيزي هم هست كه شما نمي دانيد، شما كه اين همه انيمه داريد مي بينيد ديگه چرا!!!

علی جان اینجا هیچکس دوستشو مسخره نمیکنه.اینم نوشتم شوخیه:lol: تازه من در واقع به شانس خودم میخندیدم . آخه من به مشکل خوردم اون وقت برنامه رو به فریدا میدن:lol:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
علی جان اینجا هیچکس دوستشو مسخره نمیکنه.اینم نوشتم شوخیه:lol: تازه من در واقع به شانس خودم میخندیدم . آخه من به مشکل خوردم اون وقت برنامه رو به فریدا میدن:lol:

جواب حل مشكل در پيام خصوصي برات ميزارم. البته بازم من مثل هميشه يه پيشنهاد دارم كه اميدوارم همون اول به گل نشينه:D

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نی نی جان شما به بزرگواری خودت ما رو ببخش ، من اين ليست رو خيلی تند تند درست کردم ، من کارتونهام خيلی نا مرتب هستن ، فکرش رو بکن بايد از رو سه hard مختلف اونا رو پيدا ميکردم و اسمشون و مينوشتم ، بدتر از همه اينکه raid هم داشتم تو wow ، اين آخره هفته ميشينم يه ليست مرتب درست ميکنم ، تويه اين ليست که به شماها دادم فقط کارتونهايه کامل رو وارد کردم ، کلی هم کارتونه در حال دانلود دارم که بايد اونها رو هم به ليست اضافه کنم :)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
قسمت اول:
Gegege no Kitaro

کی اينو بر ميداره؟ :cool: البته نميدونم يه قسمته يا ادامه داره؟! :blink:

اولي همه يه كم بزاريم بره جلو ببينيم اصلا ارزش دان كردن داره؟

علي جان حجمش چيزي نيست من دانش ميكنم ببينم چطوري اگه جالب بود و قسمتهاي ديگش هم اومد كه خودم ادامه ميدم

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
جواب حل مشكل در پيام خصوصي برات ميزارم. البته بازم من مثل هميشه يه پيشنهاد دارم كه اميدوارم همون اول به گل نشينه:D

منم سر كار مشكل دارم اگه بمنم توضيح بدي ممنون ميشم. اين آي اس پي دفتر اينجارو بسته.:blink::blink:
منم با كارتهاي هوشمند خرج رو دست دفتر ميزارم كه خدا رو خوش نمياد. آنتي فوضول منم خرابشده نميدونم چرا كار نميكنه
--------------------
علي جان پيشنهاداتت كه هميشه خوبه منم هستم كمكت مبكنم به گل نشينه

------------------------
يكي يه كمكي ميكنه من ديشب (يكبار نوشم) دانلود انيميشن تو دستمو پروندم اما بازسازي شد.
اين يوتورنت نميتونه همونارو ادامه بده؟؟؟:(
من حتي فايل ديتاشم ريختم:(
خيلي زور داره يك گيگونيم بود.
برنامه بهتر از اين برنامه مسخره كسي نميشناسه كه اينطوري نشه بتونه ادامه بده.​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

منم سر كار مشكل دارم اگه بمنم توضيح بدي ممنون ميشم. اين آي اس پي دفتر اينجارو بسته.:blink::blink:
منم با كارتهاي هوشمند خرج رو دست دفتر ميزارم كه خدا رو خوش نمياد. آنتي فوضول منم خرابشده نميدونم چرا كار نميكنه
--------------------
علي جان پيشنهاداتت كه هميشه خوبه منم هستم كمكت مبكنم به گل نشينه

------------------------
يكي يه كمكي ميكنه من ديشب (يكبار نوشم) دانلود انيميشن تو دستمو پروندم اما بازسازي شد.
اين يوتورنت نميتونه همونارو ادامه بده؟؟؟:(
من حتي فايل ديتاشم ريختم:(
خيلي زور داره يك گيگونيم بود.
برنامه بهتر از اين برنامه مسخره كسي نميشناسه كه اينطوري نشه بتونه ادامه بده.​

من پيشنهادي: يك سرويس *** يكساله بگيريم (فقط براي بچه هايي كه شريك هستند) ديگه مشكل فيلتر و خيلي ديگه مشكلات حل ميشه.(از قبيل IP ايران)
درباره اينكه چرا ادامه پيدا نمي كنه، به احتمال زياد درست برگردونده نشده و از لحاظ Signature مشكل داره كه نمي تونه تشخيص بده اگه هنوز فايلي به درستي اجرا مي شود خوب مشكل از Utorrent هست ولي اگه نه تقريبا بايد بيخيال بشي چون من هنوز Recovery نديدم كه بتونه فايل هاي AVI/MKV/H264/RMVB‌رو درست تشخيص بدهد و درست برگرداند.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

من بیگناهم

هنوز مشکل مسافر حل نشده

چرا فکر میکنید خلاصه نویسی چیز خوبیه؟؟ خوب یکی مثل نی نی :happy: رد میشه اینو میخونه میبینه هیچی نفهمیده:blink: افسرده میشه:(
یکی توضیح بده

در مورد یک سایت است که من از آنجا download می کنم.
(من از نوشتن متنفرم)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
من پيشنهادي: يك سرويس *** يكساله بگيريم (فقط براي بچه هايي كه شريك هستند) ديگه مشكل فيلتر و خيلي ديگه مشكلات حل ميشه.(از قبيل IP ايران)
درباره اينكه چرا ادامه پيدا نمي كنه، به احتمال زياد درست برگردونده نشده و از لحاظ Signature مشكل داره كه نمي تونه تشخيص بده اگه هنوز فايلي به درستي اجرا مي شود خوب مشكل از Utorrent هست ولي اگه نه تقريبا بايد بيخيال بشي چون من هنوز Recovery نديدم كه بتونه فايل هاي AVI/MKV/H264/RMVB‌رو درست تشخيص بدهد و درست برگرداند.

علي جان معلومات كامپيوتر شما زياده;):happy: من هر چيزي كه بهش بخورد كردم يا لازم بوده بدم. ميشه يكم در مورد *** توضيح بديد (البته به زبان ساده تر كه من و دوستان متوجه بشيم) و حدود هزينه و ... رو هم بگيد كه يه جمع بندي بكنيم ببينيم كيا هستن كه انشااااله به گل نشينه.
----------------------
من مشكلم با اين تورنت اين بود كه يه چك نميكرد ببينه بابا اين فايله تماما دانلود شه يا تا يه جايي رفته كه خوشبختانه وسط رايت رم كم آورد ريست شد سي دي سوخت اما ايشون چك كردن دوزاريش افتاد.:happy: ممنون علي جان كه همه پستها رو ميخونيد و جواب ميديد. اينم يه راه حل شد واسه معضل اين يوتورنت. حالا نرم افزار بهتر سراغ نداريد؟؟
ريكاوري اگر همون موقع كه روي هارد هيچ كاري نشده باشه انجام بشه و نرم افزارت اوكي باشه فكر كنم اكثر مواقع جواب ميده. اين مشكلات من با اين كامپوترم واسه خودش يه داستانيه:D:D
---------------------
مرتضي عزيز و دوستشون كجان؟؟؟ خبري نداري؟؟؟د من پستي نديدم بزارن.:eek:
كسي از سرويسي كه مرتضي جان توضيح دادن سر در آورد؟؟؟ من كه توسايتش رفتم هيچي نفهميدم.:wacko::wacko::p

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
علي جان معلومات كامپيوتر شما زياده;):happy: من هر چيزي كه بهش بخورد كردم يا لازم بوده بدم. ميشه يكم در مورد *** توضيح بديد (البته به زبان ساده تر كه من و دوستان متوجه بشيم) و حدود هزينه و ... رو هم بگيد كه يه جمع بندي بكنيم ببينيم كيا هستن كه انشااااله به گل نشينه.
----------------------
من مشكلم با اين تورنت اين بود كه يه چك نميكرد ببينه بابا اين فايله تماما دانلود شه يا تا يه جايي رفته كه خوشبختانه وسط رايت رم كم آورد ريست شد سي دي سوخت اما ايشون چك كردن دوزاريش افتاد.:happy: ممنون علي جان كه همه پستها رو ميخونيد و جواب ميديد. اينم يه راه حل شد واسه معضل اين يوتورنت. حالا نرم افزار بهتر سراغ نداريد؟؟
ريكاوري اگر همون موقع كه روي هارد هيچ كاري نشده باشه انجام بشه و نرم افزارت اوكي باشه فكر كنم اكثر مواقع جواب ميده. اين مشكلات من با اين كامپوترم واسه خودش يه داستانيه:D:D
---------------------
مرتضي عزيز و دوستشون كجان؟؟؟ خبري نداري؟؟؟د من پستي نديدم بزارن.:eek:
كسي از سرويسي كه مرتضي جان توضيح دادن سر در آورد؟؟؟ من كه توسايتش رفتم هيچي نفهميدم.:wacko::wacko::p

خوب من چون الان امتحان دارم همش خونه هستم و همشم پاي كامپيوتر. فقط كاري كه مي كنم refresh هست. سرم رو كه از رو كتاب ور مي دارم اينجار روفرش مي كنم. البته از ديروز همش پاي ديدم انيمه بودم :D در حالي كه فردا امتحان زبان تخصصي دارم(زياد چيز مهمي نيست ديشب جزوشو گرفتم الان مثل روزنامه دارم مي خونم، اصلا سر كلاساش نرفتم، فقط جلسه آخر رفتم يه درسو خوندم بچه فكر كردند شبكه 4 داره اخبار ميگه:Dاستادم حال كرد گفت مشكلي نيست)
خوب من به تازگي *** ام تموم شده و مي خواستم بگريم كه گفتم چرا اينجا مطرح نكنم و همه استفاده نكنيم. اين سرويس به نوعي يك Relay هست كه درخواست هاي شما ابتدا به او رله ارسال ميشه. البته من حوصله توضيح پروتكلشو ندارم تو ويكي پديا هست http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Private_Network
درباره قيمت هم: http://www.irvpn.com/services.php?mode=monthy
اگرم كسي استقبال نكرد، اتفاقي نيوفتاده .......
من خودم براي تورنت از Azureus استفاده مي كنم بد نيست ولي نياز به JAVA داري كه رو سيستمت نصب شده باشه.
منم خودم ازشون بيخبرم. حتي تو ياهو هم انلاين نيستند. ولي كدوم سرويس مرتضي گفته؟
------------------------
سروش جان اينجا اكثرا كامپيوتر كار حرفه اي هستند، اقا امير كه داره كامپيوتر مي خونه ، سهراب خان هم كه تو كامپيوتر حق آب و گل دارند، اقا مرتضي مي كي هستم درباره علم كامپيوتر ايشون نظر بدم) من كه چيزي بلد نيسم. من تو كامپيوتر در حد يك اپراتور هستم، و فكر مي كنم خواهم موند.
بناذنبزن گي اي زهژا ين ذهشثبو پي باو وثادي پزشوذ(Try to decrypt it)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
يکی اينو ترجمه کنه! :blink::p:lol:
ترجمه نداره بايد رمزگشايي بشه. زيادم سخت نيست رمزي كه كردم:D كمي هوش و كمي معادل سازي.
فقط يك راهنمايي: از آخر چرخيده به اول(فقط فكر نكنيد اينو از آخر بخونيد چون اون روش نيست)

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی جان می بینم که تارگیا معما طرح میکنی
4_12_12.gif

راستی علی جان همه بچه ها می تونن همزمان ازش استفاده کنن
اگه گرینه بالا وجود داشته باشه فکر میکنم
23_1_36.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
علی جان می بینم که تارگیا معما طرح میکنی
4_12_12.gif

راستی علی جان همه بچه ها می تونن همزمان ازش استفاده کنن
اگه گرینه بالا وجود داشته باشه فکر میکنم
23_1_36.gif
بعضي موقع ها لازم هست مطرح بشه تا علاقه هم پيدا بشه.
آره راحت مي تونيم. اگر اينا اجازه اين كارو ندادند از يه جايي كه مي شناسم مي گيريم.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
بعضي موقع ها لازم هست مطرح بشه تا علاقه هم پيدا بشه.
آره راحت مي تونيم. اگر اينا اجازه اين كارو ندادند از يه جايي كه مي شناسم مي گيريم.

سلام
پس اين رفرش كردن يه امر رايجه تو پي تي فكر كردم فقط من ميشينم همچين كاري ميكنم.
------------------
شعر گفتي علي جان
------------------
من رفتم تو سايت مثل اينكه فقط يك نفر ميتونه استفاده كنه اما نفهميدم مزاياش فقط امنيتيه؟؟ يا كاربردهاي ديگه هم داره.باز اگه خودت توضيح بدي بهتره چون اگه شما در حد اپراتور باشيد منم فقط بلدم كامپوترو خاموش و روشن كنم.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
بناذنبزن گي اي زهژا ين ذهشثبو پي باو وثادي پزشوذ(Try to decrypt it)

:D:p
امیدوارم که یه روزی هم دوستان به این نتیجه برسند.
:p:cool:

زبشثا بملخزاثن ذالزا پمذ واشثا؟؟؟

من فکر نمی کردم این الگوریتم را گذاشته باشی. ششمین الگوریتمی بود که باهاش کار کردم:cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا