• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
اول می خواهم Getsumen To Heiki Mina
را داونلود کنم.تعداد قسمتهایش هم کم است
Gegege no Kitaro (live-action movie) این یکی چطور است؟
دست اخر هم Devil Hunter Yohko (OAV)
پس به ترتیب:
1-Getsumen To Heiki Mina
Gegege no Kitaro (live-action movie)-2
Devil Hunter Yohko (OAV)-3

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
راستی devil may cry را کسی داونلود می کند؟

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی devil may cry را کسی داونلود می کند؟

فعلا یک قسمتش اومده . چند نفر که علاقمندن دارند دانلود میکن از جمله خود بنده که تو لیست اول به اسم بنده زده شده اگر واقعا دوست دارید می تونید شما هم دانلود کنید برای دانلود ها حتما لیست اول و لیست کلی رو چک کنید البته باز هم باید با خواهر فریدا چک کنید چون یه سری از انیمه ها تو لیست ها ممکنه نباشه:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اول می خواهم Getsumen To Heiki Mina
را داونلود کنم.تعداد قسمتهایش هم کم است
Gegege no Kitaro (live-action movie) این یکی چطور است؟
دست اخر هم Devil Hunter Yohko (OAV)
پس به ترتیب:
1-Getsumen To Heiki Mina
Gegege no Kitaro (live-action movie)-2
Devil Hunter Yohko (OAV)-3
راستش من gegege رو گرفتم خيلی بچه گونست.:p فکر کنم از اين صرف نظر کن ولی اون 2 تايه ديگه خوب بايد باشن!;)

devil may cry رو هم علی و امير دارن ميگيرن!:happy:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر فریدا امروز به یه انیمه برخوردم که شما دارید اگر توستید Outlaw Star رو دفعه بعد بفرستید
اگر دیدید نظرتون هم در موردش بگید

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
من دارمش امیر:D
کلا جالب بود

سهراب جان 10 هم كه مام ميبينيم ديگه؟:blush:
بعدش دوباره سفارش دارم:Dعجب ليستي، سهراب اين چيزا رو به من نشون نده وگرنه زحمت خودت زياد ميشه
راستي سهراب از اون سايتي كه ميگيريTOMA] Lupin III - Hunt For Harimaos's Treasure]، [TOMA] Lupin III - Orders To Assassinate Lupin،[TOMA] Lupin III - Plot Of The Fuma Clan نداره. سري Lupin iii ، 17 تا هست كه من 14 تا با سيد 100% پيدا كردم و فكر كنم فردا تموم بشه ولي اين 3 تا اصلا 100% كسي نداره.

@ فريدا : اين قسمت Claymore خيلي توپ بود بر اساس مانگاهم بود و واقعا اين قسمت نمره خوبي گرفت. قسمت قبليش زياد جالب نشده بود چون مانگا كافي نداشتند از خودشون كار كرده بودند.
(2 ساعت قبل امتحان امروز داشتم نگاه مي كردم چه كيفي ميده قبل از امتحان ارتعاشات به اون سختي بشيني Claymore ببيني، ولي عجب امتحان افتضاهي بود :()

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
@ فريدا : اين قسمت Claymore خيلي توپ بود بر اساس مانگاهم بود و واقعا اين قسمت نمره خوبي گرفت. قسمت قبليش زياد جالب نشده بود چون مانگا كافي نداشتند از خودشون كار كرده بودند.
(2 ساعت قبل امتحان امروز داشتم نگاه مي كردم چه كيفي ميده قبل از امتحان ارتعاشات به اون سختي بشيني Claymore ببيني، ولي عجب امتحان افتضاهي بود )
خيلی قشنگ بود:) منم خيلی کيف کردم. :Dولی اون #4 رو بگو که شد awaiken being!!!:blink::eek:

دفعه بعد هم بايد جالب باشه!:rolleyes::D

راستی دست کلر کاملن بر باد رفت؟ :blink::( يعنی يه دست شد ديگه برای هميشه؟ :(:(:(

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خيلی قشنگ بود:) منم خيلی کيف کردم. :Dولی اون #4 رو بگو که شد awaiken being!!!:blink::eek:

دفعه بعد هم بايد جالب باشه!:rolleyes::D

راستی دست کلر کاملن بر باد رفت؟ :blink::( يعنی يه دست شد ديگه برای هميشه؟ :(:(:(

اومدم تو ياهو بگم كه اينجا شلوغ نشه ديدم نيستيد همين جا مي گم.
تو قسمت قبلي ميريا گفت كه مراقب اين افيليا باشيد (و يه تيكه نشون داد كه ميريا داشت خودش awaken Being مي شد افيليا اومده بود بالا سرش) اين يتيكه تو مانگاش نبود از خودشون اضافه كرده بودند ولي جالب بود. نمي خوام در باره دست كلير بگم الان چون كل داستان از اين به بعد سر همين دسته هست:lol:) ولي دست كلير از دست رفت تا اين قسمت بياد تا ببيني چي ميشه.
تازه aweken being كه چيزي نيست ازاينا خفن تر در پيش هست:wacko:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی خواهر فریدا این سری انیمه هایی که فرستادی رسید بالاخره من می خوام یه سری سفارش بدم ولی منتظرم که برای شما به لیست پخش کننده ها اضافه بشه.
4_6_109v.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
چشمام پكيد‌ ! چه همه صفحه .... تازه وبلاگ خودم هنوز مونده
blackeye.gif

چند وقتي هست كه يه سوال خيلي خيلي خيلي مهم برام پيش اومده ...خواهر فريدا ! اين تاپيك قلب تپنده بخش انيميشن هست ... و يك پاي ثابتش هم شما هستين از اون گذشته مدير بخش هم هستين . از اون طرف تاپيك هفتاد و اندي صفحه داره ... خوب چرا بهش از اين ستاره ها آويزون نميكنين ؟!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تازه aweken being كه چيزي نيست ازاينا خفن تر در پيش هست:wacko:
عجب کارتون باهالی هست! :D من که کيف ميکنم.:cool: البته الان ميخوام برم قسمت 2 DMC رو ببينم. اونم دست کمی از اين نداره!;)

راستی gunxsword رو من اين دفعه فرستادم اگه اشتباه نکنم. امير خاسته بود.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی خواهر فریدا این سری انیمه هایی که فرستادی رسید بالاخره من می خوام یه سری سفارش بدم ولی منتظرم که برای شما به لیست پخش کننده ها اضافه بشه.
رسيده دست دنی.:D از دنی بپرس اوضاع چه جوريه.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
...خواهر فريدا ! اين تاپيك قلب تپنده بخش انيميشن هست ... و يك پاي ثابتش هم شما هستين از اون گذشته مدير بخش هم هستين . از اون طرف تاپيك هفتاد و اندي صفحه داره ... خوب چرا بهش از اين ستاره ها آويزون نميكنين ؟!
بسيار مورد به جايی هست:D:

لطفاً همتون برين بالای صفحه option : rate this thread رو انتخاب کنين و يه گزينه رو انتخاب کنين! :)

و اين چنين ميشود که تاپيک ستاره دار ميشه!:cool::p

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
عجب کارتون باهالی هست! :D من که کيف ميکنم.:cool: البته الان ميخوام برم قسمت 2 DMC رو ببينم. اونم دست کمی از اين نداره!;)

راستی gunxsword رو من اين دفعه فرستادم اگه اشتباه نکنم. امير خاسته بود.:happy:

آره خيلي باحال هست، من از بس دان دارم DMC 2 من همش 70% تا حال دان شده فكر كنم ديگه فردا صبح ديده باشم.(الان ديدم 72/2%) ولي قسمت اولش واقعا خيلي چيز آنچناني نبود ( از خيلي از انيمه ها بهتر بود ولي قابل مقايسه نيست با Claymore، پشت Claymore يه مانگا خيلي قوي هست و از اون باحال تر طراح و نويسنده خيلي قوي داره مانگاش، تو خيلي جاها مانگا Claymore رو حتي از مانگاي Bleach بهتر مي دونند) راستي فكر كنم Claymore آخر دو بخشه بشه ها چون مانگاش هر ماه مياد در حالي كه انيمه هر هفته داره مياد و به زودي مانگاش تموم ميشه، الان همه جا بحث ميشه آخر Claymore چي مي خواد بشه(فقطم به كساني اجازه مي دهند حرف بزنند كه مانگاشو خونده باشند)، تو انيمه هايي كه تا الان ديدم بهترين بوده به نظر من.

رسيده دست دنی.:D از دنی بپرس اوضاع چه جوريه.;)

فريدا قراره موضوع X بشه :Dاول بين توزيع كننده ها

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی خواهر فریدا برنامه بدردتون خورد ؟
من که همین قسمت 11 از این برنامه پیدا کردم

وضعیت