اینگونه که شما میگید نیست,مثل بخش سرمایه گزاری سود بانکها,که یه مدت به جای عدد و ارقام ,بحث در مورد ورشکستگی بانکها بوده و هست!!! اینجا هم همینه, میشه نخوند و رد شد یا حتی بلاک هم کرد ,از مدیریت تقاضای بلاک بشه,من مینویسم شاید یه نفر که ارق ملی داره اما نمیدونه این مطلبو ,تغییر نظر بده و بیاد قاطی وطن دوستا تا وطن فروشا!!! کشور به دلار وابستست و به قول هموطنان طرفدار دلار,اونی که میخواد بخره و بفروشه و در حقیقت دلال دلار هست,نه اینارو میخونه نه براش مهمه,اصلا به قول اون هموطنمون که گفت من دلارو دوست دارم تا ایرانو!!!! اما باید جایی این مطالب گفته بشه,سال ۹۰-۹۱,خودم تو این وضع بودم.دایم قیمت دلارو میگرفتم و میخواستم این کارو کنم,اما همون موقع کارشناسان اقتصادی میگفتند نکنید این کارو,مملکت آسیب میخوره,این یه امر فردیست,بین اطرافیان بحث درگرفت,بعضی موافق این نظر و برخی هم میگفتند باید منافع شخصیرو حفظ کرد,این یه انتخابه,انتخاب وطن یا نابودی وطن!!! بله یه سری کله گنده با رانت در حجم بالا اینکارو میکنند!! چرا من در مقدار کم که دیده هم نمیشه,اینکارو نکنم؟؟؟ اینجا بحث همون حس ملی که بعضی یا دارن یا ندارن پیش میاد,البته من دلالیهای دیگه غیر دلار انجام دادم,یکی میتونه اونارو هم خیانت بدونه,اما با تحقیق میگم,دلار بحثش سواست,کشور رو در تنگنا قرار میده و یه شغل کاملا کاذب و بدون هیچ بهره وری برای عده ای ایجاد شده بود,یه ایرانی باید دلش بخواد واحد پول کشورش قوی تر بشه,نه اینکه عده ای آرزوی پایین اومدن ارزش پول ملی و افزایش دلار را داشته باشند,خاورمیانه بشکه باروته و اجانب و اقوام وحشی ایرانو محاصره کردن ,نباید ایران ضعیف بشه,ایران سربلند,ایرانی سرافراز.