- نوشتهها
- 3,306
- لایکها
- 7,289
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اکثر دوستان میگن فریلنسر
اگر پروژه فارسی بود ؟ که اکثرا هم فارسیه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اکثر دوستان میگن فریلنسر
اگر پروژه فارسی بود ؟ که اکثرا هم فارسیه
به جز کارهای ترجمه همه پروژه ای رو می تونی انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون چرا همون اول نگیم فارسی بزنه ؟ چرا بگیم عربیبه جز کارهای ترجمه همه پروژه ای رو می تونی انجام بدی
سورس برنامه انگلیسی هست مسلما و اگر می خوای متن فارسی باشه تو سایت بهشون میگی عربی بزنن و بعدش خودت متناشو تو سورس تغییر میدی یا اینکه اسکایپ یا تلگرامشون رو میگیری و بهشون میگی همشون رو فارسی بزنه. یعنی متن انگلیسی رو میدی و میگی اینو جایگرین اون کنه و کلا rtl باشه و .. اگر نرم افزار اندرویید می خوای بسازی که به سیستم پرداخت بازار وصل بشه هم api بازار رو میدی. یا می خوای به بانک وصل بشه api بانک رو میدی و تمام..
من خودم پروژم توسط یه هندی با قیمت خیلی پایین انجام شد.
داخل سایت چیزی در مورد فارسی یا ایران نزنین. یه اسکایپی چیزی از فریلنسر بگیرین بعد بهش بگینممنون چرا همون اول نگیم فارسی بزنه ؟ چرا بگیم عربی
اگه بخاطر تحریم میگین مگه فریلنسر به زبان فارسی هم گیر میده؟
خیلی مسخره است که حتی به زبان فارسی هم گیر میدنداخل سایت چیزی در مورد فارسی یا ایران نزنین. یه اسکایپی چیزی از فریلنسر بگیرین بعد بهش بگین
این سایت های آمریکایی و استرالیایی به همه چیز ایران گیر میدن
شما بگو عربی ولی تو فایل پیوست فارسی بفرستخیلی مسخره است که حتی به زبان فارسی هم گیر میدن
ببخشید دو تا سوال دیگه داشتم
تماس گرفتن خارج از سایت فری لنسری مثل تماس با واتس آپ خلاف قوانین نیست ؟
اگر مثلا برای فارسی سازی یک اپلیکیشن آندرویدی یا یک اسکریپت تحت وب بگیم زبان رو عربی کنید آیا از نظر فنی مشکلی پیش نمیاد و فقط جایگزین کردن کلمات فارسی کفایت میکنه ؟ مثلا حرف پ چ ژ گ رو نشون میده یا ... ؟
ممنون
سلام عدد پول شما رو داد یا کشید بالا؟سایت های ایرانی هیچ مسولتی ندارن در قبال کارهاشون
حتی سایت adad.ir که وابسته به مارکت بازار هست من دو ماهه 400 تومن ازشون می خوام کلی ایمیل زدم جواب نمی دن
چه بررسه این سایت های داغون مثله پونیشا
خب این برنامه نویس ها رو سخت میشه پیدا کرد ادم مجبور میشه بره سمت پارس کدرز و اینهاکلا در سایت های ایرانی که یه عده اصلا برنامه نویس نیستن و دلال این کار هستن و همه پروژه ها رو پیشنهاد میدن وقتیم گرفتن میدن به برنامه نویسایی که میشناسن بنویسن یعنی این وسط پول مفت می خورن چون هیچ آگاهی از برنامه نویسی ندارن و واسطه این کار هستن تنها مورد مهم براشون پول هست به همین خاطر اکثر برنامه نویسا با این سیستم ها کار نمی کنن . چون وبمستر هستید روزی حتما به کارهای برنامه نویسی نیاز پیدا می کنید پس توصیه می کنم چند نفر برنامه نویس منصف و خوب آشنا داشته باشید و کار رو به خود اونا بدید اولا قیمت کمتری می گیرن چون دلالی وسط نیست که کلی بکشه بالا دوم اینکه سر هر مشکلی نمیاد تیغت بزنه کاری که چند ثانیه زمان می خواد رو انجام میده چیزیم نمی گیره برنامه شما هم همون میشه که می خوای فردا هم خواستی ارتقا بدی مشکل نداری. طرف می بینی برا نصب یه وردپرس از مشتری 6 تومن گرفته بعد میاد به یکی میده 200 هزارتومن با کلی منت اونو نصب کنن این وسط اونی که هیچ زحمتی نکشیده 90 درصد رو هاپولی می کنه
اگرم که برنامه نویس هستید باز کمتر سراغ این سایت ها برید و سعی کنید شبکه کاری خودتون رو تشکیل بدید چون در این مدل سایت ها باز باید با این دلال ها طرف حساب بشید که بیشترشون پروژه رو فقط برا این ثبت می کنن که قیمت بتونن بگیرن به مشتری بگن و کلی داده از شما می کشن تو گفتگوها و بعد همونا رو تحویل مشتری میدن مشتری بدبختم فکر می کنه داره با یه برنامه نویس حرف می زنه
خب دفاتر هم به طور حتم دلال هستن چون خودشون کد نمی زنن بلکه میده به کارمندی که برنامه نویس هست حالا من برنامه می نویسم خب با دلال ها کار نمی کنم و اکثر کارهایی که میاد سمتم از طرف مشتری معرفی میشه در پارسکدرز و غیره من به شخصه وقتی می بینم فرد دلال هست کلا باهاش کار نمی کنم پیدا کردن برنامه نویسان آزاد هم پیچیده نیست معمولا این افراد در نت ردپای مشخصی دارن که با کمی جستجو می تونید پیدا کنید یا در پاتوق این افراد که بیشتر سایت ها و انجمن های برنامه نویسی هست در همین سایت افراد زیادی قبلا کارهای برنامه نویسی انجام دادن و خب با برنامه نویس هایی آشنا شدن می تونید از تجربیات اون ها بهره ببرید در نهایت حتی یک برنامه نویس متوسط خیلی خیلی بهتر از یک شرکت یا دلال هست اینو شک نکنیدخب این برنامه نویس ها رو سخت میشه پیدا کرد ادم مجبور میشه بره سمت پارس کدرز و اینها
این دفاتری که در سطح شهر هستن که وحستناک قیمت میدن من ندیدم از این برنامه نویسها و طراح ها که به این خوبی و ارزونی که شما میگی کار انجام میدن
عرض کردم که یه برنامه نویس باید در دسترس باشهخب دفاتر هم به طور حتم دلال هستن چون خودشون کد نمی زنن بلکه میده به کارمندی که برنامه نویس هست حالا من برنامه می نویسم خب با دلال ها کار نمی کنم و اکثر کارهایی که میاد سمتم از طرف مشتری معرفی میشه در پارسکدرز و غیره من به شخصه وقتی می بینم فرد دلال هست کلا باهاش کار نمی کنم پیدا کردن برنامه نویسان آزاد هم پیچیده نیست معمولا این افراد در نت ردپای مشخصی دارن که با کمی جستجو می تونید پیدا کنید یا در پاتوق این افراد که بیشتر سایت ها و انجمن های برنامه نویسی هست در همین سایت افراد زیادی قبلا کارهای برنامه نویسی انجام دادن و خب با برنامه نویس هایی آشنا شدن می تونید از تجربیات اون ها بهره ببرید در نهایت حتی یک برنامه نویس متوسط خیلی خیلی بهتر از یک شرکت یا دلال هست اینو شک نکنید
اصلا بحث من قیمت نیست برنامه نویس با توجه به توانایی و زمان تحویل قیمت میده البته باز هم نمیگم که همشون خوبن بلاخره خوب و بد تو همه صنفی هست تنها بحثم این بود که کار کردن با خود برنامه نویس ها معقولتر هست برنامه نویس های آزاد هم معمولا دارای سایت های رزومه ای هستن حرف من در کل اینه که کسی که کار ساختمون سازی می کنه باید یه تعداد استادکار کارهای مختلف ساختمون شمارش داشته باشه و مثلا دیگه سر یه ساختمون یادش نیفته که آقا من الان سیم کش لازم دارم بیفته دنبال سیم کش و به طور حتم گیر هر جور آدمی میفته وبمستر هم همینه دیر یا زود برای کاراش نیاز به بحث برنامه نویسی داره پس چه خوبه که وقتی زمانی با چندتاشون آشنا میشه اطلاعات تماس رو داشته باشه همینعرض کردم که یه برنامه نویس باید در دسترس باشه
دسترس بودن یعنی توی همین سایتهای فریلنسری یا مثلا وبسایت خوبی که با سرچ بشه پیداشون کرد یا یه دفتری شرکتی چیزی
بلاخره نباید انقدر برای پیدا کردن یه طراح سایت نیاز باشه جستجو کنی و اخرشم گیر دلال بیفتی
ضمنا اینجوری هم نیست که همه این افرادی که قیمت پرت و بالا میدن دلال باشن
به شخصه دیدم که طرف خودش برنامه نویس و طراح بوده و قیمتهای وحشتناک داده .....
دو ماه پیش یکی گفت من میخوام یه مقاله رو برام بروزرسانی کنی. گفتم دوست عزیز بروزرسانی یعنی نوشتن مجدد مقاله. وقتی بروز میکنی کل مطالب عوض میشه. مقاله شو داده تمام رفرنسها فیک. خلاصه بهش گفتم این کار از صفره برای یه مقاله علمی پژوهشی با پیاده سازی قیمت منصفانه یک میلیون و نیمه. کلی چک و چونه زد من کرونا دارم مریضم استادم گیره و و وکردمش یک و صد. گفتم بیزحمت زمانتم ویرایش کن این کار یه هفته ای نیست خلاصه از اولش اصلا راضی نبودم ولی دلم سوخت که آخرشم تا مغز و استخونم سوخت. بعد که مقاله رو ترو تمیز دادم بنای بهانه گیری گذاشت که این چیه. فلانه.... منم دیدم نه حرف حساب گوش نمیده زدم داوری دو ماه گذشته هی میگن صبر کن. گمونم هم مقاله م رفت و هم پولم.هیچ وقت یادم نمیره پارس کدرز چند سال پیش 30 تومن از من کشید بالا و اکانتمو کلا نابود کرد!
این آی پی ایران رو قبول نمیکنهiهمون جا بد تر ایرانی های هست 1000 تا پاکستانی هندی بهت پیام میدن بدونه اینکه پروژه رو بخونن بعد 4 ساعت باید تفهیم کنی بعدش یک قیمت دیگه میدن اخرم کامل نمیدن اونم برای خودش اوضایی داره