• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه شما با سایت های پونیشا ، پارس کدرز و ....

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به جز کارهای ترجمه همه پروژه ای رو می تونی انجام بدی
سورس برنامه انگلیسی هست مسلما و اگر می خوای متن فارسی باشه تو سایت بهشون میگی عربی بزنن و بعدش خودت متناشو تو سورس تغییر میدی یا اینکه اسکایپ یا تلگرامشون رو میگیری و بهشون میگی همشون رو فارسی بزنه. یعنی متن انگلیسی رو میدی و میگی اینو جایگرین اون کنه و کلا rtl باشه و .. اگر نرم افزار اندرویید می خوای بسازی که به سیستم پرداخت بازار وصل بشه هم api بازار رو میدی. یا می خوای به بانک وصل بشه api بانک رو میدی و تمام..
من خودم پروژم توسط یه هندی با قیمت خیلی پایین انجام شد.

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
میگن از کالا و خدمات ایرانی حمایت کنیم. واقعا شبیه جوک می مونه این حرف. یه مشت دزد و کلاه بردار تو این مملکت ریختن، مسئولین هم انگار نه انگار هیچ توجهی بهشون نمی کنن. من اگر مسئول این مملکت بودم به جای زندان بیمارستان می ساختم و تمام این دزدا و کلاه بردارارو دست و پاشونو قطع می کردم می انداختمشون تو بیمارستان تا درس عبرت بشه برای سایرین.
از یه شرکت ایرانی که پنل اس ام اس میده پنل گرفتم و 500 تومن هم پول دادم قبلش ازش پرسیدم وقتی پیامی می فرستم شماره هایی که بهشون ارسال میشه رو بهم میدین یا نه گفت میدیم. یه تعدادشو ارسال کردم دیدم هیچ لیست شماره ای بهم نداد زنگ زدم میگه سیستم شماره نمیده به شما! گفتم پولو پس بدین نمی خوام اصلا میگه پول پس نمیدیم برو فتا یا هر جا دوس داری شکایت کن :)

درود بر این دولت قوی و با اقتدار. بلند بگو مرگ بر آم^ری^کا

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
به جز کارهای ترجمه همه پروژه ای رو می تونی انجام بدی
سورس برنامه انگلیسی هست مسلما و اگر می خوای متن فارسی باشه تو سایت بهشون میگی عربی بزنن و بعدش خودت متناشو تو سورس تغییر میدی یا اینکه اسکایپ یا تلگرامشون رو میگیری و بهشون میگی همشون رو فارسی بزنه. یعنی متن انگلیسی رو میدی و میگی اینو جایگرین اون کنه و کلا rtl باشه و .. اگر نرم افزار اندرویید می خوای بسازی که به سیستم پرداخت بازار وصل بشه هم api بازار رو میدی. یا می خوای به بانک وصل بشه api بانک رو میدی و تمام..
من خودم پروژم توسط یه هندی با قیمت خیلی پایین انجام شد.
ممنون چرا همون اول نگیم فارسی بزنه ؟ چرا بگیم عربی
اگه بخاطر تحریم میگین مگه فریلنسر به زبان فارسی هم گیر میده؟

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
ممنون چرا همون اول نگیم فارسی بزنه ؟ چرا بگیم عربی
اگه بخاطر تحریم میگین مگه فریلنسر به زبان فارسی هم گیر میده؟
داخل سایت چیزی در مورد فارسی یا ایران نزنین. یه اسکایپی چیزی از فریلنسر بگیرین بعد بهش بگین
این سایت های آمریکایی و استرالیایی به همه چیز ایران گیر میدن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
داخل سایت چیزی در مورد فارسی یا ایران نزنین. یه اسکایپی چیزی از فریلنسر بگیرین بعد بهش بگین
این سایت های آمریکایی و استرالیایی به همه چیز ایران گیر میدن
خیلی مسخره است که حتی به زبان فارسی هم گیر میدن
ببخشید دو تا سوال دیگه داشتم
تماس گرفتن خارج از سایت فری لنسری مثل تماس با واتس آپ خلاف قوانین نیست ؟
اگر مثلا برای فارسی سازی یک اپلیکیشن آندرویدی یا یک اسکریپت تحت وب بگیم زبان رو عربی کنید آیا از نظر فنی مشکلی پیش نمیاد و فقط جایگزین کردن کلمات فارسی کفایت میکنه ؟ مثلا حرف پ چ ژ گ رو نشون میده یا ... ؟
ممنون

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
خیلی مسخره است که حتی به زبان فارسی هم گیر میدن
ببخشید دو تا سوال دیگه داشتم
تماس گرفتن خارج از سایت فری لنسری مثل تماس با واتس آپ خلاف قوانین نیست ؟
اگر مثلا برای فارسی سازی یک اپلیکیشن آندرویدی یا یک اسکریپت تحت وب بگیم زبان رو عربی کنید آیا از نظر فنی مشکلی پیش نمیاد و فقط جایگزین کردن کلمات فارسی کفایت میکنه ؟ مثلا حرف پ چ ژ گ رو نشون میده یا ... ؟
ممنون
شما بگو عربی ولی تو فایل پیوست فارسی بفرست
اون برنامه نویسی که می خواد برات کار کنه اگر اسکایپ یا هر نرم افزار پیام رسان دیگه ای داد که هیچی اگر نداد با یکی دیگه کار کن. معمولا میدن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
سایت های ایرانی هیچ مسولتی ندارن در قبال کارهاشون
حتی سایت adad.ir که وابسته به مارکت بازار هست من دو ماهه 400 تومن ازشون می خوام کلی ایمیل زدم جواب نمی دن
چه بررسه این سایت های داغون مثله پونیشا
سلام عدد پول شما رو داد یا کشید بالا؟
به عدد میشه اعتماد کرد باهاش کار کنیم ؟
میشه طلبو مستقیم برای سفارش آگهی خرج کنیم که اینجوری اگر پولو نریختن زنده اش کنیم :D

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
کلا در سایت های ایرانی که یه عده اصلا برنامه نویس نیستن و دلال این کار هستن و همه پروژه ها رو پیشنهاد میدن وقتیم گرفتن میدن به برنامه نویسایی که میشناسن بنویسن یعنی این وسط پول مفت می خورن چون هیچ آگاهی از برنامه نویسی ندارن و واسطه این کار هستن تنها مورد مهم براشون پول هست به همین خاطر اکثر برنامه نویسا با این سیستم ها کار نمی کنن . چون وبمستر هستید روزی حتما به کارهای برنامه نویسی نیاز پیدا می کنید پس توصیه می کنم چند نفر برنامه نویس منصف و خوب آشنا داشته باشید و کار رو به خود اونا بدید اولا قیمت کمتری می گیرن چون دلالی وسط نیست که کلی بکشه بالا دوم اینکه سر هر مشکلی نمیاد تیغت بزنه کاری که چند ثانیه زمان می خواد رو انجام میده چیزیم نمی گیره برنامه شما هم همون میشه که می خوای فردا هم خواستی ارتقا بدی مشکل نداری. طرف می بینی برا نصب یه وردپرس از مشتری 6 تومن گرفته بعد میاد به یکی میده 200 هزارتومن با کلی منت اونو نصب کنن این وسط اونی که هیچ زحمتی نکشیده 90 درصد رو هاپولی می کنه
اگرم که برنامه نویس هستید باز کمتر سراغ این سایت ها برید و سعی کنید شبکه کاری خودتون رو تشکیل بدید چون در این مدل سایت ها باز باید با این دلال ها طرف حساب بشید که بیشترشون پروژه رو فقط برا این ثبت می کنن که قیمت بتونن بگیرن به مشتری بگن و کلی داده از شما می کشن تو گفتگوها و بعد همونا رو تحویل مشتری میدن مشتری بدبختم فکر می کنه داره با یه برنامه نویس حرف می زنه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
کلا در سایت های ایرانی که یه عده اصلا برنامه نویس نیستن و دلال این کار هستن و همه پروژه ها رو پیشنهاد میدن وقتیم گرفتن میدن به برنامه نویسایی که میشناسن بنویسن یعنی این وسط پول مفت می خورن چون هیچ آگاهی از برنامه نویسی ندارن و واسطه این کار هستن تنها مورد مهم براشون پول هست به همین خاطر اکثر برنامه نویسا با این سیستم ها کار نمی کنن . چون وبمستر هستید روزی حتما به کارهای برنامه نویسی نیاز پیدا می کنید پس توصیه می کنم چند نفر برنامه نویس منصف و خوب آشنا داشته باشید و کار رو به خود اونا بدید اولا قیمت کمتری می گیرن چون دلالی وسط نیست که کلی بکشه بالا دوم اینکه سر هر مشکلی نمیاد تیغت بزنه کاری که چند ثانیه زمان می خواد رو انجام میده چیزیم نمی گیره برنامه شما هم همون میشه که می خوای فردا هم خواستی ارتقا بدی مشکل نداری. طرف می بینی برا نصب یه وردپرس از مشتری 6 تومن گرفته بعد میاد به یکی میده 200 هزارتومن با کلی منت اونو نصب کنن این وسط اونی که هیچ زحمتی نکشیده 90 درصد رو هاپولی می کنه
اگرم که برنامه نویس هستید باز کمتر سراغ این سایت ها برید و سعی کنید شبکه کاری خودتون رو تشکیل بدید چون در این مدل سایت ها باز باید با این دلال ها طرف حساب بشید که بیشترشون پروژه رو فقط برا این ثبت می کنن که قیمت بتونن بگیرن به مشتری بگن و کلی داده از شما می کشن تو گفتگوها و بعد همونا رو تحویل مشتری میدن مشتری بدبختم فکر می کنه داره با یه برنامه نویس حرف می زنه
خب این برنامه نویس ها رو سخت میشه پیدا کرد ادم مجبور میشه بره سمت پارس کدرز و اینها
این دفاتری که در سطح شهر هستن که وحستناک قیمت میدن من ندیدم از این برنامه نویسها و طراح ها که به این خوبی و ارزونی که شما میگی کار انجام میدن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خب این برنامه نویس ها رو سخت میشه پیدا کرد ادم مجبور میشه بره سمت پارس کدرز و اینها
این دفاتری که در سطح شهر هستن که وحستناک قیمت میدن من ندیدم از این برنامه نویسها و طراح ها که به این خوبی و ارزونی که شما میگی کار انجام میدن
خب دفاتر هم به طور حتم دلال هستن چون خودشون کد نمی زنن بلکه میده به کارمندی که برنامه نویس هست حالا من برنامه می نویسم خب با دلال ها کار نمی کنم و اکثر کارهایی که میاد سمتم از طرف مشتری معرفی میشه در پارسکدرز و غیره من به شخصه وقتی می بینم فرد دلال هست کلا باهاش کار نمی کنم پیدا کردن برنامه نویسان آزاد هم پیچیده نیست معمولا این افراد در نت ردپای مشخصی دارن که با کمی جستجو می تونید پیدا کنید یا در پاتوق این افراد که بیشتر سایت ها و انجمن های برنامه نویسی هست در همین سایت افراد زیادی قبلا کارهای برنامه نویسی انجام دادن و خب با برنامه نویس هایی آشنا شدن می تونید از تجربیات اون ها بهره ببرید در نهایت حتی یک برنامه نویس متوسط خیلی خیلی بهتر از یک شرکت یا دلال هست اینو شک نکنید

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خب دفاتر هم به طور حتم دلال هستن چون خودشون کد نمی زنن بلکه میده به کارمندی که برنامه نویس هست حالا من برنامه می نویسم خب با دلال ها کار نمی کنم و اکثر کارهایی که میاد سمتم از طرف مشتری معرفی میشه در پارسکدرز و غیره من به شخصه وقتی می بینم فرد دلال هست کلا باهاش کار نمی کنم پیدا کردن برنامه نویسان آزاد هم پیچیده نیست معمولا این افراد در نت ردپای مشخصی دارن که با کمی جستجو می تونید پیدا کنید یا در پاتوق این افراد که بیشتر سایت ها و انجمن های برنامه نویسی هست در همین سایت افراد زیادی قبلا کارهای برنامه نویسی انجام دادن و خب با برنامه نویس هایی آشنا شدن می تونید از تجربیات اون ها بهره ببرید در نهایت حتی یک برنامه نویس متوسط خیلی خیلی بهتر از یک شرکت یا دلال هست اینو شک نکنید
عرض کردم که یه برنامه نویس باید در دسترس باشه
دسترس بودن یعنی توی همین سایتهای فریلنسری یا مثلا وبسایت خوبی که با سرچ بشه پیداشون کرد یا یه دفتری شرکتی چیزی
بلاخره نباید انقدر برای پیدا کردن یه طراح سایت نیاز باشه جستجو کنی و اخرشم گیر دلال بیفتی
ضمنا اینجوری هم نیست که همه این افرادی که قیمت پرت و بالا میدن دلال باشن
به شخصه دیدم که طرف خودش برنامه نویس و طراح بوده و قیمتهای وحشتناک داده .....

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
عرض کردم که یه برنامه نویس باید در دسترس باشه
دسترس بودن یعنی توی همین سایتهای فریلنسری یا مثلا وبسایت خوبی که با سرچ بشه پیداشون کرد یا یه دفتری شرکتی چیزی
بلاخره نباید انقدر برای پیدا کردن یه طراح سایت نیاز باشه جستجو کنی و اخرشم گیر دلال بیفتی
ضمنا اینجوری هم نیست که همه این افرادی که قیمت پرت و بالا میدن دلال باشن
به شخصه دیدم که طرف خودش برنامه نویس و طراح بوده و قیمتهای وحشتناک داده .....
اصلا بحث من قیمت نیست برنامه نویس با توجه به توانایی و زمان تحویل قیمت میده البته باز هم نمیگم که همشون خوبن بلاخره خوب و بد تو همه صنفی هست تنها بحثم این بود که کار کردن با خود برنامه نویس ها معقولتر هست برنامه نویس های آزاد هم معمولا دارای سایت های رزومه ای هستن حرف من در کل اینه که کسی که کار ساختمون سازی می کنه باید یه تعداد استادکار کارهای مختلف ساختمون شمارش داشته باشه و مثلا دیگه سر یه ساختمون یادش نیفته که آقا من الان سیم کش لازم دارم بیفته دنبال سیم کش و به طور حتم گیر هر جور آدمی میفته وبمستر هم همینه دیر یا زود برای کاراش نیاز به بحث برنامه نویسی داره پس چه خوبه که وقتی زمانی با چندتاشون آشنا میشه اطلاعات تماس رو داشته باشه همین

alimokhberi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام عرض ادب
دیدم درباره سایتهای فریلنسری بحثه گفتم یه مطلبی که خودم آماده ش کردم براتون بزارم شاید بدرد کسی خورد

چندین سال است که در کشورهای اروپایی و آمریکایی بحث جدیدی از نوع کار مطرح شده است با عنوان فریلنسری و یا آزادکاری و یا به تعبیری در کشور ما به صورت دورکاری. به تازگی در کشور ما سایت های متفاوتی شروع به فعالیت در این زمینه نموده اند که با یک بررسی کلی به مطرح ترین آنها می توان به صورت ذیل اشاره نمود:

1- سایت برون سپاری پروژه کاریتو به آدرس https://karito.ir

به صورت کاملا رایگان میتونید هم پروژه تون ارسال کنید و اگر فریلنسر متخصص هستید هم میتونید ارسال پیشنهاد کنید و پروژه ای رو برای انجام شروع کنید.پشتیبانیشون هم خوبه در ضمن.هزینه هاشون هم نسبتا خیلی کمه.

2- سایت انجام پروژه های تایپِ ، ایران تایپ به آدرس https://irantype.ir

ایران تایپ هم یک سایت خوب و راحت برای انجام کارهای تایپی به صورت فریلنسری یا همون برونسپاریه و کارفرما و تایپیست کیتونن خیلی راحت با هم در ارتباط باشند و در ضمن از پشتیبانی خوبی هم برخوداره سایتش.

3- سایت انجام پروژه های ترجمه ای مترجم به آدرس https://emotarjem.com

یک سایت حرفه برای کسایی که نیاز به ترجمه متن دارند و دنبال یه جایی هستند که با خیال راحت کارشون انجام بشه.

4- سایت پونیشا به آدرس poonisha.ir

گروه پونیشا بیشتر از اینکه برای دیگر فریلنسرها کار ایجاد کنند برای خودشان با تعرفه های مختلف اقدام به درآمدی خوبی کرده اند، برای ثبت پروژه در پونیشا هم باید مبلغی پرداخت کنید، حتی پس از ایجاد اختلاف بین طرفین برای ورود به بخش داوری پونیشا باید هزینه ای پرداخت کنید،

5- سایت تایپیران www.typeiran.com

این یه سایت برونسپاری کارهای تایپی هست به صورت فریلنسری.البته هزینه های خودشو داره ولی یکم پشتیبانیشون ضعیفه.اما پنل سایتشون قویه

6- سایت دورکاری www.doorkar.com

کارفرمایان محترم با استفاده از «دورکار» علاوه بر صرفه جویی در وقت و هزینه امکان این را خواهندداشت تا دفتر کاری داشته باشند و نیز از متخصصین داخلی با ایجاد شغل حمایت کنند.

7- سایت ورکفا www.workfa.com

در سایت دورکاری کاریتو آمده است :

" کارفرمایان محترم می توانند با ارسال پروژه بر روی سایت از تخصص فریلنسرها در زمینه های مختلف استفاده نمایند، برای این منظور پس از دریافت پیشنهاد از جانب فریلنسرها ،می توانند با انتخاب یکی از آنها که دارای اولویت ( تخصص ، هزینه ، زمان و ... ) نسبت به سایرین می باشد ، انجام پروژه خود را شروع نمایند و از امکانات اتاق کار مربوط به هر پروژه بهره مند گردند .لازم به ذکر است تمامی مراحل و روند پیشرفت پروژه در قسمت اتاق کار قابل پیگیری می باشد.

همچنین به منظور اطلاع رسانی بهتر و تسریع در روند انجام پروژه از کلیه فعالیت های مربوط به آن برای طرفین ایمیل و پیامک ارسال می گردد، همچنین به منظور اطمینان خاطر بین کارفرمایان و فریلنسرهای محترم تمامی پرداخت ها از طرف سایت بعد از تایید طرفین و اتمام کار به آنها پرداخت می گردد."

به عبارتی شما کاربران محترم که تمایل به انجام کار به صورت دورکاری ویا فریلنسری دارید می توانید برای کسب درآمد با توجه به تخصص خود از یکی از سایت های معرفی شده بالا استفاده نمایید.

در انتها من خودم هم پونیشا کار کردم هم کاریتو هم ایرن تایپ و ورکفا.
به نظر من کاریتو و ایرن تایپ و ورکفا خوب بودن.
پونیشا که مظهر کللاهبرداریه
بقیه شون هم حرفی برای گفتن ندارن.پشتیبانی هاشون ضعیفه.

ee_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
مطالب همه رو خوندم
بنده و همکارام کارهای مربوط به سایت های وردپرسی ( هر نوع کاری مربوط به وردپرس ) رو انجام میدیم
پروژه های زیر 500 تومن بیعانه لازم نیست و بعد از پایان کار هزینه دریافت میشه
پروژه های بالای 500 هم فقط 25% هزینه دریافت میشه
با شماره بنده می تونید در ارتباط باشید
09333999033
با احترام

mojtaba0912

Registered User
لایک‌ها
23
فری لنسر و اپ ورک با ایرانی ها همکاری نمی کنن، کلی دردسر داره سر پروژه کلی کاربر هندی داره که به گند کشیدن سایت رو، سایت های داخلی هم پول انچنانی نمیدن

mahtabbbb

Registered User
لایک‌ها
11
هیچ وقت یادم نمیره پارس کدرز چند سال پیش 30 تومن از من کشید بالا و اکانتمو کلا نابود کرد!
دو ماه پیش یکی گفت من میخوام یه مقاله رو برام بروزرسانی کنی. گفتم دوست عزیز بروزرسانی یعنی نوشتن مجدد مقاله. وقتی بروز میکنی کل مطالب عوض میشه. مقاله شو داده تمام رفرنسها فیک. خلاصه بهش گفتم این کار از صفره برای یه مقاله علمی پژوهشی با پیاده سازی قیمت منصفانه یک میلیون و نیمه. کلی چک و چونه زد من کرونا دارم مریضم استادم گیره و و وکردمش یک و صد. گفتم بیزحمت زمانتم ویرایش کن این کار یه هفته ای نیست خلاصه از اولش اصلا راضی نبودم ولی دلم سوخت که آخرشم تا مغز و استخونم سوخت. بعد که مقاله رو ترو تمیز دادم بنای بهانه گیری گذاشت که این چیه. فلانه.... منم دیدم نه حرف حساب گوش نمیده زدم داوری دو ماه گذشته هی میگن صبر کن. گمونم هم مقاله م رفت و هم پولم.

mahtabbbb

Registered User
لایک‌ها
11
iهمون جا بد تر ایرانی های هست 1000 تا پاکستانی هندی بهت پیام میدن بدونه اینکه پروژه رو بخونن بعد 4 ساعت باید تفهیم کنی بعدش یک قیمت دیگه میدن اخرم کامل نمیدن اونم برای خودش اوضایی داره
این آی پی ایران رو قبول نمیکنه

بالا