دوست عزیز ایشون به من مهلت تست دادن الان من هم میگم مورد داره گوشی رو نمیخوام --- گوشی که برچسبهاش کنده شده به درد من نمیخوره
باز خدا رو شکر ایشون نمیگیه برچسباش رو شما کندی من سالم تحویل دادم ( گرچه مغازه دوربین مداربسته داره و از لحظه دریافت تا تستش رو هم میتونم خدمت یکی از مدیرا ارسال کنم)
فیلم هم مثل روز واضحه عملکرد گوشی و تاچش که اون هم من نمیدونم از تاچش هست یا سنسورهاش مشکل داره یا نرم افزاری یا هر چیز دیگه
راه حل هم اینه :
1 - پول رو میزنن به کارتم گوشی رو میفرستم بهشون
2 - پول رو میزنن به حساب یکی از مدیرا بعد از دریافت گوشی من از همون مدیر میگیرم
دوست عزیز شما دیروز گفتی برچسب دقیقا 10 تا نوشته توی همین تایپیک زدم که عکس پشت کارتنش رو بذارید تا تمام سریال های گوشی کاملا مشخص و قابل رویت باشه که انکار کردین و نذاشتین که دلیلش رو نمیدونم و خواستار برگشت وجه شدین
مورد بعدی اعلام کردین که گوشی مشکل داره بنده هم طبق عرف گفتم باید اثبات بشه مشکل داره مرجوع میکنم دوستانی که از من خرید کردن میدونن کهخ مهلت تست میذارم واسه گوشی در صورت مشکل داشتن مرجوع میشه نه عشقی
الانم 3 تا روش منطقی و عرف رو خدمت شما عرض کردم با هر کدوم خودتون موافق هستین انجام بدین که دیگه حوابی به من ندادین یه اسکرین شات پخ شماست فقط به همین شکل میتونم در خدمت شما باشم
داداش مورد اول مرجوع کنید سریال هم یاداشت کنید رسید از زمان باز شدن تا تست کردن کامل فیلم میگیرم اگه طبق فیلم شما بود هزینه مرجوع داده میشه تمام
مورد دوم شما گوشی رو واسه یه واسطه که باز از شما سابقه بالاتری داره بفرست ایشون اگه تایید مشکل شما رو زد وجه رو پرداخت میکنم و تمام
مورد سوم بنده وجه رو برای یکی از دوستان با سابقه تر از شما واریز میکنم شما گوشی رو برای من ارسال مجدد از لحظه باز شدن تا تست کردن فیلم گرفته میشه مشکل داشت هزینه شما رو مرجوع میکنه مشکل نداشت دیگه مجدد واستون پست میشه