• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG فروش فوری galaxy s8 64 gig duos صفر به قیمت 2070؟؟؟؟

migmig110

Registered User
لایک‌ها
84
داداش پس الان مشخص شد که حرف من صحت داره برای اینکه برچسب کنده نشده روی کارتتش چسبوندمش
شما عنوان کردی گوشی تاچش مشکل داره پس لطف کنید یه فیلم ۵ دقیق ایی از کارکردش بگیرید اپلود کنید تا مشخص شه حرف شما صحت داره یا میخوای عشقی مرجوع کنی
ول
اولا که من موندم شما رو چه حسابی برچسب جابجا میکنی؟ از این ور برمیداری میچسبونی اون ور!!!!!!!( گرچه اون برچسب یه چیزه دیگه هست و ربطی به این سه تا نداره)
دوما : شما پول منو برمیکردونی گوشی رو میفرستم خودت یه ساعت تست کن بعدش فیلم بگیر مورد دار نبود بفرست خودم یا بده یکی دگه تس کنه
شما طبق قوانین اینجا موظف هستی تا ۷ روز برگردونی البته تا جایی که من خوندم و یادمه

migmig110

Registered User
لایک‌ها
84
سلام...
موضوع برچسب اینور و اونور چی هست من متوجه نشدم ببخشید
هیچ چی میگن برچسب برای اینکه نیفته از این ور برداشتم چسبوندم اون ورش در صورتی که اون برچسب سمت دیگه با این سه تا ی این سمت فرق داره
ایشون تو عنوانش اعلام کرده فقط از کارتن در اومده من موندم با یه بار در اومدن چطور سریال کنده شده!!!!

Hossein.zm

Registered User
لایک‌ها
262
سلام...
دوست عزیز برچسب گوشی مقداری بغلش بلند شده بود برای اینکه کلا یه بار در نیاد و متوجه نشیم چسبوندم پشت گوشی همین الانم میگم عکس بگیر از برچسب داره طفره میره و حاشیه سازی میکنه

Hossein.zm

Registered User
لایک‌ها
262
ول
اولا که من موندم شما رو چه حسابی برچسب جابجا میکنی؟ از این ور برمیداری میچسبونی اون ور!!!!!!!( گرچه اون برچسب یه چیزه دیگه هست و ربطی به این سه تا نداره)
دوما : شما پول منو برمیکردونی گوشی رو میفرستم خودت یه ساعت تست کن بعدش فیلم بگیر مورد دار نبود بفرست خودم یا بده یکی دگه تس کنه
شما طبق قوانین اینجا موظف هستی تا ۷ روز برگردونی البته تا جایی که من خوندم و یادمه
تا زمانی فیلم نگیری بنده با شما صحبتی ندارم فقط ضمیمه تایپک از ستینگ گوشی شروع کن
سلام...
دوست عزیز ایشون اعلام کردن تاچ گوشی خرابه برای اینکه مشخص شه گفتم از کارکرد گوشی فیلم بگیر که میگه نه باید پولم و بدی خخخ
میگه سریال گوشی میگم داداش سریال کامل پشت کارتنش هست میگه از اون سریال ۳ لیبل های مایکروتلی میخواد که میگم مسلمون نداره باز حرف خودش رو میزنه

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
خریدار عزیز بنظر من حق با فروشنده ست .سریال گوشی های سامسونگ که همه میدونیم چطوریه حالا چه اهمیتی داره اینورش باشه یا اونور ؟ اونم سریال دوم نه سریال اصلی .
مهلت تست به جای خودش هست مشروط به اینکه شما دلیل قانع کننده ای داشته باشی اینطوری باشه هر کی گوشی میفروشه خریدار میگه خوشم نیومد پس میفرستم .... سنگ رو سنگ بند نمیشه
شما اگر قسمت تاچ گوشی مشکلی داره بصورت مستند اینجا قرار بده فروشنده هم حرفی نداره پس میگیره قصد جسارت ندارم ولی این ها که نوشتید از نظرمن بیشتر ایراد بنی اسرائیلی هست

migmig110

Registered User
لایک‌ها
84
تا زمانی فیلم نگیری بنده با شما صحبتی ندارم فقط ضمیمه تایپک از ستینگ گوشی شروع کن

دوست عزیز ایشون اعلام کردن تاچ گوشی خرابه برای اینکه مشخص شه گفتم از کارکرد گوشی فیلم بگیر که میگه نه باید پولم و بدی خخخ
میگه سریال گوشی میگم داداش سریال کامل پشت کارتنش هست میگه از اون سریال ۳ لیبل های مایکروتلی میخواد که میگم مسلمون نداره باز حرف خودش رو میزنه
شما تو جواب تو تاپیک گفتی گارانتی اینتر هست گارانتی اینتر ۳ تا برچسب داره منو چی فرض کردی؟؟؟؟ شما تو تلفن به من گفتی واسه جشنواره برداشته شده و خبر نداری و دست خودت هم نبوده بعدش اومدی واسه من میگی محض احتیاط از این ور کندم چسبوندم اون ور

الان هم فیلم آپلود میشه

migmig110

Registered User
لایک‌ها
84
من گوشی ندارم فکر کنم همه چی به صورت کامل واضحه بقیه تست ها رو خودتون میگیرید و با گارانتی حل میکنید شایدهم با نرم افزار حل کنید شما ایراد رو دیدی و فیلم رو هم دیدی همه چی خوبه به جز اون تاچش اون قسمتش و سریالاش که برچسب A موجوده و دو تای دیگه مفقود
آیا باز هم برگشت نمیزنید؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
من گوشی ندارم فکر کنم همه چی به صورت کامل واضحه بقیه تست ها رو خودتون میگیرید و با گارانتی حل میکنید شایدهم با نرم افزار حل کنید شما ایراد رو دیدی و فیلم رو هم دیدی همه چی خوبه به جز اون تاچش اون قسمتش و سریالاش که برچسب A موجوده و دو تای دیگه مفقود
آیا باز هم برگشت نمیزنید؟
دوست عزیز شما میخوای مشکل حل بشه ؟
من با حسین صحبت کردم .ایشون کاملا قبول داره که در صورت اثبات مشکل ، گوشی رو پس بگیره منتها حرفش اینه که باید اول این مشکل براش ثابت بشه چون چندین روز دست خودش بوده و همه تست ها رو گرفته گوشی کاملا سالم بوده .
الان شما یه زحمتی بکش بعد از اینکه اقا حسین مبلغ گوشی رو به حساب یک شخص واسطه واریز کرد ، گوشی رو براش بفرست تست کنه اگر حرف شما تایید شد هزینه رو برمیگردونه .
منم شما رو درک میکنم شما اول پول به حساب خودش ریختید نه شخص دیگه ای متقابلا هم انتظار دارید برای برگشتش هم به همین روال باشه منتها قبول بفرمایید شما حق انتخاب داشتید که چه فروشنده ای رو انتخاب کنید و جنس ازش بخرید ولی شاید فروشنده به شخص شما به هر دلیلی(عدم شناخت ، شیوه معامله و ...) اعتماد نداشته باشه
خدایی نکرده من قصد جانب داری از کسی رو ندارم منتها بر پایه دوستی که با فروشنده دارم خودم باهاش صحبت کردم که مشکل حل بشه و بیشتر از این اعصاب دو طرف خورد نشه ....
اگر صحبت من جاییش غیر منطقی هست اصلاح کنید

migmig110

Registered User
لایک‌ها
84
دوست عزیز شما میخوای مشکل حل بشه ؟
من با حسین صحبت کردم .ایشون کاملا قبول داره که در صورت اثبات مشکل ، گوشی رو پس بگیره منتها حرفش اینه که باید اول این مشکل براش ثابت بشه چون چندین روز دست خودش بوده و همه تست ها رو گرفته گوشی کاملا سالم بوده .
الان شما یه زحمتی بکش بعد از اینکه اقا حسین مبلغ گوشی رو به حساب یک شخص واسطه واریز کرد ، گوشی رو براش بفرست تست کنه اگر حرف شما تایید شد هزینه رو برمیگردونه .
منم شما رو درک میکنم شما اول پول به حساب خودش ریختید نه شخص دیگه ای متقابلا هم انتظار دارید برای برگشتش هم به همین روال باشه منتها قبول بفرمایید شما حق انتخاب داشتید که چه فروشنده ای رو انتخاب کنید و جنس ازش بخرید ولی شاید فروشنده به شخص شما به هر دلیلی(عدم شناخت ، شیوه معامله و ...) اعتماد نداشته باشه
خدایی نکرده من قصد جانب داری از کسی رو ندارم منتها بر پایه دوستی که با فروشنده دارم خودم باهاش صحبت کردم که مشکل حل بشه و بیشتر از این اعصاب دو طرف خورد نشه ....
اگر صحبت من جاییش غیر منطقی هست اصلاح کنید
دوست عزیز ایشون به من مهلت تست دادن الان من هم میگم مورد داره گوشی رو نمیخوام --- گوشی که برچسبهاش کنده شده به درد من نمیخوره
باز خدا رو شکر ایشون نمیگیه برچسباش رو شما کندی من سالم تحویل دادم ( گرچه مغازه دوربین مداربسته داره و از لحظه دریافت تا تستش رو هم میتونم خدمت یکی از مدیرا ارسال کنم)
فیلم هم مثل روز واضحه عملکرد گوشی و تاچش که اون هم من نمیدونم از تاچش هست یا سنسورهاش مشکل داره یا نرم افزاری یا هر چیز دیگه
راه حل هم اینه :
1 - پول رو میزنن به کارتم گوشی رو میفرستم بهشون
2 - پول رو میزنن به حساب یکی از مدیرا بعد از دریافت گوشی من از همون مدیر میگیرم

Hossein.zm

Registered User
لایک‌ها
262
دوست عزیز ایشون به من مهلت تست دادن الان من هم میگم مورد داره گوشی رو نمیخوام --- گوشی که برچسبهاش کنده شده به درد من نمیخوره
باز خدا رو شکر ایشون نمیگیه برچسباش رو شما کندی من سالم تحویل دادم ( گرچه مغازه دوربین مداربسته داره و از لحظه دریافت تا تستش رو هم میتونم خدمت یکی از مدیرا ارسال کنم)
فیلم هم مثل روز واضحه عملکرد گوشی و تاچش که اون هم من نمیدونم از تاچش هست یا سنسورهاش مشکل داره یا نرم افزاری یا هر چیز دیگه
راه حل هم اینه :
1 - پول رو میزنن به کارتم گوشی رو میفرستم بهشون
2 - پول رو میزنن به حساب یکی از مدیرا بعد از دریافت گوشی من از همون مدیر میگیرم
دوست عزیز شما دیروز گفتی برچسب دقیقا 10 تا نوشته توی همین تایپیک زدم که عکس پشت کارتنش رو بذارید تا تمام سریال های گوشی کاملا مشخص و قابل رویت باشه که انکار کردین و نذاشتین که دلیلش رو نمیدونم و خواستار برگشت وجه شدین
مورد بعدی اعلام کردین که گوشی مشکل داره بنده هم طبق عرف گفتم باید اثبات بشه مشکل داره مرجوع میکنم دوستانی که از من خرید کردن میدونن کهخ مهلت تست میذارم واسه گوشی در صورت مشکل داشتن مرجوع میشه نه عشقی
الانم 3 تا روش منطقی و عرف رو خدمت شما عرض کردم با هر کدوم خودتون موافق هستین انجام بدین که دیگه حوابی به من ندادین یه اسکرین شات پخ شماست فقط به همین شکل میتونم در خدمت شما باشم
داداش مورد اول مرجوع کنید سریال هم یاداشت کنید رسید از زمان باز شدن تا تست کردن کامل فیلم میگیرم اگه طبق فیلم شما بود هزینه مرجوع داده میشه تمام

مورد دوم شما گوشی رو واسه یه واسطه که باز از شما سابقه بالاتری داره بفرست ایشون اگه تایید مشکل شما رو زد وجه رو پرداخت میکنم و تمام

مورد سوم بنده وجه رو برای یکی از دوستان با سابقه تر از شما واریز میکنم شما گوشی رو برای من ارسال مجدد از لحظه باز شدن تا تست کردن فیلم گرفته میشه مشکل داشت هزینه شما رو مرجوع میکنه مشکل نداشت دیگه مجدد واستون پست میشه

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    68.5 KB · نمایش ها: 33

migmig110

Registered User
لایک‌ها
84
آقای محترم سابقه بنده بیشتر از شماست من قرار بود بعد از هر معامله بگم واسم امتیاز بزنید الان بالای 150 بود من 4 سال عضو هستم شما دو سال معاملاتم هم بالای 400 باید باشه
شما موظف بودی یا به من بگی سریالهاشو کندی یا کنده شدن رو تو عکسها میزاشتی چون من عمرا گوشی بخرم که سریالاش واسه گارانتی یا به قول شما تو جشنواره کنده شده یا به قول دوباره از شما برای جلوگیری از افتادنش چسبوندی به طرف دیگه (گرچه اینی هم گه چسبوندی کامل نیست) پس تحت هیچ شرایط نیاز به تست تاچ و یا موارد دیگه از طرف شما نیست تو عکس هم نبود سریالها مشخصه
اون عکس سریال هم که فرستادم به خوبی واضجه که سریالهاش کنده شده
سریالهای گوشی های دارای گارانتی اینتر سه تا برچسب دارن که ِِA,B ,C هستن این به غیر از Aدیگه سریال نداره که اون هم پانچ شده هست و هم سرجای خودش نست بقیه که کلا شما دادی واسه جشنواره!!!!!!!
به بچه های علاالدین و بقیه رفقا هم سفارش کردم از این به بعد برچسب رو مثل شما از این ور بردارن بچسبونن اون ورش که گم نشه و یا نیفته یهو!

migmig110

Registered User
لایک‌ها
84
هیچ آدم عاقلی سریالهای گوشی رو نمیزاره تو سایت که من بزارم چون امکان سو استفاده هست نیازی هم به گذاشتن سریال نیست چون چیزی که مهمه عدم وجود برچسهای دیگه سریال هست که شما قبول میکنی این فقط یه دونه چسبوندی یا به قول خودت فقط یکی یوده قبول هم میکنی که خودت جسبوندیش با بچه هم طرف نیستی که میگی فقط ماکرو تل سه برچسب داره و این یه دونه هست دیکه معنی مهلت تست رو هم از شما فهمیدیم یعنی چی معنیش این میشه گوشی تحت هر شرایط فروخته شده پس گرفته نمیشود
دوست عزیز مهلت تست دادی هم عکس از عدم وجود سریالها و هم فیلم از مورد دار بودن صفحه گوشی فرستادم واستون پس لطفا پول منو برگردونید

بالا