• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CANON S5 IS !!!

life_f1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
کسی خبر داره که تو ایران کی میاد؟
قیمتش چنده؟

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اون جوری که بچه ها تو سایت عکاسی میگن قیمتش برای بازار آمریکا حدود 500$ هست.
اما اینکه کی وارد بازار ایران بشه هیچ ربطی به زمان ورود S5 IS به بازار جهانی نداره!!!:blink:
زمانش وقتی هست که بیشتر s3is های تو بازار به فروش برسه! :lol:
canon-powershot-s5is-zoom1.jpg

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تو عصر ارتباط زده بود که در ایران هم معرفی شده! حالا اینکه کی میاره نمی دونم،نماینده کانون کیه تو ایران؟ سایت ندارن؟

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
سلام
این دوربین تفاوتش با S3 IS چیه ؟
آیا اتو فکوسش نسبت به S3 IS بهتر شده؟

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
S4IS اومده که این اومده؟

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
میشه مهمترین معایب S3IS رو بگین و آیا در S5IS برطرف شده؟
با تشکر

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
الان فصل امتحاناته ،صبر کن بچه ها میان جوابتو میدن

منم مثل تو میخوام یه دوربین بگیرم و در حال مقایسه هستم

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
میشه مهمترین معایب S3IS رو بگین و آیا در S5IS برطرف شده؟
با تشکر

عیبی نداشته که بخواد مرتفع بشه! در این مدل جدید از CPU DIGIT III استفاده شده که یک مدل بالاتر از قبلی هستش و صفحه نمایش هم بزرگتر شده و رزولوشنش رفته بالاتر!

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
یکی از پچه های فروم phalls گرفته 500 تومن با گارانتی پارسه

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قیمتش خیلی بالاست،پاناسونیک fz8 خیلی بهتره!

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر از شما نظرتون درباره المپیوس 550 با 18 برابر زوم چیه؟کیفیتش چطوره؟

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خانوم شما هم دنبال چیز هایی هستید که ... 18 برابر زوم به کار شما میاد مگه؟ برای گرفتن عکس با 18 برابر زوم نیاز به پایه دوربین هم هست ... این پاناسونیک ها لرزش گیر خیلی خوبی دارن.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
تنها مزیت الپیوس sp550 نسبت به دیگر رقبا فقط همین زوم بالاشه ،وگرنه نه کیفیت عکس قابل توجهی داره و نه فیلم برداریش درست و حسابیه،

صدای زوم هنگام فیلم برداری ضبط میشه

برای کسی که میخواد تو نور معمولی عکس بگیره مناسبه

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
این دوربین تفاوتش با S3 IS چیه ؟
آیا اتو فکوسش نسبت به S3 IS بهتر شده؟

سلام.

اولين تفاوتش که خب اينه که اين 8 مگه و S3 IS شش مگ بود. ال سي ديش هم ميگن بزرگتره 2.5 اينچ. در ضمن اگه دوربينهاي جديد کانن رو ديده باشين حتما ديدين که قابليت شناسايي چهره رو دارن. مدل S3 IS اين قابليت رو نداشت ولي اين مدل قابليت رديابي چهره تا 9 عدد رو داره. بنابراين تنظيمات اتوماتيک رو نه روي مرکز عکس، بلکه با توجه به همه چهره‌ها انجام مي‌دهد. در ضمن از اين سيستم هنگام فيلمبرداري هم ميشه استفاده کرد تا چهره‌ها در فيلم به طور واضح تصوير بشن. بله. فوکوسش هم بهتر شده. در واقع از تکنولوژي بالاتري استفاده مي‌کنه و با سرعت 1.5 فريم در ثانيه مي‌تونه روي سوژه در حال حرکت فوکوس کنه.
بالاترين ايزو در مدل قبلي 800 بود که در اين مدل به 1600 ارتقا پيدا کرده. در ضمن يک کفشک فلاش هم کنار فلاش قبلي بهش اضافه شده (که بنظرم من طراحي دوربين رو له کرده. نمي شد اون کفشک رو بهتر طراحي کنند؟)
در ضمن اين مدل قابليت نمايش هيستوگرام بصورت زنده رو داره که نمي‌دونم چقدر بدرد بخوره؟ البته شايد هيستوگرام بتونه تا حدودي ضعف LCD رو جبران کنه.
يک فرق خيلي کوچک هم که از عکسش پيداست اينه که کنار دکمه‌هاي set و menu دو تا شيار کوچک ايجاد شده که احتمالا براي آسانتر شدن کار با اين دکمه‌هاست.

S4 IS اومده که اين اومده؟

شايد S4 IS رو توليد نکردن چون نوشته‌اش قيافه خوبي نداره;) شوخي کردم. اما نسبت به S3 IS و S5 IS يه جوريه. آدم ياد ارتش مي افته.. :wacko:
از شوخي گذشته، نمي‌دونم چرا ولي احساس مي‌کنم علت اين نامگذاري ترفيع 2 مگاپيکسلي کيفيت (منظورم همون رزلوشن) عکسه. چون مدل S2 پنج مگ و مدل S3 شش مگه ولي اين مدل يکهو شده 8 مگ. البته بنظرم من شرکت کانن خيلي دير اقدام به بالا بردن رزولوشن کرد در حالي که کيفيت معمول تو دوربينهاي شرکت‌هاي ديگه بالاتر از اين حرفهاست. شايد احساس کرده براي کاربرهاي غير حرفه‌اي که مشتري اين مدل دوربينها هستند اين مقدار رزلوشن ضرورتي نداره. شايد هم احساسش نادرست نبوده.

عیبی نداشته که بخواد مرتفع بشه! در این مدل جدید از CPU DIGIT III استفاده شده که یک مدل بالاتر از قبلی هستش و صفحه نمایش هم بزرگتر شده و رزولوشنش رفته بالاتر!

همين که اين گفت!
البته به نظر من S3IS چند تا ايراد داشت:
يکي اينکه کار کردن با حالت manual focusش واقعا مشکله. بايد دکمه کوچک MF رو با يک دست نگه داري و با دست ديگه از دکمه فلشها براي تنظيم فوکوس استفاده کني. در عين حال دوربين رو هم نگه داري. بنابراين اگه بخواي يه عکس با حالت منيول فوکوس تو طبيعت انجام بدي و سه پايه نداشته باشي، يا بايد محيط خيلي روشن باشه يا يک سه پايه گير بياري يا کلا بي خيال شي.

ايراد ديگه‌اي که کلا به دوربينهاي کانن وارده (اين توهين محسوب نميشه، خودم پايه تبليغ کانن هستم!:cool:) LCD هاي ضعيف اونهاست. واضح بگم: تا عکسو نبري رو کامپيوتر نمي‌فهمي چي گرفتي. اين مسئله‌ رو تو سايتهاي مقايسه دوربينها که بريد به کرات مي‌بينيد. در اين مورد LCDهاي سوني رو واقعا ترجيح مي‌دم.

اين دو نکته آخر رو براي دوستاني که قصد خريد دوربين دارن ميگم: مسئله‌ ديگري که به دوربينهاي کانن وارده اما براي ما ايرانيها (چون باهوشيم!!:cool:) شايد زياد وارد نباشه، پيچيدگيهاي منوهاش نسبت به دوربينهاي توليدي ساير شرکتهاست. البته اين ايراد رو من فقط از دوربين داران تو سايتهاي ديگه ديده‌ام ولي نظري نسبت بهش ندارم.
نکته آخر: در همون کشوري که قصد موندن توش داريد دوربين بخريد چون گارانتي فقط تو همون کشور معتبره (نکته پيش پا افتاده اي ولي عملا براي افرادي مشکل ايجاد کرده). ديگه اينکه دوربين رو با گارانتي معتبر و از جاي معتبر بخريد تا چيز معتبري نصيبتون بشه.

وااااااااي چقدر حرف زدم. بهر حال اميدوارم مفيد بوده باشه و بدردتون بخوره!
موفق باشيد:)

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
DIGI III هم هنوز کرک نشده و RAW نمی تونه ضبط کنه و .... عشق است و صفا :D فقط پانا fZ8

بالا