با تشکر از شما FZ50 چی چطوره چه مزایایی در مقایسه با FZ8 ویا الپیوس 550 داره؟
با تشکر
با تشکر از شما FZ50 چی چطوره چه مزایایی در مقایسه با FZ8 ویا الپیوس 550 داره؟
با تشکر
شما هم همش به گزینه هات اضافه میکنی
آقای vbigdeli شما دوربین پاناسونیک fz8 رو داری که اینقدر ازش راضی هستی،یا حرفات از روی شنیده هاست؟
یکی از پچه های فروم phalls گرفته 500 تومن با گارانتی پارسه
دوست من شما میتونی توی پایتخت با گارانتی ( به غیر از آفومار یا بیمه نامه ) 430 هم پیدا کنی . من توی کیش 405 هم قیمت گرفتم ...اگه میشه شماره تلفن جایی رو که دارن واسه من پیغام خصوصی کنید
مرسی
S5 در اکثر بررسیا امتیاز ضعیفی گرفته و در واقع نسبت به S3is یه پسرفت محسوب میشه!!
و نسبت به قیمتش ضعیفترین محصول سری s کانن هست!
فعلا بهترین انتخابها توی دسته super zoom / slr like ;
Fujifilm FinePix S6000 fd
و
Fujifilm FinePix S9100
هستن.. و با قیمت کمتر!
اولی 330 و دومی 440 هزار تومان!
دوست من شما میتونی توی پایتخت با گارانتی ( به غیر از آفومار یا بیمه نامه ) 430 هم پیدا کنی . من توی کیش 405 هم قیمت گرفتم ...
آخه چجوری میشه نسبت به S3 پسرفت داشته باشه ؟ مگه میشه ؟ اگه باز بگیم پیشرفت چندان زیادی نسبت به S3 نداشته و باعث نشده کسانی که S3 داشتند جذب S5 بشن خیلی بهتر و منظقی تره .. ولی به تنهایی فکر میکنم دوربین ایده آلی باشه .
قیمت S3 هم خیلی مناسب شده . 320 .
اگه بخواهیم یه مقایسه کلی بین S5 و H9 سونی بکنیم کدوم ریتینگ بالاتری دارند ؟
دوست من شما میتونی توی پایتخت با گارانتی ( به غیر از آفومار یا بیمه نامه ) 430 هم پیدا کنی . من توی کیش 405 هم قیمت گرفتم ...
آخه چجوری میشه نسبت به S3 پسرفت داشته باشه ؟ مگه میشه ؟ اگه باز بگیم پیشرفت چندان زیادی نسبت به S3 نداشته و باعث نشده کسانی که S3 داشتند جذب S5 بشن خیلی بهتر و منظقی تره .. ولی به تنهایی فکر میکنم دوربین ایده آلی باشه .
قیمت S3 هم خیلی مناسب شده . 320 .
اگه بخواهیم یه مقایسه کلی بین S5 و H9 سونی بکنیم کدوم ریتینگ بالاتری دارند ؟
S5 در اکثر بررسیا امتیاز ضعیفی گرفته و در واقع نسبت به S3is یه پسرفت محسوب میشه!!
و
Fujifilm FinePix S9100
هستن.. و با قیمت کمتر!
FZ8 و جدیدترش FZ18 نتایج خوبی داره و تاحدودی بهتر از فوجی ها هست،از همه لحاظ(وزن،زوم،باتری،نوع کارت حافظه و ...)
کی میخواین قدر این پست رو بدونید خدا میدونه . اما اخرش به همین پست میرسید تو خرید .S5 در اکثر بررسیا امتیاز ضعیفی گرفته و در واقع نسبت به S3is یه پسرفت محسوب میشه!!
و
Fujifilm FinePix S9100
هستن.. و با قیمت کمتر!
کی میخواین قدر این پست رو بدونید خدا میدونه . اما اخرش به همین پست میرسید تو خرید .
شما با S3 و S5 کار کردی ؟ یا فقط با FZ8 خودتون ؟بنظرم هر دو دوربین FZ8 و 6500 از بهترین انتخاب ها هستن ولی کلان S3 و S5 جدیده ی خورده :wacko: هست.