• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی کسی فان سابی به اسم EMD می شناسه ؟
انگلیسی یا چیز دیگه ؟

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
علی
کليمور رو حتماً بفرست برای دنی، بزار همه ديدنش رو شروع کنن:D، حيفه نميتونيم در موردش با همه حرف بزنيم. :( اگه فرستادی مانگاش رو هم بفرست، به بقيه توزيع کننده ها هم بدی بد نيست!:p:rolleyes:

در مورد کارتون monster بد نيست که نسفش رو تو بر داری نسفش رو امير که به موقع تموم شه!:) که وقتی من هم ميفرستم کامل باشه! چون زياده، 17 قسمتشو تو بردار، 17 تاشو امير.

نظرتون چيه؟ :)

من مشكلي نمي بينم. امير هر جور دوست داره تعين كنه من از امروز ميزارم سر دان.

ميگم امير تو حس مردم آزاری نداری!؟؟؟
evilgrin0003.gif

بزار اونا هم مثل ما يه کم تو خماری اين کارتون ها بمونن!
evilgrin0040.gif
:p

از شوخی گذشته بد نيست چون ميتونيم سرشون بحث کنيم. الان فقط منو و تو کازوما رو ميشناسيم يا فقط منو علی از کليمور حرف ميزنيم.:( در صورتی که خيلی قشنگن و هر چی تعداد بيشتری از بچه ها ببينن بيشتر ميتونيم در موردشون حرف بزنيم. :D

فريدا آخه دني اينقدر سرش شلوغ هست كه نميشه گفت كي دست توزيع كننده ها ميرسه چه برسه دست بچه ها، يه كاري يه نفر و مسول گرفتن انيمه از بچه ها بكنيم كه اونم براي دني ارسال كنه(از همين الان من مسوليتشو قبول مي كنم:D) من خودم هم براي سهراب ارسال كردم سري قبليو هم براي دني.

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مشكلي نمي بينم. امير هر جور دوست داره تعين كنه من از امروز ميزارم سر دان.

فريدا آخه دني اينقدر سرش شلوغ هست كه نميشه گفت كس دست توزيع كننده ها ميرسه چه برسه دست بچه ها، يه كاري يه نفر و مسول گرفتن انيمه از بچه ها بكنيم كه اونم براي دني ارسال كنه(از همين الان من مسوليتشو قبول مي كنم:D) من خودم هم براي سهراب ارسال كردم سري قبليو هم براي دني.

پس شما می خواین 17اول (بعد از سری فریدا)رو شروع کنین ما هم بعدیاش رو ;)

خوب علی جان خوب زرنگیا این وسط واسطه بشیو هم سری ها از زیر دستت بگزره:lol:(شوخی کردم )​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

پس شما می خواین 17اول (بعد از سری فریدا)رو شروع کنین ما هم بعدیاش رو ;)

خوب علی جان خوب زرنگیا این وسط واسطه بشیو هم سری ها از زیر دستت بگزره:lol:(شوخی کردم )​

امير لينك تورنت چي انتخاب كردي كه هردو يه سري بگيريم.

آره ديگه ، از بس شما ها رو دوست داريم كارهاي مشكل رو قبول مي كنيم.

آخرين عكس هاي رسيده از شلوغي هاي بنزين :
http://www.isna.ir/Multimedia/pics/1386/4/Photo/239.jpg
http://www.isna.ir/Multimedia/pics/1386/4/Photo/291.jpg
http://www.isna.ir/Multimedia/pics/1386/4/Photo/282.jpg
http://www.isna.ir/Multimedia/pics/1386/4/Photo/232.jpg
http://www.isna.ir/Multimedia/pics/1386/4/Photo/255.jpg
http://www.isna.ir/Multimedia/pics/1386/4/Photo/240.jpg
http://www.isna.ir/Multimedia/pics/1386/4/Photo/280.jpg

راستی کسی فان سابی به اسم EMD می شناسه ؟
انگلیسی یا چیز دیگه ؟
كدوم انيمه رو ساب كرده؟

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

علی جان بابت عکسها خیلی ممنون و اما درمورد لینکها من از لینک مستقیم استفاده می کنم ادرسشو بهت میدم ببین اگر خوبه از همینجا بگیریم http://lolipower.org/

راستی من احتمالا بمدت یه هفته دانلودم می خوابه اخه قراره این هفته اینترنت رو قطع کنم برای جدیده فکر می کنم یه یک هفته ای طول بکشه:(

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

علی جان بابت عکسها خیلی ممنون و اما درمورد لینکها من از لینک مستقیم استفاده می کنم ادرسشو بهت میدم ببین اگر خوبه از همینجا بگیریم http://lolipower.org/

راستی من احتمالا بمدت یه هفته دانلودم می خوابه اخه قراره این هفته اینترنت رو قطع کنم برای جدیده فکر می کنم یه یک هفته ای طول بکشه:(

امير جان اگه مشكلي هست من همشو دان كنم. چون من دانلودام آخراشه و بيكار دارم ميشم.

خوب مثل اينكه نظر مخالفي نبود:rolleyes: من اين مسوليت خطير رو حاظرم بر دوش بگيرم :p و مسول دريافت انيمه از دوستان بشوم :f34r: و براي دني و ديگران ارسال كنم:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فريدا آخه دني اينقدر سرش شلوغ هست كه نميشه گفت كي دست توزيع كننده ها ميرسه چه برسه دست بچه ها، يه كاري يه نفر و مسول گرفتن انيمه از بچه ها بكنيم كه اونم براي دني ارسال كنه(از همين الان من مسوليتشو قبول مي كنم:D) من خودم هم براي سهراب ارسال كردم سري قبليو هم براي دني.
ok يه ;)

پس تو به دست همه توزيع کننده ها ميتونی برسونی؟ و دنی؟ :cool::D

پس تو مسئولش باش. ;)

Monster 27-52
Monster 53-74
راستی الان نگاه کردم من فقط 26 قسمت دارم :blink: يعنی 48 قسمت ديگه اش دست شماها رو ميبوسه!:p:blush:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ok يه ;)

پس تو به دست همه توزيع کننده ها ميتونی برسونی؟ و دنی؟ :cool::D

پس تو مسئولش باش. ;)

:blink: شوخي شوخي مسئولش شديما رفت.:blink:
36_1_15.gif
خوب من يه كم شيطون بازي در بيارم:evil:، يوهاهاها انيمه مي خواهيد، بيايد از اين كارا بكنيد
4_17_11.gif

بگذزيم از شوخي ، من براي دني و سهراب و بابك (اگه نمي خواند همين جا بگيد) ارسال مي كنم، كه سريع تر بشه دست دوستان برسه، منم با اينا زياد كار دارم :evil: (ليست تونو تموم مي گيرم:D) اگرم توزيع كننده هاي ديگه هم خواستند همين جا بگيد يه تصميم گيري كنيم، مثلا روزبه مي تونه از سهراب بگيره يا بقيه هم از من و هم از بابك بگيرند، اينطور هم بار سر يه نفر نميفته ، هم سريع تر به انيمه مي رسيم. :D

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink: شوخي شوخي مسئولش شديما رفت.:blink:
36_1_15.gif
خوب من يه كم شيطون بازي در بيارم:evil:، يوهاهاها انيمه مي خواهيد، بيايد از اين كارا بكنيد
4_17_11.gif

بگذزيم از شوخي ، من براي دني و سهراب و بابك (اگه نمي خواند همين جا بگيد) ارسال مي كنم، كه سريع تر بشه دست دوستان برسه، منم با اينا زياد كار دارم :evil: (ليست تونو تموم مي گيرم:D)

برای ما بهتره ولی ما بفرستیم از تهران به قزوین بعد دوباره شما بفرستید اینور:blink:

voltan

Guest
لایک‌ها
2
به ما هم یه انیم برای دانلود بدید بد نیست :دی

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برای ما بهتره ولی ما بفرستیم از تهران به قزوین بعد دوباره شما بفرستید اینور:blink:
راست ميگه امير

يه جوری برنامه ريزی کنين که لقمه رو 10 بار دور سر خودمون نگردونيم!:wacko: پس بد نيست که جقرافيايی کار کنيم. از شمال به جنوب و برعکس. امير بده به سهراب، سهراب بده به علی ، علی بده به لرد سياه، لرد بدن به افشين!:D

نظرتون چيه؟ :cool:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

خوب تصميم گيري اين مورد رو به فريدا واگذار مي كنم، اگه مخالفتي بود من مشكلي نمي بينم كس ديگه اين كارو بكنه. ولي هر كسي كه مي خواد بشه بايد به چند تا توزيع كننده حتما سريع برسونه تا اونام بتونند تو ليستشون بزارن و همين طور توزيع كننده ها به توزيع كننده هاي ديگه.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به ما هم یه انیم برای دانلود بدید بد نیست :دی
سلام برادر

pm ت رو ديدم گفتم يه جا اينجا جواب بدم.:p:blush:

در مورد final fantasy من بهترين فرد برای نظر دادن نيستم چون بازی هاش رو کامل بازی نکردم و بدون اون نظر دادن غير ممکنه.:f34r: ولی بعضی از بچه ها هم بازی ها رو تا آخر رفتن و هم کارتون ها رو ديدن . :) اگه خاستی لينک سايت رو تو تاپيک معرفی های انيميشن های جديد و قديمی بزار، بچه ها 100% نظر ميدن.;)

در مورد دانلود، الان چيزی تو دستت هست؟:eek: هاياته رو کامل دان کردی يا نه؟ :blink: از چه کارتون هايی تا هالا خوشت اومده، بگو که يه چيز بهت معرفی کنم.;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
راست ميگه امير

يه جوری برنامه ريزی کنين که لقمه رو 10 بار دور سر خودمون نگردونيم!:wacko: پس بد نيست که جقرافيايی کار کنيم. از شمال به جنوب و برعکس. امير بده به سهراب، سهراب بده به علی ، علی بده به لرد سياه، لرد بدن به افشين!:D

نظرتون چيه؟ :cool:

من به اين سيستم به اين سبك يه كم مشكل دارم
نظر من اينطور هست:
X
----------|----------
| |
Y Z
و حالا همه از اين 3 نفر بگيرند ولي حتما به سرعت X براي Y,Z بايد بزنه حالا هر كي خواست از يكيشون ميگيره(توافق بين توزيع كننده ها كه مي خواند از كي بگيرند)

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم که منم شمالم ها
اگه خواستین به منم برسونید ، منم به چندتا از بچه های همین اطراف برسونم ( البت بعد از هماهنگی ) مهشد و اینام نزدیکه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من به اين سيستم به اين سبك يه كم مشكل دارم
نظر من اينطور هست:
X
----------|----------
| |
Y Z
و حالا همه از اين 3 نفر بگيرند ولي حتما به سرعت X براي Y,Z بايد بزنه حالا هر كي خواست از يكيشون ميگيره(توافق بين توزيع كننده ها كه مي خواند از كي بگيرند)
پس توافق کنين!:D يه نفر مسئول گرفتن توافق و مديريت بين پخش کننده ها بشه! چون دنی فکر نکنم وقت اين کار رو داشته باشه!:(

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
پس توافق کنين!:D يه نفر مسئول گرفتن توافق و مديريت بين پخش کننده ها بشه! چون دنی فکر نکنم وقت اين کار رو داشته باشه!:(

خوب من كه مسوليتشو قبول مي كنم(اخه نمي تونم بگذرم اينجا قلب من داره با 200 تا ميزنه)
امير جان هر كسي هم كه ارسال مي كنه شماره حسابشو هم ميده هزينه ها رو هم ميگه. ما نمي خوايم كسي ار خودش خرج كنه(راستي دني بيا من انيمه مي خواما)

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من يه راه حل انعطاف پذير بذاريم بهتره ! مثلا فرض كنيم كه علي يه كارتوني رو دان كرده و ميخواد به دست پخش كننده ها برسونه . خوب محلشون كجاست ؟ قزوين ... پست از قزوين تا تهران رو يك تا دو روز ميبره ديگه . پس عاقلانه ترين راه اينه كه اول براي پخش كننده هاي اونجا رايت كنه .... بعد به رايتهاي بچه ها ميرسه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا