• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
من دوباره طاقت نیاوردم و رفتم سراغ آپدیت.اینبار تو سایت دانشکده آپدیت کردم (با سرعت 256 ) و بر خلاف دفعه قبل آپدیت 30 دقیقه طول کشید ......خلاصه بعد هم پیغام update complated روی صفحه اومد و گوشی رو جدا کردم . اینبار گوشی رو وقتی روشن کردم یه خطی زیر لوگوی سونی اریکسون شروع به پر شدن کرد و بهد از کمی پیشروی گوشی ازم خواست زبان رو انتخاب کنم .وبعد هم وارد قسمت select power mode شد و من گوشی رو حالت فون مود انتخاب کردم.........................

که یدفه گوشی ریست کرد!!!!!
بعد از اون هر بار روشنش کردم گوشی ریست میکرد..و من دوباره آپدیتش کردم ولی ایندفه هم همونطوری شد! و بعد از انتخاب فون مود گوشی ریست میکنه!
وقتی سیمکارت رو در میارم و میرم روی حالت فلایت مود از ریست خبری نیست و فقط مینویسه امرجنسی کال. اگه چیزی به عقلتون میرسه بگین چون من کم کم دارم وسوسه میشم گوشی مذخرف رو بکوبم به دیوار(دیگه حاظر نیستم 15 تومن پول بدم تا فلشش کنن)

RPG عزیز حال خودتو خراب نکن عوضش تمی که خواسته بودی آماده شد 1 تم با 1 عقاب با ابهت 2 روز دیگه آپ می کنم :lol:
پاینده ایران

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام دوستان
بعد از اون هر بار روشنش کردم گوشی ریست میکرد..و من دوباره آپدیتش کردم ولی ایندفه هم همونطوری شد! و بعد از انتخاب فون مود گوشی ریست میکنه!
وقتی سیمکارت رو در میارم و میرم روی حالت فلایت مود از ریست خبری نیست و فقط مینویسه امرجنسی کال. اگه چیزی به عقلتون میرسه بگین چون من کم کم دارم وسوسه میشم گوشی مذخرف رو بکوبم به دیوار(دیگه حاظر نیستم 15 تومن پول بدم تا فلشش کنن)

سلام ! اي واي !

مطمئني سيمكارتت سالمه ؟!

بدون سيمكارت بيا بالا يه مستر ريست بكن ببين چي ميشه !

شرمنده من چيزي سرم ميشه وگرنه كمكت ميكردم ! :(

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
آلفردوی عزیز تم یانگوم مشکی آماده شد 2 روز صبر کن تا آپ کنم برات :lol:
پاینده ایران

آقا دمت گرم ! شديدا منتظزم !
149fs531138.gif

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
RPG عزیز حال خودتو خراب نکن عوضش تمی که خواسته بودی آماده شد 1 تم با 1 عقاب با ابهت 2 روز دیگه آپ می کنم :lol:
پاینده ایران
دستت درد نکنه ..ایشالا بعداکه گوشی راه افتاد نصب میکنم!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426

سلام ! اي واي !

مطمئني سيمكارتت سالمه ؟!

بدون سيمكارت بيا بالا يه مستر ريست بكن ببين چي ميشه !

شرمنده من چيزي سرم ميشه وگرنه كمكت ميكردم ! :(
آره با چند تا سیم دیگه تست کردم!
خیلی عجیبه ورژن فریم ور شده R9G007 ولی گوشی ریست میشه!(انگار این گوشی همیشه باید دو تا فریم ور داشته باشه)
چند بار هم آپدیت کردم تا حالا ولی بی فایده بوده!
بد جوری در مونده شدم
127fs3972929.gif

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سوال :

اگر سرور reply را ست کنیم ساعت sms درست نمیشه ؟
حداقل برای اس ام اس هایی که در جواب اس ام اس ما فرستاده میشن ...

در مدل های دیگه SE میشه request reply کنیم ... شما اینو تو P990 هم دیدید ؟
:f34r:

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره با چند تا سیم دیگه تست کردم!
خیلی عجیبه ورژن فریم ور شده R9G007 ولی گوشی ریست میشه!(انگار این گوشی همیشه باید دو تا فریم ور داشته باشه)
چند بار هم آپدیت کردم تا حالا ولی بی فایده بوده!
بد جوری در مونده شدم
127fs3972929.gif

منم ديروز گوشي رو آپيت كردم، حدودا 40 دقيقه طول كشيد.
ورژن فريم وير گوشي منم همون شده:

phone: cxc 162037 R9G007
biuetooth: cxc 162058 R5A01
organizer: cxc 162036 R6D23
CDA: 162007/2 R6D23

گوشي من بعد از آپديت يبار هنگ كرد كه علت كرش كردنش رو روي صفحه نمايش آورد:

Application : LinShell
Reason Code: KERN-EXEC
Reason Number: 3

تو اين حالت حتي ريستارت هم نميشد كه مجبور شدم باطري رو در بيارم.
بعد كه اومد بالا مشكل ديگه اي نداشته تا حالا.
يه آپشن ديگه كه بهش اضافه شده و من نشنيدم كسي بعد از آپديت اعلام كنه اينه كه با USB هم باطري شارژ ميشه، چون من فول شارژ اقدام به آپديت نكرده بودم بعد آپديت متوجه شدم، چون شاحص نمايش باطري متحرك بود.
:rolleyes:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
ه با USB هم باطري شارژ ميشه، چون من فول شارژ اقدام به آپديت نكرده بودم بعد آپديت متوجه شدم، چون شاحص نمايش باطري متحرك بود.
:rolleyes:

این گوشی از همون اولش این قابلیت رو داشت که !:f34r:

من قبل از اینکه آپدیت کنم هم با USB شارژ میکرد !

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
من دوباره طاقت نیاوردم و رفتم سراغ آپدیت.اینبار تو سایت دانشکده آپدیت کردم (با سرعت 256 ) و بر خلاف دفعه قبل آپدیت 30 دقیقه طول کشید ......خلاصه بعد هم پیغام update complated روی صفحه اومد و گوشی رو جدا کردم . اینبار گوشی رو وقتی روشن کردم یه خطی زیر لوگوی سونی اریکسون شروع به پر شدن کرد و بهد از کمی پیشروی گوشی ازم خواست زبان رو انتخاب کنم .وبعد هم وارد قسمت select power mode شد و من گوشی رو حالت فون مود انتخاب کردم.........................

rpg 1 راه به ذهن من رسید وقتی سیم کارتت رو میزاری تو گوشی هم میره تو فلایت مد ؟ آگه اره بورو تو فلایت مد وقتی گوشی بالا اومد از فلایت مد در بیار ولی pin code خاموش باشه ببین phone on میشه

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
اساتید معظم

در هنگام آپدیت ، اگه گوشی ای مثل مال من فلیپ نداشته باشه ، به جای دکمه C کدوم دکمه رو باید نگه داریم تا گوشی رو بشناسه :rolleyes:

راهنمایی کنین ممنون میشم .:cool:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
rpg 1 راه به ذهن من رسید وقتی سیم کارتت رو میزاری تو گوشی هم میره تو فلایت مد ؟ آگه اره بورو تو فلایت مد وقتی گوشی بالا اومد از فلایت مد در بیار ولی pin code خاموش باشه ببین phone on میشه
متاسفانه اگه سیمکارت رو بذارم بعد از انتخاب (فلایت مود یا فون مود)چند لحظه آرم سونی اریکسون نشون داده میشه و بعد ریست...در ضمن پین کد هم خاموشه

پ ن: راستی اون خطی که زیر آرم سونی هست هیچ وقت تا آخر پر نمیشه (یا قبل از پر شدن ریست میشه یا هنگ میکنه)

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
متاسفانه اگه سیمکارت رو بذارم بعد از انتخاب (فلایت مود یا فون مود)چند لحظه آرم سونی اریکسون نشون داده میشه و بعد ریست...در ضمن پین کد هم خاموشه

پ ن: راستی اون خطی که زیر آرم سونی هست هیچ وقت تا آخر پر نمیشه (یا قبل از پر شدن ریست میشه یا هنگ میکنه)

یک بار با فلایت مد بالا بیا و یک فرمت اساسی اش کن... رم و ... هم فرمت کن.

usb های کامپیوترت را از کنترل پنل ریموو کن ... بعد که ریستارت کردی دوباره UPDATE کن... یک پست دیگه هم دارم شاید با اون درست شه... یه نگاهی بندازی بد نیست....

راستی ویندوزت 2000 نبود که ؟؟؟

پست من تو این صفحه هست :
http://forum.persiantools.com/t28535-post1220795.html

:rolleyes: موفق باشی

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
اساتید معظم

در هنگام آپدیت ، اگه گوشی ای مثل مال من فلیپ نداشته باشه ، به جای دکمه C کدوم دکمه رو باید نگه داریم تا گوشی رو بشناسه :rolleyes:

راهنمایی کنین ممنون میشم .:cool:

ای بابا

هیشکی نیست به این سوال ما یه جواب بده ؟؟

ثواب داره ها !!!!!!!!:D

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این گوشی از همون اولش این قابلیت رو داشت که !:f34r:

من قبل از اینکه آپدیت کنم هم با USB شارژ میکرد !

آقا من فكر كردم كشف جديد كردم :D
كلي ذوق كردم، نگو مال من خاموش بوده :wacko:
:blush:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
یک بار با فلایت مد بالا بیا و یک فرمت اساسی اش کن... رم و ... هم فرمت کن.

usb های کامپیوترت را از کنترل پنل ریموو کن ... بعد که ریستارت کردی دوباره UPDATE کن... یک پست دیگه هم دارم شاید با اون درست شه... یه نگاهی بندازی بد نیست....

راستی ویندوزت 2000 نبود که ؟؟؟

پست من تو این صفحه هست :
http://forum.persiantools.com/t28535-post1220795.html

:rolleyes: موفق باشی
ممنون دوست عزیز
عرض شود که گوشی توی فلایت مود اگه سیم کارت داشته باشه ریست میشه و گرنه که پیغام اینسرت سیمکارت میده...ولی میشه با جاگ دایال ودکمه ستاره برم به سرویس منو ..اون کارهایی هم که گفتین مثل فرمت مموری انجام دادم ولی در مورد ریمو کردن یو اس بی منظورتون رو درست متوجه نشدم!..ایا منظورتون اینه که یو اس بی رو یک بار آنیستال کنم تا دوباره توسط کامپیوتر شناخته بشه!؟..چه فرقی میکنه!؟
بعد هم پیغام usb device not recognized رو چکار کنم که دیگه ظاهر نشه؟
واقعا اعصاب خورد کن شده این آپدیت هر بار با کامپیوترهای مختلف انجامش دادم ولی نتیجه یکی شده!

پ ن: یکی آدرس یه مغازه ای رو که آپدیت میکنه تو تهرون(یا قم!)نداره؟

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
فیلیپشو ببند روش.... حالا دارای دکه سی میشی !!! حالا ادئیت کن....;)

دست شما درد نکنه !

سفارش کنیم هر کی مشکل داشته باشه از شما راه حل بخواد !:f34r:

شما که بلد نبودی عزیز

ولی من تو یه فاروم دیگه همزمان پرسیدم .

بچه های اونجا یه نموره معرفتشون بیشتر بود راهنمایی کردن .

راهش اینه که به جای کلید C روی گوشی ، کلید C روی کیبرد رو نگه دارین .

حالشو ببر !!:p

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون دوست عزیز
عرض شود که گوشی توی فلایت مود اگه سیم کارت داشته باشه ریست میشه و گرنه که پیغام اینسرت سیمکارت میده...ولی میشه با جاگ دایال ودکمه ستاره برم به سرویس منو ..اون کارهایی هم که گفتین مثل فرمت مموری انجام دادم ولی در مورد ریمو کردن یو اس بی منظورتون رو درست متوجه نشدم!..ایا منظورتون اینه که یو اس بی رو یک بار آنیستال کنم تا دوباره توسط کامپیوتر شناخته بشه!؟..چه فرقی میکنه!؟
بعد هم پیغام usb device not recognized رو چکار کنم که دیگه ظاهر نشه؟
واقعا اعصاب خورد کن شده این آپدیت هر بار با کامپیوترهای مختلف انجامش دادم ولی نتیجه یکی شده!

پ ن: یکی آدرس یه مغازه ای رو که آپدیت میکنه تو تهرون(یا قم!)نداره؟

اقا پیقام usb not recognized رو که داد usb رو عوض کن یا میتونی reset کنی تا از همون usb استفاده کنی در مورد update هم تو پاساز پایتخت ( سر میرداماد ) این کارو می کنن اگه بخوای بدونی دقیقا کدوم مغازست تا 3 شنبه صبر کن

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
آقا من فكر كردم كشف جديد كردم :D
كلي ذوق كردم، نگو مال من خاموش بوده :wacko:
:blush:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

راستي يكي دوتا تم جديد توي قسمت تم ها هست كه جالبا ! بد نيست بريد ببينيد !:f34r:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
اقا پیقام usb not recognized رو که داد usb رو عوض کن یا میتونی reset کنی تا از همون usb استفاده کنی در مورد update هم تو پاساز پایتخت ( سر میرداماد ) این کارو می کنن اگه بخوای بدونی دقیقا کدوم مغازست تا 3 شنبه صبر کن
ممنون عزیز
منتظرم

بالا