• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چرا tytn رو انتخاب می کنید؟

چون 3350 رو دوست داشتم:happy::happy::happy::happy: میشه توضیح بدید!!

در مورد عکس و صدا هم نمی گم که ارضا کنه:eek::p!!نسبت به دیگر پاکت ها ارضا کنه!!

خوب دیگه این که تابلو هست عزیز من بین Texas Instruments OMAP 850 وsamsung 400 معلوم کدوم رو بر میدارم:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام حسین جان،اما از لحاظ شفافیت فرق می کنن ها،این رو به وضوح می تونید در مقایسه ال سی دی اتم با سایر پاکت پی سی ها مثل اس 200 ببینید،درسته که از لحاظ وضوح تاثیری نداره،
راستی حسین با احتساب شیپینگ چند دلار در میاد؟
بعد این دوستتون دقیقا" چقدر می گیره تا برامون بیاره؟می خوام چرتکه بندازم ببینم چی کار باید بکنم بالاخره،
ضمنا" من دیدم که چند روز پیش تو بخش موبایل هم در مورد لغو طرح زجیستر آی ام ای آی گوشی ها صحبت شده بود،که اگر صحت داشته باشه مقدار زیادی از نگرانیها رو رفع می کنه؛

مجتبی جان این اشتباه هست که شفافیت رو با 65 و 262 قاطی بکنیم:blush:

بزار اینجوری بگم که میدونی که اتم در اصل 65 هست و رفلکت 262 رو میده ولی x-bond 262 هست من جفت اینها رو بغل هم گذاشتم ولی واقعا اتم چیز دیگری بود بزار جالب تر کنم قضیه رو شما یادت من اتم رو با اتم اگزگ مقایسه کردم تو شفافیت ال سی دی و جالب اونجاست که اتم بازم سر تر بود:blush: نتیجه اینکه به این قضیه نمتونه ربطی داشته باشه بخصوص با اون تجربه من نسبت به x-bond و .....:blush:

من داشتم ebay رو میدیدم 904$ خود گوشی هست 27 $ شیپینگ هست و 150 تومان هم دوست ما میگیره خودت یه چرتکه بنداز:)

اونجا اگر دقت کرده باشی من پست زدم که قرار بود 2-3 روز پیش برداشته بشه ولی هنوز گوشیهایی ریجستر نشده من کار نمیگنن با خط دولتی:( ولی اگر باشه خیلی خوب میشههههههههه:happy:

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
حسين جان منون از اطلاعاتت.
نميدونستم که در عمل کيفيت 65 و 262 فرقی ندارن... من خودم تاحالا اين دو تا رو کنار هم مقايسه نکردم که ببينم چقدر فرق دارن...
خوب اگه اينطور باشه باز ميشه رو دستگاه های ديگه ی VGA هم فکر کنم...
در مورد GPS که گفتی، جدا بخوام بگيرم ميشه همين Bluetooth GPS ها ديگه نه؟ قيمتشون تو چه رنجيه؟
Ultimate ها رو هم چی بگم... ديگه حتماً به بالا وصلی که اين الهامات ميشه بهت!
angel2.gif

راستش من خيلی عجله ندارم تو خريدن دستگاه جديد...
ولی VGA بودنش خيلی ذهنم رو مشغول کرده...
mindblowing.gif

راستی الان که تعرفه رو کردن زير %20، تأثيری تو بازار نداشته؟

مازیار جان
در مورد تفاوت میان 262 و 65 ، به اندازه کافی اینجا بحث شده. اما هیچ چیز جای دیدن رو نمی گیره ، پیشنهاد من اینه که یک اتم گیر بیاری ، و صفحه بوت لودرش رو با مثلا بوت لودر اورکس یا جمین مقایسه کنی.

در مورد التیمیت ها ، حالا که قطعی شده که سازنده فلیم ، آریما هست ، و آلتیمیت ها رو هم همین آریما می سازه ، من تقریبا شکی در کیفیت ساخت شون ندارم.تنها می مونه بدقولی آی میت. :blink:
در مورد اینکه تا سپتامبر چی ها ریلیز می شه ، تنها کایزر قابل ذکر هست ، که اونم به دلیل کیو وی جی ای بودن ، سی پی یو کوال کام ، دوربین 3 اما غیر اوتوفوکوس ، من خیلی روش حساب نکرده ام.

در کل ، تا تعرفه و مسئله رجیستر ( مثل اینکه از نظر تکنیکی ، غیر از تعرفه مشکل سخت افزاری هم دارن در رجیستر) حل نشه ، دستگاه جدیدی در ایران نخواهید دید.
یک نکته هم بگم ، آی میت در نمایشگاه سنگاپور اعلام کرد که در سپتامبر با 8150 و 6150 شروع خواهد کرد.نکته بامزه اینه که خیلی ها برداشت کردن اولین نقطه ای که دستگاه ها land خواهند کرد ، همین سنگاپور و مالزی خواهد بود

موفق و پیروز باشی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان این اشتباه هست که شفافیت رو با 65 و 262 قاطی بکنیم:blush:

بزار اینجوری بگم که میدونی که اتم در اصل 65 هست و رفلکت 262 رو میده ولی x-bond 262 هست من جفت اینها رو بغل هم گذاشتم ولی واقعا اتم چیز دیگری بود بزار جالب تر کنم قضیه رو شما یادت من اتم رو با اتم اگزگ مقایسه کردم تو شفافیت ال سی دی و جالب اونجاست که اتم بازم سر تر بود:blush: نتیجه اینکه به این قضیه نمتونه ربطی داشته باشه بخصوص با اون تجربه من نسبت به x-bond و .....:blush:

من داشتم ebay رو میدیدم 904$ خود گوشی هست 27 $ شیپینگ هست و 150 تومان هم دوست ما میگیره خودت یه چرتکه بنداز:)

اونجا اگر دقت کرده باشی من پست زدم که قرار بود 2-3 روز پیش برداشته بشه ولی هنوز گوشیهایی ریجستر نشده من کار نمیگنن با خط دولتی:( ولی اگر باشه خیلی خوب میشههههههههه:happy:

موفق باشید

حسین جان،شاید شفافیت ال سی دی ربطی به 65 و 262 بودن نداشته باشه،اما این مورد تجربه من و دوستانم هست؛این مورد رو دوستانم با وجود اینکه خودشون اس 200 داشتند تایید کردند؛من هم به مازیار پیشنهاد می دم یه بار یه اتم رو در کنار یه دستگاه دیگه قرار بده و شفافیت ال سی دی اتم رو ببینه؛
پس 1012000 تومن قیمت نهایی فلیم هست،من شنبه تصمیم نهایی رو برای اینکه از چه طریقی خرید کنم خواهم گرفت؛
پس عملا" در مورد رجیستر هم هنوز اتفاقی نیفتاده؛
موفق باشید.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خيلی دوست داشتم که بتونم اين مقايسه رو انجام بدم ولی متأسفانه به دستگاه PPC ديگه اي غير از دستگاه خودم دسترسی ندارم... چه برسه به اتم!
منظورتون از شفافيت صفحه چيه دقيقاً؟ نورش بيشتره؟ رنگ ها جلوه ی پيشتری دارن؟ ...؟ اينطور که فهميدم اين شفافيتی که ازش گفتين فقط مربوط به اتم ميشه... درسته؟ يعنی بقيه ی 262 ها اينطور نيستن؟
اينطور که بوش مياد حالا حالا ها قرار نيست چيز جديد تری عرضه بشه... نه؟
مخصوصاً با اين برنامه اي که i-mate درست کرده برای Ultimate هاش، نشون ميده که نگران عرضه شدن چيز جديد تری تا Sep نيست که انقدر لفتش داده...
راستی اين قضيه ی Register اگه حل بشه که عالی ميشه...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خيلی دوست داشتم که بتونم اين مقايسه رو انجام بدم ولی متأسفانه به دستگاه PPC ديگه اي غير از دستگاه خودم دسترسی ندارم... چه برسه به اتم!
منظورتون از شفافيت صفحه چيه دقيقاً؟ نورش بيشتره؟ رنگ ها جلوه ی پيشتری دارن؟ ...؟ اينطور که فهميدم اين شفافيتی که ازش گفتين فقط مربوط به اتم ميشه... درسته؟ يعنی بقيه ی 262 ها اينطور نيستن؟
اينطور که بوش مياد حالا حالا ها قرار نيست چيز جديد تری عرضه بشه... نه؟
مخصوصاً با اين برنامه اي که i-mate درست کرده برای Ultimate هاش، نشون ميده که نگران عرضه شدن چيز جديد تری تا Sep نيست که انقدر لفتش داده...
راستی اين قضيه ی Register اگه حل بشه که عالی ميشه...

سلام
نمی دونم تهران هستید و یا نه،اگر تهران هستید به من پی ام بدید تا برنامه ای بذارم که بتونید اتم رو از نزدیک ببینید،پی پی سی شما چی هست؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مشاوره در خرید p525 و p535 ... :eek: کدوم یکی رو پیشنهاد میدید؟؟ توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید؟ کاری به بودن و نبودنش ندارم ..میخوام بگم از دیار اجانب بیارن (اگه بشه البته)...رجیسترم خدا کریمه ::wacko:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مشاوره در خرید p525 و p535 ... :eek: کدوم یکی رو پیشنهاد میدید؟؟ توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید؟ کاری به بودن و نبودنش ندارم ..میخوام بگم از دیار اجانب بیارن (اگه بشه البته)...رجیسترم خدا کریمه ::wacko:D

علی جان یه نمه بالاتر لایف بگیر:) واگرنه معلوم p535:blush:

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

معلومه که p535 بهتره شک نکن !
ضمنا من یک جا خوندم رجیستر از چند روز پیش پریده !!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

p535 - اما من هم قبلا عاشق پي 535 بودم البته:lol: الان هم هستم... ولي وقتي ديدم حسين جان داره راه باز ميكنه گفتم فليم flame بگيرم. الان هم كه قطعي شده ميخواد واسم بياره

مجتبي جان تصميم نگرفتي ؟؟؟؟

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که هیچکدوم رو پیشنهاد نمیدم ولی اگر حتما میخواین خرید کنید رو i300 شگ نکنید:blush:

چرا پیشنهاد نمی کنید.شما خودتون از این ها داشتین.i300 که بجای تلوزیون GPS داره من بیشتر بخاطر تلوزیونش میخوام بخرم.به نظر شما i120 چطوره.فکر کنم از i128 بهتر باشه چون 256 ROM و 64 RAM داره ولی i128 این تور نیست اون 128 ROM و 64 RAM داره.شما چه گوشی ای پیشنهاد میکنین که همه چیز داشته باشه.
راستی تو تهران در مجتمع پایتخت مرکز POCKET PC کیه که همه نوع داشته باشه.
در پاساژ علاءالدین هم همینطور
اگه آدرس و شماره تلفن دارین بهم بدین.

ممنون ///...///

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چرا پیشنهاد نمی کنید.شما خودتون از این ها داشتین.i300 که بجای تلوزیون GPS داره من بیشتر بخاطر تلوزیونش میخوام بخرم.به نظر شما i120 چطوره.فکر کنم از i128 بهتر باشه چون 256 ROM و 64 RAM داره ولی i128 این تور نیست اون 128 ROM و 64 RAM داره.شما چه گوشی ای پیشنهاد میکنین که همه چیز داشته باشه.
راستی تو تهران در مجتمع پایتخت مرکز POCKET PC کیه که همه نوع داشته باشه.
در پاساژ علاءالدین هم همینطور
اگه آدرس و شماره تلفن دارین بهم بدین.

ممنون ///...///

دوست عزیز من مشگل دارم با این برند چون قبلا کار کردم ویه اصلا از هیچ چیزش خوشم نیومد:(

من الان برا کسایی که مشگل اندازه ندارند فقط فلیم رو پیشنهاد میکنم که حجتی هست برا خودش و اونهایی که مشگل اندازه دارند فقط لایف البته بچه هایی دیگه نظر های دیگه ای هم دارند واقعا حرفه ای و درست هست:)

پایتخت که به نظر من خرید اشتباه چون شدید تو....میره;)تو علائدین هم که رمضانی معروف:)

راستی آشنا هم دارید از اونور براتون بیاره چون ریجستر ها از همین امروز از بین رفت میتونید نفع زیادی ببرید:)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام!

با حدود 400 تومن ميشه رفت سراغ Pocket PC

ميخوام كادو بدم!
امكانات خيلي خاصي هم مدنظر نيست! ;)

ببخشيد اگه خيلي بي ربط گفتم هيچ زمينه اي از قيمتها ندارم!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بالا