• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ببخشید عجله دارم میخوام برم بیرون فقط اینم بکم:)

بین علما اختلاف:happy:

و هیچ چیز همیشه 100 نیست هر کدوم یه خصوصیاتی دارند هر کی چیزی میخواد یکی اندازه براش مهم یکی سرعت یکی زیبایی یکی ساپورت یکی دوربین یکی صدا و.....

برامن بین اینها بهترین انتخاب لایف:)

حسین جون یک چیزی بگم؟
این گزینه پی535 شایدم یک مزیت بزرگ نسبت به دوتای دیگه داشته باشه ، اونم اینه که علی رغم سی پی یو سریع ، دوربین خارق العاده ، جی پی اس و خیلی چیز های دیگه همش 600دلاره
در حالیکه اتم لایف ، 800 و فلیم 900 دلارن:(

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
ببینم به نظر شما توی O2 های جدید هم اشکالاتی که توی قبلیا بوده هست؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:lol:
حسین جون یک چیزی بگم؟
این گزینه پی535 شایدم یک مزیت بزرگ نسبت به دوتای دیگه داشته باشه ، اونم اینه که علی رغم سی پی یو سریع ، دوربین خارق العاده ، جی پی اس و خیلی چیز های دیگه همش 600دلاره
در حالیکه اتم لایف ، 800 و فلیم 900 دلارن:(

100 درست واقعا دوربین خوبی داره این p535 راستی دانیال از کجا قیمت داری 600 تا :blush:

من میخواستم یه فلیم بخرم برا روز مبادا یه دونه برا مهرداد گرفتم شانس ما تمام شد قابل توجه همه دوستان نه تو ebay نه تو buy.com نه تو amazoon و.... پیدانیستتتتتتتت:(

قیمت میره بالا هرچی میخوای شرط میبندم تا 2 هفته پیش همه داشتن الان یکی هم نیست:(

ازقدیم گفتن جنس خوب رو زمین نمیمونه راستی لایف هم همین طور:blush:

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
ببینم حسین خان شما چطوری میخرید؟ از اینترنت یا مستقیم؟

راستی مزایای این Flame غیر از خروجی TV چیه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

100 درست واقعا دوربین خوبی داره این p535 راستی دانیال از کجا قیمت داری 600 تا :blush:

من میخواستم یه فلیم بخرم برا روز مبادا یه دونه برا مهرداد گرفتم شانس ما تمام شد قابل توجه همه دوستان نه تو ebay نه تو buy.com نه تو amazoon و.... پیدانیستتتتتتتت:(

قیمت میره بالا هرچی میخوای شرط میبندم تا 2 هفته پیش همه داشتن الان یکی هم نیست:(

ازقدیم گفتن جنس خوب رو زمین نمیمونه راستی لایف هم همین طور:blush:

فکر کنم همه جا همین قیمته ، سعی می کنم لینک بدم ولی تقریبا مطمئن هستم همین قیمته

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7

:blush:
خ.ب من O2 ات رو میخوام چون شرط رو باختی ;) یکی از هنر های جست و جو در موتور های سرچ بازی با کلماته برادر (زیاد ور زدم بیخیال) هر کی میخواد بره به این لینک:p
چقد یه آدم میتونه بیکار باشه؟؟؟؟؟؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خ.ب من O2 ات رو میخوام چون شرط رو باختی ;) یکی از هنر های جست و جو در موتور های سرچ بازی با کلماته برادر (زیاد ور زدم بیخیال) هر کی میخواد بره به این لینک:p
چقد یه آدم میتونه بیکار باشه؟؟؟؟؟؟؟

نه دیگه عزیز اینجا شو دیگه....:happy:

شما یه نگاه به جای شیپینگ کن ببین چی زده:blush:

2 چیز تو خرید اینترنتی یادت باشه یکی اینکه مثلا از یوزر داری خرید میگنی یا از شرکت اونی که شما لینک دادی برا یوزر که مورد اطمینان نیستن من خودم یه نمونه رفت به پاچه محترم آمپلی فایر 1500$ رو آمدیم زرنگی کنیم از شرکت نخریدم از یوزر با 70$ تخفیف خریدم وقتی رسید دستم چشمت روز بد نبینه دست 2 بود:blush:

جایی هم دستم بند نبود :(

و چیز مهم تر شیپینک جنس هست مثلا یه جا قیمت داده 900$ +34$ شیپ ولی یه جا زده 860$ همه میگن ایول چه خوب ولی شیپنگ جنس میشه 90$:happy:

اینها رو وقتی 10 باری رفت تو پاچه محترم میفهمی برادر:blush:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا رو شکر تا الان خرید اینترنتی نکردیم وگر نه فکر کنم الان شلوارمون بگی بود اینقد که مردم دوست دارن بکنن تو پاچه! تشکر حسین, اطلاعات خوبی دادی.

و یه سوال از تمامی دوستان: به نظر شما JAMA بهتره یا Jamin؟؟؟؟؟؟;)
موفق و پیروز باشید:happy:

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ببخشید من قیمت i-teq X-bonD رو دیدم 490000 تومان بعد رفتم سایتش خیلی مجهزه و با امکاناته می خواستم ببینم شما این گوشی رو تایید می کنید و چرا قیمتش ارزانه با توجه به امکاناتش آیا گوشیه خوبی نیست یا هنوز ناشناخته است اینقدر ارزونه

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه شما برای اولین باره که دارید پاکت پیسی میگیرید گوشی بدی نیست کا رو راه میندازه و خیلی هم تو دستو خوبه + تی دی تیونر داره که خودش یه دنیا می ارزه در کل گوشی بدی نیست ;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام ببخشید من قیمت i-teq X-bonD رو دیدم 490000 تومان بعد رفتم سایتش خیلی مجهزه و با امکاناته می خواستم ببینم شما این گوشی رو تایید می کنید و چرا قیمتش ارزانه با توجه به امکاناتش آیا گوشیه خوبی نیست یا هنوز ناشناخته است اینقدر ارزونه

این مجهز بودن و با امکانات بودن رو اگر میشه تعریف کنید:blush:

من با این گوشی کار کردم دوست داری چی بشنوی رفیق:)

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از راهنمایی هاتون آقای فرانکشتاین مثلا انتن میخوره تلویزیون ایران رو میگیر بقیه امکاناتش مثل آی میت جمه ولی این کجا و جم کجا من با جم کار کردم و وقتی یه چند تا فایل wav میریزی دیگه بعضی هارو پخش نمی کنه جم amr پخش نمی کنه ولی این یکی می کنه دوربین 2.1 مگاپیکسل آنوقت جمین من الان جمین دارم با اون قیمت بالا دوربینش آشغال تو جاهایی که نور کمه سرعت حرکت slow motion میشه و خیلی چیز های دیگر... اینم امکاناتش آقای فرانکشتاین:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون از راهنمایی هاتون آقای فرانکشتاین مثلا انتن میخوره تلویزیون ایران رو میگیر بقیه امکاناتش مثل آی میت جمه ولی این کجا و جم کجا من با جم کار کردم و وقتی یه چند تا فایل wav میریزی دیگه بعضی هارو پخش نمی کنه جم amr پخش نمی کنه ولی این یکی می کنه دوربین 2.1 مگاپیکسل آنوقت جمین من الان جمین دارم با اون قیمت بالا دوربینش آشغال تو جاهایی که نور کمه سرعت حرکت slow motion میشه و خیلی چیز های دیگر... اینم امکاناتش آقای فرانکشتاین:)

سلام عزیز:)

البته نه مثل جم چون جم 2003 هست و این wm5 :blush:واینکه جم 2 برابر این سرعت داره دلیل عمده (2003بودن os) من جم هم دارم الان به این مشگل برنخوردم جالب تا جایی که یادم amr رو میخوند:rolleyes: آره دوربینش بد نیست ترد یه نگاه بندازی من چندتا عگس با همین گوشی مورد علاقه شما انداختم گذاشتم :cool: تلویزیونم جایی که من هستم راستش اصلا خوب نمیگیره و جالبیشم اینه که نهایت 50 دقیقه میتونید با شارژ 100% برنامه مورد علاقه تون رو ببینید:p

سرعت سی پی یو با اینکه 416 هرتز اینتل هست ولی به 200 هرتز omp بیشتر شبیه هست جالب نه؟؟؟؟:rolleyes:

چیز دیگه ای هم بخوای بدونی اگر بلد بودم در خدمتم:)

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوال :

الان که دیگه ورود گوشی آزاد شد میشه با اینترنت خرید کرد؟ اگه با اینترنت خرید کنیم به دستمون میرسه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یک سوال :

الان که دیگه ورود گوشی آزاد شد میشه با اینترنت خرید کرد؟ اگه با اینترنت خرید کنیم به دستمون میرسه؟

خرید بله اگر کردیت داشته باشید:)قبلا هم میشد ولی یه مشگلی هست اونم اینکه تمام سایتهای غول با فدکس کار میگنن برا پستشون و میدونید فدگس یکی از شرکتهای بزرگ پستی آمریکا هست خودت دیگه بقیه شو بخون:blush:

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
خوب این سایت توی دبی هست

قبلا که خوب موضوع گمرکیو و رجیستر نبودنو و ... اینا بود که اونوقت الان این گوشی اول میره گمرک گمرکی میخوره ؟ یا مستقیم میاد دستم؟ بعد از دبی چقدر طول میکشه برسه دستم ؟ آیا جعبه رو باز نمیکنند ؟ چطوریه جریانش ؟ ( شرمنده تاحالا از خارج با اینترنت خرید نکردم )

بعد یه سوال کلی دیگه
نظر شما چیه از یه فروشگاه دبی که خرید اینترنتی هم داره یه P535 هست به قیمت 760$ بخرم یا نه ؟ از نظر برند و مدل گوشی نمیگم از نظر خریدش رو میگم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب این سایت توی دبی هست

قبلا که خوب موضوع گمرکیو و رجیستر نبودنو و ... اینا بود که اونوقت الان این گوشی اول میره گمرک گمرکی میخوره ؟ یا مستقیم میاد دستم؟ بعد از دبی چقدر طول میکشه برسه دستم ؟ آیا جعبه رو باز نمیکنند ؟ چطوریه جریانش ؟ ( شرمنده تاحالا از خارج با اینترنت خرید نکردم )

بعد یه سوال کلی دیگه
نظر شما چیه از یه فروشگاه دبی که خرید اینترنتی هم داره یه P535 هست به قیمت 760$ بخرم یا نه ؟ از نظر برند و مدل گوشی نمیگم از نظر خریدش رو میگم

قیمت خوبی هست برا دوبی خرید کنید ولی رسیدنشو من نمیتونم تضمین بدم:blush:

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام عزیز:)

البته نه مثل جم چون جم 2003 هست و این wm5 :blush:واینکه جم 2 برابر این سرعت داره دلیل عمده (2003بودن os) من جم هم دارم الان به این مشگل برنخوردم جالب تا جایی که یادم amr رو میخوند:rolleyes: آره دوربینش بد نیست ترد یه نگاه بندازی من چندتا عگس با همین گوشی مورد علاقه شما انداختم گذاشتم :cool: تلویزیونم جایی که من هستم راستش اصلا خوب نمیگیره و جالبیشم اینه که نهایت 50 دقیقه میتونید با شارژ 100% برنامه مورد علاقه تون رو ببینید:p

سرعت سی پی یو با اینکه 416 هرتز اینتل هست ولی به 200 هرتز omp بیشتر شبیه هست جالب نه؟؟؟؟:rolleyes:

چیز دیگه ای هم بخوای بدونی اگر بلد بودم در خدمتم:)

بابا خیلی شاهکارید به جای اینکه برای خرید پی دی ای مشاوره کنید بیشتر کل کل می کنید تردتونم به درد خودتون می خوره:hmm:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بابا خیلی شاهکارید به جای اینکه برای خرید پی دی ای مشاوره کنید بیشتر کل کل می کنید تردتونم به درد خودتون می خوره:hmm:

آقا شرمنده من قصد جسارت نداشتم عزیز من نظرمو گفتم اگر به شما برخورد من شرمندم:(

ببخشید :)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

سلام
دوست من در مورد آي تك ايكس باند بايد خدمتتون معايبي كه داره رو بگم،همونطور كه حسين عزيز هم اشاره كردند،مهمترين عيب آي تك،باطري ضعيف اون هست،كه براي كارهاي روزمره هم كم خواهد آورد،حال فرض كنيد بخواهيد با آن تلويزيون هم نگاه كنيد،در مورد ال سي دي هم بايد بگويم كه واقعا" به دردسر خواهيد افتاد،ال سي دي 2.4 اينچي نه براي تلويزيون ديدن و نه براي خواندن ايبوك اصلا" مناسب نيست،ضمن اينكه نكته مهم ديگر شركت آي تك هست كه به تجربه دوستان،پشتيباني خوبي از لحاظ نرم افزاري ندارد،اين هم از معايب،

بالا