• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام اول یه عذرخواهی به آقای فرانک اشتاین عزیز واسه صحبتی که سر iteq xbond داشتم با ایشون داشتم بدهکارم وهمچنین یه تشکر به آقایان مجتبی و باز فرانکشتاین واسه کمک کردن به واسه نخریدن گوشی نچندان خوب iteq xbond.خب حالا می خواستم xda o2 atom بگیرم می خواستم ببینم کسایی که Atom دارن این مشکلات ندارن
1.داغ شدن دستگاه بعد از مدتی که با هدفون چیزی گوش میدید
2.دوربین نه چندان خوب(البته اگه میشه یه چندتا عکس از این گوشی بگیرید چون من عکاسی و فیلم برداری چندان قوی نمی خوام فقط ببینم راضی کنندس برام بسه وهمچنین مثل جمین نباشه در شب slow motion بشه)

و یه سوال دیگه اسپیکر هاش دیگه مثل جمین که نمی سوزه 100% کنی صدا رو و اگه 100% نکنیم صداش به اندازه ی 100% جمین هست؟

ممنون امیدوارم به جواب سوالاتم برسم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام اول یه عذرخواهی به آقای فرانک اشتاین عزیز واسه صحبتی که سر iteq xbond داشتم با ایشون داشتم بدهکارم وهمچنین یه تشکر به آقایان مجتبی و باز فرانکشتاین واسه کمک کردن به واسه نخریدن گوشی نچندان خوب iteq xbond.خب حالا می خواستم xda o2 atom بگیرم می خواستم ببینم کسایی که Atom دارن این مشکلات ندارن
1.داغ شدن دستگاه بعد از مدتی که با هدفون چیزی گوش میدید
2.دوربین نه چندان خوب(البته اگه میشه یه چندتا عکس از این گوشی بگیرید چون من عکاسی و فیلم برداری چندان قوی نمی خوام فقط ببینم راضی کنندس برام بسه وهمچنین مثل جمین نباشه در شب slow motion بشه)

و یه سوال دیگه اسپیکر هاش دیگه مثل جمین که نمی سوزه 100% کنی صدا رو و اگه 100% نکنیم صداش به اندازه ی 100% جمین هست؟

ممنون امیدوارم به جواب سوالاتم برسم
پيشنهاد مي كنم كه تاپيكي با عنوان معايب اتم رو كه در همين فروم در صفحه 2 و يا 3 هست رو ببينيد و به اظهار نظرهاي افرادي كه اتم دارند ،حتما" توجه كنيد،در رابطه با نخريدن گيگا و بخصوص آيتك ايكس باند هم به شما مي گم كه از تصميمتون مبني بر نخريدن اين دو دستگاه پشيمون نخواهيد شد،
موفق باشيد.
اديت:
تاپيكي كه عرض كردم رو از اينجا ببينيد،

یا علی مدد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان .... اقا از کسایی که جواب قبلی منو 20 روز قبل دادند ممنونم چون امتحان داشتم نرسیدم بیام سایت رو ببینم....................

اقا لطف کنید این یکی سوال منو هم جواب بدید بسیار ممنون میشم.......من میخواهم پاکت پی سی بخرم میخوام ببینم از بین 3 گزینه زیر کدوم رو انتخاب کنم......؟؟؟؟؟؟؟
1. کیوتک اس 200
2. سونی اریکسون p990(البته میدونم پاکت پی سی نیست)!!!!!!!!!!
3.ای تن(اورکس) ای600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا عزیزانی که تقریبا با هر سه گوشی کار کردن جواب منو بدن....

بسیا بسیار ممنونم (راستی از همه لحاظ میخوام بدونم)

یا علی ...:blink::blink::blink::D:rolleyes::):happy::cool::eek::wacko::eek::p:lol:;):blush::blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با عرض سلام خدمت دوستان .... اقا از کسایی که جواب قبلی منو 20 روز قبل دادند ممنونم چون امتحان داشتم نرسیدم بیام سایت رو ببینم....................

اقا لطف کنید این یکی سوال منو هم جواب بدید بسیار ممنون میشم.......من میخواهم پاکت پی سی بخرم میخوام ببینم از بین 3 گزینه زیر کدوم رو انتخاب کنم......؟؟؟؟؟؟؟
1. کیوتک اس 200
2. سونی اریکسون p990(البته میدونم پاکت پی سی نیست)!!!!!!!!!!
3.ای تن(اورکس) ای600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا عزیزانی که تقریبا با هر سه گوشی کار کردن جواب منو بدن....

بسیا بسیار ممنونم (راستی از همه لحاظ میخوام بدونم)

یا علی ...:blink::blink::blink::D:rolleyes::):happy::cool::eek::wacko::eek::p:lol:;):blush::blush:

عزیز اگر منظورتون m600 هست بدون شک باید این رو گرفت:blush:

موفق باشی:)

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
یکی به من کمک کنه
دوستم رفته دبی قرار بود برام P535 بیاره " الان بهم زنگ زد گفت هرچی میگردم پیدا نمیکنم
دوستان کسی ادرسی از جای که بشه پیدا کرد داره ؟
من فقط 1 هفته فرصت دارم:(:

dariushmd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

کسی میدونه با توجه به قضیه رجیستر، قیمت پاکت پی سی تغییری کرده؟

بجز رمضانی و تجارت الکترونیک جایی رو میشناسید تا PPC بیاره؟

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی دوستان
سوالی از اساتید محترم داشتم . از بین دو مدل ETEN M700 و TOSHIBA G900 (که توشیبا به تازگی تو اروپا توزیع شده )کدومو توصیه میکنید . یکی از دوستان برای پایان نامه دکتراش هفته آینده عازم سوئیسه . میخوام بگم در صورت امکان برام بیاره ( اونطوریکه میگفت اونجا مدیا مارکتهای خاص اینکارا وجود داره). میدونم هر کدوم مزایا و معایبی دارن ولی مجموعا خواستم نظرتون رو بدونم (چون ریویوی مناسبی برای توشیبا ندیدم ) ضمنا کسی میدونه که آیا اینا رو هم مثل موبایلهای عادی رجیستر میکنن یا نه؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
یکی به من کمک کنه
دوستم رفته دبی قرار بود برام P535 بیاره " الان بهم زنگ زد گفت هرچی میگردم پیدا نمیکنم

منم به یکی از آشنایان در اروپا سفارش کردم (دانمارک) که ایشون هم همین رو گفتن که پس از جستجو در مارکت های مختلف شهر حتی در نمایندگی رسمی ایسوز هم موجود نبوده....فقط با سفارش قبلی که طبق گفته ایشون 14 روز طول میکشید ... :(
و بدین ترتیب بود که من همچنان در فراق p535 مانده ام ....پس دوبی هم نیست ؟ !! عجب :wacko:
به نظر من یه سری به وب سایت رسمی ایسوس بزنید ...در بخش خاور میانه احتمالا سرویس سنتر یا نمایندگی فروش منطقه رو پیدا میکنید ....
www.asus.com که حتما میدونید....لوگوی خوشکل p535 رو هم میبینید :)

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من برای اولین بار می خوام پاکت پی سی بگیرم. حدود 500 تومن هم می خوام بودجه بزارم. با این مبلغ می شه چیزی گرفت؟ شما چی توصیه می کنین؟ با خوندن این ترد که به نتیجه ای نرسیدم چون به نظرم رسید که اکثر صفحاتش خیلی قدیمی شدن.
ممنونم

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام من هم تا اخر این ماه قصد خرید دارم ! می شه قیمت این دستگاه ها در تهران چقدره ؟
1 - asus p525 & p535
2 - eten x500 & m700 & m600
3- O2 atom
4 - motorolla a1200
84.gif

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من یه سری به وب سایت رسمی ایسوس بزنیئ ...در بخش خاور میانه احتمالا سرویس سنتر یا نمایندگی فروش منطقه رو پیدا میکنید ....
www.asus.com که حتما میدونید....لوگوی خوشکل p535 رو هم میبینید :)

ممنون از این که جواب دادید
من کل سایت asus گشتم ولی چیزی پیدا نکردم :(
اگر کسی چیزی پیدا کرد لطفا بگه

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
ممنون از این که جواب دادید
من کل سایت asus گشتم ولی چیزی پیدا نکردم :(
اگر کسی چیزی پیدا کرد لطفا بگه

می خوای یه سری به این سایت بزن : http://gadgetsworld.cc
فکر می کنم مربوط به بازار دوبی بشه ...
اگه داشتن باهاشون مکاتبه کن بگو آدرس مرکز خریدشون رو بدن بری بخری ...
موفق باشید.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
یکی به من کمک کنه

بفرمائيد
تونستيد بخريد يه خبر يه موبايل من هم بده كه چند تا بچه ها ميخوان ممنون ميشم
Head Office:
Al-Khaleej Center
Mankhool Street, Bur Dubai
P.O. Box 79991 Dubai
United Arab Emirates
Tel: +971 4 3526600
Fax: +971 4 3523378
Email: [email protected]
Working Hours: Saturday to Wednesday: 8 AM to 6 PM
Thursday: 8 AM to 2 PM, Friday Holiday

Showroom:
Showroom No. WG18 Ground Floor
Musalla Tower Mall - WiFi Computer Zone
Banks Street, Bur Dubai
P.O. Box 79991 Dubai
United Arab Emirates
Tel: +971 4 3969069
Fax: +971 4 3969422
Email: [email protected]
Working Hours: Saturday to Thursday: 10 AM to 10 PM
Friday: 5:00 PM to 10:00 PM

فايل زميمه رو هم بگير به دردت ميخوره

مشاهده پیوست Where To Buy.txt

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.حالا اگه من Gigabyte نخرم و TYTN و یا هر دستگاه دیگه ای بخرم دستگاهی است که بهش وصل کنیم و به تلویزیون تبدیل بشه.
مثل کارت TV کامپیوتر.کارتی اندازه رم باشه که بجای رم بزاری داخل دستگاه و به تلویزیون تبدیل بشه.

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
سلام آقایون من اگه بخوام تا حدود 375 یه آی مت بگیرم چی بگیرم از jam خوشم میاد البته می تونم دست دوم هم بگیرم نظرتون چیه؟
مثلا jam بگیرم بهتره یا ان73؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به همگی دوستان
سوالی از اساتید محترم داشتم . از بین دو مدل ETEN M700 و TOSHIBA G900 (که توشیبا به تازگی تو اروپا توزیع شده )کدومو توصیه میکنید . یکی از دوستان برای پایان نامه دکتراش هفته آینده عازم سوئیسه . میخوام بگم در صورت امکان برام بیاره ( اونطوریکه میگفت اونجا مدیا مارکتهای خاص اینکارا وجود داره). میدونم هر کدوم مزایا و معایبی دارن ولی مجموعا خواستم نظرتون رو بدونم (چون ریویوی مناسبی برای توشیبا ندیدم ) ضمنا کسی میدونه که آیا اینا رو هم مثل موبایلهای عادی رجیستر میکنن یا نه؟

جی 900 توشیبا بسیار بیشتر توصیه می شه

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
جواب سوالم رو نمی دی؟ سوال بالا رو می گم
یه سوال دیگه یک k-jam دیدم 360 دست دوم 1سال کار کرده یکم خط داره ولی می گه سالمه نظرتون چیه؟
جواب سوال بالا رو هم بدهید لطفا

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من برای اولین بار می خوام پاکت پی سی بگیرم. حدود 500 تومن هم می خوام بودجه بزارم. با این مبلغ می شه چیزی گرفت؟ شما چی توصیه می کنین؟ با خوندن این ترد که به نتیجه ای نرسیدم چون به نظرم رسید که اکثر صفحاتش خیلی قدیمی شدن.
ممنونم

کسی نمی خواد جواب بده؟

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
کسی نمی خواد جواب بده؟

چند راه بیشتر نیست :
1- hyundai A200 قیمتش بین 400 تا 390 هزار تومانه . برای اطلاعات بیشتر می تونی بری به تردش !!
2- Imate Jamin قیمتش فکر کنم 570 تا 580 باشه
3- Imate Kjam فکر کنم قیمتش حدود 570 تا 590 باشه
اگه بخوای ممروی هم بخری برای 2GB حداقل 27 هزار تومان و برای 4GB حداقل 45 هزار تومان باید بدی که خوب اگه شما فقط 500 هزار تومن پول داشته باشی فکر کنم تنها انتخابی که میشه کرد همون HYUNDAI A200 هستش !!!!
ولی باز هم خوب فکر کنم . تو خرید این طور چیزا عجله نکن !!!

بالا