جواب سوالم رو نمی دی؟ سوال بالا رو می گم
یه سوال دیگه یک k-jam دیدم 360 دست دوم 1سال کار کرده یکم خط داره ولی می گه سالمه نظرتون چیه؟
جواب سوال بالا رو هم بدهید لطفا
جواب ما رو نمی دید؟
جواب سوالم رو نمی دی؟ سوال بالا رو می گم
یه سوال دیگه یک k-jam دیدم 360 دست دوم 1سال کار کرده یکم خط داره ولی می گه سالمه نظرتون چیه؟
ممنون از کمکی که کردید
چشم اگر خریدم حتما میگم
آقا اگه خواستی بخری بی زحمت یه قیمت بده منم میخوام یه دونه
مرسی![]()
من فکر می کنم که شما همون ان 73 رو بگیری بهتر باشه،از مقایسه شما معلوم هست که دنبال چه چیزی هستید،مطمئن باشید که پاکت پی سی ها در بعضی از موارد(بخصوص از لحاظ موبایل و دوربین )از موبایلهای معمولی ضعیف ترند؛سلام آقایون من اگه بخوام تا حدود 375 یه آی مت بگیرم چی بگیرم از jam خوشم میاد البته می تونم دست دوم هم بگیرم نظرتون چیه؟
مثلا jam بگیرم بهتره یا ان73؟
به نظر خوب میاد؛اما جواب بالا رو باید جدی بگیرید؛جواب سوالم رو نمی دی؟ سوال بالا رو می گم
سلام اساتید محترم یه راهنمایی کوچیک می کنید مخصوصا کسانی که O2 atom دارند
من تو قسمتی که درباره atom بحث شده بود رو دیدم جواب سوالاتم را گیر نیاوردم
سوال 1: اسپیکر های atom مانند جمین به راحتی اگه 100% بشه میسوزه
سوال 2:صدای atom با وجود 2 اسپیکر بودن دو برابر جمینه یا صدا بین این دو اسپیکر تقسیم میشه یعنی 50% 50%
1-عین کفر گفتن این حرف دوست عزیز:happy:
2-صداش بالاتر از جمین هست
موفق باشید![]()
ببخشید آقای فرانکشتاین من جواب سوال اول رو متوجه نشدم یعنی به راحتی یا اصلا نمیسوزه اگه اینطوریه دمه O2 گرم با تولید همچنین گوشی:lol:
این لینکی که دادی قیمتاش زیادی معقول ( ارزون) نیست؟!
با سلام خدمت همه اساتید
PPC بدون کی بورد و با LCD بزرگ دوربین دار و البته phone edition چی توصیه میکنید؟
حسین آقا دانیال خان سلام
تاچهارشنبه بیشتر فرصت ندارم برای سفارش دستگاه از بلاد کفر . vga بودن و کیبورد از اولویتهای اصلیمه نظر خودم بیشتر رو توشیبا جی 900 بود ولی طبق لینک اقا دانیال ظاهرا کاربراش زیاد ازش راضی نیستن. موندم چیکار کنم . سایت درست و حسابی هم که نداره چه برسه به ساپورت مناسب . تا 750 دلار هم براش در نظر گرفتم ( قیمت توشیبا 699 تا 730 دلاره ) شما پیشنهادی ندارین؟
با سپاس
والا معلوم نیست که توشیبا همه این مشکل هاش مربوط به دستگاه باشه من هنوز ازش قطع امید نکردم
ببینم کسی که از خارج براتون میاره ، تا 4شنبه میاد یا می ره؟
در کل نظر من ، اتم لایف و جی500پلاس ای تن و همین طور همین توشیباست.
موفق باشید
با سلام خدمت همه اساتید
PPC بدون کی بورد و با LCD بزرگ دوربین دار و البته phone edition چی توصیه میکنید؟
(بدون در نظر گرفتن قیمت
بازم تشکر
نه بالای یک برام ارزش نداره. تا همین حدود چی؟