حسین جریان 1430 چیه؟....تموم شد اون سری..!؟!!...
آره علی بعضی سایتها هنوز زدن مثل900$ ولی وقتی میخواین خرید کنید میگن موجود نیست:blush:
حسین جریان 1430 چیه؟....تموم شد اون سری..!؟!!...
والا معلوم نیست که توشیبا همه این مشکل هاش مربوط به دستگاه باشه من هنوز ازش قطع امید نکردم
ببینم کسی که از خارج براتون میاره ، تا 4شنبه میاد یا می ره؟
در کل نظر من ، اتم لایف و جی500پلاس ای تن و همین طور همین توشیباست.
موفق باشید
سلام چون جمعه میره من باید تا چهارشنبه بهش پول برسونم .
راستی دیروز لیست قیمتهای شرکت پارت اسیا رو از طریق فاکس برام فرستادن. چیزی که جالبه اونا جاسجارو 895 تومن میدن با یه سال گارانتی خودشون ،رمضانی میده 1200 ( البته گفت مارک ای میت )چرا اینطوریه؟برعکس رمضانی تایتن رو میگه 795 تومن قیمت پارت اسیا 895 تومنه . جهت اطلاع علاقه مندانه x7500 قیمت رجیستر شده 1/350 میلیون
سلامی دوباره به همه آقا ببخشید من هی مزاحم میشم آقا من بازم جوابمو تو قسمتی که درباره O2 atom بود گیر نیاوردم می خواستم از اساتید محترم سوالاتم را بپرسم و می خوام که به من جواب بدهند با تشکر
1. دروبین اتم مگر چه مشکلی دارد که میگن خوب نیست (تصویر تاره, رو صفحه برفکی...)
2. میشه یه چندتا عکس با این atom بگیرید و attach کنید تا بفهمیم دوربین چه مشکلی داره.لطفا این عکسا رو بگذارید حتما من اگه ببینم دوربینش عکس هاش راضی کنندست برام کافیه چون کاراییه خود گوشی برام مهمتره
3. می خواستم ببینم دوربینش مثل جمین در شب slow motion که نمیشه:lol:
آقا جواب مارو زودتر بدید که با اجازه ی همه بریم این atom نازنازی رو بگیریم:wacko::lol:
1-نه عزیز مشگل خاصی نداره:blush:
2- من الان اینترنت سرعت بالا ندارم واگرنه اتچ میگردم ولی راضی کننده هست راستی خود من چندتا عگس گذاشتم تو بخش همین اتم
3-در حالت نایت مد این اتفاق برا همه دوربین ها میوفته عزیز
موفق باشی پیشاپیش تبریک میگم
پ.ن:راستی شما بودی که از دست من ناراحت شده بودید؟؟؟
با شرایط شما فعلا هیچی:blush:
سلام آقا من هر جا میرم میگن atom نداریم هنوز کل پایتخت رو زیر ورو نکردم ولی علائدین هیچ مغازه ای نداشت حتی رمضانی می خواستم ببینم کسی تو پایتخت کسی رو نداره که داشته باشه یا atom یا atom exec ممنون میشم اگه جایی رو تو پایتخت به من معرفی کنید یا شمارشو بدید خیلی عجله دارم
Today 03:23 PM
بازم ببخشید. توصیه شما در حدود قیمت تا حداکثر یک، PPC مطمئن (از نظر کارکرد و اشکال کم، update شدن و ...) چیست؟
ترینیتی در ایران هست و اگر هست چه قیمتی داره؟ همینطور فوجیتسو زیمنس Pocket Loox C550
آقا مجتبی یه دونه اتم اگزگ داره میخواست بفروشه نمیدونم تا الان فروخته یا نه:blush:اگر نفروخته کیس خیلی خوبی هست
چی بکم والله راستش با چیزهایی که شما میخواین یه ذره سخت:blush:
ولی چیزهای که میتونید بخرید و جواب خودشون رو پس دادن و زیر 1 تومان هستند اینها هستند
لایف
ایسوس 535 و 525
تایتن
جاسجر
اتم واتم اگزگ
انتخاب با خودتون من پیشنهادم لایف
آخه دست دو نمی خوام نو می خوام کسی جایی رو نمیشناسه؟
اساتید گوشی که همه امکانات o2 atom رو داشته باشه و تو ایران موجود باشه میشه معرفیکنید اگه o2 atom یا atom exec را جایی تو پایتخت دیدید که داشت به من حتما معرفی کند ممنون میشم
به تایتن فکر کنید:blush:
آ
انتخاب با خودتون من پیشنهادم لایف
با سلام به همگی دوستان
یه سوالی داشتم به نظر شما فرق جاسجار و QTEK9000 تو چیه که جاسجار رو 1050 میگن و qtek9000 رو 750 تومن. qtek ساپورت مناسبی داره؟ من که تو سایتش رفتم معلوم نیست به چه زبونیه . کسی اصلا qtek9000 داره که بتونه آپگریدش بکنه؟ اگه سوالم ابتدائیه میبخشین چون تا حالا pda نداشتم که اینا رو امتحان کنم . تازه میخوام بخرم
با سپاس
با سلام به همگی دوستان
یه سوالی داشتم به نظر شما فرق جاسجار و QTEK9000 تو چیه که جاسجار رو 1050 میگن و qtek9000 رو 750 تومن. qtek ساپورت مناسبی داره؟ من که تو سایتش رفتم معلوم نیست به چه زبونیه . کسی اصلا qtek9000 داره که بتونه آپگریدش بکنه؟ اگه سوالم ابتدائیه میبخشین چون تا حالا pda نداشتم که اینا رو امتحان کنم . تازه میخوام بخرم
با سپاس
از نظر سخت افزاری هیچ فرقی با هم ندارند ... هر دو ساخت شرکت HTC هستند و این دستگاه معروفه به HTC Universal
از اونجایی که در کشور ما هیچ گونه نظارتی بر گرون فروشی و عدم عرضه جنس مرغوب و... نیست این مشکلات و اختلاف قیمت ها وجود داره ... به گفته خود فروشندگان جمهوری یا پایتخت به علت اینکه این دستگاه با برند ایمیت کم شده یهو قیمتش کشیده بالا ... هیچ دلیل منطقی برا این کارا وجود نداره ...
موفق باشید.