• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جریان 1430 چیه؟....تموم شد اون سری..!؟!!...
4fvgdaq_th.gif

آره علی :(بعضی سایتها هنوز زدن مثل900$ ولی وقتی میخواین خرید کنید میگن موجود نیست:blush:

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
والا معلوم نیست که توشیبا همه این مشکل هاش مربوط به دستگاه باشه من هنوز ازش قطع امید نکردم
ببینم کسی که از خارج براتون میاره ، تا 4شنبه میاد یا می ره؟
در کل نظر من ، اتم لایف و جی500پلاس ای تن و همین طور همین توشیباست.
موفق باشید

سلام چون جمعه میره من باید تا چهارشنبه بهش پول برسونم .
راستی دیروز لیست قیمتهای شرکت پارت اسیا رو از طریق فاکس برام فرستادن. چیزی که جالبه اونا جاسجارو 895 تومن میدن با یه سال گارانتی خودشون ،رمضانی میده 1200 ( البته گفت مارک ای میت )چرا اینطوریه؟برعکس رمضانی تایتن رو میگه 795 تومن قیمت پارت اسیا 895 تومنه . جهت اطلاع علاقه مندانه x7500 قیمت رجیستر شده 1/350 میلیون

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام چون جمعه میره من باید تا چهارشنبه بهش پول برسونم .
راستی دیروز لیست قیمتهای شرکت پارت اسیا رو از طریق فاکس برام فرستادن. چیزی که جالبه اونا جاسجارو 895 تومن میدن با یه سال گارانتی خودشون ،رمضانی میده 1200 ( البته گفت مارک ای میت )چرا اینطوریه؟برعکس رمضانی تایتن رو میگه 795 تومن قیمت پارت اسیا 895 تومنه . جهت اطلاع علاقه مندانه x7500 قیمت رجیستر شده 1/350 میلیون

فکر میکنم با این ترتیب هرچی از پارت اسیا بخرید 895 هست :D

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلامی دوباره به همه آقا ببخشید من هی مزاحم میشم آقا من بازم جوابمو تو قسمتی که درباره O2 atom بود گیر نیاوردم می خواستم از اساتید محترم سوالاتم را بپرسم و می خوام که به من جواب بدهند با تشکر

1. دروبین اتم مگر چه مشکلی دارد که میگن خوب نیست (تصویر تاره, رو صفحه برفکی...)
2. میشه یه چندتا عکس با این atom بگیرید و attach کنید تا بفهمیم دوربین چه مشکلی داره.لطفا این عکسا رو بگذارید حتما من اگه ببینم دوربینش عکس هاش راضی کنندست برام کافیه چون کاراییه خود گوشی برام مهمتره
3. می خواستم ببینم دوربینش مثل جمین در شب slow motion که نمیشه:lol:

آقا جواب مارو زودتر بدید که با اجازه ی همه بریم این atom نازنازی رو بگیریم:wacko::lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلامی دوباره به همه آقا ببخشید من هی مزاحم میشم آقا من بازم جوابمو تو قسمتی که درباره O2 atom بود گیر نیاوردم می خواستم از اساتید محترم سوالاتم را بپرسم و می خوام که به من جواب بدهند با تشکر

1. دروبین اتم مگر چه مشکلی دارد که میگن خوب نیست (تصویر تاره, رو صفحه برفکی...)
2. میشه یه چندتا عکس با این atom بگیرید و attach کنید تا بفهمیم دوربین چه مشکلی داره.لطفا این عکسا رو بگذارید حتما من اگه ببینم دوربینش عکس هاش راضی کنندست برام کافیه چون کاراییه خود گوشی برام مهمتره
3. می خواستم ببینم دوربینش مثل جمین در شب slow motion که نمیشه:lol:

آقا جواب مارو زودتر بدید که با اجازه ی همه بریم این atom نازنازی رو بگیریم:wacko::lol:

1-نه عزیز مشگل خاصی نداره:blush:

2- من الان اینترنت سرعت بالا ندارم واگرنه اتچ میگردم ولی راضی کننده هست راستی خود من چندتا عگس گذاشتم تو بخش همین اتم:)

3-در حالت نایت مد این اتفاق برا همه دوربین ها میوفته عزیز:)

موفق باشی :)پیشاپیش تبریک میگم:)

پ.ن:راستی شما بودی که از دست من ناراحت شده بودید؟؟؟

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1-نه عزیز مشگل خاصی نداره:blush:

2- من الان اینترنت سرعت بالا ندارم واگرنه اتچ میگردم ولی راضی کننده هست راستی خود من چندتا عگس گذاشتم تو بخش همین اتم:)

3-در حالت نایت مد این اتفاق برا همه دوربین ها میوفته عزیز:)

موفق باشی :)پیشاپیش تبریک میگم:)

پ.ن:راستی شما بودی که از دست من ناراحت شده بودید؟؟؟

نه قربان من تو جوابی که تو همین ترد بود از شما و آقا مجتبی معذرت خواستم مطمئنا شما ندیدیش حوالی بحث iteq xbond بود که وقتی فهمیدم واقعا گوشی آشغالیه از رفتار تندم پشیمون شدم و عذر خواهی کردم حالا اگه ما اشتباهی کردیم ما رو ببخش:happy:
راستی آقای فرانک اشتاین من night mode رو نمیگن اون که بحثش جداست در گوشیه جمین دوربین وقتی در یک جای تاریک ورکم نور قرار می گیرد هم بد کیفیت میشه انگار که 0.1 مگاپیکسله:blink: و هم frame rate می یاد پایین و هم تیکه تیکه و هم بعضی فریم هارو جا میذاره می خواستم ببینم atom هم اینجوریه؟ بازم من عذرخواهی میکنم ما چاکریم:p

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقا من هر جا میرم میگن atom نداریم:( هنوز کل پایتخت رو زیر ورو نکردم ولی علائدین هیچ مغازه ای نداشت حتی رمضانی می خواستم ببینم کسی تو پایتخت کسی رو نداره که داشته باشه یا atom یا atom exec ممنون میشم اگه جایی رو تو پایتخت به من معرفی کنید یا شمارشو بدید خیلی عجله دارم

dariushmd

Registered User
لایک‌ها
0
با شرایط شما فعلا هیچی:blush:

بازم ببخشید. توصیه شما در حدود قیمت تا حداکثر یک، PPC مطمئن (از نظر کارکرد و اشکال کم، update شدن و ...) چیست؟

ترینیتی در ایران هست و اگر هست چه قیمتی داره؟ همینطور فوجیتسو زیمنس Pocket Loox C550؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام آقا من هر جا میرم میگن atom نداریم هنوز کل پایتخت رو زیر ورو نکردم ولی علائدین هیچ مغازه ای نداشت حتی رمضانی می خواستم ببینم کسی تو پایتخت کسی رو نداره که داشته باشه یا atom یا atom exec ممنون میشم اگه جایی رو تو پایتخت به من معرفی کنید یا شمارشو بدید خیلی عجله دارم
Today 03:23 PM

آقا مجتبی یه دونه اتم اگزگ داره میخواست بفروشه نمیدونم تا الان فروخته یا نه:blush:اگر نفروخته کیس خیلی خوبی هست:)

بازم ببخشید. توصیه شما در حدود قیمت تا حداکثر یک، PPC مطمئن (از نظر کارکرد و اشکال کم، update شدن و ...) چیست؟

ترینیتی در ایران هست و اگر هست چه قیمتی داره؟ همینطور فوجیتسو زیمنس Pocket Loox C550

چی بکم والله راستش با چیزهایی که شما میخواین یه ذره سخت:blush:

ولی چیزهای که میتونید بخرید و جواب خودشون رو پس دادن و زیر 1 تومان هستند اینها هستند:)

لایف
ایسوس 535 و 525
تایتن
جاسجر
اتم واتم اگزگ

انتخاب با خودتون من پیشنهادم لایف:)

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا مجتبی یه دونه اتم اگزگ داره میخواست بفروشه نمیدونم تا الان فروخته یا نه:blush:اگر نفروخته کیس خیلی خوبی هست:)

چی بکم والله راستش با چیزهایی که شما میخواین یه ذره سخت:blush:

ولی چیزهای که میتونید بخرید و جواب خودشون رو پس دادن و زیر 1 تومان هستند اینها هستند:)

لایف
ایسوس 535 و 525
تایتن
جاسجر
اتم واتم اگزگ

انتخاب با خودتون من پیشنهادم لایف:)

آخه دست دو نمی خوام نو می خوام کسی جایی رو نمیشناسه؟

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اساتید گوشی که همه امکانات o2 atom رو داشته باشه و تو ایران موجود باشه میشه معرفیکنید اگه o2 atom یا atom exec را جایی تو پایتخت دیدید که داشت به من حتما معرفی کند ممنون میشم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اساتید گوشی که همه امکانات o2 atom رو داشته باشه و تو ایران موجود باشه میشه معرفیکنید اگه o2 atom یا atom exec را جایی تو پایتخت دیدید که داشت به من حتما معرفی کند ممنون میشم

به تایتن فکر کنید:blush:

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همگی دوستان
یه سوالی داشتم به نظر شما فرق جاسجار و QTEK9000 تو چیه که جاسجار رو 1050 میگن و qtek9000 رو 750 تومن. qtek ساپورت مناسبی داره؟ من که تو سایتش رفتم معلوم نیست به چه زبونیه . کسی اصلا qtek9000 داره که بتونه آپگریدش بکنه؟ اگه سوالم ابتدائیه میبخشین چون تا حالا pda نداشتم که اینا رو امتحان کنم . تازه میخوام بخرم
با سپاس

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
ببخشید قیمت O2 XDA Flame چنده؟
تو ایران هست ؟
از کجا می شه خرید.
اگه قیمت مهم نباشه برای خرید پیشنهاد می دین.
نقاط ضعف و قوت دستگاه می شه بگید در کل چطوره؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
با سلام به همگی دوستان
یه سوالی داشتم به نظر شما فرق جاسجار و QTEK9000 تو چیه که جاسجار رو 1050 میگن و qtek9000 رو 750 تومن. qtek ساپورت مناسبی داره؟ من که تو سایتش رفتم معلوم نیست به چه زبونیه . کسی اصلا qtek9000 داره که بتونه آپگریدش بکنه؟ اگه سوالم ابتدائیه میبخشین چون تا حالا pda نداشتم که اینا رو امتحان کنم . تازه میخوام بخرم
با سپاس

از نظر سخت افزاری هیچ فرقی با هم ندارند ... هر دو ساخت شرکت HTC هستند و این دستگاه معروفه به HTC Universal
از اونجایی که در کشور ما هیچ گونه نظارتی بر گرون فروشی و عدم عرضه جنس مرغوب و... نیست این مشکلات و اختلاف قیمت ها وجود داره ... به گفته خود فروشندگان جمهوری یا پایتخت به علت اینکه این دستگاه با برند ایمیت کم شده یهو قیمتش کشیده بالا ... هیچ دلیل منطقی برا این کارا وجود نداره ...
موفق باشید.

hesam_hp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگی دوستان
با سپاس

دوست عزیز جسجار هم 800 تومان.تاریخ هم 25 تیر .واسه رفیقم میخواستم بخرم ولی جسجم خریدیم.جسجم هم خریدیم 780 چوق....

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
از نظر سخت افزاری هیچ فرقی با هم ندارند ... هر دو ساخت شرکت HTC هستند و این دستگاه معروفه به HTC Universal
از اونجایی که در کشور ما هیچ گونه نظارتی بر گرون فروشی و عدم عرضه جنس مرغوب و... نیست این مشکلات و اختلاف قیمت ها وجود داره ... به گفته خود فروشندگان جمهوری یا پایتخت به علت اینکه این دستگاه با برند ایمیت کم شده یهو قیمتش کشیده بالا ... هیچ دلیل منطقی برا این کارا وجود نداره ...
موفق باشید.

با تشکر از پاسخ شما و حسام جان حالا اگه ما کیوتک بگیریم ساپورت اون از نظر آپگرید کردن چه جوریه . اگه اشتباه نکنم کیوتک برند اروپاست. از سایتش که چیزی نمیشه فهمید

بالا