• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
راستی دوستان دیروز برای اولین بار یه PDA دیدم با اسم MPEG4 که دو سیمکارت میخورد . ساخت سنگاپور صفحه نمایش خیلی شفاف و تاچ اسکرین با پد شماره گیر ،صدا استریو و بسیار بلند ،قیمت 270 تومن مطمئن نیستم روش سیستم عامل داشت یا نه. برای کسائیکه دنبال چنین دستگاههایی هستند ( البته من تهران نیستم و توی شهرستان اینو دیدم)

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این گوشیه gigabyte g smart i128 گوشیه خوبی هست ؟
درباره ی معایب و محاسنش یه توزیح میدید؟

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
اين گوشي HTC Touch الان تو ايران هست ؟؟؟ قيمتش چنده ؟
قيمت o2 atom و atom execچنده ؟
ممنون

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
قيمت اينم اگه هست بهم بگيد
O2 XDA Orbit

dariushmd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

امروز پایتخت jasjam از 700 تا 790 قیمت داشتم و هر دو بدون گارانتی.

O2 اصلا نبود! مدلهای تجارت الکترونیک هم بدون گارانتی بودند.

آیا O2 در دوبی نمایندگی رسمی دارد؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام به بچه های این ور.
flowerysmile.gif

من چند وقتیه که تو فکرم هست که یه پاکت پی سی بگیرم. عمده کاربردی هم که از یه پاکت پی سی انتظار دارم، خوندن کتابهای درسی و برنامه های پزشکی است.
یه تاپیک توی بخش سخت افزار زده شده که راجع به دستگاه E-Book Reader شرکت سونی است:
http://forum.persiantools.com/t83374.html
من راجع به این دستگاه قدیم ها چیزهایی شنیده بودم، و اون موقع می گفتند اگه این دستگاه جا بیافته به دلیل عدم آسیب زدن به چشم، به مرور کاملا جای کتاب کاغذی رو می گیره.
حالا میشه از دوستان اگه کسی اطلاعاتی در مورد این دستگاه داره یا قیمتش رو داره، یا می تونه یه مقایسه بین PPC و این دستگاه بده، لطف کنه و جواب بده؟
ممنون. :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به بچه های این ور.
flowerysmile.gif

من چند وقتیه که تو فکرم هست که یه پاکت پی سی بگیرم. عمده کاربردی هم که از یه پاکت پی سی انتظار دارم، خوندن کتابهای درسی و برنامه های پزشکی است.
یه تاپیک توی بخش سخت افزار زده شده که راجع به دستگاه E-Book Reader شرکت سونی است:
http://forum.persiantools.com/t83374.html
من راجع به این دستگاه قدیم ها چیزهایی شنیده بودم، و اون موقع می گفتند اگه این دستگاه جا بیافته به دلیل عدم آسیب زدن به چشم، به مرور کاملا جای کتاب کاغذی رو می گیره.
حالا میشه از دوستان اگه کسی اطلاعاتی در مورد این دستگاه داره یا قیمتش رو داره، یا می تونه یه مقایسه بین PPC و این دستگاه بده، لطف کنه و جواب بده؟
ممنون. :)

ماهی جان سلام

دستگاهی که شما می خواهی به نظرم دل اکسیم باشه ، البته اگر محدودیت خرید مالی نداری و همچنین می تونی یک دوماهی صبر کنی ، فلیم هم پیشنهاد می شه

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
كسي قيمت اين گوشي ها رو كه بچه ها پرسيدن نداره ؟؟؟

dariushmd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

کسی از بزرگان شرکت تجارت یاس جهان رو میشناسه؟ گارانتی HTC؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ماهی جان سلام

دستگاهی که شما می خواهی به نظرم دل اکسیم باشه ، البته اگر محدودیت خرید مالی نداری و همچنین می تونی یک دوماهی صبر کنی ، فلیم هم پیشنهاد می شه

آره دانیال جان، درسته.
128fs318181.gif

اکثر دوست هام هم Dell X51V دارند و اگر بخوام پاکت پی سی بگیرم، قطعا یکی از بهترین گزینه هامه، فلیم رو هم اسمش رو شنیده ام و به نظرم باید دستگاه کار درستی باشه. :happy:
البته این دستگاهه (E-Book Reader) هم تکنولوژی جالبی داره، و یه ویژگی عجیبش اینه که اصلا چشم رو اذیت نمی کنه و یکی از بچه ها گفته بود اصلا صفحه اش نور نداره و توی تاریکی نمیشه خوندش!! :blink:
البته خوب خودمونیم هیچ چیز جای کتاب کاغذی خودمون رو نمی گیره، خصوصا که میشه حسابی خط خطیش کرد!! :happy::happy:. این دستگاهها همه برای مواقع ضروری و سر راندها هستند. :)
ممنون از راهنماییت.
flowerysmile.gif

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

khashayar20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[سلام به همه ی دوستان احتیاج به راهنمایی تون دارم . اقایون من قبلا اورکس داشتم الان می خوام گوشی مو با یه ای میت کا جم k-jam عوض کنم . با توجه به اینکه هر دو تا گوشی تمیز نستن و cpu ای میت پایین تره من پی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ (برادر من همین الان جواب منو بده نوکره همه ی استادا هستم)

khashayar20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان احتیاج به راهنمایی تون دارم . اقایون من قبلا اورکس داشتم الان می خوام گوشی مو با یه ای میت کا جم k-jam عوض کنم . با توجه به اینکه هر دو تا گوشی تمیز نستن و cpu ای میت پایین تره من پی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ (برادر من همین الان جواب منو بده نوکره همه ی استادا هستم)
یه سوال دیگه اقایون i-mate ها اونم k-jam قابشو می تونیم عوض کنیم قابشون تو بازار هست - ؟؟؟

من تازه واردم اگه هنوز خوب نمی تونم پست بدم به بزرگیتون ببخشید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
[سلام به همه ی دوستان احتیاج به راهنمایی تون دارم . اقایون من قبلا اورکس داشتم الان می خوام گوشی مو با یه ای میت کا جم k-jam عوض کنم . با توجه به اینکه هر دو تا گوشی تمیز نستن و cpu ای میت پایین تره من پی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ (برادر من همین الان جواب منو بده نوکره همه ی استادا هستم)

سلام،در حقیقت این موضوع رو باید دوستانی که اورکس و کی جم دارند خدمتتون بگن،اما بنده خدمتتون عرض کنم که شما در این رابطه قطعا" سی پی یو ی پایینتری رو تجربه خواهید کرد و این به نظر من مشکل ساز خواهد شد،اما من فکر می کنم تجربه خوبی باشه،شما کیبورد رو تجربه خواهید کرد که قطعا" باعث میشه در آینده روی انتظارات شما تاثیر بذاره،
خود بنده همیشه سی پی یو رو یکی از مهمترین عوامل برای انتخاب پاکت پی سی می دونم،بنابراین این معاوضه رو مناسب نمی دونم،هرچند که اگر مثلا" قرار بود تا یک سال آینده سمت یه پاکت پی سی جدیدتر برم،بدم نمی آمد که کی جم رو هم تجربه کنم و بعد انتخاب اصلیم رو برای یکسال بعد بکنم،اما برای استفاده مداوم،توصیه معاوضه رو نمی کنم،
انشاله دوستانی که تجربه کار با این دستگاهها رو هم دارند،توضیح خواهند داد،
موفق باشید.

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من پاکت پی سی از آلمان بیارم توی ایران کار میده؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آره دانیال جان، درسته.
128fs318181.gif

اکثر دوست هام هم Dell X51V دارند و اگر بخوام پاکت پی سی بگیرم، قطعا یکی از بهترین گزینه هامه، فلیم رو هم اسمش رو شنیده ام و به نظرم باید دستگاه کار درستی باشه. :happy:
البته این دستگاهه (E-Book Reader) هم تکنولوژی جالبی داره، و یه ویژگی عجیبش اینه که اصلا چشم رو اذیت نمی کنه و یکی از بچه ها گفته بود اصلا صفحه اش نور نداره و توی تاریکی نمیشه خوندش!! :blink:
البته خوب خودمونیم هیچ چیز جای کتاب کاغذی خودمون رو نمی گیره، خصوصا که میشه حسابی خط خطیش کرد!! :happy::happy:. این دستگاهها همه برای مواقع ضروری و سر راندها هستند. :)
ممنون از راهنماییت.
flowerysmile.gif

خوب عزیز بیشتر می گفتی که چه انتظاراتی از دستگاه ها داری، شاید می شد بیشتر کمک ت کرد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام،در حقیقت این موضوع رو باید دوستانی که اورکس و کی جم دارند خدمتتون بگن،اما بنده خدمتتون عرض کنم که شما در این رابطه قطعا" سی پی یو ی پایینتری رو تجربه خواهید کرد و این به نظر من مشکل ساز خواهد شد،اما من فکر می کنم تجربه خوبی باشه،شما کیبورد رو تجربه خواهید کرد که قطعا" باعث میشه در آینده روی انتظارات شما تاثیر بذاره،
خود بنده همیشه سی پی یو رو یکی از مهمترین عوامل برای انتخاب پاکت پی سی می دونم،بنابراین این معاوضه رو مناسب نمی دونم،هرچند که اگر مثلا" قرار بود تا یک سال آینده سمت یه پاکت پی سی جدیدتر برم،بدم نمی آمد که کی جم رو هم تجربه کنم و بعد انتخاب اصلیم رو برای یکسال بعد بکنم،اما برای استفاده مداوم،توصیه معاوضه رو نمی کنم،
انشاله دوستانی که تجربه کار با این دستگاهها رو هم دارند،توضیح خواهند داد،
موفق باشید.

با مجتبی موافقم ، سرعت پایین تری ست ، ولی خوب اگر خیلی علاقه مند به کی بورد باشی تجربه خوبی می شه.

در ضمن ، قاب کی جم رو من در رمضانی دیدم و در پایتخت

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنونم حسین جان:rolleyes:
اون وقت اگر ROM آلمانی باشه میشه هک کرد و انگلیسیش کرد ؟ :cool:

با اجازه حسین ،
بستگی داره چه دستگاهی باشه ، مثلا ای تن ها رو بعضی هاشون رو براش هک نوشتن ، اچ تی سی ها هم همین طور
کلا قبل از خرید بیشتر تحقیق کن.ولی می دونم که شما می تونی در المان ، قبل از خرید بگی که می خواهی دستگاهت رامش انگلیسی باشه

بالا