• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این همه تفاسیر از بین GIGABYTE i120 و HTC HYTN و ATOM LIFE کدوم بهتره که قیمتش بین 600 تا 700 باشه توی تهران. و اگه از تلویزیون صرف نظر کنیم از لحاظ CPU .دوربین و صدا بهترین باشه.و حافظه داخلیشم بالا باشه.این atom life رو دست دومش رو میشه گیر آورد.

اگه خواستیم اینترنتی بخریم از کجا باید کردیت کارت بگیریم.و آیا کسی اینجا هست که بتونه برای ما بخره.

من شماره رمضانی پیدا نکردم.اگه کسی کسی داره بده.

ممنون ///...///

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز:)

البته نه مثل جم چون جم 2003 هست و این wm5 :blush:واینکه جم 2 برابر این سرعت داره دلیل عمده (2003بودن os) من جم هم دارم الان به این مشگل برنخوردم جالب تا جایی که یادم amr رو میخوند:rolleyes: آره دوربینش بد نیست ترد یه نگاه بندازی من چندتا عگس با همین گوشی مورد علاقه شما انداختم گذاشتم :cool: تلویزیونم جایی که من هستم راستش اصلا خوب نمیگیره و جالبیشم اینه که نهایت 50 دقیقه میتونید با شارژ 100% برنامه مورد علاقه تون رو ببینید:p

سرعت سی پی یو با اینکه 416 هرتز اینتل هست ولی به 200 هرتز omp بیشتر شبیه هست جالب نه؟؟؟؟:rolleyes:

چیز دیگه ای هم بخوای بدونی اگر بلد بودم در خدمتم:)

آقا GigaByte i120 هم Cpu همینطوره.
صداش چطوره . 192 پلی فونیک با 64 پلی فونیک چه فرقی داره.شنیدم که در بلندی صدا فرقی نمیکنه.درسته.

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا رو شکر تا الان خرید اینترنتی نکردیم وگر نه فکر کنم الان شلوارمون بگی بود اینقد که مردم دوست دارن بکنن تو پاچه! تشکر حسین, اطلاعات خوبی دادی.

و یه سوال از تمامی دوستان: به نظر شما JAMA بهتره یا Jamin؟؟؟؟؟؟;)
موفق و پیروز باشید:happy:

به نظر من جمین بهتره.چون هم LCD 2.8 و هم Bluetooth 2 و هم قشنگتره.کیفیت دوربینش تو روز ماهه ولی توی تاریکی خیلی خیلی خیلی بده.صداشم که دیگه نپرس:blush: ولی با این اوصاف خیلی دوستش دارم.تازه براش اسم گذاشتم.اسمش فریبرزه.:lol:

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا،بعد از کلی کلنجار رفتن تصمیم گرفتم بین Eten m700 و Toshiba G900 این دومی رو انتخاب کنم.(یعنی g900)
اولا میخوام نظرتونو بدونم در مورد این انتخابم.به نظرتون cpu کدومشون بهتر جواب میده و stable تره:blink:!؟؟در مورد کیفیت صفحه هم هنوز مطمئن نیستم!!ولی صفحه توشیبا WVGA هستش.به هر حال برای من بعد از داشتن کیبورد،اول cpu و بعدش کیفیت صفحه در اولویت.نظرتون چیه؟
ضمنا کسی هست بدونه اینارو تو دبی دارن و قیمتشون چنده؟؟چون یکی از دوستام دبی هست که داره آخر تابستون میاد ایران.

بابا،اساتید یه راهنمایی بکنید!!

ParsaGostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من صفحاتي زيادي از اين تاپيك را مطالعه كردم اما با اوضاع بازار جديد كه بحث رجيستر وجود نداردممنون ميشم بهترين پيشنهادات خود را به من بگيد .

شرايط :

داشتن كيبورد
سايز بزرگ LCD
سايز مناسب گوشي ( خيلي مثل Jasjar بزرگ نباشه )
قابليت ارتقا به ويندوز 6
به دليل نياز به كارهاي برنامه نويسي سرعت بالايي داشته باشه
در صورت به وجود آمدن مشكل راحت قابل تعمير باشه
قيمت هم 600- 700

از مشخصات Gigabyte g-Smart i120 خوشم اومده فقط مشكلش اينه كه LCD كوچيكي داره !

اساتيد جواب بدن لطفا

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اساتيد جواب بدن لطفا

من كه ميگم يه نمه جيب رو شل كن اتم لايف بگير
o2-xda-atom-life.gif

ParsaGostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اعصاب من خيلي خرابه دست لرزه دارم بدرجور
نمي تونم بدون كيپورد تاپپ كنم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با این همه تفاسیر از بین GIGABYTE i120 و HTC HYTN و ATOM LIFE کدوم بهتره که قیمتش بین 600 تا 700 باشه توی تهران. و اگه از تلویزیون صرف نظر کنیم از لحاظ CPU .دوربین و صدا بهترین باشه.و حافظه داخلیشم بالا باشه.این atom life رو دست دومش رو میشه گیر آورد.

اگه خواستیم اینترنتی بخریم از کجا باید کردیت کارت بگیریم.و آیا کسی اینجا هست که بتونه برای ما بخره.

من شماره رمضانی پیدا نکردم.اگه کسی کسی داره بده.

ممنون ///...///
ابتدا اتم لایف،بعد تایتن و گیگا بایت رو اصلا" سمتش نرید.

آقا GigaByte i120 هم Cpu همینطوره.
صداش چطوره . 192 پلی فونیک با 64 پلی فونیک چه فرقی داره.شنیدم که در بلندی صدا فرقی نمیکنه.درسته.
پلی فونیک تنها مربوط به فرمت MIDI مربوط می شه و شما درست شنیدید

به نظر من جمین بهتره.چون هم LCD 2.8 و هم Bluetooth 2 و هم قشنگتره.کیفیت دوربینش تو روز ماهه ولی توی تاریکی خیلی خیلی خیلی بده.صداشم که دیگه نپرس:blush: ولی با این اوصاف خیلی دوستش دارم.تازه براش اسم گذاشتم.اسمش فریبرزه.:lol:

جمین برای شروع برای مناسبه از نطر من،البته برای دوستانی که تازه می خوان پاکت پی سی بخرن؛

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان نظرشون در مورد Toshiba G900 چیه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان نظرشون در مورد Toshiba G900 چیه؟

فکر کنم یه کم زوده در موردش قضاوت کنید ، چون تازه وارد بازار های خارجی شده ، باید یه کم باهاش کار کنن و بعد باگ هاش معلوم می شه
ولی به قیمتش که نگاه کنید وسوسه می شید

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا راهنماییم کنید. برای خرید کدامیک مناسبتر؟:)

قیمتشون مشخصه؟

O2FLAME

ULIMATEسری

البته من جسجار دارم تا حدودی ازش راضیم

JAJASR
RADIO 1.15.01
WM6
WINX3

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
لطفا راهنماییم کنید. برای خرید کدامیک مناسبتر؟:)

قیمتشون مشخصه؟

O2FLAME

ULIMATEسری

البته من جسجار دارم تا حدودی ازش راضیم

JAJASR
RADIO 1.15.01
WM6
WINX3
نظر اساتید و دوستان در این مورد متفاوته،شاید برای شما که جس جار داشتید،سری آلتیمیت و به خصوص 7150بهتر باشه،اما برای من فلیم انتخاب خوبی هست،

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1
نظر اساتید و دوستان در این مورد متفاوته،شاید برای شما که جس جار داشتید،سری آلتیمیت و به خصوص 7150بهتر باشه،اما برای من فلیم انتخاب خوبی هست،

من با 02موافقم اما فکر نمیکنید ULTIMATE بهتر جواب بدن؟:rolleyes:
از قیمت خبری دارین؟

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1

دوست عزیز میشه مزایای فلیم رو بگی.ممنون میشم
:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اینجا رو نگاه کنید؛تا به تفاوتهای فلیم و 7150 پی ببرید،

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
ثبت شماره سريال «رجيستر» گوشي تلفن همراه از جمله گوشيهاي وارداتي و همراه مسافر از ساعت 5 بعدازظهر امروز آزاد و فعال شد.

به گزارش فارس، از ساعت 5 بعدازظهر امروز ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار آزاد و رجيستر تمامي گوشي‌ها اكنون فعال شده است.
پيش از اين محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت وگو با فارس خبر از موافقت دولت با بازگشت سيستم رجيستر شبكه ارتباطات سيار همانند قبل و ثبت رنج خبر داده بود.
اين گزارش حاكي است: مشكل جدي در اين امر و آزاد شدن ثبت شماره سريال تمامي گوشي‌ها، عدم تفكيك قاچاق و غير قاچاق و همراه مسافر است.
اكنون اكثر شركت‌هاي واردكننده چون نيا، كامتل و سيتادل رسمي گوشي به اين امر معترض شده‌اند و معتقدند كه با اين كار و پرداخت تعرقه 60 درصدي اقدام به واردات كرده‌اند، در حالي كه گوشي همراه مسافر و قاچاق به راحتي فعال مي‌شود.
پيش از اين مسوولان امر از واردات 5/6 تا 5/7 گوشي قاچاق به كشور خبر داده بودند.
بحث ثبت تك تك شماره سريال گوشي از سال گذشته و همزمان با افزايش تعرفه‌ واردات گوشي از 4 به 60 درصد براي مبازره با قاچاق گوشي آغاز شده بود ولي پس از يكسال اين طرح گويا با پرشدن ظرفيت EIR ارتباطات سيار شكست خورده بود.
بنظر مي رسد در اين بين تنها اين شركت‌هاي واردكننده رسمي هستند كه متضرر خواهند شد. زيرا افراد به راحتي گوشي همراه مسافر وارد و يا از مبادي غير رسمي وارد مي‌كنند و آنها بطور خودكار در شبكه فعال مي‌شود.

با اين اتفاق پيش‌بيني مي‌شود قيمت گوشي در بازار تا حدي تنزل و اضطراب رجيستر و يا عدم رجيستر در بازار كاهش يابد. ولي بايد اين موضوع را نيز مدنظر قرار داد كه در اين بين قاچاقچيان نيز با خيال راحتري اقدام به واردات گوشي مي‌كنند.
منبع: بازتاب

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ثبت شماره سريال «رجيستر» گوشي تلفن همراه از جمله گوشيهاي وارداتي و همراه مسافر از ساعت 5 بعدازظهر امروز آزاد و فعال شد.

به گزارش فارس، از ساعت 5 بعدازظهر امروز ثبت شماره سريال گوشي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار آزاد و رجيستر تمامي گوشي‌ها اكنون فعال شده است.
پيش از اين محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت وگو با فارس خبر از موافقت دولت با بازگشت سيستم رجيستر شبكه ارتباطات سيار همانند قبل و ثبت رنج خبر داده بود.
اين گزارش حاكي است: مشكل جدي در اين امر و آزاد شدن ثبت شماره سريال تمامي گوشي‌ها، عدم تفكيك قاچاق و غير قاچاق و همراه مسافر است.
اكنون اكثر شركت‌هاي واردكننده چون نيا، كامتل و سيتادل رسمي گوشي به اين امر معترض شده‌اند و معتقدند كه با اين كار و پرداخت تعرقه 60 درصدي اقدام به واردات كرده‌اند، در حالي كه گوشي همراه مسافر و قاچاق به راحتي فعال مي‌شود.
بحث ثبت تك تك شماره سريال گوشي از سال گذشته و همزمان با افزايش تعرفه‌ واردات گوشي از 4 به 60 درصد براي مبازره با قاچاق گوشي آغاز شده بود ولي پس از يكسال اين طرح گويا با پرشدن ظرفيت EIR ارتباطات سيار شكست خورده بود.
بنظر مي رسد در اين بين تنها اين شركت‌هاي واردكننده رسمي هستند كه متضرر خواهند شد. زيرا افراد به راحتي گوشي همراه مسافر وارد و يا از مبادي غير رسمي وارد مي‌كنند و آنها بطور خودكار در شبكه فعال مي‌شود.

با اين اتفاق پيش‌بيني مي‌شود قيمت گوشي در بازار تا حدي تنزل و اضطراب رجيستر و يا عدم رجيستر در بازار كاهش يابد. ولي بايد اين موضوع را نيز مدنظر قرار داد كه در اين بين قاچاقچيان نيز با خيال راحتري اقدام به واردات گوشي مي‌كنند.

خوب اگر صحت داشته باشه ( در این مملکت حتی اگر رییس جمهور هم یک خبری بدهد ، می شه نیم ساعته تکذیب ش کرد. حتی می شه ریپورت کننده خبر رو به جرم اقدام علیه امنیت ملی به زندان انداخت) ، می شه گفت بازار دوباره گلستان خواهد شد.
اما یک نکته دیگه رو هم می شه گفت ، اینکه من یکی که شدیدا احساس می کنم موش آزمایشگاهی آزمون حماقت های عملی یک عده خودشیفته و بی شرافت شدم که حتی حاضر نیستند بابت بلاهت بی پایان شون از من عذر خواهی کنند.حتی طوری مسئله را طرح می کنند انگار من بودم که گفتم تعرفه 60درصدی رو وقتی بگذارید که حتی یک عدد گوشی ساخت داخل هنوز تولید نکرده اید!!:(
احتمالا ً باید از بابت اینکه یقه گردن نحیف این ملت را ول کرده اند و ملوکانه عفو کرده اند و اجازه داده اند مانند خیلی جاهای دیگه آزاد زندگی کنیم ، ازشون متشکر باشیم و احتمالا در اقدامی رسمی تقدیر به عمل بیاوریم . لابد باید الان خوشحالی هم بکنیم:blink:

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ابتدا اتم لایف،بعد تایتن و گیگا بایت رو اصلا" سمتش نرید.

پلی فونیک تنها مربوط به فرمت MIDI مربوط می شه و شما درست شنیدید

جمین برای شروع برای مناسبه از نطر من،البته برای دوستانی که تازه می خوان پاکت پی سی بخرن؛

شما برای چی میگین که اصلا سمت گیگابایت نرم.اگه i-teq xbond هم باشه همین حرف رو میزنید.
یا نه فقط گیگابایت بیخودی.

بجز اون معایبی که در صفحه قبل گفتید آیا عیب های دیگه ای هم داره.اگه میشه لطفا توضیح بدین.عیبهای اصلی و اساسی چی.

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من که بعید میدونم دولت بخواد برای مردم کاری بکنه.میدونین دولت چقدر از این راه پول در میاره.حالا میاد به خودش ضرر بزنه.حدس میزنم که هدفی داره از این کار.یه وقت میخواد قاچاقچیان رو غافلگیر کنه.
خدا میدونه که چه فکر پلیدی دارن:f34r:
ولی انصافا دولت بیشترین ضربه رو از همین قاچاق کالا داره می خوره.به هر حال شرط میبندم این کارش دائمی نیست و زیاد دوام نمیاره.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
شما برای چی میگین که اصلا سمت گیگابایت نرم.اگه i-teq xbond هم باشه همین حرف رو میزنید.
یا نه فقط گیگابایت بیخودی.

بجز اون معایبی که در صفحه قبل گفتید آیا عیب های دیگه ای هم داره.اگه میشه لطفا توضیح بدین.عیبهای اصلی و اساسی چی.

من اشتباه كردم؛منظور بنده آي تك ايكس باند بود،اشتباها" گيگا بايت رو تايپ كردم،

بالا