shahrokh222
Registered User
دوستان استراتیس طی همین روزها به نظرم تا 20 دلار الی 25 دلار قراره بیاد الان 14 هست میتونید بخرید
اقا اکسچنجر huobi توکن داده بیروندوستان استراتیس طی همین روزها به نظرم تا 20 دلار الی 25 دلار قراره بیاد الان 14 هست میتونید بخرید
بسته به تعداد و قیمت موقع ورود به بازار کیث بدی نیست برا خرید ولی چیزی ک هست حتما تو صرافی خودش ادد میشه نه هیچ جای دیگه ک نمیدونم ایرانو قبول داره یا نه ولی صرافی پر حجمی هست.اقا اکسچنجر huobi توکن داده بیرون
فکرمیکنم پتانسیل رشد داره
HT -Huobi Token
البته هر روز 10 صبح به وقت گرینویچ فروش داره البته ظاحرا با کردیت کارت
این سایتشه
https://www.huobi.pro/ht/points/
به نظر من تحلیل ایشون درست تره احتمال زیاد سیستم امنیتی را آپدیتی چیزی کردند بعد به صورت دستی آی پی ها ایران را باز کردندالان حکم چیه ؟ میشه پول ریخت به کریپتوپیا؟ اصلا چرا بست؟ چرا باز شد؟
بعید میدونم مشکل از کریپتوپیا باشه از برنامه این شرکت آمریکایی برای مقابله با حملات ddos استفاده کردن incapsula که به طور پیش فرض ip ایران روی این محصول بلوکه هست. همین امروز بیت کوین برداشت داشتم مشکلی نبوده
آقا پس قربون دستت یه حالی به Neo و Gas هم بده بی زحمتکلا می خواهید کوینی بیاد تو کف و بعد بخرید یک راه حل داره به من بگید اون کوین را بخرم چند روز صبر کنید قطعا رسیده به کفdogeخریدم کله پا شدetnخریدم بیش از 15رده ارزش بازارش افت کرد قیمتشم تقریبا نصف شد
خلاصه یه درصدی بدید من کوین میخرم میره تا کف بعد شما بخرید:general711:
خیلیا ازش خریدن منم 2 هفته است خریدمش فردا قراره وارد قمار خانه لندن بشه ببینیم خبر مرگش یه تکونی میخره یا نهمن تو بیت فاینکس یه کوین خریدم به اسم FUN یا FunFair , فعلا حدود 0.09 دلاره , ایده شون بنظرم جالب اومد , از این کوین برای بازی های انلاین و قمار استفاده میشه , 6 تا 8 فوریه قراره یکی از بزرگترین نمایشگاه های جهان تو صنعت بازی , لندن برگزار بشه , Fun هم اونجا هست احتمال میره رشد خوبی داشته باشه
خیلیا ازش خریدن منم 2 هفته است خریدمش فردا قراره وارد قمار خانه لندن بشه ببینیم خبر مرگش یه تکونی میخره یا نه
یک سوالم دارم:
به نظر میاد eos چیز خوبیه از هر طرف بهش نگاه میکنی خوبه فقط از یه طرف لنگ میزنه بد جوریم خطریه اونم اینکه 90% کل توکن هاش برای سرمایهگذارانش هست!!! به نظرتون توش سرمایه بخوابونیم ؟
@topcd
@shahrokh222
.As part of the new relationship, Block.one and Galaxy Digital will deploy capital for future investments through the capitalization of a new $325 million EOS.IO Ecosystem Fund (the “Fund”)
.Just like previous batches of the Antminer A3, this batch, too, will have a limit of one miner per user
خیلیا ازش خریدن منم 2 هفته است خریدمش فردا قراره وارد قمار خانه لندن بشه ببینیم خبر مرگش یه تکونی میخره یا نه
یک سوالم دارم:
به نظر میاد eos چیز خوبیه از هر طرف بهش نگاه میکنی خوبه فقط از یه طرف لنگ میزنه بد جوریم خطریه اونم اینکه 90% کل توکن هاش برای سرمایهگذارانش هست!!! به نظرتون توش سرمایه بخوابونیم ؟
@topcd
@shahrokh222
یک سوالم دارم:
@topcd
@shahrokh222
درود...یعنی اسکمه؟ لعنت...این سایت در واقع چند کار انجام میده:
یکی اینکه با تبلیغات popup برای خودش درآمد کسب می کنه و دوم اینکه با استفاده از منابع سخت افزاری کاربران مونرو ماین می کنه.
اگر هم اون اسکریپت جواب نداد با یک پراکسی چکر لینک خودتون رو از چند هزار پراکسی رایگان مختلف باز کنید تا چند میلیون اسپین براتون اضافه بشه.(نیاز داشتین PM بدین)
این چند پیام در سایت ها :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نمی دونم ولی اگر رسیدین بگین ما هم بازی کنیم![]()
ببخشید دوستان کسی راجب سیاست کریپتوپیا پیرامون برخورد با کاربرای ایرانی بعد این قضایا ازشون چیزی پرسیده؟ جواب منو ک ندادن