• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوستان استراتیس طی همین روزها به نظرم تا 20 دلار الی 25 دلار قراره بیاد الان 14 هست میتونید بخرید
اقا اکسچنجر huobi توکن داده بیرون
فکرمیکنم پتانسیل رشد داره
HT -Huobi Token
البته هر روز 10 صبح به وقت گرینویچ فروش داره البته ظاحرا با کردیت کارت
این سایتشه
https://www.huobi.pro/ht/points/

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اقا اکسچنجر huobi توکن داده بیرون
فکرمیکنم پتانسیل رشد داره
HT -Huobi Token
البته هر روز 10 صبح به وقت گرینویچ فروش داره البته ظاحرا با کردیت کارت
این سایتشه
https://www.huobi.pro/ht/points/
بسته به تعداد و قیمت موقع ورود به بازار کیث بدی نیست برا خرید ولی چیزی ک هست حتما تو صرافی خودش ادد میشه نه هیچ جای دیگه ک نمیدونم ایرانو قبول داره یا نه ولی صرافی پر حجمی هست.
این توکنهای صرافیا معمولا رشد خوبی میکنند ولی یه عیبی دارن اینه که فقط تو همون صرافی ادد میشن واگر اون صرافی ایرانو تحریم کنه بعدا برا فروشش مشکل پیش میاد چون جای دیگه برا فروش نیست جر همون صرافی

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
الان حکم چیه ؟ میشه پول ریخت به کریپتوپیا؟ اصلا چرا بست؟ چرا باز شد؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
الان حکم چیه ؟ میشه پول ریخت به کریپتوپیا؟ اصلا چرا بست؟ چرا باز شد؟
به نظر من تحلیل ایشون درست تره احتمال زیاد سیستم امنیتی را آپدیتی چیزی کردند بعد به صورت دستی آی پی ها ایران را باز کردند

بعید میدونم مشکل از کریپتوپیا باشه از برنامه این شرکت آمریکایی برای مقابله با حملات ddos استفاده کردن incapsula که به طور پیش فرض ip ایران روی این محصول بلوکه هست. همین امروز بیت کوین برداشت داشتم مشکلی نبوده

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
کلا می خواهید کوینی بیاد تو کف و بعد بخرید یک راه حل داره به من بگید اون کوین را بخرم چند روز صبر کنید قطعا رسیده به کف :Ddogeخریدم کله پا شدetnخریدم بیش از 15رده ارزش بازارش افت کرد قیمتشم تقریبا نصف شد:mad:خلاصه یه درصدی بدید من کوین میخرم میره تا کف بعد شما بخرید:general711:
آقا پس قربون دستت یه حالی به Neo و Gas هم بده بی زحمت :D

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
من تو بیت فاینکس یه کوین خریدم به اسم FUN یا FunFair , فعلا حدود 0.09 دلاره , ایده شون بنظرم جالب اومد , از این کوین برای بازی های انلاین و قمار استفاده میشه , 6 تا 8 فوریه قراره یکی از بزرگترین نمایشگاه های جهان تو صنعت بازی , لندن برگزار بشه , Fun هم اونجا هست احتمال میره رشد خوبی داشته باشه

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
من تو بیت فاینکس یه کوین خریدم به اسم FUN یا FunFair , فعلا حدود 0.09 دلاره , ایده شون بنظرم جالب اومد , از این کوین برای بازی های انلاین و قمار استفاده میشه , 6 تا 8 فوریه قراره یکی از بزرگترین نمایشگاه های جهان تو صنعت بازی , لندن برگزار بشه , Fun هم اونجا هست احتمال میره رشد خوبی داشته باشه
خیلیا ازش خریدن منم 2 هفته است خریدمش فردا قراره وارد قمار خانه لندن بشه ببینیم خبر مرگش یه تکونی میخره یا نه

یک سوالم دارم:
به نظر میاد eos چیز خوبیه از هر طرف بهش نگاه میکنی خوبه فقط از یه طرف لنگ میزنه بد جوریم خطریه اونم اینکه 90% کل توکن هاش برای سرمایهگذارانش هست!!! به نظرتون توش سرمایه بخوابونیم ؟
@topcd
@shahrokh222

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
چرا تو فروم های خارجی اینقدر از تتر بد میگن ؟
دائما منع میکنن استفاده از تتر رو

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
زدکش روی 491 و 476 خریدم روی 460 فروختم بیت کوین خریدم . زدکش شده 450. باز برم زدکش بخرم یا نه

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
خیلیا ازش خریدن منم 2 هفته است خریدمش فردا قراره وارد قمار خانه لندن بشه ببینیم خبر مرگش یه تکونی میخره یا نه

یک سوالم دارم:
به نظر میاد eos چیز خوبیه از هر طرف بهش نگاه میکنی خوبه فقط از یه طرف لنگ میزنه بد جوریم خطریه اونم اینکه 90% کل توکن هاش برای سرمایهگذارانش هست!!! به نظرتون توش سرمایه بخوابونیم ؟
@topcd
@shahrokh222

ارز خوبی است، تیم و برنامه ای که دارند بسیار قوی است ولی تا تیرماه با سرعت کمی افزایش پیدا می‎کنه چون در مرحله‎ی فروش و جذب سرمایه است.
الان هم که میگن تا 10 دلار اصلاح خواهد داشت.
هفته ی پیش هم 300 میلیون دلار جذب کردند.
As part of the new relationship, Block.one and Galaxy Digital will deploy capital for future investments through the capitalization of a new $325 million EOS.IO Ecosystem Fund (the “Fund”)
.
اما خب هنوز کار داره.
چند روز پیش Weiss Rating که در رتبه بندی بورس بسیار فعال است رتبه بندی ارزهای دیجیتال رو اعلام کرد :
لینک PDF :

هیچ ارزی درجه‎ی عالی (A) رو کسب نکرد فقط اتریوم و EOS خوب(B) شدند.
Weiss_Cryptocurrency_Ratings_1.jpg

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
شرکت Bitmain امروز ماینتر جدید +T9 را برای فروش عرضه کرد.
10.5 TH/s به قیمت 2 هزار دلار
Antminer_T9.png

اگر قصد خرید Antminer A3 (برای ماین Siacoin) رو دارید فردا ساعت 9 صبح به وقت چین فروش شروع خواهد شد.
شرکت Bitmain گفته مثل سری های قبلی A3، محدودیت یک ماینر برای هرکاربر برقرار خواهد بود.
.Just like previous batches of the Antminer A3, this batch, too, will have a limit of one miner per user

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

یک سوالم دارم:
@topcd
@shahrokh222

من FUN رو نوامبر خریدم 2000تاش رو که شد 45 دلار الان 183 دلار شده

314 تا هم EOS دارم که 840 دلار گرفته بودم الان خدا رو شکر شده 4000 دلار

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282

یک سوالم دارم:
@topcd
@shahrokh222

ای او اس توکن خوبیه ولی بستگی داره که تو ذهن شما چ مدت و چند درصد سود هست بابت خریدش .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بیت کوین تا چند میخواد بیاد پایین؟ hitbtc شد 10720 دلار. حالا اگه کوین نداشتم تا 18000 رفته بود |:

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
این سایت در واقع چند کار انجام میده:
یکی اینکه با تبلیغات popup برای خودش درآمد کسب می کنه و دوم اینکه با استفاده از منابع سخت افزاری کاربران مونرو ماین می کنه.
اگر هم اون اسکریپت جواب نداد با یک پراکسی چکر لینک خودتون رو از چند هزار پراکسی رایگان مختلف باز کنید تا چند میلیون اسپین براتون اضافه بشه.(نیاز داشتین PM بدین)
این چند پیام در سایت ها :

Ethcombo1.png

Ethcombo3.png

ethcombo4.png

eth-jpg.6146

Ethcombo2.png

نمی دونم ولی اگر رسیدین بگین ما هم بازی کنیم :cool:
درود...یعنی اسکمه؟ لعنت...

8030

Registered User
لایک‌ها
465
امیدوارم وضعیت بازار تا یه مدتی دیگه همینطور بمونه تا بیشتر بشه خرید کرد.
والها دارن خرید میزنن تو این وضعیت .احتمالا تا 2 ماه اینده یه افزایش قیمت داریم.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
ببخشید دوستان کسی راجب سیاست کریپتوپیا پیرامون برخورد با کاربرای ایرانی بعد این قضایا ازشون چیزی پرسیده؟ جواب منو ک ندادن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ببخشید دوستان کسی راجب سیاست کریپتوپیا پیرامون برخورد با کاربرای ایرانی بعد این قضایا ازشون چیزی پرسیده؟ جواب منو ک ندادن

کجا پرسیدی ؟ تیکت پشتیبانی ؟

بالا