• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

lalaeee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان الان چند نمونه مموری یک گیگ تو بازا هست یکی که با آداپتور عرضه میشه و یه گیگ رو میدن 13 تومن و یه نوع دیگه پرو دو که آداپتور نداره بسته بندی مموری به شکل قرمز هست و فاقد آداپتور هستش
میگن اون مموری هایی که آداپتور دارند خوب نیست و برای گوشی ایراد می تراشه لطفا دقیق راهنمائی نمایید

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ممنون دوست عزیز
عرض شود که گوشی توی فلایت مود اگه سیم کارت داشته باشه ریست میشه و گرنه که پیغام اینسرت سیمکارت میده...ولی میشه با جاگ دایال ودکمه ستاره برم به سرویس منو ..اون کارهایی هم که گفتین مثل فرمت مموری انجام دادم ولی در مورد ریمو کردن یو اس بی منظورتون رو درست متوجه نشدم!..ایا منظورتون اینه که یو اس بی رو یک بار

پ ن: یکی آدرس یه مغازه ای رو که آپدیت میکنه تو تهرون(یا قم!)نداره؟

دوست عزیز

منظورم یو اس بی کامپیوترت بود... حتما ریمووشون کن... بعد که از نو نصب کردی و درایورهای اونو ویندوز از ابتدا شناخت اقدام به آپدیت کن...

فکر میکنم مشکل شما به بد بروز شدن گوشی مربوط باشه... و با آپدیت مجدد حل شه... ولی مطمئنا اگر اپدیت کردید و درست شد دیگه احتیاجی به آپدیت مجدد پیدا نمی کنید... چون دیگه فریمور جدیدی نخواهد امد !!!

:cool:

pooya_ya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام آقايون.
من يه پي990 نو برام آوردن كه بعد از باز كردن جعبه متوجه شدم كه دكمه هاي ok,p,o,l,del روي كيبوردش كار نمي كنه ميخواستم ببينم كه كسي به اين مشكل بر خورده يا مي تونه منو راهنمايي كنه.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام آقايون.
من يه پي990 نو برام آوردن كه بعد از باز كردن جعبه متوجه شدم كه دكمه هاي ok,p,o,l,del روي كيبوردش كار نمي كنه ميخواستم ببينم كه كسي به اين مشكل بر خورده يا مي تونه منو راهنمايي كنه.

احتمال زیاد مشکلت سخت افزاریه و باید خرجش کنی ولی فعلا میتونی از کیبورد مجازی استفاده کنی تا مشکلت حل بشه !

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید معظم

در هنگام آپدیت ، اگه گوشی ای مثل مال من فلیپ نداشته باشه ، به جای دکمه C کدوم دکمه رو باید نگه داریم تا گوشی رو بشناسه :rolleyes:

راهنمایی کنین ممنون میشم .:cool:

با فليپ باز وقتي c رو تو يه جايي كه ميشه تايپ كرد، ميزنيم f تايپ ميشه، حالا شايد تو اون حالت هم f رو بايد نگه داري.
البته معلوم نيست درست باشه ها.
:rolleyes:

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
IMEI(International Mobile Equipment Identity)​
شناسه بينالمللي تجهيزات موبايل -IMEI گوشيتونو تو اين سايت براي درستي معتبر بودنش مي تونيد چك كنيد :

https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

براي اين كار اول كد #06#* رو مثل حالت شماره گيري وارد كنيد كه بلافاصله شماره IMEI رو نشون ميده بعد اونو تو اين آدرس وارد كنيد.

:rolleyes:

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من یه مموری 2 گیگ خریدم از جمهوری 24 تومن. خرابه. رفتم عوض کرد یکی دیگه داد اونم خراب بود. می خوام ببینم مموری چی بگیرم از کجا لگیرم؟
سونی اصل با گارانتی ایران رهجو که خب هست توی پایتخت فروشگاه خود ایران رهجو 70 تومن.
ولی نمیشه مارک های معتبرو دارای گارانتی ولی اروزنتر پیدا کرد؟ مثلا Transcend یا SanDisc ؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آقا من یه مموری 2 گیگ خریدم از جمهوری 24 تومن. خرابه. رفتم عوض کرد یکی دیگه داد اونم خراب بود. می خوام ببینم مموری چی بگیرم از کجا لگیرم؟
سونی اصل با گارانتی ایران رهجو که خب هست توی پایتخت فروشگاه خود ایران رهجو 70 تومن.
ولی نمیشه مارک های معتبرو دارای گارانتی ولی اروزنتر پیدا کرد؟ مثلا Transcend یا SanDisc ؟
من هزار بار گفتم برای بار 1001 ام هم میگم

این موری هایی که به اسم اصل و به قیمت کمتر میفروشن همه تقلبین و خراب از آب درمیان

من 2 گیگ رو 6-7 ماه پیش گرفتم 40 تومن تا حالا هم 4 بار عوضش کردم باز هم مشکل داره و بیشتر از 1.2 گیگ جا نمیگیره

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
biggrin.gif

بلاخره شد!
امروز رفتم و برای چندمین بار آپدیت کردم و بار آخری که این کارو انجام دادم بلاخره شد!
بعدا شرح مبسوط چگونگی آپدیت شدن رو میدم
فعلا
127fs4522738.gif

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
biggrin.gif

بلاخره شد!
امروز رفتم و برای چندمین بار آپدیت کردم و بار آخری که این کارو انجام دادم بلاخره شد!
فعلا
127fs4522738.gif

به سلامتی عزیزم حالا که گوشیت درست شد 1 سر به بخش تم بزن و تمی که برات طراحی کردم رو dl کن . ولش کن لینک رو هم اینجا میزارم هم در ترید تم
http://gallery.mobile9.com/f/188846/
پاینده ایران

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

احتمال زیاد مشکلت سخت افزاریه و باید خرجش کنی ولی فعلا میتونی از کیبورد مجازی استفاده کنی تا مشکلت حل بشه !

الفردو تمی که شما هم خواسته بودی آپ شد لینکش رو هم اینجا میزازم هم تو بخش تم . هر 2 تم رو dl کن یکی
که واسه rpg یکی هم واسه خودت
http://gallery.mobile9.com/f/188832
پاینده ایران

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
biggrin.gif

بلاخره شد!
فعلا
127fs4522738.gif

مشتاقانه منتظر شرح مبسوط با مخلفات هستم !!!
:happy:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اگر خواستی من یه دونه 1 گیگ از همون اصل ها دارم یه قیمت خوب بهت میدم که راضی باشی...:rolleyes:

خودم 56 تومن خریدم....

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
خوب برم سراغ شرح آپدیت!
اینبار علاوه بر نصب برنامه های مورد نیاز به توصیه اون دوستمون یو اس بی ها رو از اول نصب کردم.
بار اولی که آپدیتو انجام دادم 40 دقیقه طول کشید! و موقعی که نوبت ریختن آپدیت توی گوشی رسید توی 99% ارور داد و مجبور شدم از اول شروع کنم ولی اینبار هر کاری کردم گوشی رو نمیشناخت . .. از اونجایی که من بیدی نیستم که از این بادا از رو برم!!! پس یه بار دیگه یو اس بی رو آنیستال کردم و دوباره نصبش کردم واز اول کارو شروع کردم اینبار هم پیغام usb not recognized اومد ولی اهمیتی ندادم و مراحل رو جلو رفتم تا اینکه تموم شد ولی وقتی گوشیو روشن کردم . سر انتخاب فون مود قفل شد!
بازم از رو نرفتم و گوشی رو دوباره وصل کردم ولی این دفعه با نگه داشتن c تا به کابل وصل میکردم گوشی یه ویبره کوچیکی میکرد و آرم سونی اریکسون میومد و دوباره صفحه اش خاموش میشد ! و پیغام ارور عجیب غریبی در مورد یو اس بی دیوایس میومد توی task bar ویندوز که من تا حالا ندیده بودم!! ولی برنامه گوشی رو میشناخت ! من هم دوباره شروع کردم واینبار با کمال تعجب گوشی آپدیت رو رد کرد و بدون درد سر بالا اومد!!
خودمم نفهمیدم که چجوری شد که این طوری شد ولی یحتمل دستی از غیب دلش به حال من سوخت و به کمکم اومد!! دمش گرم!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
خوب برم سراغ شرح آپدیت!
اینبار علاوه بر نصب برنامه های مورد نیاز به توصیه اون دوستمون یو اس بی ها رو از اول نصب کردم.
بار اولی که آپدیتو انجام دادم 40 دقیقه طول کشید! و موقعی که نوبت ریختن آپدیت توی گوشی رسید توی 99% ارور داد و مجبور شدم از اول شروع کنم ولی اینبار هر کاری کردم گوشی رو نمیشناخت . .. از اونجایی که من بیدی نیستم که از این بادا از رو برم!!! پس یه بار دیگه یو اس بی رو آنیستال کردم و دوباره نصبش کردم واز اول کارو شروع کردم اینبار هم پیغام usb not recognized اومد ولی اهمیتی ندادم و مراحل رو جلو رفتم تا اینکه تموم شد ولی وقتی گوشیو روشن کردم . سر انتخاب فون مود قفل شد!
بازم از رو نرفتم و گوشی رو دوباره وصل کردم ولی این دفعه با نگه داشتن c تا به کابل وصل میکردم گوشی یه ویبره کوچیکی میکرد و آرم سونی اریکسون میومد و دوباره صفحه اش خاموش میشد ! و پیغام ارور عجیب غریبی در مورد یو اس بی دیوایس میومد توی task bar ویندوز که من تا حالا ندیده بودم!! ولی برنامه گوشی رو میشناخت ! من هم دوباره شروع کردم واینبار با کمال تعجب گوشی آپدیت رو رد کرد و بدون درد سر بالا اومد!!
خودمم نفهمیدم که چجوری شد که این طوری شد ولی یحتمل دستی از غیب دلش به حال من سوخت و به کمکم اومد!! دمش گرم!

با اين خبرت كلي خوشحالمون كردي !

ايشالا كه هميشه به شادي كردن باشي !

اگه من جات بودم ديگه حتي تم گوشيم رو هم عوض نميكنم چه برسه به آپديت ! :f34r:

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مطمئن بودم که از یو اس بی بود !!!

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چیزی من 100 درصد مطمئنم اینه که usb پورت بدقلقیه باور میکنید که من یه فلاش مموری داشتم با پورت اصلی مادربرد کار میکرد ولی وقتی به پورت فرعیش زدم سوخت:lol: البته گارانتی داشت تعویض شد .همینطور وبکم با 4 تا از پورتهای usb کار میکنه با 4 تاش نه. به نظر من همیشه کارای حساس (ازجمله آپدیت سونی)رو باید با پورت اصلی usb (همونایی که پشت کیسه و مستقیم روی مادربرد سواره)انجام داد:cool:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اي بابا !‌ چرا اينقدر اينجا خلوت شده ؟!:(

من تو صفحات قبل اين همه سوال كردم كسي جواب نداد ! :(

بالا