linghuchong
مدیر بازنشسته
a4e رو ميگی؟پسوندش ديگه چيه نديده بودم
a4e رو ميگی؟پسوندش ديگه چيه نديده بودم
به آتش پاره گفتم بهش بگه كه بياد.-------------
علی به لرد سياه pm زدی برای جلسه؟
-------------
![]()
اول سلام
در ضمن شلوغ نیستماون پست رو هم دیدم می گردم دنبالش باشه . در ضمن من پستو خوندم ولی توش هیچ لینک دانلودی نبود.![]()
من برای دان اين سريال يه نفر رو ميخوام که با من هماهنگ باشه چون من يه مقدارش رو دان کردم قبلا و زياد هم هست.خواهر الناز، اين لينك دانلود : http://www.isohunt.com/download/11749839/Legend+of+the+Galactic+Heroes
a4e رو ميگی؟يکی از معروف ترين گروه های فن ساب: anime 4 ever
![]()
من الان سر كارم اما يه چيزي تو مايه هاي om.. بود
------------------
علي جان يه چك ميكني ببيني چي بود. دستتم بابت پيدا كردن لينك دانلود درد نكنه
-----------------
:lol::lol:
[a4e]Perfect_Blue[divx5.05].ogm ؟؟؟ اگه منظورت اينكه Ogm ، قبلا گفتم كدك هاي Klite رو دان كن تمامي ابزار هاي لازم براي نمايش تمامي فايلهاي نمايشي و صوتي را داري
آها پستو اديت کردی! نديده بودم.@فريدا: به پست قبلي من در مورد انيمه شماره 1 يا 2 ش كمك نمي كني؟ اگه هر دوشو نداريم هرجفتشو دان كنم؟
الان فرصت كردم Claymore رو ببينم، ديدي خوب كاري كردم نگفتم دست Clare چي ميشه!! حالا بعد از اين همه چيزا با اين دست اهدايي هست، جاهاي قشنگش تازه داره شروع ميشه. من خيلي برام جالب هست اينا تو اتين قسمت بدن افيليا رو در فرم انسانيش نشون ميدند ولي تا حال نشده بدن يه Claymore رو نشون بدند، من تو كفش موندم از قسمت 4و5 كه وقتي ترزا بدنشو به راهزنا نشون ميده چرا اونا حالشون بهم ميخوره؟؟ همه طراحي هاييم كه شده تصوري ندارند
سروش اینو من دارم نگیر(هم DVD هم DivX)
نه چون ندارميه چيزی ممکنه آدرسه تورنتوی پدرام رو برام pm کنی؟
چه بد!سروش اینو من دارم نگیر(هم DVD هم DivX)
نه چون ندارم
من ور مي دارم
من برای دان اين سريال يه نفر رو ميخوام که با من هماهنگ باشه چون من يه مقدارش رو دان کردم قبلا و زياد هم هست.يه جورايی هم فکر نکنم ژانرش رو الناز دوست داشته باشه!:f34r:
حالا نظرت چيه الناز؟ ميخوای رو اين کار کنی يا ميخوای رو يه چيزه ديگه کار کنی؟![]()
خواهر الناز كسي اينجا با كسي خصومتي نداره اينجا همه با هم دوستيم، و خواهر فريدا (ling... ) يكي از بهترين مديراني هست كه من ديدم(به شخصه كه علاقه زيادي به ايشون دارم، چه اخلاقي چه مديريتي) درباره پست هاتون هم چند دليل داره :در ضمن این آقای linghuchong نمیدونم با من چه خصومتی داره که این پستهای من این ور و اون ور می فرسته [
خواهر الناز كسي اينجا با كسي خصومتي نداره اينجا همه با هم دوستيم، و خواهر فريدا (ling... ) يكي از بهترين مديراني هست كه من ديدم(به شخصه كه علاقه زيادي به ايشون دارم، چه اخلاقي چه مديريتي) درباره پست هاتون هم چند دليل داره : ...
بعد از همه اینها اول سلام
درضمن بازم اولا من قوانین رو خوندم و منظور من هم مسابقه یا رقابت نیست ...