• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب وضعيت چند نفر معلوم نيست: روزبه، کامبيز، احسان و هر کسه ديگه اي که اسمش تو ليست هست، مهسا و ...
شماها دارين چی دانلود ميکين الان؟:eek::blink: لطفاً درست بگين من ديگه از دستم در رفته که کی چی داره دان ميکنه!:wacko:
-------------
علی به لرد سياه pm زدی برای جلسه؟ :cool:
-------------
سهراب: امروز يه بسته برام اومد از طرف پدرام بود. :D حالا خودم باهاش تماس ميگيرم ولی اگه باهاش صحبت کردی بازم ازش تشکر کن. :happy:
از بابت کارتون ها هم خيلی ممنون! :D کلی کارتون ديگه به آرشيو اضافه شد! :D:happy:
يه چيزی ممکنه آدرسه تورنتوی پدرام رو برام pm کنی؟ :)
------------
منم فکر کنم project arms رو خودم بر دارم به نظرم باهال ميرسه.:rolleyes: همه کارتون هام هم جز marmalade boy که 70 و خورده اي قسمت هست تموم شدن!:D
DNA2 پدر منو در آورد!:wacko: مثل اينکه 1 ماهه طول کشيده! اگه شماها ميخواستين دان کنين که ديگه هيچی! :f34r:ولی جالبيش به اين بود که فهميدم کامبيز داردش!!!:(:eek::(

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اول سلام

در ضمن شلوغ نیستم
msn_red_fox_smilies-17.gif
اون پست رو هم دیدم می گردم دنبالش باشه . در ضمن من پستو خوندم ولی توش هیچ لینک دانلودی نبود.

خواهر الناز، اين لينك دانلود : http://www.isohunt.com/download/11749839/Legend+of+the+Galactic+Heroes

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من برای دان اين سريال يه نفر رو ميخوام که با من هماهنگ باشه چون من يه مقدارش رو دان کردم قبلا و زياد هم هست.:( يه جورايی هم فکر نکنم ژانرش رو الناز دوست داشته باشه!:f34r:

حالا نظرت چيه الناز؟ ميخوای رو اين کار کنی يا ميخوای رو يه چيزه ديگه کار کنی؟ :eek:

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
a4e رو ميگی؟ :eek: يکی از معروف ترين گروه های فن ساب: anime 4 ever ;)

من الان سر كارم اما يه چيزي تو مايه هاي om.. بود
------------------
علي جان يه چك ميكني ببيني چي بود. دستتم بابت پيدا كردن لينك دانلود درد نكنه
-----------------
اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ مگه الناز اينو دوست نداري:D:lol::lol:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
من الان سر كارم اما يه چيزي تو مايه هاي om.. بود
------------------
علي جان يه چك ميكني ببيني چي بود. دستتم بابت پيدا كردن لينك دانلود درد نكنه
-----------------
:D:lol::lol:

[a4e]Perfect_Blue[divx5.05].ogm ؟؟؟ اگه منظورت اينكه Ogm ، قبلا گفتم كدك هاي Klite رو دان كن تمامي ابزار هاي لازم براي نمايش تمامي فايلهاي نمايشي و صوتي را داري

@فريدا: به پست قبلي من در مورد انيمه شماره 1 يا 2 ش كمك نمي كني؟ اگه هر دوشو نداريم هرجفتشو دان كنم؟
الان فرصت كردم Claymore رو ببينم، ديدي خوب كاري كردم نگفتم دست Clare چي ميشه!! حالا بعد از اين همه چيزا با اين دست اهدايي هست، جاهاي قشنگش تازه داره شروع ميشه. من خيلي برام جالب هست اينا تو اتين قسمت بدن افيليا رو در فرم انسانيش نشون ميدند ولي تا حال نشده بدن يه Claymore رو نشون بدند، من تو كفش موندم از قسمت 4و5 كه وقتي ترزا بدنشو به راهزنا نشون ميده چرا اونا حالشون بهم ميخوره؟؟ همه طراحي هاييم كه شده تصوري ندارند

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
[a4e]Perfect_Blue[divx5.05].ogm ؟؟؟ اگه منظورت اينكه Ogm ، قبلا گفتم كدك هاي Klite رو دان كن تمامي ابزار هاي لازم براي نمايش تمامي فايلهاي نمايشي و صوتي را داري

آره پسوندش نا آشنا بود.:D
من چرا اون پستو نديده بودم.:p:blink:.
خوب پس اينم كه با من بود يادتون كه نرفته:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
@فريدا: به پست قبلي من در مورد انيمه شماره 1 يا 2 ش كمك نمي كني؟ اگه هر دوشو نداريم هرجفتشو دان كنم؟
الان فرصت كردم Claymore رو ببينم، ديدي خوب كاري كردم نگفتم دست Clare چي ميشه!! حالا بعد از اين همه چيزا با اين دست اهدايي هست، جاهاي قشنگش تازه داره شروع ميشه. من خيلي برام جالب هست اينا تو اتين قسمت بدن افيليا رو در فرم انسانيش نشون ميدند ولي تا حال نشده بدن يه Claymore رو نشون بدند، من تو كفش موندم از قسمت 4و5 كه وقتي ترزا بدنشو به راهزنا نشون ميده چرا اونا حالشون بهم ميخوره؟؟ همه طراحي هاييم كه شده تصوري ندارند
آها پستو اديت کردی! نديده بودم.:p فکر کنم نداشته باشيم. يعنی من ندارم از بقيه هم يه سوال بپرس اگه کسی نداره ، دستت رو ميبوسه!:D
--------------
خيلی جالب بود.:D از دست کلر بگزر، سر صاحب دست چه بلايی اومد؟:blink: مرد؟ :f34r:
--------------
آره، دقيقاً منم تو نخ اين هستم ببينم بدنشون چه شکليه!:blink: امروز که کلر داشت آبتنی ميکرد، 4 چشم داشتم نگاه ميکردم ببينم چيزی نشون ميده يا نه:lol: که تيرم به سنگ خورد!:(

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
کارتون جديد!!! :D کی اينو بر ميداره؟ ;)
من ور مي دارم:p
اينم من تو كفش تا آخر مانگاش هنوز موندم، اصلا معلوم نيست زنده هست يا نه ولي فكر كنم تو اين سري به اين سوال جواب ندند بمونه براي سري 26 تاي بعديش. منم 4 چشم مونده بودم ، افيليا هم به بدن كلير دست زد دستش خوني شد، يا اونجا كه تو قسمت 2و3 بود كه يارو كارد سياه به كلير داد و زخم كلير رو ديد اون جمله رو گفت كه اگه پسره بدن تورو ببينه چي ميگه؟ :f34r:

shizoka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
banzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzai
msn_red_fox_smilies-18.gif

بلاخره لیست انیمه رو دان کردم چه خبره . در ضمن اون انیمه ای رو که هم پیشنهاد داده بودید واقعا ژانر رو دوست ندارم . چرا شما اینقدر دنیال انیمه های قدیمی هستید !
msn_red_fox_smilies-15.gif

hanaukyo-la-verite.jpg
این هم تموم شد حالا دنبال یه چیز دیگه هستم . واقعا قشنگ بود .

در ضمن این آقای linghuchong نمیدونم با من چه خصومتی داره که این پستهای من این ور و اون ور می فرسته
msn_red_fox_smilies-06.gif

shizoka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برای دان اين سريال يه نفر رو ميخوام که با من هماهنگ باشه چون من يه مقدارش رو دان کردم قبلا و زياد هم هست.:( يه جورايی هم فکر نکنم ژانرش رو الناز دوست داشته باشه!:f34r:

حالا نظرت چيه الناز؟ ميخوای رو اين کار کنی يا ميخوای رو يه چيزه ديگه کار کنی؟ :eek:

24 گیگ
msn_red_fox_smilies-08.gif
چرا فقط تورنت . اصلا چیز دایرکت نداره . اون فقط با 7 تا سید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
msn_red_fox_smilies-11.gif

shizoka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کار جدید رو شروع کردم به نام Futakoi
4210xv9.jpg

فکر کنم جالب باشه
msn_red_fox_smilies-01.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن این آقای linghuchong نمیدونم با من چه خصومتی داره که این پستهای من این ور و اون ور می فرسته [
خواهر الناز كسي اينجا با كسي خصومتي نداره اينجا همه با هم دوستيم، و خواهر فريدا (ling... ) يكي از بهترين مديراني هست كه من ديدم(به شخصه كه علاقه زيادي به ايشون دارم، چه اخلاقي چه مديريتي) درباره پست هاتون هم چند دليل داره :
1: همين جا الان شما 3 تا پست پشت هم داديد و در هر كدوم فقط يك جمله نوشته ايد، اين خيلي شلوغ ميكنه اينجا رو و براي كسي كه مي خواد بخونه بايد چندين صفحه رو اينور اونور بره و فقط يك جمله بخونه
2: به نظر قوانين اينجا رو هنوز نخونديد
3: بسيار عجول عمل مي كنيد، اينجا ما داريم با هم همكاري مي كنيم و مسابقه با رقابت نداريم، شما ابتدا چيزي كه مي خواهيد دان كنيد رو اعلام كنيد كمي صبر كنيد تا دوستان اگه نداشتند بعد دان كنيد.
4: صفحه اول همين جا رو ببينيد انيمه هاي دان نشده ليست شده اند هر كدام را كه خواستيد دان كنيد يا اگه خودتون چيزي در نظر داشتيد بايد طبق 3 عمل كنيد.

راستي اصلا هم با جمله امضاتون موافق نيستم، زندگي اگه اونتور باشه هيچ پيشرفتي تو دنيا صورت نمي گيره. به قول داوينچي : بدبخت آن شاگردي است كه از استاد خود كمتر شود
ولي اسمايلي هاي قشنگي استفاده مي كنيد، خيلي خوشم اومده ازشون، لينك مي ديد؟

shizoka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر الناز كسي اينجا با كسي خصومتي نداره اينجا همه با هم دوستيم، و خواهر فريدا (ling... ) يكي از بهترين مديراني هست كه من ديدم(به شخصه كه علاقه زيادي به ايشون دارم، چه اخلاقي چه مديريتي) درباره پست هاتون هم چند دليل داره : ...

بعد از همه اینها اول سلام

درضمن بازم اولا من قوانین رو خوندم و منظور من هم مسابقه یا رقابت نیست . دوما من درباره پستهای من چون من تو پستها از تصویر استفاده می کنم فکر نمی کنم فرقی داشته باشه چه یک پست بلند باشه یا 3 پست کوتاه . سوما این چیزی میگم نمی خوام باعث سو تعبیر یا جسارت بشه عزیزان در این بخش بیشتر روی ژانرهای قدیمی مانور می دند و باعرض شرمندگی من بیشتر از طراحی شخصیت انیمه ها بعد سال 98 خوشم میاد . باشرمندگی این سلیقه من هست . از اونجایی که من تولیست شما نگاه کردم دقیقا نیمی از اون من خودم داشتم پس فکر نکنم همچین سلیقه بدی داشته باشم . در ثانی من به دلایلی نمی تونم از تورنت استفاده کنم و تمامی انیمه های که دان می کنم دایرک هست . من هم اصلا دنبال رقابت یا این جور حرفا نیستم چون من یه باند پهن بدون محدودیت دارم فکر کنم از بی کار باشه هدر می ره چون از اونجا که بچه های این تاپیک بیشتر شبها بعد از ساعت 1 به بعد میان من هم اون موقع لالا تشریف دارم . پس با این حساب فکر کنم 1 روز درمیان آفر دانلود یا به قول شما همون مشارکت رو داشته باشم. من از اونجا که فکر می کردم حالا به دلالی این جمع دارن به صورت یک کلکسیونر واحد اقدام به جمع آوری انیمه های میکنند اینجا اومدم حالا باشه اگه ناراحت شدید یا سو تعبیر شد شرمنده و در اخر قبل از اینکه بخوای در باره او ن امضا حرفهای فلسفی بزنی فکر نمی کنم به قوانین رقص والس آشنایی داشته باشی . یه سرچی در باره والس بکنی می بینی که حرف من کم بی راه نیست .

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
بعد از همه اینها اول سلام
درضمن بازم اولا من قوانین رو خوندم و منظور من هم مسابقه یا رقابت نیست ...

خوب شما اگه انيمه اي جديدي ميشناسيد، پيشنهاد بديد كسي از دان كردن انيمه ها بدش نمياد، من بيشتر سبك هاي سامورايي و mecha و خون آشامي خوشم مياد جديد باشه كه خيلي بهتر، من خودم دارم دنبال انيمه هاي جديد مي گردم چرا كه هم طراحي خيلي بهتري دارند هم رنگ آميزي قشنگتري كار شده. نيازي به شرمندگي كسي هم نيست اين يك حقيقت هست و از اينكه از جمع كوچيك ما خوشتون اومده خوشحالم، ما بيشتر هدفمون ديدن انيمه هست.
شما يك كار خيلي خوبي اگه بتونيد بكنيد عالي هست، انيمه هاي جديد رو مثل فريدا پيشنهاد بديد، مام از توشون انتخاب كنيم، از بس براي انيمه هاي جديد سرچ كردم خسته شدم:(.
درباره ليست انيمه ها، يه كم بيشتر داره ميشه اون ليست، اگر شمام انيمه هايي داريد كه ما نداريم مي تونيم با هم تبادل داشته باشيم.:p
درباره رقص والس خوب من نظر شخصي خودم رو دادم و اين طرز تفكر و دوست نداشتم كاري هم به قوانينش ندارم نظر شخصي بود.
اميدوارم حرفهاي من باعث رنجش شما نشده باشه، ما اينجا دوست هستيم با هم و اگر حرفي زده ميشه به عنوان دوستي ميزنيم.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
فريدا دانلود اينا تموم شده :
Gundam Seed Chibi
Hi no Tori
Lupin III
-------------------------------
اين سري رو شروع كردم :
Tide-Line Blue
The Galaxy Railways