! تا اینکه یه گوشی مثلا نوکیا بگیرم ۱ میلیون تومن ، روزی ۱۰ بار ( طبق یک قانون نا نوشته در گوشی های نوکیا ) هنگ کنه !![]()
! تا اینکه یه گوشی مثلا نوکیا بگیرم ۱ میلیون تومن ، روزی ۱۰ بار ( طبق یک قانون نا نوشته در گوشی های نوکیا ) هنگ کنه !![]()
الان يه يك هفته اي ميشه كه گرفتم اما بخاطر مشكلاتي كه داشتم وقت نشده بود بيامدوست عزیز ،
پیشنهاد میکنم مدتی با گوشیتون کار کنید و بعد اقدام به update کردن بکنید...
برای آپدیت کردن برنامه pc suit را نصب کنید... , و از آنجا گزینه sony ericsson update service را انتخاب کنید...
connection ADSL برای این update امری ضروری است... با dialup اقدام به update نکنید...
چند صفحه قبل را کاملا مطالعه کنید... تا از نحوه update بیشتر با خبر شید...
آلفردو .... Mr.Afshari
شما با کیبوردتون مشکل مثل من ندارید ؟ راجع به دکمه های caps, shift ... اینجا که دیگه کسی جواب نمیده که ...
الان يه يك هفته اي ميشه كه گرفتم اما بخاطر مشكلاتي كه داشتم وقت نشده بود بيام
اول اينكه روزي حدداقل دوبار بايد گوشي رو بخاطر هنگ هاي الكي ري استارت كنم:f34r:
دوم: pc suit نصبه ولي وقتي روي آپديت سرويس كليك ميكنم ميگه اين نرم افزار رو يا بايد از روي سي دي نصب كني يا بايد دانلود كني! (من روي سي دي پيدا نكردم، ميشه بگين كدومو بايد نصب كنم! ولي توي خود سايت سوني اريكسون پيداش كردم اگه توي سي دي نيست همونو دانلود ميكنم)
سوم: راستش adsl كه ندارم ولي به ريسكش مي ارزه! راستي اگه برم كافي نت، طرف مي زاره اونجا آپديت سرويس رو نصب كنم و آپديت كنم؟
چهارم: من از اول تا صفحه ي 19 رفتم و از آخر تا صفحه ي 75 رفتم. ديگه دارم كلافه ميشم. از همه چيز گفتين بجز نحوه ي آپديت:wacko:
لطفا راهنمايي كنين
این مربع افتادن بعضی از کاراکترها به علت فونتهای فارسی هست که نصب کردین
من تاحالا از كيبورد مجازيش استفاده نكرده بودم ! ولي رفتم نگاه كردم ديدم مثل مال شما مربع شده !
تو چند تا سايته ديگه ديدم كه نوشته طبيعيه !
حالا چرا از كيبورد مجازي استفاده ميكني !؟ كيبورد خودش كه خيلي خوش دسته ! من عاشق كار با كيبوردشم !
خيلي سرعته تايپ رو ميبره بالا !![]()
آیا مموری 1 گیگ همراه p990 هست؟باید تو جعبه چیا باشه؟
خبرش رو خوندم واقعا" خوشحال کننده اسخب مژده بدین..نظرشون عوض شد...
عجب داستانی شده این فیرم ویرهای سونی اریکسون برای P990,W950....
با اعتراض هایی که به سونی اریکسون شده تصمیم گرفتن نظر قبلی که دیگه برای P990,W950 فیرم ویر تولید نمیشه رو عوض کنن ...قولی که دادن تا آگوست 2007 یه نسخه جدیدتر برای گوشی ها آماده کنن..مثل اینکه اعتراض ها و تهدیدها کار خودش رو کرده...
ادامه داستان در اینجا
خبرش رو خوندم واقعا" خوشحال کننده اس
فقط حیف که هنوز آپدیت این فیرم ویر فعلی واسه CDA گوشی من نیومده![]()
آره عزیزم این فونتها فارسی هستن و هیچگونه باگی ندارن
امكان داره كه فريمور جديدش بد تر از فعلي از آب در بياد !؟
--------------------------------------------------------------------------------
اين فنت هايي كه گذاشتي فارسين !؟ من خيلي به فارسي احتياج دارم(كلي جوك فارسي واس مياد !)
روش ریختن این فونتها تو گوشی و خوندن Sms فارسی رو تو همون صفحه گفتم برو زود دانلود کن که تموم میشه![]()
صبر کن بگردم برات تو هم بگرد شاید زودتر از من پیدا کردی :دیمیشه بگی دقیقا کدام پست هست ؟
ایول...امروز رفتم پيتخت !
به هواي تجربه اينترنت موبايل !
وقتي با Wireless Lan تونستم كانكت شم ! (خوداييش خيلي دردسر داشت) آخه 6 - 5 تا سرور شناخت ...
خلاصه به 1000 مصيبت كانكت شديم ! اولندش كه سرعتش زياد نبود ! تقريبا شبيه Dialup بود !
دومندش توي گوگل اون كلمه 3 حرفيه تابلو رو سرچ كردم ببينم چي ميشه (S?X) ! به اين پيغام مواجه شدم[/URL][/IMG]![]()
بعد اسم يه بنده خدا رو سرچ كردم كه نتيجش اين شد[/URL][/IMG]![]()
بعدم Gallardo رو سرچ كردم كه اين فيلمه با حجمه 1.4 مگ شد ! :lol:
پ ن : اين پست براي انسانهاي تكنولوجي نديده اي مثل من بود كه تاحالا اينترنت موبايل نديدند ! :lol:
روش ریختن این فونتها تو گوشی و خوندن Sms فارسی رو تو همون صفحه گفتم برو زود دانلود کن که تموم میشه![]()
ایول...
من که هنوز نتوسنتم اینترنت رو با Wlan از لپتاپ به گوشیم شیر کنم![]()
صبر کن بگردم برات تو هم بگرد شاید زودتر از من پیدا کردی :دی