• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

آخي ! چرا ؟! :(

كاري نداره كه ! اگه وايرلس لن دم دستت هست كه ديگه لپتاپ نميخواد !

وصل كردنه اينترنت كامپيوتر هم كه با داندان آبي به موبايل آسونه !

lol:

آقا من هر کاری کردم با دندان آبی وصل نشدم... میشه بگی چطوری (کاملشو) ... آخه mrouter من اصلا کانکشن دندان آبی را تحویل نمیگیره...

خیلی به دردم میخوره....

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

چيزه ! فرق اين فونتهاي شما با فونتهاي فارسيه قبلي كه الآن رو گوشيه منه چيه ؟! :blush:

فرقش اینه که وقتی بریزی اس ام اس هات فارسی میشن و دگمه های caps shift و ... مربع نمیشن !!!

تشکر از پویا عزیز...

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

آخي ! چرا ؟! :(

كاري نداره كه ! اگه وايرلس لن دم دستت هست كه ديگه لپتاپ نميخواد !

وصل كردنه اينترنت كامپيوتر هم كه با داندان آبي به موبايل آسونه !

فقط اگه ميشد با كابل وصل كرد ديگه خيلي خوب ميشد !

البته وقتي من به اينترنت وصل شدم واقعا موندم كه تو چه سايتي برم !

اولندش كه با اون سرعت پايين كه اصلا به درد نميخورد !

دومندش چه كاريه آدم با اين همه هيكل بوفته رو گوشيه بد بخت كه مثلا ... !

ولي اينكه ميشد ايميل رو چك كرد خيلي حال ميداد :cool:

اگه اين كار رو تاحالا نكرديد زياد تلتش نكنيد و سعي كنيد با اون فيلم خودتون رو ارضا كنيد تا مثل من اين همه راه نريد واسه

واسه

واسه

واسه هيچي ! يه تجربه كوچولو ! ;)

پ ن : الآن ملت ميان موضع ميگيرن :lol:
عجب!!
59.gif

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
فرقش اینه که وقتی بریزی اس ام اس هات فارسی میشن و دگمه های caps shift و ... مربع نمیشن !!!

تشکر از پویا عزیز...

آقا دستت درست... درست شد ... داشتم از غصه میمردم...

ممنون
:lol::lol:

44.gif
72.gif

چيزه ! فرق اين فونتهاي شما با فونتهاي فارسيه قبلي كه الآن رو گوشيه منه چيه ؟! :blush:

همون که decilion69 گفت
40.gif

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
آقا من هر کاری کردم با دندان آبی وصل نشدم... میشه بگی چطوری (کاملشو) ... آخه mrouter من اصلا کانکشن دندان آبی را تحویل نمیگیره...

خیلی به دردم میخوره....

ضمن تشكر از پويا جان !‌ بابت فونتها ! (من فكر ميكردم ظاهر فونت تغيير ميكنه :blush:)

در مورد موشكل شما من تاحالا امتحان نكردم !‌آخه هنوز دندان آبي در نياوردم ! :lol:

ولي تو همين تايپيك اموزشش رو ديدم كه چند نفر هم موفق شدند ! اتفاقا ديدم مشكل شما حل نشد !

حالا يكم باهاش ور برو شايد درست شد !

من تو پايتخت هر كاري ميكردم وصل نميشد ! اون لحظه آخر كه داشتيم ميومديم بيرون دوباره امتحان كردم ديدم شد :happy:

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان گل pt جسارت نشه ها ولی به جای به کار برن کلمه (دندان آبی ) هر چند برای شوخی از بلوتوث استفاده کنید همون طوری که همه جای حهان مردم چیزی رو که مال خودشون نیست به اسم بین المللی صدا میکنن (مثل کامپیوتر) بر خلاف تصور مردم این کار نه تنها فرهنگ سازی نیست بلکه تخریب فرهنگ مگه ما ساختیم که واسش اسم میزاریم؟؟؟:eek: عین این که 1 آمریکایی بیاد به تخت جمشید بگه ............ :hmm:اگه دوست دارین فارسی رو کامل صحبت کنید اول کلمات عربی رو از توش حذف کنید
امیدوارم که به کسی تهین نشده باشه
پاینده ایران

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان گل pt جسارت نشه ها ولی به جای به کار برن کلمه (دندان آبی ) هر چند برای شوخی از بلوتوث استفاده کنید همون طوری که همه جای حهان مردم چیزی رو که مال خودشون نیست به اسم بین المللی صدا میکنن (مثل کامپیوتر) بر خلاف تصور مردم این کار نه تنها فرهنگ سازی نیست بلکه تخریب فرهنگ مگه ما ساختیم که واسش اسم میزاریم؟؟؟:eek: عین این که 1 آمریکایی بیاد به تخت جمشید بگه ............ :hmm:اگه دوست دارین فارسی رو کامل صحبت کنید اول کلمات عربی رو از توش حذف کنید
پاینده ایران

ما قصد فارسی سازی نداریم عزیز دل برادر... به این کار در اصطلاح ادبیات میگن : گرته برداری garte bardari ...

مثل کلمه سیب زمینی که فرانسوی هست که اصلش pome de terre هست ... گرته برداری در کلماتی جایز هست که مرکب باشند و معنای لفظی یا مفهومی را برسانند... من هم میدونم که زبان شیرین فارسی زبان علمی ای نیست ولی چون سالهاست که با کلمات عربی آمیخته شده ، حدف کلمات عربی در قدم اول دردسرساز و در قدم بعد دردسر قواعد را به همراه خواهد داشت... ولی گرته برداری می تونه به شما کمک کنه که به زبان خودتون صحبت کنید...
;)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
پاینده ایران

آقا من تسليم ! همه پست هاي من جنبه FUN داره ! منطورم از دندان آبي پاس نگه داشتنه فارسي نبود !

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
ما قصد فارسی سازی نداریم عزیز دل برادر... به این کار در اصطلاح ادبیات میگن : گرته برداری garte bardari ...

مثل کلمه سیب زمینی که فرانسوی هست که اصلش pome de terre هست ... گرته برداری در کلماتی جایز هست که مرکب باشند و معنای لفظی یا مفهومی را برسانند... من هم میدونم که زبان شیرین فارسی زبان علمی ای نیست ولی چون سالهاست که با کلمات عربی آمیخته شده ، حدف کلمات عربی در قدم اول دردسرساز و در قدم بعد دردسر قواعد را به همراه خواهد داشت... ولی گرته برداری می تونه به شما کمک کنه که به زبان خودتون صحبت کنید...
;)

دوست عزیز نمی خوام موضوع forum عوض شه پس پیشنهار میکنم راجع این موضوع تحقیق بیشتری کنید البته کسی که صاحب فن باشه 2 اینکه شما لطف کن از این به بعد بجای پیتزا بگو کشششش لقمه یا ...... (خداییش این کارو میکنی؟؟؟؟؟؟) اخه نیست تو اروپا به قرمه سبزی ما میگن .......... مگه مال ماست که اسم میزارین هر وقت 1 ایرانی یه چیز اختراع کرد و 1 اسم ایرانی روش گذاشت شما از فرصت استفاده کن و از زبان خودت استفاده کن
در ضمن من نگفتم که شما کلمات عربی رو حذف کنید:blush: چون نه کار شماست نه کار من . من گفتم اگه می خواین حرکتی کنید که به نظر فارسی سازی بیاد:blink: اول سعی کنید مشکل اصلی رو درست کنید
پاینده ایران

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

آقا من تسليم ! همه پست هاي من جنبه FUN داره ! منطورم از دندان آبي پاس نگه داشتنه فارسي نبود !

آقاییییی
تم نمی خوای چیزی؟؟؟ 1دونه در دست احداث دارم فکر کنم بهترین تمی که تا حالا طراحی کردم باشه تا 3 روز دیگه آپ میکنم

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من تازه p990 خریدم توی ساین کردن برنامه ها مشکل دارم وقتی میخوام فایلی را که ساختم اپلود کنم سایت اجازه نمیده و این پیغامو میده:Your request has failed. Reason:
Your are not enabled to request DevCerts. Please contact the system administrator.
من باید چیکار کنم

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز نمی خوام موضوع forum عوض شه پس پیشنهار میکنم راجع این موضوع تحقیق بیشتری کنید البته کسی که صاحب فن باشه 2 اینکه شما لطف کن از این به بعد بجای پیتزا بگو کشششش لقمه یا ...... (خداییش این کارو میکنی؟؟؟؟؟؟) اخه نیست تو اروپا به قرمه سبزی ما میگن .......... مگه مال ماست که اسم میزارین هر وقت 1 ایرانی یه چیز اختراع کرد و 1 اسم ایرانی روش گذاشت شما از فرصت استفاده کن و از زبان خودت استفاده کن
در ضمن من نگفتم که شما کلمات عربی رو حذف کنید:blush: چون نه کار شماست نه کار من . من گفتم اگه می خواین حرکتی کنید که به نظر فارسی سازی بیاد:blink: اول سعی کنید مشکل اصلی رو درست کنید
پاینده ایران

شما اصلا متوجه نشدی من چی برات نوشتم.... فرهنگستان زبان ایران اقدام به تعویض بعضی از کلمات خارجی با معادل فارسی کرد... رایانه ... یارانه ... چرخبال .... ولی کسی استفاده نکرد.... ولی گرته برداری چیز دیگه ای هست... دقت کنی برای USB اصلا نمیشه معادل فارسی گذاشت... ولی بجای mobile phone یا cell phone میشه گفت تلفن همراه...

دوستی از خارج اومده بود که 30 سال از 20 سال عمرش را در امریکا گذرانده بود... چون با فرهنگ ایرانی کاملا غریبه بود سعی در تعویض کلمات با معادل فارسی داشت که بجای cellphone گفتند : تلفن شخصی !!!

نمیدونم مشکل شما با این مطلب چی هست !

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
شما اصلا متوجه نشدی من چی برات نوشتم.... فرهنگستان زبان ایران اقدام به تعویض بعضی از کلمات خارجی با معادل فارسی کرد... رایانه ... یارانه ... چرخبال .... ولی کسی استفاده نکرد.... ولی گرته برداری چیز دیگه ای هست... دقت کنی برای USB اصلا نمیشه معادل فارسی گذاشت... ولی بجای mobile phone یا cell phone میشه گفت تلفن همراه...

دوستی از خارج اومده بود که 30 سال از 20 سال عمرش را در امریکا گذرانده بود... چون با فرهنگ ایرانی کاملا غریبه بود سعی در تعویض کلمات با معادل فارسی داشت که بجای cellphone گفتند : تلفن شخصی !!!

نمیدونم مشکل شما با این مطلب چی هست !

شما اگر تنوستی برای همه کلمات مرکب معادل پیدا کنی به منم بگو تا بیام دو تایی واسه usb هم معادل بسازیم مثلا (چیزی که به سوراخ عقب و جلوی رایانه فرو میرود) چه طوره ؟؟:eek: من حرف هام رو زدم و بیشتر از این موضوع forum رو عوض نمی کنم و بحث نمی کنم با پوزش از pt و کاربرای گلش;)

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما اگر تنوستی برای همه کلمات مرکب معادل پیدا کنی به منم بگو تا بیام دو تایی واسه usb هم معادل بسازیم مثلا (چیزی که به سوراخ عقب و جلوی رایانه فرو میرود) چه طوره ؟؟:eek: من حرف هام رو زدم و بیشتر از این موضوع forum رو عوض نمی کنم و بحث نمی کنم با پوزش از pt و کاربرای گلش;)

متاسفم که مفهوم ساده گرته برداری را متوجه نشدی !!! پیشنهاد میکنم مجله کامپیوتر ( مشکی ترین مجله موجود ) را مطاله بفرمایید...

در ضمن یو اس بی ... contaction form یا مخفف 3 کلمه هست universal bus controller... مثل کلمه : سیبا : سیستم یکپارچه بانک ملی ایران ... و برای این کلمات جایگزینی انتخاب نمیشه ...
البته تصویر شما از USB چیزی که به سوراخ عقب و جلوی رایانه فرو میرود) بود !!!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
حرفای نامربوط به تاپیک بسه!
یه مشکل جدید:
وقتی کسی میخواد با بلوتوث برای من فایلی بفرسته ازم کد میخواد که وقتی وارد میکنم و(اون هم وارد میکنه) فایل فرستاده میشه ولی من نمیتونم هیچ جایی پیداش کنم!
قبل از آپدیت اصلا کد نمیخواست و یکسره فایلا رو میریخت توی اینباکس ولی حالا .....

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یه مشکل جدید:
وقتی کسی میخواد با بلوتوث برای من فایلی بفرسته ازم کد میخواد که وقتی وارد میکنم و(اون هم وارد میکنه) فایل فرستاده میشه ولی من نمیتونم هیچ جایی پیداش کنم!
قبل از آپدیت اصلا کد نمیخواست و یکسره فایلا رو میریخت توی اینباکس ولی حالا .....

فایلها به صورت beam received در یک لیست نشون داده میشن... اگه حجم فایل زیاد باشه ممکه اصلا ذخیره نشه...
اگه از ابتدا که فایل دریافت شد منوی beam received را مشاهده کردی و اقدام به ذخیره یا اجرا کردی که مشکلی پیش نمیلد... در غیر این صورت در هنگام خروج از اون صفحه باید در inbox ذخیره بشه... و ممکنه مشکلات تاریخ sms را هم داشته باشه... پس از بالا تا پایین inbox را یه نگاهی بنداز...

در صورتی که فایلها را از کامپیوترداری انتقال میدی و external memory یا internal memory را انتخاب کردی و یک پوشه برای ذخیره کردن انتخاب کردی اصلا موقع اتمام دریافت پیغامی نخواهد داد و با یک browser میتونید فایل مربوط را مشاهده کنید...

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
آقاییییی
تم نمی خوای چیزی؟؟؟ 1دونه در دست احداث دارم فکر کنم بهترین تمی که تا حالا طراحی کردم باشه تا 3 روز دیگه آپ میکنم

چاكرتيم داداش‌ !‌ش رمنده اين مدت تو گفتگوي آزاد بند بودم نشد بيام !

حتما منتظر تم جديدت هستم ! چه سبكيه !؟ :happy:

یه مشکل جدید:

آقا منم ديروز با اين مشكل مواجه شدم ! خاموش روشن كردم درست شد ! :lol:

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
متاسفم که مفهوم ساده گرته برداری را متوجه نشدی !!! پیشنهاد میکنم مجله کامپیوتر ( مشکی ترین مجله موجود ) را مطاله بفرمایید...

در ضمن یو اس بی ... contaction form یا مخفف 3 کلمه هست universal bus controller... مثل کلمه : سیبا : سیستم یکپارچه بانک ملی ایران ... و برای این کلمات جایگزینی انتخاب نمیشه ...
البته تصویر شما از USB چیزی که به سوراخ عقب و جلوی رایانه فرو میرود) بود !!!

بهتر شما این مجله رو مطالعه کنید چون من مدارک mcse.. mcsa ... a+ رو از خود مایکروسافت گرفتم و برای اطلاع باید بگم usb مخفف universal serial bus هست نه اون ........ که شما نوشتی :blush::blush: پس به این نتیجه میرسیم که من خیلی بهتر از شما میدونم usb یا هر چیز دیکه ای که ممکن مطرح بشه چی هست ..من اصلا قصد توهین به شما یا هر کس دیگه ای رو ندارم و نداشتم چون مبنای forum بر دوستی است اگر هم توهینی شده شما به بزرگواری خودتون ببخشید. و ترجیح میدم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه که هم موضوع forum عوض نشه و هم پایه های دوستیمون سست نشه
پاینده ایران

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

چاكرتيم داداش‌ !‌ش رمنده اين مدت تو گفتگوي آزاد بند بودم نشد بيام !

حتما منتظر تم جديدت هستم ! چه سبكيه !؟ :happy:

آقا منم ديروز با اين مشكل مواجه شدم ! خاموش روشن كردم درست شد ! :lol:

حتما رفیق تم جدید 1 جورایی سکسی اونم به در خواست چند تن از دوستان ... خواهش میکنم اگر موضوعی مد نظر دوستان گل pt هست بگن تا دست به کار شم تنهایی نمیدونم راجع به چی باید کار کنم
پاینده ایران

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
حتما رفیق تم جدید 1 جورایی سکسی اونم به در خواست چند تن از دوستان ... خواهش میکنم اگر موضوعی مد نظر دوستان گل pt هست بگن تا دست به کار شم تنهایی نمیدونم راجع به چی باید کار کنم
پاینده ایران

خوب معلومه ! در باره يانگوم بساز ديگه ! :happy:

مشتري زياد دارها ! :cool:

از وقتي گذاشتي تو موبايل9 ديگه ترافيكه سايتشون زياد شده ! شنيدم ميخان دانلود تم يانگوم رو پولي كنن ! :f34r:

بالا